- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #44.801
cnm olmuş tıckerın beğendinmi? hadi iyi akşamlar sana cnm...tanıştığıma memnun oldum
kayınvalide dediniz de !!! bebeğimin suyu azaldığı için yatıyorum evde ve iş yapamıyorum. Kayınvalidem memlekette şimdi konuştuk da gözüne uyku girmemiş korkmuş! korkacağına bir kase çorba yapsa gelip ne kadar makbule geçer! bende olan oğluna oluyor anne akşam işten gelip yemek yapıyor dedim! aman iki kişisiniz kahvaltı yaparsınız geçer gider dedi!!!
klasik kaynana işte
benım ıkıncı gebeliğim .ilk gebelikte doğum sonra yapıyor.dıye duydum.ama dıgerlerınde 28. haftada koruyucu iğne vuruluyor dıye bılıyorum canım senın kacıncı gebelık?
yok Allahıma çok şükür
o ta 80 km ötemde oturuyo
aynı evde otursak
bakırköylük olurdum
kayınvalide dediniz de !!! bebeğimin suyu azaldığı için yatıyorum evde ve iş yapamıyorum. Kayınvalidem memlekette şimdi konuştuk da gözüne uyku girmemiş korkmuş! korkacağına bir kase çorba yapsa gelip ne kadar makbule geçer! bende olan oğluna oluyor anne akşam işten gelip yemek yapıyor dedim! aman iki kişisiniz kahvaltı yaparsınız geçer gider dedi!!!
aman buklee dikkat et
evinden bişey almaya cesaret ediyosa herşeyi yapabilir
yaa yatakodasına girmek ne demek
dolap karıştırmak ne demek yaaa
bugün bunları yapan yarın bi ters hareketini görse girip büyüde yapar
evine bişey koyup hırsız da der
aman uzak olsunlar
tövbe yaaa
kızlar ben yavaştan kaçıyorum iyi akşamlar size
çok sevindim beğenmene cnm...güle güle kullanEvet canım ellerine sağlık. Çoook güzel olmuş. Yardımların için sağol. Yarın size soracağım çok şey var. 7,5 - 8 aylık dönemi kapatmam lazım :)
yok kız iyi kadın demekki bak yine endişelenmiş senin için.....doğru demiş iki yumrta kır çay demlesin tamam işte....sende kaşınma şimdi
yok kız iyi kadın demekki bak yine endişelenmiş senin için.....doğru demiş iki yumrta kır çay demlesin tamam işte....sende kaşınma şimdi
aman buklee dikkat et
evinden bişey almaya cesaret ediyosa herşeyi yapabilir
yaa yatakodasına girmek ne demek
dolap karıştırmak ne demek yaaa
bugün bunları yapan yarın bi ters hareketini görse girip büyüde yapar
evine bişey koyup hırsız da der
aman uzak olsunlar
tövbe yaaa
çok sevindim beğenmene cnm...güle güle kullanby by
bende çıkıcam şimdi yeter bu kadar..iyi akşamlar cnm:80:
hamileyiz gerginiz napalım! azıcık ilgilenseler nolur. ben burda kızının nazıyla oynuyorum ama! aman yok yok o kadar da kötülemeyim benim kaynanam çok vicdansız değildir Allah için
yok gerçektende meraklanmıştır canım bilirim kalbi temizdir. ama işte azıcık becerikli olsa! neyse buna şükür tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?