2012 Şubat Anneleri

maşallah büyümüş bebişin! benm hastanede normal 600 demişti. kalsiyum içeren şeyler ye iç yoğurt peynir falan onlar da iyi geliyor ağrılara

rapordan sonra çalışacakmısın çalışmayacakmısın

ay bana ateşler basıyor hamileliğimden beri, penyelerle, gömleklerle duruyorum, yine de afakanlar geliyor. Menopoz tadındaki teyzeler gibi oldum :)

bende şu an kısa kolluyum ama sauna gibi daralıyorum yaa

ay bana ateşler basıyor hamileliğimden beri, penyelerle, gömleklerle duruyorum, yine de afakanlar geliyor. menopoz tadındaki teyzeler gibi oldum :)

ben askılı elbise giyiniyorum ateşden yanıyorum...hele birde koşturursam bir yere yetişmek için aman yarabbi hararetim bitmek bilmiyor terler fışkırıyor

günaydın arkadaşlar,
nasılsınız.
ben 3 gündür ishal ve kusma ile uğraşıyordum şükür bugün iyiyim.dersteyim çocuklar kitap okuyorken bi merhaba diyeyim dedim.kendinize iyi bakın.

adese bende 2 gündür ishalim ama kusma yada halsizlik yok bugünde geçmesse gitmeyi düşünüyorum doktora

ben de dün aldım dalin deterjan 16 yumuşatıcı 6 tl idi.

bende dalin aldım 16 ya ama yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum özelliklede ilk bikaç ay

Ben oğlumun kıyafetlerinin hepsini yıkadım ve ütüledim. Ama yıkamak için ayrı bir deterjan almadım. Ablamın 2 yaşında bir oğlu var oda almadı normal deterjanla yıkadı.
Üst kat komşumunda bebeği 4 aylık bir kere aldım ama bitince br daha almadım normal deterjanla yıkadım dedi. Ben gerek görmedim ne yalan söyliyim.

canım sağolasın ilgin için.bugün işe geldim ama acayip terliyorum sonuçta 3 gün rapor alınca insan kendini suçlu hissediyor.çocuklar öğretmensiz kalıyo diye.bebekle ilgili dr gitmedim açıkçası ama şu an tırstım.dur akşama randevu alayım bari doktordan.teşekkür ederim.sende kendine iyi bak.

ayy canım dikkat et kendine geçmiş olsun çok

çok cahilim galiba 657 ne yaaa

benim de avuçlarım yanıyor! yani tüm vücut yanıyor da ellerim ateş! neden aceba?

ben askılı elbise giyiniyorum ateşden yanıyorum...hele birde koşturursam bir yere yetişmek için aman yarabbi hararetim bitmek bilmiyor terler fışkırıyor

kan basıncımız iki katına çıkıyormuş ondanmış galiba. doğum sonrası o yüzden üşüme oluyormuş, sanırım normale dönücez:) üşümeyi özledim.

................................................

maşallah büyümüş bebişin! benm hastanede normal 600 demişti. kalsiyum içeren şeyler ye iç yoğurt peynir falan onlar da iyi geliyor ağrılara

canım cok tüketiyorum hepsini hatta abartıyorum bazen,ama yinede olyor işte

canım sanırım 4 hafta alıcam raporu yani 4 hafta daha çalışacam, 7ocak gibide bırakırım diyorum

cnm bnde almadım
belkıde almam. evdekı deterjanlardan kullandım
ama toz deıl sıvı deterjan olarak
toz deterjan yakar dıye duydum.

günaydın arkadaşlar,
nasılsınız.
ben 3 gündür ishal ve kusma ile uğraşıyordum şükür bugün iyiyim.dersteyim çocuklar kitap okuyorken bi merhaba diyeyim dedim.kendinize iyi bakın.

Günaydın adesecim..
Geçmiş olsun canım..
Ben eşim ve çocuklar bu durumu atlattık şükür...
Salgın var dikkat et lütfen

Cnm ben 32+2 yim şuan toplam 9 kilo almışım doktor bundan sonra alcan asıl kiloları dedi bence dikkat et.

Son 13 günde 9 kg aldığımı biliyorum..
Bunda da gidişat ooooooooooooooo

MAşallah sırık bebeğin olacak enice:)))
Bence de bu gidişle 55 cm doğabilir:)
Canım sen Antep te miydin?
Benim burda 1000 gibi fiyatlar..
Ben birde tüpligasyon oluyorum birde onun fiyatı olur...
500 en fazla

En fazla taş çatlasa 2000 olur sanki benimki..

bana da doktorum vermişti vitamin ilaçları ama son ay çok kilo alınca vitaminleri bırak onlar aldırıyor olabilir dedi. şuan bu yöntemle çok sıkıntı da yaşamıyorum idare ediyorum.

Canım sana yazmayı unutmuşum..
Gerçekten de vitamin ilaçları aldırıyor..
Ama son haftalarda özellikle 28-40 arası...
dubaaaaaaaaaa olmamak elde değil:)

Son düzenleme:
yok canım kim yakar dedi
sıvı deterjana para mı yeter kız
been toz deterjan aldım

valla bılmıyorum ole duydum tatlım yaa
ben evde zaten sıvı kullanıyorum
daha kolayıma gelıyo ne yalan soylım
omo sıvı deterjandan yıkadım normalın yarsı kadar
yumusatıcıda doktum
misss gıbı oldu valla dalın sabun tozuymus yumusatıcıymıs fuzılı para gıbıme gelıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…