- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.001
canım bendede ishal var salgın sanırım dikkat et ve bol bol su içkızlar son 3 gündür bende hep ishalim neden acabaaa...bende diyorum üşütüyormuyum ama herkes mi öyle..
birde ayaklarım şişmeye başladı akşam eve bir gittim top top olmuş ayaklarım eşim gördü şaşırdıtuzlu da yemiyorum ama neden oluyor bilgisi olan varmı?
Sende mi İç Anadoludasın...
Bende canım..
Eskişehirdeyim ben..
Özle hastaneler fiyatları aşağı yukarı aynı..
Acıbadem burda yüksek..
Vip paketi falan var...
Ben kesin epidural sezeryan oluyorum..
Sezeryan ile normal doğum fiyatları fark ediyor
Daha pahalı..
Bu benim son bebeğim olacak inşalalh
bu sebep tekrar hamile kalmamk için tüplerimi
bağlatacağım inş..
öyle mi
görmedim kız
ohhhhh
hımm anladım
görmedim kız ne kızıyorsun
afiyet olsun canım
,
canım çok oturmaktan yada çok ayakta durmaktan şişermiş
benimkiler çok oturmaktan balon gibi oluyorlar
ohh git annene ne güzell
ilk kez duydum turp
yok kızmadım canım
niye kızayım
yemek yemedin mi daha sen?
ay bayanlar aralık annelerinin topiğine baktımda resim ekleyenler olmus, biri bez vs stok yapmıs ben kg ne olur bilmedigim icin hicbir sey yedeklemedim, herseyden 1 adet var cift olan bir tek emzik var:) ne güzel hersey yerli yerinde bir tek bebislerini bekliyolar artık onları gorunce benim eksigim ortaya cıkıyor, elbise canta ve dolabı yerliyernde hazır, ama besik puset bir kac ufak tefek seyler hala eksık ve zaman dar
yok şimdi gidiyorum :))
o eksikler hiç bitmez canım
zamanla tamamlıycaz artık
mutlaka küçük şeyler çıkacaktır ama baktıgımda bebişin odasıda tam değilki benim eksikler var besik puset vs, bide ocakta dogumu olupta aralıkta dogum yapanları okuyunca panik oldum şimdi
evet haklısın aslında napalım ama erken gelirsede bulduklarıyla yetincekler
erken doğum olursa gidip bi yerden herşeyini alırım diyo eşim
ne kadar alabilcekse
29 haftalık olduk herkes bu dönemde iyice hareketlenceğini soylerken bizim ki 2-3 gün acayip hareketli kıpır kıpır ondan sonra 2-3 gün neredeyse hiç hareket etmiyor neden boyledir sizce bisorun olabilirmi?
öyle olucak artık
çok normal her zaman aynı olucak diye birşey yok, annede nasıl değişimler oluyorsa bebektede haftalar geçtikçe değişiklikler olması çok normal, sonuna kadar aynı gidicek diye bir kural yok, kafana takma,
benim tekme olaylarında en çok aşağı doğru vuruyor canım yanıyor, bunu çok sık yapıyor sizdede aynımı bilemiyorum...
Güzel anneler merhaba!
Foruma katılmak için geç kalmışım, sizden öğreneceğim çok şey var. Şöyle bir göz gezdirdim de, neredeyse aynı günlere denk gelen aynı şikayetlere sahibiz :) Hamileuslar olarakSizinle aynı şeyleri yaşayan insanları görmek, tanımak çok rahatlatıcı bir duygu...
Ben de 28 haftalık bir prensese gebeyim. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
afiyet olsun canım geç kalmışsın sen bugün
öyle olucak artık
çok normal her zaman aynı olucak diye birşey yok, annede nasıl değişimler oluyorsa bebektede haftalar geçtikçe değişiklikler olması çok normal, sonuna kadar aynı gidicek diye bir kural yok, kafana takma,
benim tekme olaylarında en çok aşağı doğru vuruyor canım yanıyor, bunu çok sık yapıyor sizdede aynımı bilemiyorum...
yemeğe gidiyorum kızlar..
ben geldiimm... 1saat gittim birsürü kaynatmışsınız...sabah deterjan felan muhabbeti olunca bende kalkıp oğluşun uyku setini attım makinaya bana hep erken gelecek gibi geliyor o yüzden herşeyi bitirmeye çaışıyorum
Güzel anneler merhaba!
Foruma katılmak için geç kalmışım, sizden öğreneceğim çok şey var. Şöyle bir göz gezdirdim de, neredeyse aynı günlere denk gelen aynı şikayetlere sahibiz :) Hamileuslar olarakSizinle aynı şeyleri yaşayan insanları görmek, tanımak çok rahatlatıcı bir duygu...
Ben de 28 haftalık bir prensese gebeyim. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
gögsümün altına ve sağ tarafıma vuruyor genelde , hareket etmeyince çok tedirgin oluyorum hemen sağlık ocağına gidip kalp atısını dinliyorum
ben geldiimm... 1saat gittim birsürü kaynatmışsınız...sabah deterjan felan muhabbeti olunca bende kalkıp oğluşun uyku setini attım makinaya bana hep erken gelecek gibi geliyor o yüzden herşeyi bitirmeye çaışıyorum
Güzel anneler merhaba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?