2012 Şubat Anneleri

:))) Bu su sesi olayını namaz kılarken eğilince ben hissetmiştim ama dışarıdan birinin duyabileceğini hiç düşünmemiştim. Meme etrafındaki kaşıntıya gelince de, pehlivan gibi yağlanarak üstesinden gelebildim o sorunun. Tatlı kaşıntısına aldırmayın...

sadece dustan sonra degıl gunde 1-2 defa hep sur

şimdi bu uzun yazıya alıntı yapardım ben ama
ayıp olmasın
kız benim göbeğim ortalık malı mı oldu kız otobüse binip inerken heryere değiyo ztn

aman dikkat et

şu forumdan ilk kim doğuracak çok merak ediyorum :)))

evet ama en sondaki en basta en bastakı en sondada olabılır gorucez

:)) bende kremlenmeye devam edeyim o zaman,galiba aksattıgım için başladı soyulmalar..

aynen bende düsünmemiştim ablam tepki vermese duymasa,yine şaşırmazdım :))

slm kızlarrrrrrrrrrrr.....ben geldim....aslında şuan evi silip süpürmek istiyorum ama hergün hergün bıktım yaaa....burdada nasıl zaman geçiyo anlamıyorum..içimden bi ses kalksana diyo..diğeri otur boşver diyo....havada açtı bugünya...duramıyorum....bi cam açsam her yer toz..deli olcam........

ben bu alıntının çoğunu yaşamadım yaa ..bende bi tuhaflıkmı var.:44:.....tek yaşadıklarım son aylarda uykudan sık sık gözümü açmak bulantıyı ilk aylarda yaşadım şimdi yok çok şükür,bacak kıllarım tam tersi daha az uzuyo benim en son iki ay önce aldım şimdi daha yeni çıkıyo....saçlarım gürleşti benimde evet..inş doğumdan sonra dökülmez....dışarda karnıma bakıyolar ama şal ile kapattığım için çokta rahatsız olmuyorum ama ne bakıyosunuz diyesim geliyo bazı kadınlara..sanki hiç gebe görmemiş gibi bazıları sinir oluyorum.......tırnaklarım fazla uzuyo buda doğru ama çok rahatsız edici değil...çok şükür çatlağımda yok şu zamana kadar inş hiç olmadan bitiririm..bazıları doğumdan sonrada olabilir diyo ama bakalım....inş olmaz...kilo sorununu kafama takmıyorum çünkü bu geçici bi süreç...annelik kolay değil...stres yapmıyorum kendime.....diğerlerinin çoğu bende yok....çok şükür...olsada aman aman illallah edici derece değil..şansı bi hamileyim sanırım..çok şükür rabbime...

slm cnm benimde tırnaklarım sanki çok uzuyo sen diyince farkettim şimdi ..
bide temizliği bu kadar takma kafana temizledikçe kirlencek yapacak bişey yok
adam benden bu halde yer istedi dolmuşta düşünün artık?
bakıyo ama bakmakla kalıyo yani

Çok güzel bir yazı paylaşımın için saol..

canım ayva cekırdegını az bı suda beklet parmagınla ezıyomus gıbı yaP.o krem kıvamına gelıyo zaten sonra meme ucuna sur ıyı gelır.hıc kremle -falan ugrasma catlaklara falan bıre bır

:)) bende kremlenmeye devam edeyim o zaman,galiba aksattıgım için başladı soyulmalar..

aynen bende düsünmemiştim ablam tepki vermese duymasa,yine şaşırmazdım :))

çok şaşırtıcı ilk defa böyle birşey duydum

valla ocak anneleri doğurmaya başladıysa bizimkide yakındır :18:

aman sus panik yapma bizi

aynen bende çok büyük sorunla karşılaşmadım şükür,

yok artık yaşlımıydı peki, valla ben eskiden hep kalkardım ama bu halde kalkmıyorum çünkü ayakta fazla kalamıyorum belim çok ağrıyor hemde itekliyolar karnım çarpıyor dengem bozuluyor falan, baksalarda vermiyorum mazeretim var ( çok yaşlılara kıyamam ama )

bazıları kilolu sanıyo salaklarya anlamıyolar hamile olanı..cnm..belki oda onlardandır...ya sorma çok takıyorum ben bu temizliğe ama napim yarın yaparım....bide karar verdim her yerimi ağda yapcam bu ay sonu ocak başı inş..jilet tüy dökücü falan sanırım bunlar kısa süreli çare..tertemiz olmak lazım doktorda..sonuçta normalde olsa sezeryanda olsa oramıza illa bakılcak..kafama taktım uzasınlar bi kendim temizlicem artık ilkkez ağdayla yapcam ama bakalım başka çare yok...:18:

evet acaba önceki kim doğuracak inş.ben olmam :))
ama ilk izine çıkıp foruma eskisi gibi giremeyen kesin ben olacağım (((

bizde seni doğum yaptı sanırız arada uğra bilgilendir bizi bilelim kim nerde neler yaptı doğum yaptımı beklemedemi, bende çok sırk giremem herhalde cepten belki oda sürekli değil tam sağlıklı girilmiyor çünkü,

Kızlar acayip morelim bozuk şuan oturdum ağlıyorum.
Benim çocuguma Allah nasip ederse ben çalıştığım için annem bakacak. Belli bir ücret karşılığında ama onun ücret talebi yok.
Ben diyorum hani eşime veririz diye. Sonuçta kadın yeri gelcek yemek yapamıcak yeri gelcek işini yapamıcak emek vercek sonuçta.
Ama annemin bakmaya pek gönlü yok. Rahatına çok düşkün bir kadın saolsun kendisi. iki ablam var onlara sürekli işte nasıl bakcam
çok küçük olcak işte gazı olur işte uyumaz bilmem ne diye sürekli şikayetleniyormuş. Bende en sonunda patladım biraz önce yeter artık
konuşma tamam sen bakmıcaksın ben oturup kendi çocuguma bakıcam dedim. Arkadaşlarımın anneleri de kayınvalideleri de dört gözle
bekliyor çocuk yapsınlar da büyütelim diye bizimkilerde nasıl kaçacaklarını bilmiyorlar. Destek değil köstekler mübarek.

kız yok orta yaşlı diyelim
şaşakaldım ama
cevap bile vermedim

aslında ben girerim de oğlum bırakmaz
ayy ben çok özlerim sizi
napçaksın ezgi bensiz

bende son zamana kadar burda olamıcam ..malum benim internet vın belirli bi süre sonra zamanı doluyo ... o yüzden şubata kadar bende burda olmam cnm..özlerim ben herkesi...merak ederim bebekleride....senide....inş hepimiz için çok güzel günler bizi bekliyo..inş çok rahat doğumlarımız olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…