- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.061
Kızlar acayip morelim bozuk şuan oturdum ağlıyorum.
Benim çocuguma Allah nasip ederse ben çalıştığım için annem bakacak. Belli bir ücret karşılığında ama onun ücret talebi yok.
Ben diyorum hani eşime veririz diye. Sonuçta kadın yeri gelcek yemek yapamıcak yeri gelcek işini yapamıcak emek vercek sonuçta.
Ama annemin bakmaya pek gönlü yok. Rahatına çok düşkün bir kadın saolsun kendisi. iki ablam var onlara sürekli işte nasıl bakcam
çok küçük olcak işte gazı olur işte uyumaz bilmem ne diye sürekli şikayetleniyormuş. Bende en sonunda patladım biraz önce yeter artık
konuşma tamam sen bakmıcaksın ben oturup kendi çocuguma bakıcam dedim. Arkadaşlarımın anneleri de kayınvalideleri de dört gözle
bekliyor çocuk yapsınlar da büyütelim diye bizimkilerde nasıl kaçacaklarını bilmiyorlar. Destek değil köstekler mübarek.
Benim çocuguma Allah nasip ederse ben çalıştığım için annem bakacak. Belli bir ücret karşılığında ama onun ücret talebi yok.
Ben diyorum hani eşime veririz diye. Sonuçta kadın yeri gelcek yemek yapamıcak yeri gelcek işini yapamıcak emek vercek sonuçta.
Ama annemin bakmaya pek gönlü yok. Rahatına çok düşkün bir kadın saolsun kendisi. iki ablam var onlara sürekli işte nasıl bakcam
çok küçük olcak işte gazı olur işte uyumaz bilmem ne diye sürekli şikayetleniyormuş. Bende en sonunda patladım biraz önce yeter artık
konuşma tamam sen bakmıcaksın ben oturup kendi çocuguma bakıcam dedim. Arkadaşlarımın anneleri de kayınvalideleri de dört gözle
bekliyor çocuk yapsınlar da büyütelim diye bizimkilerde nasıl kaçacaklarını bilmiyorlar. Destek değil köstekler mübarek.
bazıları kilolu sanıyo salaklarya anlamıyolar hamile olanı..cnm..belki oda onlardandır...ya sorma çok takıyorum ben bu temizliğe ama napim yarın yaparım....bide karar verdim her yerimi ağda yapcam bu ay sonu ocak başı inş..jilet tüy dökücü falan sanırım bunlar kısa süreli çare..tertemiz olmak lazım doktorda..sonuçta normalde olsa sezeryanda olsa oramıza illa bakılcak..kafama taktım uzasınlar bikendim temizlicem artık ilkkez ağdayla yapcam ama bakalım başka çare yok...:18:
kız yok orta yaşlı diyelim
şaşakaldım ama
cevap bile vermedim
bende son zamana kadar burda olamıcam ..malum benim internet vın belirli bi süre sonra zamanı doluyo ... o yüzden şubata kadar bende burda olmam cnm..özlerim ben herkesi...merak ederim bebekleride....senide....inş hepimiz için çok güzel günler bizi bekliyo..inş çok rahat doğumlarımız olur..
bunu nerden öğrendin cnm yaa karın kalça çatlağınada işe yararmı acaba :44:
Merhaba,
Bu ağda konusunu ben de araştırmıştım çok. Aman dikkat edin, eğer ilk defa genital bölgeye yapacaksanız, canınızı çok yakmamaya gayret edin. Zira ağda, yapılış tarzı gereği(yapıştırma-çekme) açılma ve kanamalara sebep oluyormuş. Kkda bu konu konuşulmuş daha önce...
ilkkez yapıcam valla...canımın yanacağı kesin...mübarek üçer beşer olmuşlar jiletle ala alabaşka çare yok napimm..en temiz yol bu dikkat etcem artık
aslında ben girerim de oğlum bırakmaz
ayy ben çok özlerim sizi
napçaksın ezgi bensiz
sürekli olmasa bile bilgilendirme amaçlı gir arada canım, kimler daha bu maratona devam ediyor kimler sonlandırdı görelim
bende son zamana kadar burda olamıcam ..malum benim internet vın belirli bi süre sonra zamanı doluyo ... o yüzden şubata kadar bende burda olmam cnm..özlerim ben herkesi...merak ederim bebekleride....senide....inş hepimiz için çok güzel günler bizi bekliyo..inş çok rahat doğumlarımız olur..
:) öyle tipler var bazen, bir bakarsın süslenmiş full makyaj orta yaşlı ama başında dikilir dır dır yada rahatsız eder deger duser falan inadıma o tiplere vermem, öyleseydin keşke yada karnıı gösterseydin
ohooo bizim topik şimdiden bıraktı herşeyi diğer topiklerde doğumdan sonra bile herzaman giremiyolar ama arada bir msj atıyolar burda herkes kopucak anlasılan
valla ya napcam ben sensiz
kız oğlumu alırım
senin kızları ziyarete gelirim
canım gireriz hepimiz de geçmişi takip edemeyiz
selam verir çıkarız yada face den msn den yada cep tellerinden haberleşiriz artık :)
bende eve vın aldım bir şekilde irtibata geçeriz inşallah
bi şekilde girilir de işte takip edilemez fazla
gel kız ben 3 çocukla çıkamam uzakta sayılmayız
faceden msn den telden falan görüşürüz artıkınnnn :)
Ağdadan doğuma gitmek zorunda kalanlar olmuş, aman dikkat edin. İğrençleşmek istemem :26: ama canınızı daha az yakacak yöntemler de varmış. Yavaş yavaş, çok can acıtmadan yapın derim. Hayırlı doğumlar...
canım 2 kız annesi olarak sana tavsiyelerim olacak.benim ilk kızımı kayınvalidem büyüttü hayatımın ennnnnnn kötü yıllarıydı.ha nankörlük yapmak istemem ama işten gelirsin yorgunsun kızı alıp eve gitmek istersin ne mümkün.......kayınvalideye girmek zorundasın o da bütün gün çocuğa baktıya bi alıngan bi yorgundur sorma gitsin.sofra kurarsın kaldırırsın çay hazırlarsın meyve verirsin.oturduğun yerde uyuklarsın ''bu gelin de tavuk gibi erkenden uyuyo''sözlerine maruz kalırsın.evde bi de görümce vardır suratsız habire laf sokan...ıyyyy düşüncesi bile gerdi........
ikinciyi de korka korka bakıcıya teslim ettim.ama çokkk rahattım istediğini söylersin yapmasını istemediğin şeyleri uygun bi dille anlatırsın.ev işlerine yardımcı olur.bi sinemaya falan gitmek istersin ekstra para verirsin gidersin.anlayacağın bakıcı emin ol daha rahat .
şimdi bu 3. olacak inşallah.babamı yeni kaybettim annnem abimin yanına taşındı desem gel çocuğa sen bak bayıla bayıla gelir.ama asla onu da düşünmüyorum.bakıcı der başka bişey demem.
kızlar emzirme sütyeni atleti aldınız mı?destekli kruvaze olanlardan mı almak lazım sizce?birde bebek bezlerinden 2 numarayla mı başlıyacaksınız?forumda 2nin daha uygun olacağını okudumda
ama cnm çoğu kadın kuaföre gidiyo artık ..öyle olsa kimse gitmez..son ana kadar beklediyse ve son haftalarda ağda yaptıysa onu bilemem..hayır tüy dökücü alayım diye düşündüm ama oda aynı jilet gibi 2 3 günde çıkcak...ogünde sancım tuttu diyelim yine kıl içinde gidicem doktora.....hem ağda olursa doğumdan sonrada temiz olur bi süre uğraşmaz insan....bakalım becerebilirsem tabi..şimdi böyle yazıyorum ama bi cesaret yaparsam artık...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?