2012 Şubat Anneleri

bencede kimselere bırakma eğer bakabilme şansın varsa kendin bak..bu zamanda anne baba bacı hepsi boş bana göre..insan kendi çocuğunu daha iyi bakar ve anlar....allahım mecbur bırakmasın beni inş....kimselere....

Malesef cnm çalışmak zorundayım.

bakıcılara pek güven olmuyor neler neler görüp duyuyoruz çok emin olduğun bildiğin biri olmalı çok araştırmalı, sen nasıl buldun hangi yolla bakıcı

doğumdan sonraki evde olduğum süreçte oturdum kızımı kime bırakabilirim diye.binamızda 2 kızıda üniversitede okuyan bi abla vardı.durumlarıda iyiydi ama dedim ki kızlar okuyor paraya ihtiyaçları vardır.çıktım kapısını çaldım .çok şaşırdı bakamam dedi.tamam dedim.akşam eşine ve kızlara demiş.onlar da anne yaparsın deyince akşam bu bana geldi.tamama ben bakarım diye.aynı binada olunca çok da rahat ettim.hala kızım ordan çıkmaz.onlar ayşeyi almadan hiçbiyere gitmezler.bu arada 2 kızını da evlendirdi,hep dua eder kızlarımın çeyizlerini sayende dizdim diye.şimdi buna da bakmayı çok istiyor ama ben bu sefer tüm gün eve gelip yemek çamaşır işini de halledecek birini arıyorum.bulamazsam gene bununla devam ederim.

canım sakin ol öncelikle
annen endişelerini dile getirmiş
bizde kendi çocuklarımız için endişelenmiyormuyuz yeri gelince
benim annemde aşırı düşkündü her gün bir pazar bir gezmeği olurdu
hatta bugün bile eminönüne gidecekti ben üstü kapalı hava çok soğuk falan dedim
çocuğu çıkarmasın diye
biz hamile olduğumuz için fazla alınganız bende bu aralar bu konulardan çok bunalıyorum
ama sakin olmak lazım

Haklısın cnm.
Ama elimde değil üzülüyorum. Yani bana destek olması gerekirken böyle davranması zoruma gidiyor.
Ama belkide böylesi hayırlıdır. Başka bir çözüm yolu bulurum en baştan.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-sonrasinda-guzellik/442913-hamilelikte-agda-problemi.html
Bir inceleyin derim, bu tüyden yünden bıktım ben de vallahi :( Kadın olmak ne zor zanaat...

o kadar saçma sapan yorumlar yapılmışki..kimi hamileleik ne kötü demiş kimi sezeryan olacağı için tüy dökücü ile bigün önceden halletmiş..(buda iyi fikir) kimi tüy dökücü zararlı demiş...kimi ağda iyi değil demiş herkse başka telden çalmış..biride bitki çayından bahsetmiş konusu orası gibi :60:.....gelde bunları ciddiye al şimdi..:52:

2 numara daha iri doğan bebekler için cnm 4 kilo civarı doğanlar için ama ilk iki ay için 2 5 kg almak lazım..yenidoğan olandan....onlar bile büyük gelir zaten...:emir_bebek:..sutyen almadım..bende çok kararsızım bu konuda...çok işime yararmı bilmem zira çıt çıt kısımları pek bi dandik geldi bana...kırılsa hiçbi özelliği kalmaz...:44: aç kapa aç kapa çok uğraştırıcı bence

benim arkadaşım yeni doğum yaptı emzirme atleti almış.çok memnunum diyo.dün bende eşime sipariş verdim koraydan almış.kullanışlı bişey.

geçen gün bi alışveriş merkezine gittik ve montumu çıkartmıştım karnımın üstüne tutuyorum falan
eşim dediki ver ben taşıyayım, yok dedim karnımı kapatıyorum onunla
niye diye sordu
dedim yaa ne bilim o kadar insan var bakıyolar falan pek rahat değilim
çekti elimden aldı montu, o saklanacak değil mutlu olunacak bişey dedi
bak şu kadınlara kimbilir kaç tanesi anne olmak istiyodur biliyomusun sen dedi
ben olsam gerine gerine yürürüm dedi
nası hoşuma gitti anlatmam bu konuşması :49:

hani diyosunuz ya bazıları anlamıyo hamile olduğumu kilolu sanıyo falan
geçenlerde benim kilolu bi arkadaşıma kaç aylık hayırlı olsun falan demişler
sinir olmuştu kız
o daha beter bişey olsa gerek :1:

canım 2 kız annesi olarak sana tavsiyelerim olacak.benim ilk kızımı kayınvalidem büyüttü hayatımın ennnnnnn kötü yıllarıydı.ha nankörlük yapmak istemem ama işten gelirsin yorgunsun kızı alıp eve gitmek istersin ne mümkün.......kayınvalideye girmek zorundasın o da bütün gün çocuğa baktıya bi alıngan bi yorgundur sorma gitsin.sofra kurarsın kaldırırsın çay hazırlarsın meyve verirsin.oturduğun yerde uyuklarsın ''bu gelin de tavuk gibi erkenden uyuyo''sözlerine maruz kalırsın.evde bi de görümce vardır suratsız habire laf sokan...ıyyyy düşüncesi bile gerdi........

ikinciyi de korka korka bakıcıya teslim ettim.ama çokkk rahattım istediğini söylersin yapmasını istemediğin şeyleri uygun bi dille anlatırsın.ev işlerine yardımcı olur.bi sinemaya falan gitmek istersin ekstra para verirsin gidersin.anlayacağın bakıcı emin ol daha rahat .

şimdi bu 3. olacak inşallah.babamı yeni kaybettim annnem abimin yanına taşındı desem gel çocuğa sen bak bayıla bayıla gelir.ama asla onu da düşünmüyorum.bakıcı der başka bişey demem.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Bende artık bakıcı bulucam yapacak bişey yok.
Annemde olsa artık kaldıramıyorum söylediklerini.

o kadar saçma sapan yorumlar yapılmışki..kimi hamileleik ne kötü demiş kimi sezeryan olacağı için tüy dökücü ile bigün önceden halletmiş..(buda iyi fikir) kimi tüy dökücü zararlı demiş...kimi ağda iyi değil demiş herkse başka telden çalmış..biride bitki çayından bahsetmiş konusu orası gibi :60:.....gelde bunları ciddiye al şimdi..:52:

kız bu ağda konusu gerçekten çok fena bide ben öyle gidip kuaförde falan aldıramam normaldede gitmezdim zaten napcaz valla zor iş

Haklısın cnm.
Ama elimde değil üzülüyorum. Yani bana destek olması gerekirken böyle davranması zoruma gidiyor.

cnm bi kere annene para vereceğin için eşinle aran açılcaktır ...annesi çocuğu parayla bakıyo derler o zamanda..benim eşimin arkadaşı böyle yaptı kaynanası kadın parayla bakmış..sonra üstüne bide aşırı yaramaz olmuş..en son kreşe verdiler tabi o büyüktü 3 4 yaşındaydı..çok pişman oldular..baktırdıklarına....be3nce birebir konuş gerçekten istemiyorsa açık bi dille öğren ona göre olmazsa çevrenden birine baktır..güvenilir..işin zor valla allah yardımcın olsun..bu devirde çalışsan suç çalışmasan çocuğa baksan ayrı bi dert..ooffoffff

doğumdan sonraki evde olduğum süreçte oturdum kızımı kime bırakabilirim diye.binamızda 2 kızıda üniversitede okuyan bi abla vardı.durumlarıda iyiydi ama dedim ki kızlar okuyor paraya ihtiyaçları vardır.çıktım kapısını çaldım .çok şaşırdı bakamam dedi.tamam dedim.akşam eşine ve kızlara demiş.onlar da anne yaparsın deyince akşam bu bana geldi.tamama ben bakarım diye.aynı binada olunca çok da rahat ettim.hala kızım ordan çıkmaz.onlar ayşeyi almadan hiçbiyere gitmezler.bu arada 2 kızını da evlendirdi,hep dua eder kızlarımın çeyizlerini sayende dizdim diye.şimdi buna da bakmayı çok istiyor ama ben bu sefer tüm gün eve gelip yemek çamaşır işini de halledecek birini arıyorum.bulamazsam gene bununla devam ederim.

Peki ayıp olmazsa ne kadar veriyordunuz aylık kadına.

kız bu ağda konusu gerçekten çok fena bide ben öyle gidip kuaförde falan aldıramam normaldede gitmezdim zaten napcaz valla zor iş

ben diyorumki bi uzatıp ağdayı denesem..daha önce yapıştırıp çekemediğim oldu orası ayrı utanç verici ama:9:..hep ağda yapanlara imrenmişimdir..ilerde yaşlılıktada ağdalı kişide pek kıl olmuyo orda biliyomusun çok iyi bişi....ama işte cesaretim yok..her yerimi ağdayla alan ben orayı yapamıyorum...:17:

kızlar emzirme sütyeni atleti aldınız mı?destekli kruvaze olanlardan mı almak lazım sizce?birde bebek bezlerinden 2 numarayla mı başlıyacaksınız?forumda 2nin daha uygun olacağını okudumda

ben atlet aldım çok güzel birşeye benziyor eminönünden havuzluhandan hemide kocakarı işi değil dantelli falan :)

geçmiş takibi çok zor tabi

hatta imkansız

öyle yaparız canım
yakınız bencede çıkar gelirim
olmadı sanal sanal görüşürüz

aynen öyle :)

ama cnm çoğu kadın kuaföre gidiyo artık ..öyle olsa kimse gitmez..son ana kadar beklediyse ve son haftalarda ağda yaptıysa onu bilemem..hayır tüy dökücü alayım diye düşündüm ama oda aynı jilet gibi 2 3 günde çıkcak...ogünde sancım tuttu diyelim yine kıl içinde gidicem doktora.....hem ağda olursa doğumdan sonrada temiz olur bi süre uğraşmaz insan....bakalım becerebilirsem tabi..şimdi böyle yazıyorum ama bi cesaret yaparsam artık...:18:

ayy bende 1 kere yaptırdım bu yaşıma kadar
ama şimdi cesaret edemiyorum

bakıcılara pek güven olmuyor neler neler görüp duyuyoruz çok emin olduğun bildiğin biri olmalı çok araştırmalı, sen nasıl buldun hangi yolla bakıcı

evet bakıcı işi çok zor

canım senin hem aynı apartman hemde tanıdığın biri avantajlısın sen böyle şans nerdeee

Haklısın cnm.

annen birşey demedi mi

selam kızlar... ben ancak yazabiliyorum neler kaynattınız bakalım??:26:

havadan sudan :))

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Bende artık bakıcı bulucam yapacak bişey yok.
Annemde olsa artık kaldıramıyorum söylediklerini.

canım anladığım kadarıyla annenle problemin peki kaynanan bakmazmı? birde benden sana tavsiye annenin tavırlarını ve annene olan kızgınlığını kocanla çok paylaşma iki gün sonra bunlar laf söz olarak karşına gelir ne kocana ne kaynanana açma bu konuları bence

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-sonrasinda-guzellik/442913-hamilelikte-agda-problemi.html
Bir inceleyin derim, bu tüyden yünden bıktım ben de vallahi :( Kadın olmak ne zor zanaat...

Ilk defa agda yapilacak, tek basina yapilacak, hem de doguma 1 ay kala. Himmm :44: Benim_olan hic onermiyorm arkadasim, yillardir agda yaptiririm kuaforlerde, son bir yildir da agda makinesi aldim evde kendim yapiyorum, en son gecen ay yaptim, bacaklarda falan tamam da bikini bolgesi cok zorladi beni artik. Cekistirmek iyi degil kaslari hem de goremiyosun ki tam olarak alabil hepsini. Tam alismis killari agdayla zayiflatmisken baska seye gecmek istemiyorum ben de ama mecburum epilasyon makinesine gecmeye.
Tabi, sen bilirsin illaki agda yaptiracaksan bilen bir kuafore git iki dakkada aliversin. Istanbuldaki agdacim benim icin ayri kutu aciyordu, sadece benim agdami kullaniyordu yani, temiz oldugundan emin olman acisindan bunu deneyebilirsin, o kutuyu sakliyor senin icin sonra gene ordan devam ediyor. Mantikli yani :51:

Son düzenleme:
Back
X