öyle yaparız canım
yakınız bencede çıkar gelirim
olmadı sanal sanal görüşürüz
aynen öyle :)
ama cnm çoğu kadın kuaföre gidiyo artık ..öyle olsa kimse gitmez..son ana kadar beklediyse ve son haftalarda ağda yaptıysa onu bilemem..hayır tüy dökücü alayım diye düşündüm ama oda aynı jilet gibi 2 3 günde çıkcak...ogünde sancım tuttu diyelim yine kıl içinde gidicem doktora.....hem ağda olursa doğumdan sonrada temiz olur bi süre uğraşmaz insan....bakalım becerebilirsem tabi..şimdi böyle yazıyorum ama bi cesaret yaparsam artık...:18:
ayy bende 1 kere yaptırdım bu yaşıma kadar
ama şimdi cesaret edemiyorum
bakıcılara pek güven olmuyor neler neler görüp duyuyoruz çok emin olduğun bildiğin biri olmalı çok araştırmalı, sen nasıl buldun hangi yolla bakıcı
evet bakıcı işi çok zor
doğumdan sonraki evde olduğum süreçte oturdum kızımı kime bırakabilirim diye.binamızda 2 kızıda üniversitede okuyan bi abla vardı.durumlarıda iyiydi ama dedim ki kızlar okuyor paraya ihtiyaçları vardır.çıktım kapısını çaldım .çok şaşırdı bakamam dedi.tamam dedim.akşam eşine ve kızlara demiş.onlar da anne yaparsın deyince akşam bu bana geldi.tamama ben bakarım diye.aynı binada olunca çok da rahat ettim.hala kızım ordan çıkmaz.onlar ayşeyi almadan hiçbiyere gitmezler.bu arada 2 kızını da evlendirdi,hep dua eder kızlarımın çeyizlerini sayende dizdim diye.şimdi buna da bakmayı çok istiyor ama ben bu sefer tüm gün eve gelip yemek çamaşır işini de halledecek birini arıyorum.bulamazsam gene bununla devam ederim.
canım senin hem aynı apartman hemde tanıdığın biri avantajlısın sen böyle şans nerdeee
Haklısın cnm.
Ama elimde değil üzülüyorum. Yani bana destek olması gerekirken böyle davranması zoruma gidiyor.
Ama belkide böylesi hayırlıdır. Başka bir çözüm yolu bulurum en baştan.
annen birşey demedi mi
selam kızlar... ben ancak yazabiliyorum neler kaynattınız bakalım??:26:
havadan sudan :))