2012 Şubat Anneleri

kız kukuyu zorlamayın zaten görünmüyo
aynanın karşısına falanda geçemem
zaten zorlanıyorum
gidicem ağdaya
napıyım doğurana kadar
zorlamak istemiyorum kendimi :1:

valla bende gidebilirim ama güvenilir bir yer lazım birde kocamı ikna etmem lazım:4:zaten zorlayınca falan morarıyor hemencecik pek bir nazik kendileri:1:

ya bu agda işi benı de korkuttu...daha once gıdıp aldırdım ama nısan ayından ıtıbaren hıc aldırmadım.jıletle aldım.agda erken doguma sebep olur falan demısler kafam karıstı.jıletlede alamıyorum artık.eşimde agdaya gıt demıstı ama simdi napıcam bılmıyorum

valla hayatımda ağdamı hep kendim yaptım
ama artık çok zor ve zorlama bencede
gel gidelim birlikte

sürekli ağda yapan için kolay ayna karşısana geç kendinde yaparsıntek tük azdır zaten...:24: ama benim gibi doğuştan jiletle hep halletmiş biri olarak işim çok zor..:17:..çok tırsıyorum bide o halde kuaföre göstermek utanç verici benim için...alışamadım zamanında ..şimdi ağlıyorummmm:43::43::43::43:

kız bu ziyaretçi kısmı beni çok sinirlendiriyordu yazdıklarımızı üyelerden başkası okumasın dedim ama... bizde önüne geçemiyoruz artık.... baştan böyle olacağını hiç düşünmemiştik diyorlar...sonuçta kadınlara ait bi konu erkekler okur diye utanıyorum yavvv:17:

sadece doktordan rapor alıp dilekçe mi yazıyoruz?

Yok cnm ne dilekçesi.
Vizite kağıdı alıyorsun iş yerinden. Doktora veriyorsun.
O raporu hazırlıyor.
Sigortaya gönderiyor sana verdiğini de sen iş yerine veriyorsun o kadar.
Dilekçe falan yazmadım ben.

sürekli ağda yapan için kolay ayna karşısana geç kendinde yaparsıntek tük azdır zaten...:24: ama benim gibi doğuştan jiletle hep halletmiş biri olarak işim çok zor..:17:..çok tırsıyorum bide o halde kuaföre göstermek utanç verici benim için...alışamadım zamanında ..şimdi ağlıyorummmm:43::43::43::43:

kızım kuaförler neler görüyordur bacaklarını bile jiletle alıp ormanlaştıranlar var:9: hem öyle şap diye karşısına dikme:53: sende çamaşırını bi sağdan aç ora bitince sol tarfını tamam

ya bu agda işi benı de korkuttu...daha once gıdıp aldırdım ama nısan ayından ıtıbaren hıc aldırmadım.jıletle aldım.agda erken doguma sebep olur falan demısler kafam karıstı.jıletlede alamıyorum artık.eşimde agdaya gıt demıstı ama simdi napıcam bılmıyorum

denicem artık..olmadı ben eczaneye sorcam bayan kendileri hamileler için zararsız tüy dökücü ver bana dicem..iki günde bi yıkanıyorum zaten her banyoda temizlerim artık sürmekte zorlamaz beni.....kolay olur...gerçi doktorlar için çokda önemli değil oranın kaymak gibi olması ama insan her halukarda temiz olmalı işte..ölüm var kalım var...:34:bakalım görcezzz

kız bu ziyaretçi kısmı beni çok sinirlendiriyordu yazdıklarımızı üyelerden başkası okumasın dedim ama... bizde önüne geçemiyoruz artık.... baştan böyle olacağını hiç düşünmemiştik diyorlar...sonuçta kadınlara ait bi konu erkekler okur diye utanıyorum yavvv:17:

Cidden kuku, ağda falan derken herşeyi dökülüyoruz. Amma aymaz, utanmaz olduk :52: Umarım sadece kadınlar okuyordur :D

cnm yaa çok üzüldüm valla..benimde borcum vardı çok şükür azalttık biz şimdi son aylarda zaten işten ayrıldım daha çalışamam bakacak benimde kimsem yok....zaten bırakmamda oğlumu...ama borç olunca iş çok zor oluyo..inş güvenilir bi arkadaşın yada iyi bi kadın bulursun cnm yaaa..çok zor işin cidden..hayır annen size gelince hayır diyemiyomuki..bi çekincesimi var..eşinin yanında sorma bide ayrıca ablanlarda falan konuş onla bakalım ben böyle bişi duydum de yalandan ağzını ara bakalım ne dicek sana...belkide bakmak istiyo ama onunda korkuları vardır ..kaç sene olmuş çünkü bebek bakmayı unutmuştur falan...bişey olur diye belki endişeleri vardır....samimi bi şekilde iyice konuş bence....inş zorda kalmazsın..üzme kendini

Yok cnm ne çekincesi olacak.
Neden böyle yapıyor bende anlamadım.
Allah yardımcım olsun. Bakıcaz duruma göre artık.

sanki erkekler bilmiyo sizde heee..bizim kocalarımızda erkek sonuçta....:34:aman napalım cnm karnımız burnumuzda ......onlarında koca göbekleri olunca görebiliyolarmı acaba...:1:töbe töbeee....aaaahh oğlum ahhh ananı daha doğmadan ne hallere düşürdün :60:

valla bizim apartmanda birisi bakıyor 1000 lira:)) geçenlerde babama söyledim diyor ki emekli olup bende mi çocuk baksam napsam:60:

Aynen aynen. Bizim burdada bir arkadaş bakıcı arıyor kendine araştırdı da 750-1000 lira arası istiyorlar :((

canım anladığım kadarıyla annenle problemin peki kaynanan bakmazmı? birde benden sana tavsiye annenin tavırlarını ve annene olan kızgınlığını kocanla çok paylaşma iki gün sonra bunlar laf söz olarak karşına gelir ne kocana ne kaynanana açma bu konuları bence

evet bencede

boy aynasında denemek lazım cnm..bende öyle..bide ben klozete gidiyorum söylemesi ayıp artık :17:..diğerinde oğlum izin vermiyo sağ olsun...

bende artı klozete giriyorum

ayyy ben ne yapcam yaa şimdiden düşünceler aldı beni öyle tertemiz yapamam herhalde hiç göremiyom çünkü kel kel olur bazı yerde kalır falan aman yarabbi:60:

bende hiç göremiyorum

ben çok utanırım cnm yaa..karşımdaki bayanda olsa gösterememki..ahh ahh bende bilmiyorum napcam...:14:

ya zaten acıyor şimdi cesaret edemiyorum hiç

kız kukuyu zorlamayın zaten görünmüyo
aynanın karşısına falanda geçemem
zaten zorlanıyorum
gidicem ağdaya
napıyım doğurana kadar
zorlamak istemiyorum kendimi :1:

bende cesaret edemiyorum

benide bi cesaretlendirip götüren olsa keşke nerde...:1:

ben geçen gittim kız orayı da alayım dedi
dedim yok kalsın kendimde o cesareti bulamıyorum :)))

kızlar normal doğum yapacaklar ağdanızı kaçıncı haftada yapacaksınız?bilemiyorum ki sanki kızım erken gelicekmiş gbi hissediyorum nezaman hazır olmak gerek acep:44:

bunu bende düşünüyorum 1 kere de kurtulalım diye :))

bende ağda yaptırırmıyım bilemiyorum yaaa

ben kendim asla alamam ya kuaför yada sürekli jilet

yok artık allah iyiliğini versin senin bi sağ bi sol heee :60::60:

niye kız mantıklı :))

Back
X