- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #45.101
Evet cnm 2 gün önce aldım çalıştıgım yere verdim.
cnm sen rapordan önce iş yerinden vizite kağıdı aldınmı..benim doktorum 3 günü geçen raporlarda lazım dedi istedi bendende..bide aslımı şart..:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bu ağda konusu gerçekten çok fena bide ben öyle gidip kuaförde falan aldıramam normaldede gitmezdim zaten napcaz valla zor iş
geçenlerde deneyeyim dedim göbeğimden ne eğilebiliyorum ne görebiliyorum sadece dokunabiliyorum![]()
ayy bende 1 kere yaptırdım bu yaşıma kadar
ama şimdi cesaret edemiyorum
cnm bi kere annene para vereceğin için eşinle aran açılcaktır ...annesi çocuğu parayla bakıyo derler o zamanda..benim eşimin arkadaşı böyle yaptı kaynanası kadın parayla bakmış..sonra üstüne bide aşırı yaramaz olmuş..en son kreşe verdiler tabi o büyüktü 3 4 yaşındaydı..çok pişman oldular..baktırdıklarına....be3nce birebir konuş gerçekten istemiyorsa açık bi dille öğren ona göre olmazsa çevrenden birine baktır..güvenilir..işin zor valla allah yardımcın olsun..bu devirde çalışsan suç çalışmasan çocuğa baksan ayrı bi dert..ooffoffff
Ilk defa agda yapilacak, tek basina yapilacak, hem de doguma 1 ay kala. Himmm :44: Benim_olan hic onermiyorm arkadasim, yillardir agda yaptiririm kuaforlerde, son bir yildir da agda makinesi aldim evde kendim yapiyorum, en son gecen ay yaptim, bacaklarda falan tamam da bikini bolgesi cok zorladi beni artik. Cekistirmek iyi degil kaslari hem de goremiyosun ki tam olarak alabil hepsini. Tam alismis killari agdayla zayiflatmisken baska seye gecmek istemiyorum ben de ama mecburum epilasyon makinesine gecmeye.
Tabi, sen bilirsin illaki agda yaptiracaksan bilen bir kuafore git iki dakkada aliversin. Istanbuldaki agdacim benim icin ayri kutu aciyordu, sadece benim agdami kullaniyordu yani, temiz oldugundan emin olman acisindan bunu deneyebilirsin, o kutuyu sakliyor senin icin sonra gene ordan devam ediyor. Mantikli yani![]()
boy aynasında denemek lazım cnm..bende öyle..bide ben klozete gidiyorum söylemesi ayıp artık..diğerinde oğlum izin vermiyo sağ olsun...
Peki ayıp olmazsa ne kadar veriyordunuz aylık kadına.
ben diyorumki bi uzatıp ağdayı denesem..daha önce yapıştırıp çekemediğim oldu orası ayrı utanç verici ama..hep ağda yapanlara imrenmişimdir..ilerde yaşlılıktada ağdalı kişide pek kıl olmuyo orda biliyomusun çok iyi bişi....ama işte cesaretim yok..her yerimi ağdayla alan ben orayı yapamıyorum...
![]()
Yok cnm para vermem sorun olmaz çünkü eşim kendi söyledi veririz diye.
Ben kaç kere sordum anneme anne bakabilirmisin yoksa bakıcı bakayım dedim.
Daha neler ben dururken dedi. Bana öyle diyor ablamlara da dert yanıyor işte.
Ne bileyim bende şaşırdım kaldım. Çalışmamda gerek borcumuz var. Zor ya çok zor.
Peki ayıp olmazsa ne kadar veriyordunuz aylık kadına.
canım anladığım kadarıyla annenle problemin peki kaynanan bakmazmı? birde benden sana tavsiye annenin tavırlarını ve annene olan kızgınlığını kocanla çok paylaşma iki gün sonra bunlar laf söz olarak karşına gelir ne kocana ne kaynanana açma bu konuları bence
kız kukuyu zorlamayın zaten görünmüyo
aynanın karşısına falanda geçemem
zaten zorlanıyorum
gidicem ağdaya
napıyım doğurana kadar
zorlamak istemiyorum kendimi![]()
cnm sen rapordan önce iş yerinden vizite kağıdı aldınmı..benim doktorum 3 günü geçen raporlarda lazım dedi istedi bendende..bide aslımı şart..:44:
benide bi cesaretlendirip götüren olsa keşke nerde...![]()
cnm normalde olsa sezoda olsa temiz olmak gerek bende bilmiyorum napcamı?...bi ay kala temizlemek gerek ağda bir ay çıkarmaz..kızlar normal doğum yapacaklar ağdanızı kaçıncı haftada yapacaksınız?bilemiyorum ki sanki kızım erken gelicekmiş gbi hissediyorum nezaman hazır olmak gerek acep:44:
durun ben yine konuya fransız kalmışım
ayyy yazık bana