- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.061
Canım elleri kırılsın daha ne diyeyim:))
Üzülme desende üzüldüm canım ya..
Ama bilirsin yürekten buğuz ediyorum valla...
Bende saçlı saçsız her nevi bebekleri çok severim..
Benimkiler öyle arapsaçı gibi olmazlar...
Normal saçlı olurlar..
Kele yakın...
severim kel bebeği ben...
Canım sen sanırım hiç almammışsın birden almışsın...
Bizde böyle durumlarda kesmiyorlar
Zaten ben izin veiryorum:)))
Sana da izin verdim Özgecimmmm....
Git canım...
kız 2012 nin top model adayları demişsin...
Bana mı dedin?
BACIM BI IZINDE BANA VERIVERSEVAPTIRR
evet olabilme ihtimali hep basan beri vardı o yüzden biz biraz daha erken başladık dr kontrolü sıklığına sanırım,
kız 2012 nin top model adayları demişsin...
Bana mı dedin?
allah herkese kolaylık versin bu devirde hayat şartları çok zor malesef, gittikçe dahada zorlaşıyor
BACIM BI IZINDE BANA VERIVERSEVAPTIRR
Guzel yanından bak olaya, daha erken kavucasaksın bebegıne.
Hayırlısı ıle ınsallah saglıklı dogar.
ay yok canım Allah korusun erken kavuşmıyım, vakti zamanında gelsin erken doğan bebeklerde ciğerlerinde sorun oluyor küvez oluyor o yüzden ne kadar geç kavuşursam benim içinde bebeğim içinde daha iyi olur.
çalısmam lasım bacım bneım ama tabı saglıgımıda zorlamdan bakalım am clasımam lasım ev kıra kredı borcumuz var ondan kısmet eger ıyı olursa ıkı hafta sonra ısallhh
bizde böyle durumlarda kesmiyorlar
Git canım...
ayyy çok sağol canım
Iste ınce bırsey ıstemıyorum ama ancak bırıktırebılırım o kadar ):
Neyse olmadı, yuzuk fılan alsam, olmaz mı?
Yada yuzuk + künye ?
canım yüzükte zarar edebilirsin
bak mavi boncuklu kolye yada bileklik alabilirsin
çokta güzel olur hem nazar değmez hemde hatıra saklarsın hemde herzaman takarsın
AMİNNNNNNNN CANIMMMM
EKLIYIMMI SENI
mail attım canım
Allah herkese kolaylık versin bu devirde hayat şartları çok zor malesef, gittikçe dahada zorlaşıyor
hemde çok zor maalesef
ay bende çok merak ediyorum saçlımı olucak saçsızmı diye, hangi aylarda mide yanması oluyor öyle olunca genelde bebek saçlanıyor derlerya, şimdiye kadar bende olmadı 7,5 bitiyor benim kızım kel olucak herhalde
Allah herkese kolaylık versin bu devirde hayat şartları çok zor malesef, gittikçe dahada zorlaşıyor
canım normal şartlarda benimde çalışmam lazım bizimde kredi borcumuz var ama 2 çocuğa da kimse bakmaz
oyüzden bakalım kısmet artık
raporu aldıktan sonra mı 2 hafta daha çalışacaksın yoksa 5 hafta mı
bizde böyle durumlarda kesmiyorlar
Git canım...
ayyy çok sağol canım
canım yüzükte zarar edebilirsin
bak mavi boncuklu kolye yada bileklik alabilirsin
çokta güzel olur hem nazar değmez hemde hatıra saklarsın hemde herzaman takarsın
mail attım canım
hemde çok zor maalesef
5 HAFTA CALSIRIM SANIRM ÖTEKI TURLU TAM MAAS DA ALAMIYORUMONDAN CNMM SEN HAKLSIN 3 TANE OLUCAK BENIM ANNEM BAKICMAMECBURR ASLINDA COK ZORUMA GIDCEK SIMDIDEN AGLIYORUM 56 GUNLUK BEBGI BIRAK GEL İŞEE AMA KISMETT
yok be bacım alaksı yokmus benım annem 9 ay mıdesı yanmıs bend ekardesımd ekel bende kel dogmusm
benımd eock yandı mıdem bende cok sevındım oglsum saclı olucak dıye ama kısmetttt
5 HAFTA CALSIRIM SANIRM ÖTEKI TURLU TAM MAAS DA ALAMIYORUMONDAN CNMM SEN HAKLSIN 3 TANE OLUCAK BENIM ANNEM BAKICMAMECBURR ASLINDA COK ZORUMA GIDCEK SIMDIDEN AGLIYORUM 56 GUNLUK BEBGI BIRAK GEL İŞEE AMA KISMETT
ay bende çok merak ediyorum saçlımı olucak saçsızmı diye, hangi aylarda mide yanması oluyor öyle olunca genelde bebek saçlanıyor derlerya, şimdiye kadar bende olmadı 7,5 bitiyor benim kızım kel olucak herhalde
Guzel yanından bak olaya, daha erken kavucasaksın bebegıne.
Hayırlısı ıle ınsallah saglıklı dogar.
Yes baby, every mother ıs top model
canım sana da verdim getttiiiiiiiiiiiiiiiii
Eeeeeeeeee bana kim izin verecek
kime bırakıcaksın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?