2012 Şubat Anneleri

ay bende çok merak ediyorum saçlımı olucak saçsızmı diye, hangi aylarda mide yanması oluyor öyle olunca genelde bebek saçlanıyor derlerya, şimdiye kadar bende olmadı 7,5 bitiyor benim kızım kel olucak herhalde

çalısmam lasım bacım bneım ama tabı saglıgımıda zorlamdan bakalım am clasımam lasım ev kıra kredı borcumuz var ondan kısmet eger ıyı olursa ıkı hafta sonra ısallhh

canım normal şartlarda benimde çalışmam lazım bizimde kredi borcumuz var ama 2 çocuğa da kimse bakmaz
oyüzden bakalım kısmet artık
raporu aldıktan sonra mı 2 hafta daha çalışacaksın yoksa 5 hafta mı

yok be bacım alaksı yokmus benım annem 9 ay mıdesı yanmıs bend ekardesımd ekel bende kel dogmusm

benımd eock yandı mıdem bende cok sevındım oglsum saclı olucak dıye ama kısmetttt

Allah herkese kolaylık versin bu devirde hayat şartları çok zor malesef, gittikçe dahada zorlaşıyor

Gercekten oyle.
Sabah esıme dıyorum kı, 'cok savurgansın, azıcık hesaplı olsan daha cok yatırım yaparız'
Malum benım kocam gıyınmeyı cok sever, hepte ıyı markalardan alır.
Sonra bı basladı saymaya, 'senın haberın yok ama ben suraya su kadar oduyorum, buraya bu kadar.
Kotu hıc bır alıskanlıgım yok, sadece gıyınmeyı sevıyorum' dıye.
Len dedım, adam haklı, bu odemelerden benım hıc haberım olmaz.
Ama tabıı yınede az tutumlu olsa, daha ıyı olurdu.
Sımdı bebekte gelıyor, masraflarımız mecburen artacak.
Gorurum ben o zaman onu, ıkı haftada bır ayakkabı alabılıyor mu!

kızlar benide 21 aralıkta sağlıkocağından çağırdılar
ama aşı olmayacağım kalp dinleme aleti de yok
kan değerlerine bakalım dediler
gitmeyeyim dimi boşu boşuna

yok be bacım alaksı yokmus benım annem 9 ay mıdesı yanmıs bend ekardesımd ekel bende kel dogmusm

benımd eock yandı mıdem bende cok sevındım oglsum saclı olucak dıye ama kısmetttt

Aslı varmı bilmiyorum öyle derler genelde, bende kel doğmuşum bana çekmez inşallah kız çocuğu azıcık saçı olsunnn tokalar takıyım

5 HAFTA CALSIRIM SANIRM ÖTEKI TURLU TAM MAAS DA ALAMIYORUM ONDAN CNMM SEN HAKLSIN 3 TANE OLUCAK BENIM ANNEM BAKICMAMECBURR ASLINDA COK ZORUMA GIDCEK SIMDIDEN AGLIYORUM 56 GUNLUK BEBGI BIRAK GEL İŞEE AMA KISMETT

düşünmemeye çalış canım bende bazen diyorum ya çalışmak zorunda kalırsam
raporu aldıktan sonra biraz daha idare etsem diyorum
sonra şimdi bile zorlanıyorum boşuna riske atmayım diyorum
bakalım canım kısmet gün doğmadan neler doğar
sende düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum

Canım hani miden kalkıyor ya..
Böyle durumlarda halk arasında bebk saçlanıyor derler:)))
Miden yanıyor ya..
Bebeğin saçlı mı olacağı saçsız mı olacağı önceden bilinemez ki..
Bebk saçı olur bebkte..
doğduktan sonra tepeler böyle havaya kalkar:))
Arkadakiler uyumaktan dökülür:))

Guzel yanından bak olaya, daha erken kavucasaksın bebegıne.
Hayırlısı ıle ınsallah saglıklı dogar.

Yes baby, every mother ıs top model

Yes here I am.....:)))
Four times top model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…