- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.581
yaaaa ben daha kalp atışını duymadım millet 2li test için gün bekliyoo :95::95::95::95::95:
kalp atışını duymayan kaldımı
yaaaa ben daha kalp atışını duymadım millet 2li test için gün bekliyoo :95::95::95::95::95:
kalp atışını duymayan kaldımı
ben ne kese ne bebek nede kalp atısı hiçbirşeyi görmedim henüz
Ben varımmm
cansea yavrun sen kalb atisinida gormusundur guncellem icin azim bilgi veririsen sevinirim hayatim
Jale hanımı bende denemek istiyorum ama doğum çok pahalı acıbademde:26:
ama doğuma her yere gidio, hatta şimdi kendine özel muayene de açıo temmuz itibari ile orda da olucak:) ben memnum kaldım, çok güleryüzlü ve mütevazi biri:) mesela testler için fln yardımcı oluo, sigortada arkadaşlarına yönlendirebilioben de testleri acıbadem de yaptırmadım, pembemaviye yönlendirdi
evettt çok özledim ama daha 1 ayımız var kavuşmamıza
benim 4-5 gündür bulantılarım var .iştahsızlık keyifsizlik
Benim randevum 7 veya 8 inde ama kalp atışı için erken benim daha bebiş satla uyumlu değil benim geç döllenme galibaa:26:
ayy canim benimm bir ay cokmus yaa teksin dimi bide allah yardimcin olsun canim benim
bende yalnızım kızlar benimkide gitti 12 gün yok
Çok sevindim cnm yaaa bu hafta evrime gideyim memnun kalmazsam onu deneyeceğimmm
ailen falanda yokmu? gece korkmuyomusunuz ya?
13 mayıss canım
canım senin komşunda abartmış bence:)) sonra o kilolarla nasıl alışveriş yapmayı planlıyor:S
esime surekli ismarliyorum sagolsun getiriyor midem yaniyordu buz gibi yedim iyi geldiii bide sey wc ye oturunca valla resmen cesme yaaaa habire idrar geliiiii kabizlik da kalkti cok sukur tavsiye olunur bundan kolay ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?