2012 Şubat Anneleri

yaaaa ben daha kalp atışını duymadım millet 2li test için gün bekliyoo :95::95::95::95::95:

kalp atışını duymayan kaldımı

Jale hanımı bende denemek istiyorum ama doğum çok pahalı acıbademde:26:

ama doğuma her yere gidio, hatta şimdi kendine özel muayene de açıo temmuz itibari ile orda da olucak:) ben memnum kaldım, çok güleryüzlü ve mütevazi biri:) mesela testler için fln yardımcı oluo, sigortada arkadaşlarına yönlendirebilio ben de testleri acıbadem de yaptırmadım, pembemaviye yönlendirdi

Çok sevindim cnm yaaa bu hafta evrime gideyim memnun kalmazsam onu deneyeceğimmm

günaydııınn
ne güzel bir sürü Bursalı var bende Bursalıyım 2008 de İstanbula gelin geldim ama her ay ordayım hehe.. bende Altıparmakta oturuyordum..

canım senin komşunda abartmış bence:)) sonra o kilolarla nasıl alışveriş yapmayı planlıyor:S

Bence de ama bılmıyorum kı o neden beklıyor, muhtemelen ben o vakte kadar dayanamam.
Hatta bu hafta sonu gıdelım esımle bebegımıze yatak bakalım dıye aklımdan gecıyor.
Ama bır yandan da cook erken dıyorum.
Ne yapsam, bılemıyorum kı ):

esime surekli ismarliyorum sagolsun getiriyor midem yaniyordu buz gibi yedim iyi geldiii bide sey wc ye oturunca valla resmen cesme yaaaa habire idrar geliiiii kabizlik da kalkti cok sukur tavsiye olunur bundan kolay ne var

Karpuz, kabızlıga ıyı mı gelır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…