- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.601
yaaaa ben daha kalp atışını duymadım millet 2li test için gün bekliyoo :95::95::95::95::95:
kalp atışını duymayan kaldımı
seninki iyiymis canim ya ama yinede esin evin bi baska oluyo...war canım annemler amcamlar halamlar hepimiz birbirimize çoook yakınız gerçi arabada war 2 dk da annemdeyim isteyince.gece oraya gidiyorum gündüz ewime :)
özel mesaj atamıyorum henüz, yetkim yokmuş. msj sayım çoğalsın hemen cevap yazıcam detaylı bir şekilde:)
seninki iyiymis canim ya ama yinede esin evin bi baska oluyo...
Canım 2li testler 12 ve 14. haftalar arasında yapılıyo daha çoook var yani herkesinkine, stres yapma...
Önümüzdeki muayenende duyarsın Allahın izniyle
günaydın kızlar nasılsınız bakalım???dün gece tv karşısında uyuyakalmışım birden tv den gelen sesle uyandım aklım çıktı resmen çok korktum yaaya bu ani korku durumları bebeğimize zarar veriyomu kızlar acaba ya ufff telaşlandım yine hastane yolları gözüktü yine bana
Bizim perşembe veya cuma gideceğim bi perşembe dedi bi cuma dedi ikiside kalmış aklımda kafam karıştı...
Ama ilgisini pek beğenmedim ne bileyim daha ne kadarlık gebe olduğumu bilmiyorum söylemedi
bende herseyden tirsiyorum bu ara golge gecti falan oluyorum bazenvalla iyi bozuldu benim psikolojim
Yaa kızlar hamile olabilme ihtimalim var reglim 4 gün geçti hala tık yok bugun 4.gün ve şu an sırtımın ağrısından ölücem acaba parol (ağrı kesici)içsem sizce mahsuru olur mu bu arada ıkı gun önce idrar testi yaptım negatif cıkmıstı ama hala regl olmayınca şüphelenıyorum belkı erken test yaptım ondan cıkmadı bılemıyorum ne dersınız
Benim urfalı bir arkadaşım var, sorarım canım varmıymış tanıdığı...
İş için mi ordasınız?
Yaa kızlar hamile olabilme ihtimalim var reglim 4 gün geçti hala tık yok bugun 4.gün ve şu an sırtımın ağrısından ölücem acaba parol (ağrı kesici)içsem sizce mahsuru olur mu bu arada ıkı gun önce idrar testi yaptım negatif cıkmıstı ama hala regl olmayınca şüphelenıyorum belkı erken test yaptım ondan cıkmadı bılemıyorum ne dersınız
günaydın kızlar nasılsınız bakalım???dün gece tv karşısında uyuyakalmışım birden tv den gelen sesle uyandım aklım çıktı resmen çok korktum yaaya bu ani korku durumları bebeğimize zarar veriyomu kızlar acaba ya ufff telaşlandım yine hastane yolları gözüktü yine bana
Parol hamilelerin ağrı kescisi dr öyle demişti ama ben büyük konuşmuyorum bebeği riske atamam içmem
Parol hamilelerin ağrı kescisi dr öyle demişti ama ben büyük konuşmuyorum bebeği riske atamam içmem
kuzum korkma bişeycik olmaz, dün ben bir video izledim
bebekler 24 yada 25 haftadan sonra annenin hormonlarını algılarlarmış o zaman etkilenmeye başlarlarmış.
hatta linke bakıyımda atıyım izleyin,
İkiz gebeliklerde sorun yaşamamak için nelere dikkat edilmeli? - UZMANTV
izleyin kızlar, çoğul tekil farketmez nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?