2012 Şubat Anneleri

benim kimsem yokk malesef burda ...öyle girip çıkan komşumda yok sadece slm verip geçeriz..
bulantılarım yüzünden gidemiyorum...5 saat ama bana o 55 saat gibi geliyo

yaaaa ben daha kalp atışını duymadım millet 2li test için gün bekliyoo :95::95::95::95::95:

kalp atışını duymayan kaldımı

Canım 2li testler 12 ve 14. haftalar arasında yapılıyo daha çoook var yani herkesinkine, stres yapma...
Önümüzdeki muayenende duyarsın Allahın izniyle

günaydın kızlar nasılsınız bakalım???dün gece tv karşısında uyuyakalmışım birden tv den gelen sesle uyandım aklım çıktı resmen çok korktum yaaya bu ani korku durumları bebeğimize zarar veriyomu kızlar acaba ya ufff telaşlandım yinehastane yolları gözüktü yine bana

Yaa kızlar hamile olabilme ihtimalim var reglim 4 gün geçti hala tık yok bugun 4.gün ve şu an sırtımın ağrısından ölücem acaba parol (ağrı kesici)içsem sizce mahsuru olur mu bu arada ıkı gun önce idrar testi yaptım negatif cıkmıstı ama hala regl olmayınca şüphelenıyorum belkı erken test yaptım ondan cıkmadı bılemıyorum ne dersınız

bende herseyden tirsiyorum bu ara golge gecti falan oluyorum bazen valla iyi bozuldu benim psikolojim

Bizim perşembe veya cuma gideceğim bi perşembe dedi bi cuma dedi ikiside kalmış aklımda kafam karıştı...
Ama ilgisini pek beğenmedim ne bileyim daha ne kadarlık gebe olduğumu bilmiyorum söylemedi

Ben memnunum canım, benim ilk gittiğimde kese için 5 haftaya denk geliyor demişti,
sonra 7 haftada gittiğimizde de, bebekleri gördük gebelik haftanla uyumlu gelişimleri dedi.
Bi şikayetim yok, çok da didiklesin istemem zaten,
Allaha emanet, ben kendi sağlığımla ilgili onca şey yaşadığım için zaten tedirginim,
bebeklerim içinde olan biteni kendi kendine takip etsin, evham yapmak istemem.
Genellemelerin dışında extra birşey bilmeme gerek yok diye düşünüyorum.
Abimler bülent kayhana gitmişlerdi mesela, bursa o dr için çok iyi der, ama yengemin anlattıkları bana hiç hoş gelmedi.
Hayırlısı olsun hakkımızda, onlar bebeklerimiz için vesile işte.
ama ben şimdilik memnunum. inş sonuna kadarda öyle gideriz.

valla ben hamile oldugumu ogrenmeden once migren agrisi cekmeme ragmen icmedim allah esirgesin nolur nolmaz...

Benim urfalı bir arkadaşım var, sorarım canım varmıymış tanıdığı...
İş için mi ordasınız?

Evlenince buraya gelmek mecburiyetinde kaldım.. Eşimin doğu görevinin bitmesine bir yıl var daha kısmetse bakalım..
Kısmet olursa zaten doğumu burda yapmayı düşünmüyorum, Adanada yapcam..Ablam sağlıkçı ve kendi doktoru var onda doğum yapmayı düşünüyorum daha iii ilgileneceği için ki zaten ailemde orda...Şuan kontrollere gidiyorum ama doktorumun bir söylediği bir söylediğini tutmuyor.. :)

Parol hamilelerin ağrı kescisi dr öyle demişti ama ben büyük konuşmuyorum bebeği riske atamam içmem

kuzum korkma bişeycik olmaz, dün ben bir video izledim
bebekler 24 yada 25 haftadan sonra annenin hormonlarını algılarlarmış o zaman etkilenmeye başlarlarmış.
hatta linke bakıyımda atıyım izleyin,

İkiz gebeliklerde sorun yaşamamak için nelere dikkat edilmeli? - UZMANTV

izleyin kızlar, çoğul tekil farketmez nasılsa.

doğru canım yaaaaa inşallah benim sandığım gibi etkilenmezzzbu arada benim eşimde bursalı gelininize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…