2012 Şubat Anneleri

sendemi bursadasın kızzzz
anamm süperrrr buluşalım vallahii ya
evet kiz isvicredeyim de bursada kayinvalideler hep oraya geliriz tatilede valla arabayla gelcez minigimde 12.haftanin icinde olcek insAllah bakalim ne olur

aaaaa sen git o zaman erken degil henuz keseyi falan gormedin sanirim sen

bilmem canm, gelirde göremezlerse bozulmasınlar sonra
valla gelip yazanlar zahmet ediyorlar yaziyorlar ismini yazdirip da gelmeyenler ne diye mesgul ediyor dimi bir ay daha bekliycem sayet eski guncellemeler duruyorsa silicem

Canım ataevler beşevler veya ertuğrulkentten istiyorum ama bakalım kısmet burda oturmamın sebebi evler çok sıcak kışın askılı badilerle geçirdik bebeğe rahat olur diyee yeni evlerin ısınması zor oluyorrr

hehehe ben tabloda yokum mesela

kızlar mrb bişey dicem ya çarpıntınız oluyomu sizindeeeeee????beni rahatsız etmeye başladı ya:44::44::44::44:

galiba öyle cnm ama rahatsız ediyo yaaaaaaa(
sukur benimki biraz azaldi canim benimkide fenaydi igrenc bisey yemek yapmaya kalktim bi gun kut kut kut nasi atiyo kalbim soguk soguk terliyorum esim geldi korktu yuzume bakti kustunmu yuzunumu yikadin dedi okadarki rengim falan gitmis tansiyonum cok dusuyo...

benimkide bebek mobilyalarina bakalim diorum bakmistik ya buraya diyo bidaa bakalim yani noolcak hevessiizzz

bu arada basim cookk agriyoo:84::84:

benimkide bebek mobilyalarina bakalim diorum bakmistik ya buraya diyo bidaa bakalim yani noolcak hevessiizzz

:

Kızlar o birazda sizin elinizde onları baba olacaklarına hazırlamanız gerekiyor güzellikle mesela akşam işten gelince kapıyı açıyorum önceden hoşgeldin hayatım derdim şimdi hoşgeldin babası falan diyorum yemek yiyoruz bak babası onun canı şundan istiyor falan yapıyorum bebek gibi konuşarak ççok hoşuna gidiyor

Eğer içine sinmeyen bir durum varsa muayenehaneye gitmek en iyisi…Ben özel hastanede birkaç doktor değiştirdim çünkü gebeliğim sıkıntılı başlamıştı…İstediğim ilgiyi, ihtimamı bulamayınca forumdan birkaç kişinin tavsiyesi üzerine muayenehanesi olan bir doktora başvurdum. Artık şansıma mıdır, muayenehanesi diye midir çok ilgileniyor…Muayenelerimiz 1 saate yakın sürüyor…Bebişi görmeyen kalmadı ailemde uzun uzun gösteriyor, dışarıdalarsa bile çağırttırıyor gelsinler görsünler diye
Annem, kızkardeşim, eşim uzun uzun gördüler, kalbini dinlediler
Sorularımızı tek tek cevaplıyor, benim içimi rahatlatana kadar uzun uzun telkinler veriyor bana....
Uğurlarken annemi, kardeşimi öpüyor, benimle öpüşmüyor yasak koydu öpmek yok
Gerektiğinde telefonla ulaşıyor bana, ben de onu arayabiliyorum...Sağolsun, çok memnunum...Ee elbette bunun da bir bedeli oluyor, o ayrı mesele....
Tabi ben tahlillerimi filan devlet hastanesinde yaptırıyorum,o yüzdende özel hastaneyle aynı fiyata gelmiş oluyor muayeneler....

Tamam hayatım öyle yaparsın mantuklu

aaaaa sen git o zaman erken degil henuz keseyi falan gormedin sanirim sen

keseyi gördüm canım iyi dedi keseye dr ama içinde bebişi görmedimmm
,karından baktıkları için olabilir ama bugun herşey çıksın ortaya :18: bu korkuyla yaşanmaz :18: benim için bol bol dua edin noluuurrr

aynen 7-8 dr u yakınen tanır oldum ama ilgi istediğim gibi olmadı aynen bende muaynehaneye gidip tahlilleri devlette yaptırcam...

gidiyorum kızlarr duaa ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn :18:

Merhaba kızlar..
Ben doktorumdan pek memnun değilimde Şanlıurfada ikamet eden var mı acaba ? Önerebileceği bir doktor olan var mı ?
ŞAnlıurfaya geleli daha bir yıl olmadı, yabancıyımda biraz..

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşım...Anca beğene beğene okudun bitirdin heee

Sağol canım, he valla öyle oldu, bebişini de gördüm Maşallah ona.Bu arada Gurbetgüzeli anacım karnın nasıl çıkmış öyle, çok imrendim benimde hemen öle olsun istiyorum, artık hamile olduğum anlaşılsın ya

guzel haberlerle gel insallah canim...ferah tut icini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…