- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.541
evet kiz isvicredeyim de bursada kayinvalideler hep oraya geliriz tatilede valla arabayla gelcez minigimde 12.haftanin icinde olcek insAllah bakalim ne olursendemi bursadasın kızzzz
anamm süperrrr buluşalım vallahii ya
aaaaa sen git o zaman erken degil henuz keseyi falan gormedin sanirim senkızlaaarr düşündüm taşındım karar verdim bugün dr un muaynehanesine gitmeye :)) bebişi görememek beni çok yıpratıyo gideyim de artık inşallah görürüm belki kalp atışlarını bile duyarım adamın cihazlar bomba çünkü. yoksa bu boş gebelik korkusu benii öldürcekk Allah korusun :18: :18: :18:
valla gelip yazanlar zahmet ediyorlar yaziyorlar ismini yazdirip da gelmeyenler ne diye mesgul ediyor dimi bir ay daha bekliycem sayet eski guncellemeler duruyorsa silicembilmem canm, gelirde göremezlerse bozulmasınlar sonra
kizlar uzun sure gelmeyenleri tablodan cikaricam bosuna kalabalik yapmasin ne dersnizzzz
aman sağlık olsun hayatım ya,
bizde ilk evlendiğimizde fsm nin ordaydık, en güzeli oralarıda, ordan ev almak bizi aştı.
zamanında sıkışıkken rahmetli babamın sattığı evi geri aldık.
sağlık olsun, o şartların hepsi iyileşir zamanla.
şimdi bebişlerimiz iyi olsun yeterki.
evet kiz isvicredeyim de bursada kayinvalideler hep oraya geliriz tatilede valla arabayla gelcez minigimde 12.haftanin icinde olcek insAllah bakalim ne olur
aaaaa sen git o zaman erken degil henuz keseyi falan gormedin sanirim sen
valla gelip yazanlar zahmet ediyorlar yaziyorlar ismini yazdirip da gelmeyenler ne diye mesgul ediyor dimi bir ay daha bekliycem sayet eski guncellemeler duruyorsa silicem
kızlar mrb bişey dicem ya çarpıntınız oluyomu sizindeeeeee????beni rahatsız etmeye başladı ya:44::44::44::44:
sukur benimki biraz azaldi canim benimkide fenaydi igrenc bisey yemek yapmaya kalktim bi gun kut kut kut nasi atiyo kalbim soguk soguk terliyorum esim geldi korktu yuzume bakti kustunmu yuzunumu yikadin dedi okadarki rengim falan gitmis tansiyonum cok dusuyo...galiba öyle cnm ama rahatsız ediyo yaaaaaaa(
canımmmmm sakin ol yaaaa anlayamıyorum şu kocalarımızı yaaaniye abartalım kardeşim sıradan bi heyecan değil ki bu mesela ben 24 saat boyunca görmek istiyorum benimki de ofalaya poflaya geliyo hastaneye bugün yine çok abartıyosun dedi hep tartışma halindeyiz yaniii ruhsuz şeyler nolcak
benimkide bebek mobilyalarina bakalim diorum bakmistik ya buraya diyobidaa bakalim yani noolcak hevessiizzz
:
kızlaaarr düşündüm taşındım karar verdim bugün dr un muaynehanesine gitmeye :)) bebişi görememek beni çok yıpratıyo gideyim de artık inşallah görürüm belki kalp atışlarını bile duyarım adamın cihazlar bomba çünkü. yoksa bu boş gebelik korkusu benii öldürcekk Allah korusun :18: :18: :18:
ekledummmmmmmmmmmmmm yas kaccccccccccccchehehe ben tabloda yokum mesela
evet kiz isvicredeyim de bursada kayinvalideler hep oraya geliriz tatilede valla arabayla gelcez minigimde 12.haftanin icinde olcek insAllah bakalim ne olur
valla gelip yazanlar zahmet ediyorlar yaziyorlar ismini yazdirip da gelmeyenler ne diye mesgul ediyor dimi bir ay daha bekliycem sayet eski guncellemeler duruyorsa silicem
keseyi gördüm canım iyi dedi keseye dr ama içinde bebişi görmedimmm
Eğer içine sinmeyen bir durum varsa muayenehaneye gitmek en iyisi…Ben özel hastanede birkaç doktor değiştirdim çünkü gebeliğim sıkıntılı başlamıştı…İstediğim ilgiyi, ihtimamı bulamayınca forumdan birkaç kişinin tavsiyesi üzerine muayenehanesi olan bir doktora başvurdum. Artık şansıma mıdır, muayenehanesi diye midir çok ilgileniyor…Muayenelerimiz 1 saate yakın sürüyor…Bebişi görmeyen kalmadı ailemde uzun uzun gösteriyor, dışarıdalarsa bile çağırttırıyor gelsinler görsünler diye
Annem, kızkardeşim, eşim uzun uzun gördüler, kalbini dinlediler
Sorularımızı tek tek cevaplıyor, benim içimi rahatlatana kadar uzun uzun telkinler veriyor bana....
Uğurlarken annemi, kardeşimi öpüyor, benimle öpüşmüyor yasak koydu öpmek yok
Gerektiğinde telefonla ulaşıyor bana, ben de onu arayabiliyorum...Sağolsun, çok memnunum...Ee elbette bunun da bir bedeli oluyor, o ayrı mesele....
Tabi ben tahlillerimi filan devlet hastanesinde yaptırıyorum,o yüzdende özel hastaneyle aynı fiyata gelmiş oluyor muayeneler....
GünaydınnnnnnHayırlı cumalar arkadaşlar.
ekledummmmmmmmmmmmmm yas kaccccccccccccc
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşım...Anca beğene beğene okudun bitirdin heee
keseyi gördüm canım iyi dedi keseye dr ama içinde bebişi görmedimmm
,karından baktıkları için olabilir ama bugun herşey çıksın ortaya :18: bu korkuyla yaşanmaz :18: benim için bol bol dua edin noluuurrr
aynen 7-8 dr u yakınen tanır oldum ama ilgi istediğim gibi olmadı aynen bende muaynehaneye gidip tahlilleri devlette yaptırcam...
gidiyorum kızlarr duaa ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?