- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.641
Benim arkadaşım asya medicine hospital (eski adı nene hatun hastanesi) hilal hanımda doğum yaptı...Çok iyi anlatıyor...
Ama kalabalık oluyormuş...
Burda hoşuna giden ne canım merak ettimdee
yanlis sayfayi paylasmisim.birinci sayfasindaki yazi hosuma gitti
orada devamlı sezaryan yapıolarmıs doktorlar oyüzden pek istemiyorum.. Bi de çok olaylı diye duydum.Bebek ölümleri falan fazlaca oluyormus:44:
okudum ve ağladım çok hoşuma gitti bi de bi taraftan ney dinliyorum fon müziği oldu çok duygulandımm
bende her okudugum hikayede agliyorum cok duygusallastik yaa cookk guzel dogumlar yasariz insallah
midem bulanıyor yine cıkardım ne varsaaaof yaaaaaaaaaa annem kızdıgında hep derdi siz benim 9 ay tasıdıgımı ödeyemezsinz diye haklıymış kadın.. :))
kızlarrr ben geldim bebiş sandığımdan küçükmüş 5+6 bebişi de gördüm pıt pıtları daa
tahir özgüdere gittimm şirinyerde adamın aletler mükemmeeellll.. benim selvi boyluda pı pıt atıyoduuuuu, kendisi 3 mm
ay gozun aydin canim beniimm allah esirgesin bebislerimizikızlarrr ben geldim bebiş sandığımdan küçükmüş 5+6 bebişi de gördüm pıt pıtları daa
tahir özgüdere gittimm şirinyerde adamın aletler mükemmeeellll.. benim selvi boyluda pı pıt atıyoduuuuu, kendisi 3 mm
kızlarrr ben geldim bebiş sandığımdan küçükmüş 5+6 bebişi de gördüm pıt pıtları daa
Sabahtan beri midem çok Bulanıyordu kızlar, yanma bir taraftan...
Öğle yemeğinde biraz karpuz, biraz ekmek arası yedim...
Bana taze beyaz ekmek çok iyi geliyor, bulantıma ama yememem lazım biliyorum
Karpuz da bastırdı biraz içimi bakalım kaç dakika rahat etcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?