2012 Şubat Anneleri

Benim arkadaşım asya medicine hospital (eski adı nene hatun hastanesi) hilal hanımda doğum yaptı...Çok iyi anlatıyor...
Ama kalabalık oluyormuş...

orada devamlı sezaryan yapıolarmıs doktorlar oyüzden pek istemiyorum.. Bi de çok olaylı diye duydum.Bebek ölümleri falan fazlaca oluyormus:44:

midem bulanıyor yine cıkardım ne varsaaaof yaaaaaaaaaa annem kızdıgında hep derdi siz benim 9 ay tasıdıgımı ödeyemezsinz diye haklıymış kadın.. :))

kesinlikleeeeee.. bende mahvoldum yine yaa.. karnim acken bir cikarttim gören bu kiz 3 lt su icmis ac karna saf der... sonra kvalti yapim dedim bir dilim kizarmis ekmek yedim o da gecmis ola..
simdi iyiyim biraz ama yiyemiyorum 3 kilo verdim ya.. bu böcek cok afacan olacakk..simdiden üzüyo beni..
ben esime diyorum ben yapamayacagim bu isi diye:)) gülüyo kikikikii
hafta sayiyorum 4,5 hafta sonra gebisligin tadini cikarticammm

kızlarrr ben geldim bebiş sandığımdan küçükmüş 5+6 bebişi de gördüm pıt pıtları daa

tahir özgüdere gittimm şirinyerde adamın aletler mükemmeeellll.. benim selvi boyluda pı pıt atıyoduuuuu, kendisi 3 mm

maşallah senin adına çok sevindim, artık için rahat etmiştir:)))

Sabahtan beri midem çok Bulanıyordu kızlar, yanma bir taraftan...
Öğle yemeğinde biraz karpuz, biraz ekmek arası yedim...
Bana taze beyaz ekmek çok iyi geliyor, bulantıma ama yememem lazım biliyorum
Karpuz da bastırdı biraz içimi bakalım kaç dakika rahat etcem...

Neden yememen gerekiyormuş kim uydurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…