- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.841
Canım geçmiş olsun kuzum..
Diş ağrın yine mi başladı?
bu kez ne var
çürük mü?
ozaman diş çektirmiştim ya bu da çürüktü ve kırılmıştı
dr idare et doğum olana kadar dedi
o dişim ağrıdı
küçük aykalrınla nelr yapıyolar ama canım sneın ıkısdemı yapıyor benım gelın yapmazzz kesın dgıerının ayaklrıdırr
valla ikisini de ayırt edemiyorum ki ayrı ayrı :))
BEN ONU DA YAPTIM ŞEKERİM
annemlerden geldik saat 10:30 beni bahçenin kapısından gönderdi ben gidiyorum gelcem birazdan dedi arkdaşlarının yanına gitti...
nasıl sinirlendim çıktım eve kilitledim kapıyı içerden...yattım uykuya...tlf da kapatacaktım da kapatmadım gene...geldi bu geç saatte kapıyı zorladı açılmadı zile basıyor açmadım bayabi süre tlf aradı...meşgule attım...sonra ya sabır dedim açtım kapıyı surat 5 karış..şok olmuş ama neden böyle bişi yaptım diye, içine işlemiş artık kapılarda kitleniyor üstümüze dedi hak etme o zaman dedim bende.
bu kez ne var
çürük mü?
Dün akşam benimkide bana azcık sesini yükseltti
Dedim senin canın mı sıkkın:))))
Ses tonu normale döndü.. yooooooooooooooook dedi..
Bende o arada kaçtım:)))
Halbuki suçluydum..
:))))
Sabah sabah biizm burda da kadının birini fena dövdüler..
Ambulans ve 3 polis arabası geldi..
Dünkü kavganın devamıydı
CAnıııııııııııııım günaydın tonton anne
Öncelikle gözün aydın bebeğini görmüşsün..
Elifnazımız iyimiş maşallah tosun olmuşç..
CAnım bence 3300 gibi doğacak senin nazlı kız...
Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin de..
Anası 74.900 kg maşallah
Canım bence bende sen kadar oldum..
Sadece boydan kurtarıyorum biliyorsun
Az önce yine 5 sigara böreği yedim..
Karnım aha buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:49 kadar oldu kuzu
İlişki yasağı gelmiş...
Üzülmüşsün bakıyorum...
Üzülme canım sayılı gün çabuk geçer..
Benim doktorum asla böyle bir yasak koymadı bize...
bu kez ne var
çürük mü?
ozaman diş çektirmiştim ya bu da çürüktü ve kırılmıştı
dr idare et doğum olana kadar dedi
o dişim ağrıdı
valla ikisini de ayırt edemiyorum ki ayrı ayrı :))
HKLAISN VALLA SNEI İŞİN DAHA ZOR 4 AYAK BIRDEEENNN
günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar
sizinde benim gibi ağrılarınız arttımı yürürken sağ bacağımı zor kaldırıyorum26:
Arkadaşlar bana şimdilik müsade evimi toparlayayım içimdeki fırlamanın dün uyku setini yıkadık kayınvalidemle onu ütüleyeyim gelirim yine....
günaydınlarrrr
Nasılsınız kızlar
Sizinde benim gibi ağrılarınız arttımı yürürken sağ bacağımı zor kaldırıyorum26:
HKLAISN VALLA SNEI İŞİN DAHA ZOR 4 AYAK BIRDEEENNN
:)))))))))))) valla bazen şeyimden çıkacak sanıyorum
kızlar merhaba
çok morelim bozuk sabah sabah. Zaten geceleri uyuyamıyorum artık birde morelim bozuldu tam oldu yani. Bir arkadaşım doğum yaptı kızı oldu. Dün bende hastaneye ziyaretine gittim.
Baktım annesi, kayınvaldesi, kocası dört dönüyor etrafında. Bişey isteyecek diye gözünün içine bakıyorlar ki hemen verelimde yorulmasın diye. Kayınvaldesi hastane odasını bir süslemiş akıllara zarar.
Zaten aldıklarını görseniz inanamazsınız yani. Arkadaşıma doğum hediyesi bilezik bebeğede tam altın takmış. Bu kadının ilk torunu da değil bu arada.
Benim dangalak kaynanamda bırakın hazırlık yapmayı bir telefon edipte nasılsın diye bile sormaz. Hatta biraz samimi olsam benden çekinmese ev işlerini yaptırmak için falan çağırır hamile falan demez yani.
Hiç unutmam kayınvaldemin kardeşinin kızı hamileydi dayanamıyorum çalışmaya diye işten çıktı o zaman ben daha hamile değildim.
Dedimki aaa keşke sağlık durumu el verseydide işine devam edebilseydi bana dediki sen hamile olmadığın için nasıl birşey bilemezsin çalışmak kolaymı hamileyken dedi.
Gün geldi ben hamile kaldım işte komşuları falan dediki kızım senin için zor oluyordur bu halde işe gitmek, kaynanam dangalağı dediki bişey olmaz çalışırsa hatta daha sağlıklı olur.
Ben insan değilim zaten yorulmak benim hakkım değil.
Bakıyorum millete ne kadar şanslılar. şimdi doğum yapınca gelir hiçbişeyde yapmaz ben onu tanıdım tanıyalı durumu yok yani (ama 0 ev aldılar henüz bekar olan kaynıma) birde hizmet bekler benden.
Böyle iyi niyetli kayınvaldeleri görünce daha bir tiksiniyorum kaynanamdan bu kadar kötü niyetli oldugu için. Yaşlıda değil bu arada kendisi 45 yaşında.
Kızlar Merhaba
Çok morelim bozuk sabah sabah. Zaten geceleri uyuyamıyorum artık birde morelim bozuldu tam oldu yani. Bir arkadaşım doğum yaptı kızı oldu. Dün bende hastaneye ziyaretine gittim.
Baktım annesi, kayınvaldesi, kocası dört dönüyor etrafında. Bişey isteyecek diye gözünün içine bakıyorlar ki hemen verelimde yorulmasın diye. Kayınvaldesi hastane odasını bir süslemiş akıllara zarar.
Zaten aldıklarını görseniz inanamazsınız yani. Arkadaşıma doğum hediyesi bilezik bebeğede tam altın takmış. Bu kadının ilk torunu da değil bu arada.
Benim dangalak kaynanamda bırakın hazırlık yapmayı bir telefon edipte nasılsın diye bile sormaz. Hatta biraz samimi olsam benden çekinmese ev işlerini yaptırmak için falan çağırır hamile falan demez yani.
Hiç unutmam kayınvaldemin kardeşinin kızı hamileydi dayanamıyorum çalışmaya diye işten çıktı o zaman ben daha hamile değildim.
Dedimki aaa keşke sağlık durumu el verseydide işine devam edebilseydi bana dediki sen hamile olmadığın için nasıl birşey bilemezsin çalışmak kolaymı hamileyken dedi.
Gün geldi ben hamile kaldım işte komşuları falan dediki kızım senin için zor oluyordur bu halde işe gitmek, kaynanam dangalağı dediki bişey olmaz çalışırsa hatta daha sağlıklı olur.
Bakıyorum millete ne kadar şanslılar. Şimdi doğum yapınca gelir hiçbişeyde yapmaz ben onu tanıdım tanıyalı durumu yok yani (ama 0 ev aldılar henüz bekar olan kaynıma) birde hizmet bekler benden.
Böyle iyi niyetli kayınvaldeleri görünce daha bir tiksiniyorum kaynanamdan bu kadar kötü niyetli oldugu için. Yaşlıda değil bu arada kendisi 45 yaşında.
:)))))))))))) valla bazen şeyimden çıkacak sanıyorum
1: DUR BACIM ZMANIN DA GELSINLERRRRR
kız var ya nasıl beceriyosun öyle üste çıkmayı
ben hiç beceremiyorum
direk suçlu suçlu kalıveriyorum kızarıyorum falan
1: DUR BACIM ZMANIN DA GELSINLERRRRR
evet inşallah zamanında ve sağlıklı
AAAAAA beceririm valla hep üstteyim ben heeepppp
şaka bir yana hep haklıyımdır konuşarmda bi şekilde o hep suçludur :81:
gelde sınırlenmeKızlar Merhaba
Çok morelim bozuk sabah sabah. Zaten geceleri uyuyamıyorum artık birde morelim bozuldu tam oldu yani. Bir arkadaşım doğum yaptı kızı oldu. Dün bende hastaneye ziyaretine gittim.
Bakıyorum millete ne kadar şanslılar. Şimdi doğum yapınca gelir hiçbişeyde yapmaz ben onu tanıdım tanıyalı durumu yok yani (ama 0 ev aldılar henüz bekar olan kaynıma) birde hizmet bekler benden.
mrb cnmm
ben bıra uzuluyordum kaynanm nedne yok dıye ama ınnaın su ann hiç uuzlmuyorummm kendı anenn gıbı varmı yaa
sende bosver onu be cnm yapmasınn gelsın dolasın gıtsınn o halınlede hizmet faln beklmesı sendennn
günaydınnnnn
bugun herkes bıseyler car sanada gecmıs olsun
günaydın canım
bugün pek iyi değiliz :))
AAAAAA beceririm valla hep üstteyim ben heeepppp
şaka bir yana hep haklıyımdır konuşarmda bi şekilde o hep suçludur :81:
ufff yatsan yatılmıyo gezsen gezilmiyo gittikce ağırlaşıyoz geceleri zaten uyunmuyo ileriki haftalarda ne yapcaz bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?