2012 Şubat Anneleri

günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar
sizinde benim gibi ağrılarınız arttımı yürürken sağ bacağımı zor kaldırıyorum26:

Arkadaşlar bana şimdilik müsade evimi toparlayayım içimdeki fırlamanın dün uyku setini yıkadık kayınvalidemle onu ütüleyeyim gelirim yine....

ben de yapıcam da işte annem bizde kalıyor ya çocuğa bakıyor diye
o bağlıyor benim kollarımı yoksa göstereceğim ona geç gelmek ne demekmiş diye
zaten o da anneme güveniyor herhalde
ayyy sinir oluyorum yaa

kız var ya nasıl beceriyosun öyle üste çıkmayı
ben hiç beceremiyorum
direk suçlu suçlu kalıveriyorum kızarıyorum falan

günaydınlarrrr
nasılsınız kızlar
sizinde benim gibi ağrılarınız arttımı yürürken sağ bacağımı zor kaldırıyorum26:

günaydın canım
bugün pek iyi değiliz :))

Arkadaşlar bana şimdilik müsade evimi toparlayayım içimdeki fırlamanın dün uyku setini yıkadık kayınvalidemle onu ütüleyeyim gelirim yine....

hadi görüşürüz canım

Kızlar Merhaba

Çok morelim bozuk sabah sabah. Zaten geceleri uyuyamıyorum artık birde morelim bozuldu tam oldu yani. Bir arkadaşım doğum yaptı kızı oldu. Dün bende hastaneye ziyaretine gittim.
Baktım annesi, kayınvaldesi, kocası dört dönüyor etrafında. Bişey isteyecek diye gözünün içine bakıyorlar ki hemen verelimde yorulmasın diye. Kayınvaldesi hastane odasını bir süslemiş akıllara zarar.
Zaten aldıklarını görseniz inanamazsınız yani. Arkadaşıma doğum hediyesi bilezik bebeğede tam altın takmış. Bu kadının ilk torunu da değil bu arada.
Benim dangalak kaynanamda bırakın hazırlık yapmayı bir telefon edipte nasılsın diye bile sormaz. Hatta biraz samimi olsam benden çekinmese ev işlerini yaptırmak için falan çağırır hamile falan demez yani.
Hiç unutmam kayınvaldemin kardeşinin kızı hamileydi dayanamıyorum çalışmaya diye işten çıktı o zaman ben daha hamile değildim.
Dedimki aaa keşke sağlık durumu el verseydide işine devam edebilseydi bana dediki sen hamile olmadığın için nasıl birşey bilemezsin çalışmak kolaymı hamileyken dedi.
Gün geldi ben hamile kaldım işte komşuları falan dediki kızım senin için zor oluyordur bu halde işe gitmek, kaynanam dangalağı dediki bişey olmaz çalışırsa hatta daha sağlıklı olur.
Ben insan değilim zaten yorulmak benim hakkım değil.
Bakıyorum millete ne kadar şanslılar. Şimdi doğum yapınca gelir hiçbişeyde yapmaz ben onu tanıdım tanıyalı durumu yok yani (ama 0 ev aldılar henüz bekar olan kaynıma) birde hizmet bekler benden.
Böyle iyi niyetli kayınvaldeleri görünce daha bir tiksiniyorum kaynanamdan bu kadar kötü niyetli oldugu için. Yaşlıda değil bu arada kendisi 45 yaşında.

mrb cnmm

ben bıra uzuluyordum kaynanm nedne yok dıye ama ınnaın su ann hiç uuzlmuyorummm kendı anenn gıbı varmı yaa

sende bosver onu be cnm yapmasınn gelsın dolasın gıtsınn o halınlede hizmet faln beklmesı sendennn

canım üzme kendini kimi insan doğuştan şanslı oluyor

gelde sınırlenme
boyle kadınlara
nasıl bı sey bunlar anlamıyorum bu kaynanalar aman allah yaa
dusundukce daha bı sınırlenıyorum
yuz verme sakın daha cok astar ıstıyorlar
ben verdım aman dedım noluyo hemen gerı cekıldım baktım kerız buldu kullanıyo
anında gerı adım attım
bosver kendı ısımızı kendımız goruruz
yeterkı eslerımız yanımızda olsun
en buyuk destekcımız onlar cnku..

delı :)))) ınsan kayınvalıde ıstermı
tabıkı allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun da
rahatsın daha ne ıstıyorsun sende :)))

AAAAAA beceririm valla hep üstteyim ben heeepppp
şaka bir yana hep haklıyımdır konuşarmda bi şekilde o hep suçludur :81:

kesınlıkle bende oyle
sadece esımde deıl aılemdede oleyım
esımle kayınvalıdem hep der nasıl bole yapıp uste cıkmayı basarıyorsun dıye
bende hep derım dogustan gelen bıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…