2012 Şubat Anneleri

hoşgeldin..valla ben bebek şekeri ve kapı süsü bakıyorum..hala güveneceğim bi sitede bulamadım off nerden alcm napcam bilmiyorum

hımmm...bende daha hazırlamadım bide fatmagül ün yengesini görmemiştim geçenlerde şimdi tekrarını izledim ovvv o neydi öyle çok etkilendim bir an sanki çamaşırım ıslandı benimde

hımmm...bende daha hazırlamadım bide fatmagül ün yengesini görmemiştim geçenlerde şimdi tekrarını izledim ovvv o neydi öyle çok etkilendim bir an sanki çamaşırım ıslandı benimde

sorma uyuz şey yıktı ortalığı..ev ayağa kalktı...benim çok çok acım olması lazımki öyle bağrim.....insan biraz dayanıklı olur...bilgisiz hamileleride bizim gibi korkutuyolar bu dizilerde..çok yanlış

bende daha hazırlamadım bebek şekerini kaç tane yaptıracagımıda bilmiyorum,gerçi ona gelene kadar daha hastane çantamı hazırlamadım bebek eşyalarını yıkayıp ütülemedim of of

bende daha hazırlamadım bebek şekerini kaç tane yaptıracagımıda bilmiyorum,gerçi ona gelene kadar daha hastane çantamı hazırlamadım bebek eşyalarını yıkayıp ütülemedim of of

yıkamasak olmaz mı acaba kıyafetleri hepsi kutuda gayet te temiz görünüyo

dün eşimle dogum videosu izledik kızlar ben daha öncede izlemiştim ama o ilk kez görmüş, çıkarma dursun orda diyor çok etkilendi, sanıcım gelse korkudan dogurtturmaz benide :))

dün eşimle dogum videosu izledik kızlar ben daha öncede izlemiştim ama o ilk kez görmüş, çıkarma dursun orda diyor çok etkilendi, sanıcım gelse korkudan dogurtturmaz benide :))

naptın yaa allah seni napsın..hiç aklından çıkmaz şimdi..benim eşime ben izletsem düşer bayılır asla bakmaz bakamaz...zaten korkuyo adam..keşke izlemeseydi

ben bi yemek yiyeyim gelcem..kızlar eşim görümcemi ve kızını salı günü kahvaltıya davet etmiş ne yapsam güzel olur sizce bana fikir yazın bu arada kek sigara böreği yetermi..iki kişiler zaten belki 3 olcaklar:44:

yıkamasak olmaz mı acaba kıyafetleri hepsi kutuda gayet te temiz görünüyo

canım bizim tekstil atölyemiz vardı dikilen herşey yerde geziyordu ordan oraya ordan oraya sonra ütüleyip paketliyorlardı,yer temiz olsa ne kadar olacak sen düşün o yüzden bence kesinlikle yıkayın ütüleyin içinize sinsin

naptın yaa allah seni napsın..hiç aklından çıkmaz şimdi..benim eşime ben izletsem düşer bayılır asla bakmaz bakamaz...zaten korkuyo adam..keşke izlemeseydi

benim olan çıkmasın aklından da ne zor bişey oldugunu görsün istedim, ya ben hemen çıkıyo sandım diyo yok öyle kıymet bilsin azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…