- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.741
slm kızlar...
selam canım hoşgeldin
Eki Görüntüle 309609 kızlarr yaa geceden beri diş ağrısı çekiyom öldüümm yaa
Eki Görüntüle 309609 Eki Görüntüle 309609
kızlarrrrr napıyosunuzzzz
hoşgeldin..valla ben bebek şekeri ve kapı süsü bakıyorum..hala güveneceğim bi sitede bulamadım off nerden alcm napcam bilmiyorum
hımmm...bende daha hazırlamadım bide fatmagül ün yengesini görmemiştim geçenlerde şimdi tekrarını izledim ovvv o neydi öyle çok etkilendim bir an sanki çamaşırım ıslandı benimde
hımmm...bende daha hazırlamadım bide fatmagül ün yengesini görmemiştim geçenlerde şimdi tekrarını izledim ovvv o neydi öyle çok etkilendim bir an sanki çamaşırım ıslandı benimde
bende daha hazırlamadım bebek şekerini kaç tane yaptıracagımıda bilmiyorum,gerçi ona gelene kadar daha hastane çantamı hazırlamadım bebek eşyalarını yıkayıp ütülemedim of of
kızlar...şimdi ben yrn 33 olcam ya aslında 34 oluyorum dimi..??
dün eşimle dogum videosu izledik kızlar ben daha öncede izlemiştim ama o ilk kez görmüş, çıkarma dursun orda diyor çok etkilendi, sanıcım gelse korkudan dogurtturmaz benide :))
yıkamasak olmaz mı acaba kıyafetleri hepsi kutuda gayet te temiz görünüyo
33 bitiyo 34 den gün alıyosun cnm..ama soranlara 33 haftalık diceksin......benimde cuma 32 bitiyo 33 den gün alcam...
kağan kocatepe ye göre 34 (33+0 ve 33+6) oluyo...ay kızlar az kaldı ya farkındamısınız
kutuda aldıysan açılmamış aslında gerek yok ama sepetten seçip aldıklarını yıka cnm....
yıkamasak olmaz mı acaba kıyafetleri hepsi kutuda gayet te temiz görünüyo
naptın yaaallah seni napsın..hiç aklından çıkmaz şimdi..benim eşime ben izletsem düşer bayılır asla bakmaz bakamaz...zaten korkuyo adam..keşke izlemeseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?