- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.961
slmlar kızlar.... ya benim göğüslerim hiç büyümedi nerdeyse niyeki acaba((((
daha ne istiyosun acaba 85B kullanırken şimdi 95D dar geliyor D olanları bir görseniz paraşüt gibi vallahi...emzirme bitsin 6 ay sonra estetik yaptırcam en küçüğünden istiyorum dicem...benim oğlandan ağırlar yaa
Herkese günaydın bayanlar, bugün hamilelik izninin ilk günü ayan için evde olmak güzel, mecburumda zaten c.tesi kontrolünü vardı dr bdt Ye soktu sancı çıktı şikayetim yoktu belime agriyodu o hep vardı gerci, alttanda baktı açılma yok ama düşüklük varmış yani anlamı heran açılabilir dedi bol dinlen dedi,hap Verdi kasılma rahimde o lmasına diye birde 2 iğne bi yere karışan 3 adet iğne Verdi bebeğin ciğerlerini gelişsin diye dr 2-3 hafta daha dursa dedi,o gün tamam doğuma gidiyorum dedim tektimde korku yaşadım. Ayan iyiyim şükür tam zamanında isten ayrilmisim,
e büyümesi gerekmezmi peki:44::44::44::44:
daha ne istiyosun acaba 85B kullanırken şimdi 95D dar geliyor D olanları bir görseniz paraşüt gibi vallahi...emzirme bitsin 6 ay sonra estetik yaptırcam en küçüğünden istiyorum dicem...benim oğlandan ağırlar yaa
süt gelince büyür zaten mrk etme kız derdinmi yok kendini üzdüğün şeye bak... benimki gereksiz büyüdü anneminde böyle zaten
kızlar yaa dahada diş ağrım devam ediyo
iki gecedir öldüüm yaaa
dün gece dayanamadım eşimle nöbetçi eczanelere baktık
dişinol için bulamadk neyseki abimde vardı gidiğp onlardan aldık
dün gece bi kaç defa kullandım şükür kendimden geçip uyudum
ama şimdi yine ağrıyo abim dişçide çalışıyo aradım gel dedi bugün yapacak bişi yok ama
yine bakarız yapılacak bişi olsa yaparız dedi bi andada korkuyorum tedavi edelim dese allah korusun
bişi olmazmı acaba bebeğe dün gece o dişinoluda istemeyerek kullandm ama
geçmek bilmiyo yaaa
resimdeki sensin sanırım belli oluyo zaten orda biraz...ama senin göğüslerin büyük sanırsam..yoksa bu kadar büyümesi çok zor..bende 85 dim şimdi 90 ım ama ideal yani..daha büyürmü emerken bilmiyorum ama inş sarkmazlar..en kötüsüde sarkmaları.....kızlar çatlaklarım için badem yağı aldım cidden çok güzel bişeymiş bu yağ.....alışverişten geleyim saçımada zeytinyağ ile sürüp bekletcem besleyici imişş çok dökülmelere karşı falan...şimdiden saçı beslemek lazım malum doğumdan sonra çok dökülcekmiş saçlarımız....sizde deneyin 5 tl ye aldım valla bilsem daha önce alırdım....çatlaklarımın kırmızılığınıda aldı ama hala mor mor bacaklarım.... napalım oğlumdan hatıra olur bunlarda bana
canım benim annemde diş hekimi..hiç bi zararı yok bebeğe git yaptırr.çürükse falan bilemiyorum neyin olduğunu ama çürükse asıl o zarar bebeğeee
dert çok vallabu arada haftalarımız da aynıymış bebişin ne durumda....?
Badem yagini ben saclarimin seyrek oldugu yerlere suruyordum, daha gur ciksin saclarim cogalsin diye... Catlaklara bence badem yagi surersek, killanma sorunu yasayabiliriz. Daha cok kakao yagi kayisi yagi gibi dogal yaglari oneriyorlar catlaklar icin.....
sağol canım inanki ağrıdan uyuyamıyorum bile
çok kötü yaaa bu kadar uzun süreli diş ağrısı görmemiştim hiç :26::26::26::26:
inşallah saat 2.30 gidecez peki uyuştururmu sence uyuşturmadan bişi yapsa,
çook acır ben çok tırsıyoom yaaa:18::18::18::18::18::18:
Geçmiş olsun bol bol dinlenmeye bak ,ben de 2 hafta önce sıvımın azaldıgını duydugumdan beri hiç iş yapmıyorum,işten zaten izne ayrıldım bunu duyunca ...Asla yorma kendini ,hiçbirşey sen ve bebeğinden değerli olamaz bu sıralar...
geçen hafta gitmiştim pzt. 1709gr çıktı az gibi geldi bana bilmiyorum senin nasıl?
yok canım uyuşturuyorlar...ben hatta hamileyken kendi doğum doktoruma da sormuştum...bi zararı olur mu diye o da mutlaka yaptır demişti..hiç bi zararı olmaz mış yani uyuşturmanın da....o kadar korkma yani...
bana da hafta sonu komşumun kızı''ayfer abla çokkk güzel bi kızın olacak biliyor musun ''dedi.''ayyy canım içine mi doğdu'' dedim.''yok sen çok çirkinleştin de ''dedi.........'manyakkkkkkk
hacercim senin bebek sanırım sana kilo aldırıyo kendi almıyo ...bazı bebekler anneye kilo aldırırmış kendi zayıf olurmuş..olabilir ama çokta az değil kilosu en azından 3 3 250 gr doğar tahminimce...
edancım bende çürüğün bebeğe daha zararlı olduğunu duydum tvde ama çekilirmi hamileyken bilmiyorum..en azından sinirlerini alır belki git sen yinede dişçiye....yoksa çok fena o ağrı bilirim..uykularını kaçırır valla .....
Herkes normale mi hazır,zaman yaklasınca korkanlar artarmıs dıyor doktorum...
ay valla erken olacak diye korkuyorum zaten çok zayıf çiroz geçen pzt.1709gr demişti doktor, birde çok geç veriyor randevu geçen hafta gittim bir sonraki 6 ocak insan tedirgin oluyor.
slm hatunlar geldim ama kısa süreli..çünkü yarın sabaha görümcemler kahvaltıya gelcek ondan dışarı çıkıp bişeyler almam gerek...alışveriş yapmalıyım....dün akşam sol bacağıma kasığımdan aşşağıya eşimle dışardan gelirken bir sancı kramp girdiki sormayın...öldüm öldüm dirildim...çok şükür şimdi geçti çok hafif acısı var sadece ama dışarı çıkmama engel değil..geçmez diye korktum bi an valla....doğum sancısımı? acaba dedim öyle ansız girdiki sanki bacağımda bi damr yırtılmış gibi.....
bennebileyim cnm bende normalden çok korkuyorum ama bana göre sezeryan daha zor ve ameliyatlık bi süreç ondan normali daha çok istiyorum....hem normalde sezeryana göre daha çabuk toparlanıyo vücut ve buda benim için çok daha önemli çünkü bana yardımcı olcak akrabalarım yok..eşim sadece 3 gün yanımda kalcak oda ne kadar bilir bişeyleri bilmiyorumeğer oğlumda bi sorun yoksa ve normale uygunsam ben normal sancımı beklicem...bence herkesin doğumu aynı olmuyor o yüzden kulaktan dolma şeylere pek kanaat etmeyin..kimi hiç bişey anlamadan ayaklanıyo normalde kimininde bilinçsiz bi doktoru olunca bir sürü dikişi falan oluyo..bu birazda şansla alakalı sanırsam..ben bu konuda doktoruma güveniyorum...aslında her iki doğum şeklide zor..biraz şanssa bünyenize ve doktorunuza bağlı herşeyin rahat geçmesi......inş hakkımızda en kolayı en acısızı neyse o olsun..rabbim kavuştursun bizi evladlarımıza inş..
dünürüm nasılsın?...gelinim nasıl?bende ya yarın ya öbür gün damadını doktora götürcem....merak ediyorum oğlumu ....kaç kilo oldu acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?