2012 Şubat Anneleri

e büyümesi gerekmezmi peki:44::44::44::44:

Geçmiş olsun bol bol dinlenmeye bak ,ben de 2 hafta önce sıvımın azaldıgını duydugumdan beri hiç iş yapmıyorum,işten zaten izne ayrıldım bunu duyunca ...Asla yorma kendini ,hiçbirşey sen ve bebeğinden değerli olamaz bu sıralar...

kızlar yaa dahada diş ağrım devam ediyo
iki gecedir öldüüm yaaa
dün gece dayanamadım eşimle nöbetçi eczanelere baktık
dişinol için bulamadk neyseki abimde vardı gidiğp onlardan aldık
dün gece bi kaç defa kullandım şükür kendimden geçip uyudum
ama şimdi yine ağrıyo abim dişçide çalışıyo aradım gel dedi bugün yapacak bişi yok ama
yine bakarız yapılacak bişi olsa yaparız dedi bi andada korkuyorum tedavi edelim dese allah korusun
bişi olmazmı acaba bebeğe dün gece o dişinoluda istemeyerek kullandm ama
geçmek bilmiyo yaaa

resimdeki sensin sanırım belli oluyo zaten orda biraz...ama senin göğüslerin büyük sanırsam..yoksa bu kadar büyümesi çok zor..bende 85 dim şimdi 90 ım ama ideal yani..daha büyürmü emerken bilmiyorum ama inş sarkmazlar..en kötüsüde sarkmaları.....kızlar çatlaklarım için badem yağı aldım cidden çok güzel bişeymiş bu yağ.....alışverişten geleyim saçımada zeytinyağ ile sürüp bekletcem besleyici imişş çok dökülmelere karşı falan...şimdiden saçı beslemek lazım malum doğumdan sonra çok dökülcekmiş saçlarımız....sizde deneyin 5 tl ye aldım valla bilsem daha önce alırdım....çatlaklarımın kırmızılığınıda aldı ama hala mor mor bacaklarım....napalım oğlumdan hatıra olur bunlarda bana

canım benim annemde diş hekimi..hiç bi zararı yok bebeğe git yaptırr.çürükse falan bilemiyorum neyin olduğunu ama çürükse asıl o zarar bebeğeee

Badem yagini ben saclarimin seyrek oldugu yerlere suruyordum, daha gur ciksin saclarim cogalsin diye... Catlaklara bence badem yagi surersek, killanma sorunu yasayabiliriz. Daha cok kakao yagi kayisi yagi gibi dogal yaglari oneriyorlar catlaklar icin.....

canım benim annemde diş hekimi..hiç bi zararı yok bebeğe git yaptırr.çürükse falan bilemiyorum neyin olduğunu ama çürükse asıl o zarar bebeğeee

sağol canım inanki ağrıdan uyuyamıyorum bile
çok kötü yaaa bu kadar uzun süreli diş ağrısı görmemiştim hiç :26::26::26::26:
inşallah saat 2.30 gidecez peki uyuştururmu sence uyuşturmadan bişi yapsa,
çook acır ben çok tırsıyoom yaaa:18::18::18::18::18::18:

benim basenlerimde var çatlak cnm pek fazla kıl sorunum yok orda çünkü hafif sarılar zaten ağdada yapabiliyorum oralarıma ondan sürüyorum ben....kakao yağı alcaktım asıl ama kalmamıştı aktarda cnm.....bulursam onuda alcam ama

yok canım uyuşturuyorlar...ben hatta hamileyken kendi doğum doktoruma da sormuştum...bi zararı olur mu diye o da mutlaka yaptır demişti..hiç bi zararı olmaz mış yani uyuşturmanın da....o kadar korkma yani...

canım ya banada doktor suyub-n sınırda dedı bu sekılde devam ederse bebegı erken almak zorunda kalırız dedı.ama bana dınlen falan demedı bol su ıc dedı. ben evde hergun iş yapıyorum eşim evdeykende daha cok kosturuyorum.bazen yorgun dusuyorum.bunun bı zararı var mı suyun azalmasına bılıyomusun

hacercim senin bebek sanırım sana kilo aldırıyo kendi almıyo ...bazı bebekler anneye kilo aldırırmış kendi zayıf olurmuş..olabilir ama çokta az değil kilosu en azından 3 3 250 gr doğar tahminimce...

edancım bende çürüğün bebeğe daha zararlı olduğunu duydum tvde ama çekilirmi hamileyken bilmiyorum..en azından sinirlerini alır belki git sen yinede dişçiye....yoksa çok fena o ağrı bilirim..uykularını kaçırır valla .....

bana da hafta sonu komşumun kızı''ayfer abla çokkk güzel bi kızın olacak biliyor musun ''dedi.''ayyy canım içine mi doğdu'' dedim.''yok sen çok çirkinleştin de ''dedi.........'manyakkkkkkk

Madem öyle olacaksa kızım güzel olsun,ben çirkinleşirim zaten yetti bu çirkinleşmek ,sonradan geçer umarım yahu..Aynalara küstüm artık ..Gıdığım bile çıktı yüzüm şişiyor ıyy korkunçç...

sağol canım allah kimseye hiç bi ağrıyı vermesin
ben abime sordum oda bana yengende
gebeyken geldi hiç bişi yapamadk dedi
ben ısrar edince tamam gel bakacaklar
gereken bişi olsa yaparız dedi yapmasalarda ben bu acıya dayanamam
ki zaten iki gecedir durmadan ağrıyo inşallah birşeyler yapılır

Herkes normale mi hazır,zaman yaklasınca korkanlar artarmıs dıyor doktorum...

Canım sana yazmıştım ıokumadın herhalde..
Bence normla doğumu dene önce...
Sonra sezeryana bak derim

ay valla erken olacak diye korkuyorum zaten çok zayıf çiroz geçen pzt.1709gr demişti doktor, birde çok geç veriyor randevu geçen hafta gittim bir sonraki 6 ocak insan tedirgin oluyor.

Acaba 32. haftada ayrılsam mı kızlar?

Hooşgeldin canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…