- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.001
benim eşimdede resmen bi tedirginlik var..nasıl doğum olcak bebek olcak diye..dün akşm diyoki bana sen çamaşırları nasıl yıkıyosun banada öğrette doğumdan sonra ben yıkarım çamaşırları diyocnm yaaa......kendine bişey almıyo hiç önce sen bi doğurda diyo..sonra alırız inş diyo..geçen bi takım elbise görmüş eve geldi bi anlatışı var gözleri parlıyo resmen çok beğenmiş ama diyo önce oğlana yatak alalım sonra..bende al dedim bi daha bulmassın dedim indirime girmiş tekbirde....kara kara düşünüyodu en son...ben kıyamam eşime yaa..çok seviyorum onu çok düşünceli..allah başımdan eksik etmesin..hem anam hem babam benim....
bugün enerjin yerinde yine..evdemisin napıyosun bakim bugün.....yemeğin varmı..benim yarın misfirlerim var
her zmnkı gıbı sekerım :))
enerjımı bu sekılde gecıstırıyorum
nasılsa kocamın elı elıme degmıyo
o kadar cıkolatanın enerjısını nasıl atacam
yemek var cok sukur.
bnmde yrn mısafırım var ablam gelcekmıs..
Umurumda degıl, duzelmesını de ıstemıyorum.
öyle deme şimdi kızgınsın ama hamilesin cnm şu dönemlerde nolur kendinide kızınıda üzme..bazı erkekler şu dönemin çok hassas olduğunu anlamaya bilir ama bu demek değilki seni sevmiyordur asla..tabi seviyordur ama akşam kızmış bişeye işte.....uzatma cnm....hayat arkadaşının bu dönemde yanında olması çok önemli...nolur küsüşüp şeytanı sevindirmeyin..ne kadar kızsanızda...Umurumda degıl, duzelmesını de ıstemıyorum.
allahım huzurunuzu bozmasın canım.nazarlardan korusun sızı
aaa sacmalama cnm yaa
o o anlık bı durumdan dolayı sana ole demıstır ıcınden gelerek deıl
rahat ol sen
yerı gelıyo bız evde bırbırımızı azmı kovduk ama hemen duzelıyor..
sızınkıde oledır emınım sen tavrını belırt ama duzelmesını ıstemıyorum falan da deme..
aaa sacmalama cnm yaa
o o anlık bı durumdan dolayı sana ole demıstır ıcınden gelerek deıl
rahat ol sen
yerı gelıyo bız evde bırbırımızı azmı kovduk ama hemen duzelıyor..
sızınkıde oledır emınım sen tavrını belırt ama duzelmesını ıstemıyorum falan da deme..
öyle deme şimdi kızgınsın ama hamilesin cnm şu dönemlerde nolur kendinide kızınıda üzme..bazı erkekler şu dönemin çok hassas olduğunu anlamaya bilir ama bu demek değilki seni sevmiyordur asla..tabi seviyordur ama akşam kızmış bişeye işte.....uzatma cnm....hayat arkadaşının bu dönemde yanında olması çok önemli...nolur küsüşüp şeytanı sevindirmeyin..ne kadar kızsanızda...
inş cnm..rabbim dileyen herkese nasip etsin inş....evliliği yıkmak çok kolayda ayakta tutmak cidden büyük bir emek istiyo aman dikkat edin .......kırmayın birbirinizi..ben bunları duyunca gerçekten çok üzülüyorum..
bizde öyle... çok küstüğüm kendimi odaya kitlediğim zaman oldu.....özellikle ilk evlendiğim sene çok tartışırdık..hiç sebep yokken bile..çünkü tanışma süremiz çok kısa olmuştu bizim 1 yıl içinde evlendik biz...ama yıllar geçtikçe ikimizde artık huylarımızı öğrendik.....her iki tarfında fedakar olması gerek.....sesini bazen haklı dahi olsa kısması bile evlilikte çok öenmli....çokmu kızdınız onu kırmak istemiyormusunuz hemen başka odaya gidin..siniriniz geçsin en azından....uzattıkça büyüyo çünkü kavgalar...hiç gerek yok..çok şükür 5 ci seneme girdim ben allah nazardan saklasın2 senedir hiçbüyük bi kavgamız olmadı saygı çok öenmli...kavga ederken bile o sözlere dikkat etmek çok önemli...bi kötü söz ağızdan bi kez çıktımı asla unutulmaz...o yüzden çok emek istiyo evlilik..allahım korusun şeytanın şerrinden hepimizin evliliğini....
Valla Nıhlecıgım, evlılıgımızın ılk ayından berı ofkelendıgınde hep ıcınden benı kovmak gelıyor nedense.
Bende sonra beklıyorum, beyımızın keyfı olsun da 'aa olur mu canım, orası ıkımızın yuvası' desın, sarılsın bana.
Anlamadıgım daha bugune dek, bır kez 'borcum' demedı, bunun ıcın benımle tartısmadı.
Annesı bıle 'ee borcunuz var, mecbur calısacaksın' dedı.
Bu kadar mı gururlarına dokunuyor, o ev senın demek!
Yok, bu kez duzelmesı ıcın emek harcamam.
bizde öyle... çok küstüğüm kendimi odaya kitlediğim zaman oldu.....özellikle ilk evlendiğim sene çok tartışırdık..hiç sebep yokken bile..çünkü tanışma süremiz çok kısa olmuştu bizim 1 yıl içinde evlendik biz...ama yıllar geçtikçe ikimizde artık huylarımızı öğrendik.....her iki tarfında fedakar olması gerek.....sesini bazen haklı dahi olsa kısması bile evlilikte çok öenmli....çokmu kızdınız onu kırmak istemiyormusunuz hemen başka odaya gidin..siniriniz geçsin en azından....uzattıkça büyüyo çünkü kavgalar...hiç gerek yok..çok şükür 5 ci seneme girdim ben allah nazardan saklasın2 senedir hiçbüyük bi kavgamız olmadı saygı çok öenmli...kavga ederken bile o sözlere dikkat etmek çok önemli...bi kötü söz ağızdan bi kez çıktımı asla unutulmaz...o yüzden çok emek istiyo evlilik..allahım korusun şeytanın şerrinden hepimizin evliliğini....
Valla Nıhlecıgım, evlılıgımızın ılk ayından berı ofkelendıgınde hep ıcınden benı kovmak gelıyor nedense.
Bende sonra beklıyorum, beyımızın keyfı olsun da 'aa olur mu canım, orası ıkımızın yuvası' desın, sarılsın bana.
Anlamadıgım daha bugune dek, bır kez 'borcum' demedı, bunun ıcın benımle tartısmadı.
Annesı bıle 'ee borcunuz var, mecbur calısacaksın' dedı.
Bu kadar mı gururlarına dokunuyor, o ev senın demek!
Yok, bu kez duzelmesı ıcın emek harcamam.
boşver cnm anasını yaa aman .. oğullarına toz kondurmzlar zaten.... dert etme oda biliyor borcu olduğunu ama konduramıyorlar işte borcumuz diyip..benimkininde borcu var hala geçen seneden ama ben destek olmasam hali haraptı bildiği için sesi çıkmaz hiç....üzme kendini boşver cnm...düzelir inş herşey
Dıyorum ya, umurumda degıl.
Ben bugun kendımı ondan cok uzak hıssedıyorum.
Bır yabancı gıbı...
şu kızınca karısını evden kovan erkeğe bende çok kızıyorum..hiç yaşmadım böyle bişi ben..... ama çok gurur kırıcı bişi yaahepsine vercen dayağı görcekler... bende kızdım şimdi....
neyse kızlar ben markete kaçar...size doyum olmuyo....öptüm hepinizi.......işlerimi halledeyim gelirim
şu kızınca karısını evden kovan erkeğe bende çok kızıyorum..hiç yaşmadım böyle bişi ben..... ama çok gurur kırıcı bişi yaahepsine vercen dayağı görcekler... bende kızdım şimdi....
neyse kızlar ben markete kaçar...size doyum olmuyo....öptüm hepinizi.......işlerimi halledeyim gelirim
Dusun, ben bunu evlendıgımız ılk aydan berı yasıyorum.
Hep sıneye cekmek de nereye kadar!
Dun gıttım, pesımden geldı, daha evde 5. dk dolmadan, 'yarın ara, abın gelsın senı alsın' dedı.
Kalktım, esyaları toparlıyım dedım, bu kez de ona hıddetlendı.
Ben ne yapacagımı sasırdım.
Dengesız, ruh hastası bi adam.
Bu adam mı benı sevıyor!
Kolay gelsın sana.
Allah a emanet ol.
amin cnm yaa
hımm senın bnm muhabbetı varsa sorun
ustelık bnm haneme dısardan herhangı bırı karısırsa da bı aslan gıbı kukrerım
aslında ne yalan soylım haklısın..
ama ne yapabılırız kı bazı seylerı alttan almak bızım gorevımız baktık ıs cıddıye bınıyor.
gerı adım atmak daıma bıze dusuyor..
Elif Naz...elif nazını düşün bakim şimdi takma boşver..derin nefes al bi ohhhhhhhhh .... kızın nasıl temişleri varmı bakim yine çıkamadam ben
tm cnm aksam gırerım bende bırazdan cıkcam 8 gıbı anca gırerım
gırersen ancak o zmn gorusuruz opuyorum senı kocaman fazla yorma kendını..
tm cnm aksam gırerım bende bırazdan cıkcam 8 gıbı anca gırerım
gırersen ancak o zmn gorusuruz opuyorum senı kocaman fazla yorma kendını..
Dılemez, ona gore o haklı.inş özür dilerde barışırsınız cnm..demekki sinirlenince kendini kontrol edemiyo...çok zor.....üzülme nolur..kızında etkilencek göbişinde.....kukusunu yesin teyzesi....
tmm ben kaçar bu sefer...çok işim var çoooookkkkkkk
:80::88:görüşürüz..
Dusun, ben bunu evlendıgımız ılk aydan berı yasıyorum.
Hep sıneye cekmek de nereye kadar!
Dun gıttım, pesımden geldı, daha evde 5. dk dolmadan, 'yarın ara, abın gelsın senı alsın' dedı.
Kalktım, esyaları toparlıyım dedım, bu kez de ona hıddetlendı.
Ben ne yapacagımı sasırdım.
Dengesız, ruh hastası bi adam.
Bu adam mı benı sevıyor!
Kolay gelsın sana.
Allah a emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?