- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.981
85'dim hamile kalmadan öne .boy 167.irice bi hatundum.şimdi 100 oldum heralde doğuma kadar 110 olurum.offfff ki ne offff
slm hatunlar geldim ama kısa süreli..çünkü yarın sabaha görümcemler kahvaltıya gelcek ondan dışarı çıkıp bişeyler almam gerek...alışveriş yapmalıyım....dün akşam sol bacağıma kasığımdan aşşağıya eşimle dışardan gelirken bir sancı kramp girdiki sormayın...öldüm öldüm dirildim...çok şükür şimdi geçti çok hafif acısı var sadece ama dışarı çıkmama engel değil..geçmez diye korktum bi an valla....doğum sancısımı? acaba dedim öyle ansız girdiki sanki bacağımda bi damr yırtılmış gibi.....
bennebileyim cnm bende normalden çok korkuyorum ama bana göre sezeryan daha zor ve ameliyatlık bi süreç ondan normali daha çok istiyorum....hem normalde sezeryana göre daha çabuk toparlanıyo vücut ve buda benim için çok daha önemli çünkü bana yardımcı olcak akrabalarım yok..eşim sadece 3 gün yanımda kalcak oda ne kadar bilir bişeyleri bilmiyorumeğer oğlumda bi sorun yoksa ve normale uygunsam ben normal sancımı beklicem...bence herkesin doğumu aynı olmuyor o yüzden kulaktan dolma şeylere pek kanaat etmeyin..kimi hiç bişey anlamadan ayaklanıyo normalde kimininde bilinçsiz bi doktoru olunca bir sürü dikişi falan oluyo..bu birazda şansla alakalı sanırsam..ben bu konuda doktoruma güveniyorum...aslında her iki doğum şeklide zor..biraz şanssa bünyenize ve doktorunuza bağlı herşeyin rahat geçmesi......inş hakkımızda en kolayı en acısızı neyse o olsun..rabbim kavuştursun bizi evladlarımıza inş..
dünürüm nasılsın?...gelinim nasıl?bende ya yarın ya öbür gün damadını doktora götürcem....merak ediyorum oğlumu ....kaç kilo oldu acaba:44:
Canım sana yazmıştım ıokumadın herhalde..
Bence normla doğumu dene önce...
Sonra sezeryana bak derim
Acaba 32. haftada ayrılsam mı kızlar?
Hooşgeldin canım nasılsın?
Benimki de aynı sıfatlarda ne yazık ki ... Bu adamlara ne yapsan yaranılmıyo elefera'm . Dün sırf başka kanalı aç dedim diye bağırıp sofradan kalktı bizimkisi de.Tüm gün konuşmadı bende konuşmadım tabi..Ne hali varsa görsün...Bugun de özür diliyor.Bende nereden kurt öldü diyodum ki ağzındaki baklayı çıkardı.Bana doğum hediyesi alamayacak kadar parası olmayan adam garaj yaptırıyor. Bende çok çemkirmeyeyim diye,alttan alıyor.. Bende senin gibi sinirden kuduruyorum anlayacağın..Ama canını sıkmamaya çalış ,gerçekten ne yazık ki sadece kendimizi üzmekle kalıyoruz
bi de ben varım adese..
canım ya banada doktor suyub-n sınırda dedı bu sekılde devam ederse bebegı erken almak zorunda kalırız dedı.ama bana dınlen falan demedı bol su ıc dedı. ben evde hergun iş yapıyorum eşim evdeykende daha cok kosturuyorum.bazen yorgun dusuyorum.bunun bı zararı var mı suyun azalmasına bılıyomusun
Madem öyle olacaksa kızım güzel olsun,ben çirkinleşirim zaten yetti bu çirkinleşmek ,sonradan geçer umarım yahu..Aynalara küstüm artık ..Gıdığım bile çıktı yüzüm şişiyor ıyy korkunçç...
edancım üzme kendini inş bişeyler yapılır...çok geçmiş olsun..ben bekarken bi gece sabah etmiştim diş ağrısıyla çok zor biliyorum....bişey olmaz inş cnm...ama yinede görün dişçiye en azından bi ilaç verir belki hamilellere zararı olmayan.....
dünürüm hoşbulduk ama ben çıkcam şimdik..alışverişe gideyim...inş tombuldur gelinimde....bakalım nasıl olmuş oğlum.....annesi kurban olsun..
ayşecim senide çok öpüyorum pek görüşemiyoruz ama nasıl bebelerin......inş iyisindir..
pıpısıne demeyı unuttun dunurum
bakalım ınsallah tontos olmustur..
kendinizi zorlayın kızlar..bol bol su için aman ....ben çok su içiyorum yaa nerdeyse bi damacanayı 4 günde bitiriyorumsu ayğırı oldum resmen
Canım sana yazmıştım ıokumadın herhalde..
Bence normla doğumu dene önce...
Sonra sezeryana bak derim
?
daha demicem çok meşhur oldu yeter artıkın
hıc takma er yada gec oda anlıcaktır durumu
Benimki de aynı sıfatlarda ne yazık ki ... Bu adamlara ne yapsan yaranılmıyo elefera'm . Dün sırf başka kanalı aç dedim diye bağırıp sofradan kalktı bizimkisi de.Tüm gün konuşmadı bende konuşmadım tabi..Ne hali varsa görsün...Bugun de özür diliyor.Bende nereden kurt öldü diyodum ki ağzındaki baklayı çıkardı.Bana doğum hediyesi alamayacak kadar parası olmayan adam garaj yaptırıyor. Bende çok çemkirmeyeyim diye,alttan alıyor.. Bende senin gibi sinirden kuduruyorum anlayacağın..Ama canını sıkmamaya çalış ,gerçekten ne yazık ki sadece kendimizi üzmekle kalıyoruz
bi de ben varım adese..
Bu erkeklerin de doğurması ne güzel olurdu yaa yoksa hiç anlamıyorlar bazen ...Biz de dün tartıştık,ben yüksek ses çıkarsa bile ağlamaya başlıyorum o kadar hassasım ki ....Bizi anlamaları için illa bebek mi taşımaları gerekecek yaw..Bi de eşim bana diyor ki ilgiye,pohpohlanmaya ihityacım var dedi koptum ..Ben peki?Hamile olan benim onun ilgilenmesi lazım ,bu zamanda bile benden kız gibi ilgi beklıyor hahaa
ben cok boslugunu yasıyorum
demelısın muhakkak
benim eşimdede resmen bi tedirginlik var..nasıl doğum olcak bebek olcak diye..dün akşm diyoki bana sen çamaşırları nasıl yıkıyosun banada öğrette doğumdan sonra ben yıkarım çamaşırları diyocnm yaaa......kendine bişey almıyo hiç önce sen bi doğurda diyo..sonra alırız inş diyo..geçen bi takım elbise görmüş eve geldi bi anlatışı var gözleri parlıyo resmen çok beğenmiş ama diyo önce oğlana yatak alalım sonra..bende al dedim bi daha bulmassın dedim indirime girmiş tekbirde....kara kara düşünüyodu en son...ben kıyamam eşime yaa..çok seviyorum onu çok düşünceli..allah başımdan eksik etmesin..hem anam hem babam benim....
Allah bozmasın canım.
ınsallah hep boyle devam edersınız.
benim eşimdede resmen bi tedirginlik var..nasıl doğum olcak bebek olcak diye..dün akşm diyoki bana sen çamaşırları nasıl yıkıyosun banada öğrette doğumdan sonra ben yıkarım çamaşırları diyocnm yaaa......kendine bişey almıyo hiç önce sen bi doğurda diyo..sonra alırız inş diyo..geçen bi takım elbise görmüş eve geldi bi anlatışı var gözleri parlıyo resmen çok beğenmiş ama diyo önce oğlana yatak alalım sonra..bende al dedim bi daha bulmassın dedim indirime girmiş tekbirde....kara kara düşünüyodu en son...ben kıyamam eşime yaa..çok seviyorum onu çok düşünceli..allah başımdan eksik etmesin..hem anam hem babam benim....
çook sağol canım yaaa içime su serptin valla
amin cnm gerçekten karşılıklı anlayışta çok önemli bi yerde...bizde ben kızınca o susar mesela...eşim çok kolay kızmaz bana ama kızdımıda ben susarım çünkü boşuna kızmaz..bozma moralinide sende düzelir...olur böyle bazen gerginlikler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?