2012 Şubat Anneleri

85'dim hamile kalmadan öne .boy 167.irice bi hatundum.şimdi 100 oldum heralde doğuma kadar 110 olurum.offfff ki ne offff

amannn bıse olmaz bende ole olcam sanırım..
verırım hatta verırız bıse olmazzzzz.....

hg dunurum. ıyıyım saol sen nasılsın
kendımı bıraz yoldum da
aglaya sızlaya ay ne zmn gıtcen az gec gıt yaa senden destek alıyom ben pztsı gıtcem kıscemı coook ozledımmm
kılosunu bende acayıp merak edıyorum..

Canım sana yazmıştım ıokumadın herhalde..
Bence normla doğumu dene önce...
Sonra sezeryana bak derim

Acaba 32. haftada ayrılsam mı kızlar?

Hooşgeldin canım nasılsın?

ay olmaz sen evden gırmıyorsun
bız sensız nabarız

kendını ıyı hıssedıyorsan calıs veya eve net al

Benim eşim de ben hamile olduğumdan beri güzel ilhilendi,ama son 1-2 aydır kendine bakmaya ,deri ceketler saatler almaya,arabaya eşya almaya başlıyor..Sanki çirkinleşen,kımıldayamayan oymuş gibi bi de ilgi bekler oldu naz yapıyor falan ..KudurdumBu doğum hediyesi ne demek oluyor,ne alınıyor??Ben de isteyim bari ?Ama hiç fikrim yok bu konuda??

edancım üzme kendini inş bişeyler yapılır...çok geçmiş olsun..ben bekarken bi gece sabah etmiştim diş ağrısıyla çok zor biliyorum....bişey olmaz inş cnm...ama yinede görün dişçiye en azından bi ilaç verir belki hamilellere zararı olmayan.....

dünürüm hoşbulduk ama ben çıkcam şimdik..alışverişe gideyim...inş tombuldur gelinimde....bakalım nasıl olmuş oğlum.....annesi kurban olsun..

ayşecim senide çok öpüyorum pek görüşemiyoruz ama nasıl bebelerin......inş iyisindir..

Bana doktor suyun azalmıs ve bebek dönmüş dogum pozısyonunu almıs demıstı daha 29 .haftadaydım ben ..O yüzden dinlen dedi su için de sadece 15 bardak su iç dedi,tabi o kadar içemiyorum aMA geçen hafta kendi doktorum suyun normal duruyor dedi...Sen de 2 haftadan fazla bekleme ,tekrar kontrol ettir.Allah korusun ne olur ne olmaz baksana çok zararlıymıs su azalınca..

kız anneyi çirkinleştirir oğlan güzelleştirirmiş..çünkü kızlar anneden güzelliğini alırmış diyolar..merak etme çok tatlı olcak o zaman kızın..bizim oğlnlarda yakışıklı olur inş...benim yüzüm hiç değişmedi yaaa...sadece gıdım tombul tombul o da kilodan

pıpısıne demeyı unuttun dunurum
bakalım ınsallah tontos olmustur..

kendinizi zorlayın kızlar..bol bol su için aman ....ben çok su içiyorum yaa nerdeyse bi damacanayı 4 günde bitiriyorumsu ayğırı oldum resmen

kendinizi zorlayın kızlar..bol bol su için aman ....ben çok su içiyorum yaa nerdeyse bi damacanayı 4 günde bitiriyorumsu ayğırı oldum resmen

hhahaha delı:)),
ne guldum yaaa..
sut de ıcıyormusun pekı
hadı hatırlatmıs olayım sut ıcın bakımmmmm

Canım sana yazmıştım ıokumadın herhalde..
Bence normla doğumu dene önce...
Sonra sezeryana bak derim

?

Ewet okudum şimdi Ayşebahar ama ben korkuyorum hiç de etrafımda normal yapan yok hep sezeryan yapıp keşke normal olsaydım diyenler de waR...Ama ben çok çok korkuyorum yaa ,hiç düşünmedim bugüne kadar bunu...:2:
benim-olan senin de dediğin gibi sonucta herkesın farklı dogum hıkayesı war sans da eklenıyor bazılarında ..O yuzden genelleyemıyorum ..Ama korkuyorum ben ..Bir de saatlerce acı cekmek istemıyorum kolayı cıkmısken ..
DOĞUM HEDİYESİ ne demek eşten alınan ,bilenler söyleyebilir mi???

benim eşimdede resmen bi tedirginlik var..nasıl doğum olcak bebek olcak diye..dün akşm diyoki bana sen çamaşırları nasıl yıkıyosun banada öğrette doğumdan sonra ben yıkarım çamaşırları diyocnm yaaa......kendine bişey almıyo hiç önce sen bi doğurda diyo..sonra alırız inş diyo..geçen bi takım elbise görmüş eve geldi bi anlatışı var gözleri parlıyo resmen çok beğenmiş ama diyo önce oğlana yatak alalım sonra..bende al dedim bi daha bulmassın dedim indirime girmiş tekbirde....kara kara düşünüyodu en son...ben kıyamam eşime yaa..çok seviyorum onu çok düşünceli..allah başımdan eksik etmesin..hem anam hem babam benim....

hıc takma er yada gec oda anlıcaktır durumu

Anladıgı vakıt, ben bu evlılıkten vazgecmıs olmam umarım.

Al ıste, basıt konuları nasılda buyutup, kalbımızı kırıyorlar.
Garajı yaptırsın tamam, cok gereklıyse.
Ama en azından gonlunu almak ıcın sana kucuk de olsa bır hedıye alsın.

Canımı sıkmamayı basarsam keske.
Dusunuyorum, aynı seylerı kardesı yasasaydı, ne olurdu?

Ben gercekten yoruldum.

'Sana cok tolerans tanıdım' dıyor, esımde.
Daha sert olmalıymıs, yanı yaptıklarını yetersız buluyor.

Erkekler genelde boyle, burunları aksa 'ayyy cok hastayım' dıye yatak dosek yatarlar.
Kadınlar canlarından can cıkar, feryad ederler, coklarlar.

Allah bozmasın canım.
ınsallah hep boyle devam edersınız.

Allah bozmasın canım.
ınsallah hep boyle devam edersınız.

amin cnm gerçekten karşılıklı anlayışta çok önemli bi yerde...bizde ben kızınca o susar mesela...eşim çok kolay kızmaz bana ama kızdımıda ben susarım çünkü boşuna kızmaz..bozma moralinide sende düzelir...olur böyle bazen gerginlikler....

ay cok romantıkkkk...
ne sanslı kızım cok romantık bı kayınpederı varmıs..

Son düzenleme:

Umurumda degıl, duzelmesını de ıstemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…