2012 Şubat Anneleri

merhabalar herkese,
dün doktora gitmiştim biliyosunuz.2500 gr ve çok iri bi bebek dedi.benim hesabıma göre 31 haftalığım ama o 32 dedi ve 32 haftalık raporumu verdi.görünen doğum tarihi 21 şubat ama biz 5 şubatta alalım dedi.çok iri olunca sana zor olur dedi.bi de çok anlamadım ama doğum öncesi izinden bahsetti.bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim.ben her halükarda 3 haftalık doğum öncesini kullanacağız diye biliyordum kullanmazsak da boşa gidecek diye.ama doktor dediki olurda erken olursa biz o izni doğum sonrasına aktarırırz dedi.ben yanlış mı biliyorum.

kızlar bi de 4 boyutlu ultrasonda bebeğin görüntülerini ve videosunu çekip verdi.o kadar güzel bi kız ki anlatamam .gözleri iri iri.maşallah yavruma.benim ö....bile 2 gündür durmadan'' ya hatun ne güzel bi kız o öyle'' diye sevip duruyor karnımı.paşamız yeni yeni idrak ediyor benim hamile olup içimde bir canlı olduğunu.....

Maşallah kızına canım :)
5 Şubat dedin ya ben bile heyecanlandım benim de beklenen doğum tarihim 20 şubat iki hafta önce doarsa yaklaşık aynı zamanlarda bebişleri alacağız kucağımıza
az kaldıkça heyecan basıyor valla beni
Güzeller güzeli kızın sağlıkla gelsin inşallah

kızlar hepinize selamlar sevgiler

dün doktorumuza gittik 32. hafta raporumuda aldım
oğlum 2300 kg olmuş, iyi gözüküyodu teyzeleri

ayrıca kardiyoloğada uğradım çarpıntım ve ritim bozukluğum için
ekg çektiler, holter cihazı taktılar, bugün eko çekilecek bakalım hayırlısı
bazen hamilelik hormonları kadınlarda ufak tefek kalp rahatsızlıklarına sebep verebiliyomuş
eğer çarpıntınız yada ritim bozukluğunuz varsa ihmal etmeden gidin ki büyümeden önlensin :)

beklerken geçen kontrolde denk geldiğim bi hanım vardı onu gördüm
doğum yapmış
hemen sordum nasıl geçti diye
valla hiiç korkma dedi bana, normal doğum istemiş ama kısmet olmamış suyu azaldığı için
epidural sezeryan olmuş, korkulacak hiçbişey yok dedi :)

aynen bende heyecan yaptım.bugün gidip beşiğimi alacağım.kyafetlerimi yıkayacağım. inşallah tatlım....sen nerede çalışıyorsun bu arada merak ettim.....

seninle aynıyız .demekki benim bebek çok da iri değilmiş.beni çok korkuttu doktor iri diyerek.

Senin oğlunu da maşallah canım
Ve sana geçmiş olsun inşallah bişeyciğin çıkmaz
benim iki haftam var daha 32. haftaya bir an önce gelse de alsam raporumu
bu soğukta işe gitmek zulum valla

aynen bende heyecan yaptım.bugün gidip beşiğimi alacağım.kyafetlerimi yıkayacağım. inşallah tatlım....sen nerede çalışıyorsun bu arada merak ettim.....

Ben SGK da çalışıyorum
sen sanırım çalışmıyorsun
Hangi hastaneye ya da doktora gidiyorsun nerde yapcaksın doğumunu?

masllahh cnaım bebgıne ay ban a21 subt demsıtı acaba benım oglums ne durumda ya haftaya ogrenıcme bendee:))

Çok geçmiş olsun canım
Canım bende hantallaştım artık..
bebeğimi merak ediyorum aslında
30 aralıkta randevum var bakalım..
Çocuklarsa şükür iyi bugün..

selam kızlar nasılsınız?

iyiyiz kuzum sen nerdesin bugün bakalım...

Gözün aydın dünürüm..
İnşalalh sende bizlerde göreceğiz beebklerimiz kucakalrımıza aldığımız günleri...

maşallah kuzuna canım
hakikaten tosun bu kızın...
canım doğum öncesi 8
doğum sonrası 8 haftadır..
Doğum öncesi 3 haftaya dek kullanıp
kullanmadığın 5 haftayı 8+5:13 hafta olarak kullanıyorsun
eğer bu 3 haftadan önce doğum yaparsan mesela 2. haftada
kullanmadığın o 1 haftayı da 13. haftaya ekliyorlar.
14 kullanıyorsun..
maşallah yavruna canım tekrardan..

Canım hoşgeldin. Bende çektirdim bundan evvelkilerde.
Gidince bende çektiririm sanırım..
Bende sorun çıkmamıştı inşalah sende de çıkmaz canım

YAvrunda bu arada kocaman olmuş maşalalh

Biz 31 haftalık olmuszzzz teyzelerııııı:)

okumaktan anca gördümmm yerım ben onun pıpsını:)

32. haftadasın canım maşalah

Filancam hosbuldum tatlim sende hosqeldin
saol canım benimmm:)
Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın inş canım.Arkadasının da evladını hayırlı bi şekilde eline almasını nasip etsin Rabbim

oyyy maşallah tosunuma Canım benim bildiğim son 3 hafta mecbur ayrılmak zorundasın işten çalışman yasak.Ama oldu ki o arada doğum gerçekleşti kalan günler doğumdan sonrasına ekleniyo.Devlet toplam 16 hafta izin veriyor. Ve onun ücretini ödüyor sana.8 haftası önce 8 haftası sonra .Ama 32 haftada aldığın çalısabilir raporunla 5 hafta daha çalışabiliyor onu doğumdan sonraya aktarıyorsun.Benim bildiğim bu ama emin değilim canım

canım çok ağrım var bugün
kolumuda taşıyamıyorum hala
iş yeri eziyet oldu
burdayım yine takipçinizim ama

ayy senin adına çok mutlu oldum... ama ağlıcam nerdeyse benim çiroz geçen hafta 32 haftalıkken 1709gr çıktı o yüzden moralim çok bozuk... umarım benimkide kilo alır biran önce

benim dr 4 ocakta gel 32.hafta raporunu al dedi o zaman bu hesaba göre bende 1 hafta geç almış olmayacak mıyım aklım karıştı
konuya hakim olamıyorum iş çok yoğun
ilk fırsatta tekrar sorucam kızlar size nasıl oluyo bu iş

Kızlar bu doğum kilosu durumunu ben hiç takmıyorum
Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
ben 2 400 doğmuşum
selvi boylu değilim ama standart türk hatunu modeliyim sanırım :))
160 boy 38 beden bi tipim
kuzenim de kız çocuğu 4 250 doğmuş
Şimdi boyu en fazla 150 dir kilo dersen yok tahta gibi sıfır beden falan ne gögüs var ne popo
yani doğum kilosu ile ilerdeki durumun hiç ilişkisi yok yani
benim fikrim bebişlerin 3 kilo üzerinde doğmasının tek faydası bizim bakmamız açısından kolaylık elimize alırken korkmayız

seninle aynıyız .demekki benim bebek çok da iri değilmiş.beni çok korkuttu doktor iri diyerek.[/QUOTE]

2300 le 2500 arasındaki 200 gram zaten 1 haftalık bi fark sanıyorum hiçte öyle büyütülecek bişey değil, sakın korkma

Senin oğlunu da maşallah canım
Ve sana geçmiş olsun inşallah bişeyciğin çıkmaz
benim iki haftam var daha 32. haftaya bir an önce gelse de alsam raporumu
bu soğukta işe gitmek zulum valla

bu soğuklarda dikkat edelimde grip falan olmamaya inşallah kısa zamanda geççek bitcek herşey :)))

Gelllllll ziyaretci qelllll En tombik melişler , en yakişikli uşaklar , en cilveli kizceler bu sayfada qelllll qellllllllll :118: :118: :118: oyyybenim fistiqim daha 29 haftalik ama uyutmuyor surekli hareket halinde hafiften aqirlasmayada basliyorum sanki. Doqum sitresinin yanindan qecmek bile istemiyorum cok korkuyorum normal doqumdan annem surekli kendinden ornek verip qayet kolay doqumlar yaptiqini soyluyor ama herkesinkide farkli olur die soylentilerin bilincindeyiz. Rabbim enaz aciyla qoz acip kapayincaya kadar kurtulmak nasip etsin hepimize. Subat 25i bekliyoruz bizde cok merak ediyorum fistiqim kime benziyor oyyy yerim ben onu niSa meLisim benimmm :):)

CAnım bence çook şanslısın neden biliyor musun
Annen kolay doğum yapmışsa sen de kolaycacık yapcaksın doğumunu :))
Kendini en güzele en iyiye hazırla nolur aklına köt şeyler getirme
korkuyu beynimize biz öğretiyoruz
Allah bi avazda kurtarsın derler ya hepimiz için aynı duayı ediyorum
hepimize kolay doğumlar nasip olsun inşallahh

Adese

bu kontrolün alttan mı oldu. Benimde kontrolüm yaklaştı. Malum hazırlıklı olmak gerekiyor. Stres yaptım. Daha önceki kontrollerimde karnımdan ulrasonla baktı rahattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…