2012 Şubat Anneleri

Saol tatlim benim tsk ederim dualarin icin ins kurtulcaz sonrada martta bu sayfaya biciriklarin yaptiklarini dokturucez hihihi :):):)

Keşke 9.yılımızda bızler de böyle gururla gerıde bıraktıgımız senelerı yazabılsek ..Allah uzun ve huzurlu mutlu yuvanı daım etsın inşallah ,maaşallah aılenıze de Senın 4.cocugun gelıyor ya aklıma hep umutsuz ew kadınları dızısındekı elıf ve tatlı kocası gelıyor aılenden söz ettıgınde

Eşin çok geyik yapmıs gercekten bayagı güldüm bence de sen en az 1 hafta trıbını sürdür tatlılıklar yapmasına kanma ,sonra sabırla özür dılemeye deewam ederse bır sartla barısırım de :bir daha bana ewden gıt demeyeceksın dersen de sonucuna katlanırsın bebegını de asla göremezsın de ..Bak nasıl tutusur o zaman..

cnm nbr goremıyorum senı bend esneı ösledım:)

bende özledim kiii
haftaya son ya yerime arkadaş başladı onun yanında bakamıyorum canım

ben çalışmak için rapor aldım izne ayrılmadım dolayısıyla ama rapor tam 32. Haftaya girdiğinde alınıyor yani 31 bitişinde

bak benim tıckere ma bak
ikiz diye rapor 30 haftada veriliyor
doktor 28 aralıkta gel rapor almaya dedi
sanırım daha iyi anlarsın :)

canım çok ağrım var bugün
kolumuda taşıyamıyorum hala
iş yeri eziyet oldu
burdayım yine takipçinizim ama

CAnım kolunun nesi var?
Geçmiş olsun

ayy senin adına çok mutlu oldum... ama ağlıcam nerdeyse benim çiroz geçen hafta 32 haftalıkken 1709gr çıktı o yüzden moralim çok bozuk... umarım benimkide kilo alır biran önce

benim çiroz 25. haftamda 650 gr dı canım ..
Sağlıklı doğsun gerisi önemli değil...

Süpersin sen ya...
hele o ziyaretçileri çağırış şeklin
İnşallah anana benzersin ferayım...
Adıda çok hoş
Nisa Melis...

Amin canım çok teşekkürler..
İnşallah rabbim o günleri sana da gösterir..
Herkes evet öyle diyor..
Onun oğullarının yaşı yakın ama..
Benimkiler 6-3-1-ve sıfır :118::119: bu resimdeki gibiler işte
Rabbim yardımcımız olur inşallah...

anladım cnm dunrum arayı acmyalım yagmur u alıcma ya unututnmu yoksam

Canım kız haftaya alacakısn sen raporu o vakit
az kaldı....
Çok az
iki günn sonrada ben alırım...

Herkese merhaba nasilsiniz? Oyelken yerine biri başlamış, bende evde dinleniyorum 2 gün oldu şimdiden sıkıldım , ayan riskli durumum heran açılma olabilirmiş o yüzden 3 hafta yatıp uzanicakmisim boylede olunca vakit geçmiyor yat yat, oyelken işten ayrilincada kurtulamiyorsun, 2 günde sjurekli aradılar imdat moduna geldim

kızlar cok kotu belım agrıyor
dık dahı duramıyorum ve mecbur calısıyorum
bunu yasıyan varmı
herhangı bırseyın habercısı degıldır degılmı

Berfin sanada merhaba hosqeldin canim qecmis olsun inş. Okadar bunaliyorsan nacizhane fikrim eline bi iş başla yelek patik oya dantel vs. Iyi qeliyor sitrese. Zaten twde de bisi yok hele şu fatih urekin yanindaki kadinin kulak tirmalayan sesi varya bana epidural anestezi qibi qeliyor cildiriyorum o ayarsiz sesine cir cir cirrrrr!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…