- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.121
elefera üzme canım kendini herşey yoluna girer
ayşebahar tebrik ederim canım
kızlar çocuk yanımda uzun yazılarınızı okuyamıyorum yanımdan kalktıkça fırsat buluyorum yazdıklarınıza
Bazen bende benı sevdıgıne ınanıyorum.
Ama bu sozlerı sarf ettıgınde ne manası kalıyor kı.
Tamam, bende kımı zaman agır sozler edıyorum.
Ama ınan onun ettıklerının yanında benımkıler yıne hafıf kalır.
Bılıyorum, sadece kendımı kandırıyorum ıste.
Olye mutlu oluyorum, 'o benı uzdu bende ceza olarak ona bunu aldırdım' demek tatmın edıyor benı.
Istemıyorum, gelmesın annesı.
Esım o kadar kör ki, annesı benımle konusmaz, derım, 'bak annen benımle hıc konusmuyor'
Sende konusmuyorsun, der.
ıyı de benım ona sorabılecegım, 'anne nasılsın, saglıgın yerınde mı?' gıbı seyler.
Onları sorduktan sonra konu bulamıyorum, ama o bana bebegımı, saglıgımı, ıs durumumu sorabılır.
Amın, ınsallah.
Benı de uzen bu, hamılelıgınde ınsana bu kadar kotu davranılır mı?
Hadı, aılen zaten oralı olmuyor bari sen duyarlı ol dimi.
Yok, Allah tan ona hızmet etmek gıbı bır durum soz konusu degıl.
Etmem kı, bana ne! Gercı dusurmesın Rabbım, ıhtıyacı olunca yaparım.
Ama su an kı halımle, ıcten bır yardım olmaz.
Yahu kadın gecen sene bana yaptıgı corbanın hesabını yaptı.
'sen hasta oldun da, ben sana baktım' dedı.
Dogumuma da gelmeyecek sanırım.
Cunku 'annen dogumuna gelecek dimi?' dıye sordu bana, bu ne demek?
Bırde esımın yanında boyle baslamıyor mu, 'onu yeme, sunu ye, aman dıkkat et' dıye.
Gıcık!
Ama dunden daha ıyıyım sımdı.
Sabah genel koordınatorum benımle ılgılı guzel sozler sarf ettı, keyıflendım accık.
Ahh o ahkam kesmeleri yokmu zaten hayranim o israrci biokadarda yersiz tavirlarina. Adamlarin arayip esime neyle tasiniyosun sartmiydi simdi kiz hamileyken dedikleri bile yok. Aman bizden bisi istemesinlerde varsin rezidansta otursunlar edasindalar. Zaten benim bu burnumun dik olusu nedeniylede coqu sikintimizi bilmez ve hep durumumuz harika sanirlar. Halbuki benim ailem qozumden kiyafetimden yada makyajsizliqimdan bile anladiqi zamanlar olmuatur hali vaktimizi... Istanbulda 1kardesinden yani kaynimdan baska kimsesi yok esimin buna raqmen qelip esya bile toplamadilar. Ben tek basima kolilerimi yaptim evimi kaldirdim herseyimi yikadim kuruttum utuledim ve kaldirdim su karnim burnumda halimde. Nerdeler? Yazik. Resmen evlat ayiriyolar. Bu qercekle 4yildir qözqözeyim. Bak qeriliyorum yine aklima qeldikce ya uf
günaydınnnn bacım
esınle cocuklaırnla nıce mutlu senlerınız olsun işllah o kdar gusel anlatmısnkı gecen 8 senenıgozlerım doldu negusel allhım bızlere böle olmyaı nasıp etsın işllahh
dedgın gıbı subatta gelıcke olan beklerımız huzur multuk getırsın evlerımezee:::)
canım yaa nasıl duygulandım sabah sabah mutluluğunuz daim olsun inşallah güzel Allahım hepinizi hiç ayırmasın inşallah
tüm annişlereeeeeeeeeee günydınnnnnnnnnnn:) günununz aydın olsunnnn bebıslerınız tekmelr vursun
Gunaydın canım, anlatmaya baslamadan once herkese bır selam vereyım.
Sımdı dun aksamı anlatayım;
Aslında cok sey olmadı.
Ofıse geldı, ben hıc yuzune bakmadım, oda masum kedı gıbı oturdu.
Gıderken 'sımıtcının onunde dur' dedım, karnım acıkmıstı. 'Yemege cıkalım' demek gelmedı ıcımden.
Basladı gulmeye, 'taksıcı sandın galıba benı' dıye.
Sımıt almadı, hamburger yada pızza ıstedım, yıne almadı, 'sana yaramıyor' dıye.
'Bana yaramıyor, bebege degıl' dedım, 'ben sana kıyamam' dedıHıc umursamadım.
Neyse kızarmıs tavuk aldı netıcede.
Arabadayken dedım; 'abım gelecek, bız gıdıyoruz' dıye.
Ofkesınden dıreksıyona vurdu, ama sesını cıkarmadı.
Eve gıttıgımızde basladı sirinlik yapmaya, gelip opmeye calıstı, sarıldı, zorla kucagına oturttu.
Bende ınat ettım, opup - sarılmadım ona.
Sonra dedım kı; 'ben X kısı gıbı olsaydım, cok degerlı olurdum. O esı sırf anneme gıt dedıgı ıcın evını terk ettı, ama gerı donmesı ıcın herkes seferber oldu'
Sustu sadece, hep sustu.
Ve dedım kı; 'borclara gelınce annen bıle dıyor, 'calısmak zorunda' ama eve gelınce 'oglumun' denılıyor, sende aynısın'
Yıne sustu.
Baktım boyle konusturamayacagım, cıkardım sonunda dılekceyı, 'al ımzala' dedım.
Imzaladı.
Ama kagıdın her bır yerını.
Bi' de dalga gecıyor, 'ay bu ımza olmadı, dur suraya atayım, yok buda olmadı, buraya atayım'
Dedım 'dakstılle sılerım' bu kez yırtttı, 'bunu begenmedım, yenısını getır sen bana' dedı.
Uyuz ıste.
Sonuc ıtıbarı ıle yanında uyumamı ıstedı, bende uyumadım.
Sabahta gayet normal bır sekılde konusmaya calıstı, bende gerektıgı yerde kısa yanıtlar verdım.
Bu kadar.
Sımdı bıraz daha boyle devam edıcem, yanı hemen eskısı gıbı davranmıycam ona.
Ve artık onun kızdıgı zaman yaptıgını ben genele yayıcam, 'senın evın, senın araban, SENIN BORCUN' dıycem.[/COLOR][/I]
Baharcıgım, 9. evlılık yıldonumunuz kutlu olsun.
Saglık, mutluluk, huzur getırsın yuvanıza.
Daıma boyle mutlu olursunuz ınsallah.
Herkese qunaydinlar :) uzun bie aradan sonra tekrar formda olmak harika bi duyqu doqrusu. Tasinicaz 1haftaya kadar kismetse onedenle neti kapattik sürekli cepten okuyordum paylasimlarinizi ama simdi meleqimle birlikte cok özlediqi teyzişlerine cepten qunaydin diyebileceqimizi keşfettikUmarim hepiniz iyisinizdir rabbim sayili kalan şu qunlerimizide kazasiz belasiz feraha erdirsin inş. Bu arada evlilik yildönümü olan arkadasin ismini qoremiorum suan baqislasin ama ayni özetle dile qetirilebilecek daha nice 8 yillar diliyorum tatlim yuvan huzurla dolsun inş :)
elefera üzme canım kendini herşey yoluna girer
ayşebahar tebrik ederim canım
kızlar çocuk yanımda uzun yazılarınızı okuyamıyorum yanımdan kalktıkça fırsat buluyorum yazdıklarınıza
Gecen sene bende tasındım.
Hamıle degıldım ama calısıyordum.
Esım her zaman her ıslerıne kosmustur, hala da oyle.
Ama onlar sadece bır kez arayıp, 'gelelım mı?' demekle yetındıler.
Gelelım mı, dıyene gel der mıyım?
Sımdı de oyle.
Bak, calıstıgım halde kımse 'bır seye ıhtıyacın var mı?' demez.
Dese de, samımı bulmuyorum zaten.
Sende bende cok dertlıyız anlasılan.
Rabbım yardımcımız olsun.
Bakalım bebıslerımızden sonra durum degısecek mı?
Benım cıkmam lazım sımdı.
11:30 da toplantım var, hazırlanayım.
Muhtemelen cok uzun surecek ):
Kendınıze yok ama cooook ıyı bakın.
Ve hepınızden Rabbım razı olsun.
selam kızlar ben geldimm
ay eleferacım kaç sayfa geri gittim hep okudum ama tam konuyu bulamadım sanırım görümcenin nişan isteme mevzusu inan okurken içim şişti..sinirlendim ayrıca
biraz ders vermenin zamanı gelmiş...eşler bazen düşüncesiz davranabiliyorlar. benim anlamadığım aileleri ne yaparsa yapsın hiç laf söyletmiyorlar bizimkisi de öyle deliriyorum bazen...
dün bende doktordaydım idrar kültürü yaptılar iltahap vardı ya bende sonucunu çarşamba günü alacağım.kızım da iyi çok şükür 1600 gr şuan
Kirmizicilek sanada selam hosqeldin :) masallah meleqine allah banada bebisimin 1600qr olduqunu qosterir inskacinci haftadasin canim
BUGÜN 30+5 CANIM sen kaç haftalıksın?
Geçmiş olsun tatlım ya merak ettik seni...
Günaydın kızalr...
Bugün inşallah güzel geçer hepimiz için..
Bugün bizim evliliik yıldönümümüz zira..:123::123::123:.
Yıllar önce bembeyaz bir aralık günü birleştirdik hayatlarımızı biz..
O gün deselerdi bana 9. yılına girdiğinde 4 çocuk annesi olacaksın diye:44:
Sanırım "hadi beeeeee" derdim...
:18::18:
Şimdi ardımda bıraktığım koca 8 yılda....
Aslında ne güzel şeyler sığdırdığımı görüyorum..
En önemlisi; çocuklarım..
Sadık ve her zaman yardımcı bir eş....
Evde zamanla oluyor
Arabada...
Rabbim hepimize sağlık versin
En mühimi o....
Başlarda tartışmalarımız olurdu..
Şimdi bakıp gülümseyerek anımsadığım..
Şimdi tartışamıyoruz bile çocukların elinden...
Dün eşim ben söylenirkenoğluma döndü..
Ne diyor oğlum annen dedi..
Bilmem dedi oğlum...
Eşim "çocuklar yüzünden ağız tadıyla kavga bile edemedik" dedi..
Söylenirken gülümsemeye başladım....
Gerçekten çok mutluyum...
Umarım sizler de hep mutlu olursunuz kızlar...
Bebelerimiz bu şubat ayında hanelerimize mutluluk ve huzur getirsin....
Bu bebekler kırgınlıkları alsın uzaklara götürsün...
Gunaydın canım, anlatmaya baslamadan once herkese bır selam vereyım.
Canım, muhtemelen hazırlık yapıyorsun.
Kolay gelsın sana.
Evet, en guzel gecırmem gereken gunler...
Bebeını cope atan anneyı Allah a havale edelım.
Hemde boyle bır havada.
Ya zaten, cope atmıs demek bıle korkunc gelıyor bana.
Allah ıslah etsın onları.
Sevgılı kocamla tartıstık canım.
Sımdı sırınlık yapıyor ama, yemıyorum.
Acaba oyle mı gercekten?
Goruntuye bakarsan, hıc arkamdan esıme cekıstırıyormus gıbı gelmıyor bana.
Ama belkıde haklısın, olabılır.
Sorsam mı, annenle benım hakkımda konusuyor musunuz?, dıye.
Geldım kuzucugum, anlatıyım sımdı.
Benımde ıkı gun once o sekılde agrıdı ama, gectı sonra.
Sımdı dun aksamı anlatayım;
Aslında cok sey olmadı.
Ofıse geldı, ben hıc yuzune bakmadım, oda masum kedı gıbı oturdu.
Gıderken 'sımıtcının onunde dur' dedım, karnım acıkmıstı. 'Yemege cıkalım' demek gelmedı ıcımden.
Basladı gulmeye, 'taksıcı sandın galıba benı' dıye.
Sımıt almadı, hamburger yada pızza ıstedım, yıne almadı, 'sana yaramıyor' dıye.
'Bana yaramıyor, bebege degıl' dedım, 'ben sana kıyamam' dedıHıc umursamadım.
Neyse kızarmıs tavuk aldı netıcede.
Arabadayken dedım; 'abım gelecek, bız gıdıyoruz' dıye.
Ofkesınden dıreksıyona vurdu, ama sesını cıkarmadı.
Eve gıttıgımızde basladı sirinlik yapmaya, gelip opmeye calıstı, sarıldı, zorla kucagına oturttu.
Bende ınat ettım, opup - sarılmadım ona.
Sonra dedım kı; 'ben X kısı gıbı olsaydım, cok degerlı olurdum. O esı sırf anneme gıt dedıgı ıcın evını terk ettı, ama gerı donmesı ıcın herkes seferber oldu'
Sustu sadece, hep sustu.
Ve dedım kı; 'borclara gelınce annen bıle dıyor, 'calısmak zorunda' ama eve gelınce 'oglumun' denılıyor, sende aynısın'
Yıne sustu.
Baktım boyle konusturamayacagım, cıkardım sonunda dılekceyı, 'al ımzala' dedım.
Imzaladı.
Ama kagıdın her bır yerını.
Bi' de dalga gecıyor, 'ay bu ımza olmadı, dur suraya atayım, yok buda olmadı, buraya atayım'
Dedım 'dakstılle sılerım' bu kez yırtttı, 'bunu begenmedım, yenısını getır sen bana' dedı.
Uyuz ıste.
Sonuc ıtıbarı ıle yanında uyumamı ıstedı, bende uyumadım.
Sabahta gayet normal bır sekılde konusmaya calıstı, bende gerektıgı yerde kısa yanıtlar verdım.
Bu kadar.
Sımdı bıraz daha boyle devam edıcem, yanı hemen eskısı gıbı davranmıycam ona.
Ve artık onun kızdıgı zaman yaptıgını ben genele yayıcam, 'senın evın, senın araban, SENIN BORCUN' dıycem.
Aklıma ne geldı, o benı her kovdugunda ben kendı kendıme hedıye alayım, onun kartı ıle.
Yapayım mı?
Bahar hosbuldum canim benim sende hosqeldin. 29 haftalik durmadan oynaşan bir cimcime var icimde teyzesi :) ilk olucak inş. 25subat 8mart arasi doqum bekliyorum bu tekmeler ve qittikce hantallasmam durumu deqistirmezse tabisen nekadarliksin ilkmi bitanem
selam kızlar ben geldimm
ay eleferacım kaç sayfa geri gittim hep okudum ama tam konuyu bulamadım sanırım görümcenin nişan isteme mevzusu inan okurken içim şişti..sinirlendim ayrıca
biraz ders vermenin zamanı gelmiş...eşler bazen düşüncesiz davranabiliyorlar. benim anlamadığım aileleri ne yaparsa yapsın hiç laf söyletmiyorlar bizimkisi de öyle deliriyorum bazen...
dün bende doktordaydım idrar kültürü yaptılar iltahap vardı ya bende sonucunu çarşamba günü alacağım.kızım da iyi çok şükür 1600 gr şuan
günaydın kızlar nasılsınız bakalımm..
aysebahar; Rabbim 4 çocugunla birlikte nice nice mutlu ,sağlıklı yıllar geçirmeni nasip etsinn inş ..Mutluluğun daim olsunnn
elefera ,canım kocanın alttan almasına sevindim .Çok şükür.Bence de hemen yumuşama.Eşini tanımıyorum ama bazı erkekler iğnelenmekten hoşlanmayıp,daha çok inada işi getiriyorlar. onuyu açtığı zaman otur ve git demesinin, diğer sinirini bozan şeyleri açık açık anlat.Bunlara artık sabrının kalmadığını açıkça söyle.Umarım herşey yoluna bir an önce girer . en önemlisi lütfen kendini üzme olur mu.
faraxxx canım hoşgeldinnn..
çok çok çok güzel yazmışsın. Allah mutluluğunuz daim etsin. sölediklerinin hepsine aynen katılıyorum.
herkeze günaydınnnnn..
gece hıc uyuyamadım ama 4den snra kendımı kaybetmısım:))
dunden berı uzerımde bı uyku halı var ama uyuyamıuorum
bı uykudur gıdıyor bende ama hayırlısı..
nasılsınız keyıfler nasıl
bugun agrı sızı gormedım epey ıyısınız galıba..
neyse konuma doneyım:)
evet tam bekledıgım gıbı senın kalasta bnm odun gıbıymıs
:) e normal malzemeler aynı demıstım. ama emın olamamıstım.. ):))
aynen boyle devam et bacım sımdı eger yumusarsan dıyecekkı aa bu hemen yumusuyor ben kendımı degıstırmeme gerek yok.
tepkını goster cıddı ol zaten oda esek deıl ya..! emınım bu sefer kendını degıstırecek
aıle konusunu bılemem ama sana daha saygılı olacagına emınım..
bu kredı kartı mevzusuna cok guldum :))
al al dıyecem ama bu tepkıden snra senı tekrar kovmayacagı ıcın hevesın kursagında kalacak:)
umarım hersey duzelır
oy benım dadlumun evlılık yıldonumumuuuu
nıce mutlu huzurlu yıllara cnm umarım bu mutlulugun hıc bozulmaz..
senı sevıyoruz..
ben yemeğe iniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?