2012 Şubat Anneleri

elefera üzme canım kendini herşey yoluna girer
ayşebahar tebrik ederim canım

kızlar çocuk yanımda uzun yazılarınızı okuyamıyorum yanımdan kalktıkça fırsat buluyorum yazdıklarınıza

Ben sımdı yumusasam, hemen yoluna gırer.
Ama yoooo bu kez oyle kolay affetmıycem.

Sana kolay gelsın canım.

Ahh o ahkam kesmeleri yokmu zaten hayranim o israrci biokadarda yersiz tavirlarina. Adamlarin arayip esime neyle tasiniyosun sartmiydi simdi kiz hamileyken dedikleri bile yok. Aman bizden bisi istemesinlerde varsin rezidansta otursunlar edasindalar. Zaten benim bu burnumun dik olusu nedeniylede coqu sikintimizi bilmez ve hep durumumuz harika sanirlar. Halbuki benim ailem qozumden kiyafetimden yada makyajsizliqimdan bile anladiqi zamanlar olmuatur hali vaktimizi... Istanbulda 1kardesinden yani kaynimdan baska kimsesi yok esimin buna raqmen qelip esya bile toplamadilar. Ben tek basima kolilerimi yaptim evimi kaldirdim herseyimi yikadim kuruttum utuledim ve kaldirdim su karnim burnumda halimde. Nerdeler? Yazik. Resmen evlat ayiriyolar. Bu qercekle 4yildir qözqözeyim. Bak qeriliyorum yine aklima qeldikce ya uf

Gecen sene bende tasındım.
Hamıle degıldım ama calısıyordum.
Esım her zaman her ıslerıne kosmustur, hala da oyle.
Ama onlar sadece bır kez arayıp, 'gelelım mı?' demekle yetındıler.
Gelelım mı, dıyene gel der mıyım?

Sımdı de oyle.
Bak, calıstıgım halde kımse 'bır seye ıhtıyacın var mı?' demez.
Dese de, samımı bulmuyorum zaten.

Sende bende cok dertlıyız anlasılan.
Rabbım yardımcımız olsun.
Bakalım bebıslerımızden sonra durum degısecek mı?

Benım cıkmam lazım sımdı.
11:30 da toplantım var, hazırlanayım.
Muhtemelen cok uzun surecek ):

Kendınıze yok ama cooook ıyı bakın.
Ve hepınızden Rabbım razı olsun.

Canım benim..
Sağol kuzum.. Allah evlerimizden mutluluğu eksik etmesin....

canım yaa nasıl duygulandım sabah sabah mutluluğunuz daim olsun inşallah güzel Allahım hepinizi hiç ayırmasın inşallah

Amin hacerim...Seni de ayırmasın gülüm...

tüm annişlereeeeeeeeeee günydınnnnnnnnnnn:) günununz aydın olsunnnn bebıslerınız tekmelr vursun

Ay ben bu duaya bayıldım ya.... Amin amin amin

Tahmin ettiğim gibi olmuş..
Dedim sana imzalar yırtar diye değil mi?
Şu kartıyla hediye alma işine bayağı güldüm bu arada bebeğim..
Boşver sen zaten kendin beğendiğin bişey varsa alırsın..

Adam belli ki pişman ama..
Bir daha sana böyle demesin...
Bunu anlat ona..
Anlamasını sağla...
Bu sözler gönül kırar zira...
Kırılan gönülün tamiri de zaman alır...

Baharcıgım, 9. evlılık yıldonumunuz kutlu olsun.
Saglık, mutluluk, huzur getırsın yuvanıza.
Daıma boyle mutlu olursunuz ınsallah.

Amin eleferam...
Amin canım..
İnşallah sende çok mutlu ol emi...

Amin ferayım..
Hoşgeldin arammıza...
Kızın olacağını hissettim kaç haftalık bebğin
İlk bebek mi bu arada

elefera üzme canım kendini herşey yoluna girer
ayşebahar tebrik ederim canım

kızlar çocuk yanımda uzun yazılarınızı okuyamıyorum yanımdan kalktıkça fırsat buluyorum yazdıklarınıza

Canım oyelkenim sağol canım...
Sen evde misin kuzum

Amin ınş. Kolay qelsin sende dikkat et canim :)

Bahar hosbuldum canim benim sende hosqeldin. 29 haftalik durmadan oynaşan bir cimcime var icimde teyzesi :) ilk olucak inş. 25subat 8mart arasi doqum bekliyorum bu tekmeler ve qittikce hantallasmam durumu deqistirmezse tabi sen nekadarliksin ilkmi bitanem

selam kızlar ben geldimm
ay eleferacım kaç sayfa geri gittim hep okudum ama tam konuyu bulamadım sanırım görümcenin nişan isteme mevzusu inan okurken içim şişti..sinirlendim ayrıca
biraz ders vermenin zamanı gelmiş...eşler bazen düşüncesiz davranabiliyorlar. benim anlamadığım aileleri ne yaparsa yapsın hiç laf söyletmiyorlar bizimkisi de öyle deliriyorum bazen...

dün bende doktordaydım idrar kültürü yaptılar iltahap vardı ya bende sonucunu çarşamba günü alacağım.kızım da iyi çok şükür 1600 gr şuan

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm..

aysebahar; Rabbim 4 çocugunla birlikte nice nice mutlu ,sağlıklı yıllar geçirmeni nasip etsinn inş ..Mutluluğun daim olsunnn

elefera ,canım kocanın alttan almasına sevindim .Çok şükür.Bence de hemen yumuşama.Eşini tanımıyorum ama bazı erkekler iğnelenmekten hoşlanmayıp,daha çok inada işi getiriyorlar. onuyu açtığı zaman otur ve git demesinin, diğer sinirini bozan şeyleri açık açık anlat.Bunlara artık sabrının kalmadığını açıkça söyle.Umarım herşey yoluna bir an önce girer . en önemlisi lütfen kendini üzme olur mu.

faraxxx canım hoşgeldinnn..

Kirmizicilek sanada selam hosqeldin :) masallah meleqine allah banada bebisimin 1600qr olduqunu qosterir ins kacinci haftadasin canim

çok çok çok güzel yazmışsın. Allah mutluluğunuz daim etsin. sölediklerinin hepsine aynen katılıyorum.

herkeze günaydınnnnn..
gece hıc uyuyamadım ama 4den snra kendımı kaybetmısım:))
dunden berı uzerımde bı uyku halı var ama uyuyamıuorum
bı uykudur gıdıyor bende ama hayırlısı..
nasılsınız keyıfler nasıl
bugun agrı sızı gormedım epey ıyısınız galıba..

neyse konuma doneyım:)

Aklıma ne geldı, o benı her kovdugunda ben kendı kendıme hedıye alayım, onun kartı ıle.
Yapayım mı?

evet tam bekledıgım gıbı senın kalasta bnm odun gıbıymıs
:) e normal malzemeler aynı demıstım. ama emın olamamıstım.. ):))
aynen boyle devam et bacım sımdı eger yumusarsan dıyecekkı aa bu hemen yumusuyor ben kendımı degıstırmeme gerek yok.
tepkını goster cıddı ol zaten oda esek deıl ya..! emınım bu sefer kendını degıstırecek
aıle konusunu bılemem ama sana daha saygılı olacagına emınım..

bu kredı kartı mevzusuna cok guldum :))
al al dıyecem ama bu tepkıden snra senı tekrar kovmayacagı ıcın hevesın kursagında kalacak:)
umarım hersey duzelır

oy benım dadlumun evlılık yıldonumumuuuu
nıce mutlu huzurlu yıllara cnm umarım bu mutlulugun hıc bozulmaz..
senı sevıyoruz..

Maşallah canım.
Allah sağlıkla kucağına aldırsın...
benim 4.....

İltihap mı vardı?
sonuçtan haber ver.
geçmiş olsun..
Kzıın da kocaman olmuş maşalahh

sağol amin canım dualrın için..

çok çok çok güzel yazmışsın. Allah mutluluğunuz daim etsin. sölediklerinin hepsine aynen katılıyorum.

Sağol yaselinim..teşekkürler canım

amin canım ..
evet canım bugün ...
Amin canım arkadaşım...

ben yemeğe iniyorum

Afiyet olsun kuzuuuuuuuu

evet ayşebaharcım iltihap çıktı geçen hafta bu hafta tekrardan tahlil istediler duruma göre fitil yada antibiyotik gibi ilaçlarla tedavi uygulayacağız dedi.
akıntım da var benim doktor sordu zaten olabilrimiş...
bebişim + ben kocaman olduk artık ağırlaştığımı hissediyorum gerçekten...işe kalkmak ölüm gibi geliyor... :26: sen nasılsın senin yumurcaklarla işin daha zor allah kolaylık versin

Ayşebahar daha nice mutlu huzurlu senelere inşallah

Kızlar biraz geç oldu ama günaydın

Bugn mutluyum bir arkadaşımdan uzun süredir yolunu beklediği bebişinin haberini aldım
sonunda Allah ona da nasip etti inşallah sağlıkla doğar kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…