2012 Şubat Anneleri

bende merak içindeydim canım ama herkesin kafası bu konuda karışık zaten
bak benim hafta hesabım hala şaşkın :44:

haklsın canım

su hata işi bneımde öle
Yok sat gore suymus bebgın haftası buymus ultroson da buymuss ay dedım nasıl sey buuuu yanı bu ısın bı hesaplaması olur
ondan ben subatta dogurcam dıyorumm Gerısını koyver dıyorumm canım bneım napıyımm

bende öyle diyorum birden sancım gelicek doğuvericek hesaplar şaşıcak

canım bende sana yazdım ama görmedin sanırım :26:

kızlar ben geldim...oğlumu görmeden geliyorum..kuzum 1852 gr olmuş 39 cm boyunda..ben 2 kilo olmasını çok isterdim ama bunada şükür..geçen gittiğimizde bebek tersti, demişti doktorum ama düzelmiş....yine yüzünü tam seçemedim yaaa..hepten doğana kadar çatlıcam meraktan sanırım.... eşim cuma günü alcak doğum raporumu..vizite kağıdı şartmış onuda eşim alcak...bitane kadın geldi biz ordayken sezeryanla doğum yapmış bi kaç gün önce....çok bitkindi ve oturup kalkarken çok sıkıntısı vardı...gözüm korktu valla ..normale uygun gözüküyorum şuan için bi sorun yok çok şükür....misafirlerimide doktora gitmeden önce yolladım.....görümcemler gelmişti...sizi özledim bende bi bakayım dedim ama uzun kalmicam yoruldum biraz çünkü

hoşgeldin canım
maşallah oğluşuna kocaman olmuş işte
doğumla ilgili konuştunuz mu?

yerim seni özledim bende
bebişim kızlar nasıl?

iyilerdir inş.çok merak ediyorum bende nasıllar kaç kg oldular
haftaya çarşamba gideceğim inşallah

gözünaydın canım hayırlısı olsun inş.

hoşgeldin canım
maşallah oğluşuna kocaman olmuş işte
doğumla ilgili konuştunuz mu?

yok tam bişey soramadım en az 20 tane hastası vardı çok kalabalıktı sıra...bi kadında kürtaja gelmişti ondan yeni çıkmıştı..ama şunu öğrendimki hastanede gecede sancın olursa benim adımı verirsen beni çağırırlar dedi yabancı doktor istemez isen doğumuna girmez dedi..bu içimi rahatlattı...ama normal gözüküyo herşey bi sıkıntısı yok..hatta doktorum dediki oğlan çok iyi gözüküyo dedi..bi tuhaf oldum sanki tanışıyomuş gibi ...ama bana zayıf geldi yaa..inş bu haftadan sonra biraz daha kilo alırda 3 500 kg doğar en azından..bide tartıda çizmelerle gittiğim için 86 kilo geldim dedim mümkün değil bi ayda 6 kilo almam dedim...çünkü geçen hafta tartıldım hassas tartıda 83 çıkmıştım çizmeler ağır geldi ama çıkaramadım karnımdan..elimden gelse orda çıkarıp yeniden tartılcaktım yani..çok sinir bozucu..tansiyonumda iyiydi çok şükür.. sen nasılsın bakalım naptın hafta sonu:44:

kızlar benim dün göğsümün altında kibrit yanıyormuş gibi yanıyordu
size oldu mu hiç böyle

bende geçen seneye göre çok sıcaklıyorum bu sene..şuan evde doğalgazım kapalı üşümüyorum..misafirlerim için açtım ama ter içinde kaldım onların yanında..sanırım hormonlarımız ve adet göremediğimiz için bu durum....göğüslerime dikkat etmedim ama ellerim ayaklarım yanıyo benimde

banada hep öyle zayıfmış gibi geliyo senle benim bebişleri şişecekler doğunca oburiks yaparız kesin yok canım alıyosun bende haftada 2.5 kilo almışım son aylarda daha hızlı kilo alnıyomuş:18: annem geldi benimde iyiyim işten eve zor atıyorum akşamları

yok canım hiç olmadı ama büyüdüğü için bi sıcaklık hissediyorum pişik olmuş gibi

hımm anladım canım

yok bu anlattıkların bende de var
sıcak basma terleme falan ama benim söylediğim başka birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…