2012 Şubat Anneleri

maşşalh oğlusna gozun aydın bende mrk edıyorum nasıl dıye daha da var haftay gıdıcem daha

Dinlen canım dınlen yorma kendını:)

haftaya çalışamaz raporu alırsam evde sıkılırmıyım acaba yaaa :26:

yok canım ya nedne sıkılcan vars ımkanın al bence

ama tabı özlerız sneı evde net varmı

yoksa benım gıbı yokmu

ben sırf ev de yok dıye de bıraz uzattım 37 haftay kadar clasıcma ısallhhh yoksa sıkılrıdım sankı

maşşalh oğlusna gozun aydın bende mrk edıyorum nasıl dıye daha da var haftay gıdıcem daha

Dinlen canım dınlen yorma kendını:)

bana az geldi kilosu çünkü anneme çekmemişim ben yaa... 4 kilodan aşşağı doğumu yok annemin ama benim sanırım 3 ,5 kg zor bulcak oğlum.....gerçi sağlığı yerinde ama biraz ele avuca gelse daha iyi olurdu......yoruldum valla cnm yaa görümcemlere kahvaltı hazırla topla derken yorulmuşum....

ama son zamanlarda daha hızlı kilo almıyolar mı bence 3500den fazla doğabilir en azından benim hala umudum var tontiş olsun ya çok istiyorum

maaşallah ne güzel olmus kılosu falan bebısının ,inşallah benımkı de öyle cıkar..Aynı ya gunlerımız bızım ..Bır sonbrakı randewun ne zamanmıs canım ,dogum ve catı muyenesı yapacak mıymıs?

ben seni çok özlerim nolur izne ayrılsan bile gel topike
bak bebeğimde üzüldü tepikliyo

yeyim senin bebişini ben
bende özlerim kızz ama burdaki kadar giremem tabi ki

evde net varda oğlum bırakmıyor ki

ama son zamanlarda daha hızlı kilo almıyolar mı bence 3500den fazla doğabilir en azından benim hala umudum var tontiş olsun ya çok istiyorum

valla ya sorma hayır bide diyorum tombiş olsun ama ya doğum zor olursa şişmanda olunca diyorum......naparımama bende oldum olası özellikle memeleri kat kat çocukları çok seviyorum yaaa kolları çizgi çizgi kat kat yiceksin o zaman .bakalım inş 3,5 olur

tatlım hemen guzel bı yemek programı hazırlıyorsun kendıne..
bolbol sut peynır yogurt yıyorsun
ozellıkle sut ve peynır yeyısını arttırıyorsun
masallah kılosu ıyyı ama az daha alsa daha ıyı olur.
damadıma ıyı bak kız
ne zmn gıdıyorsun tekrar kontrole?

kızlar benim dün göğsümün altında kibrit yanıyormuş gibi yanıyordu
size oldu mu hiç böyle

Bu bana da bazen oluyor göğüslerımız buyudu yaa altları yanıyor sankı dı mı??Aynı seyden mı söz edıyorum..Bir de göğüslerımız malum doluyor ,pekı bosalınca sarkmaması ıcın ne yapmalıyız?Ne yapıyorsunuz sızler..Ben sütyen takmıyorum 2-3 haftadır ewe gectıgımden berı hıc takmadım sankı sarkacak gıbı görunuyo..Korkluyorum..

sen öyle kat kat diyince aklıma kolu künyeli tontiş kız bebişleri geldi kilodan künyesi görünmeyen
ne kadar tatlı oluyolar dimi?
kız allah gönlümüze göre versin

valla sormadım cnm .... :26: ama çatı 36 cı haftada yapılıyo sanırsam bişey demedi.:26:çok şükür sağlıklı ya göbekli oğluşum benim...inş seninkide iyidir..

sen beni unuttun bugün
ben geldiğimde kaçmıştınn
konuşamadık hiç iki kelam edemedik

cnm evet sende gec geldın bugun
yogunmuydun?
tam yazıyordum kapı caldı kapattım pcyı
annen nasıl duzenledınızmı bayagı esyaları..

ooo o dogunca toplar kendını.. dunurum sen takma kafana

canım benım saglıgı yernd eolsun gerı bos senın sutunle buyuyuverırı tosuncuk mrk etme işlahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…