- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.221
kızlar ben geldim...oğlumu görmeden geliyorum..kuzum 1852 gr olmuş 39 cm boyunda..ben 2 kilo olmasını çok isterdim ama bunada şükür..geçen gittiğimizde bebek tersti, demişti doktorum ama düzelmiş....yine yüzünü tam seçemedim yaaa..hepten doğana kadar çatlıcam meraktan sanırım....Eşim cuma günü alcak doğum raporumu..vizite kağıdı şartmış onuda eşim alcak...bitane kadın geldi biz ordayken sezeryanla doğum yapmış bi kaç gün önce....çok bitkindi ve oturup kalkarken çok sıkıntısı vardı...gözüm korktu valla ..normale uygun gözüküyorum şuan için bi sorun yok çok şükür....misafirlerimide doktora gitmeden önce yolladım.....görümcemler gelmişti...sizi özledim bende bi bakayım dedim ama uzun kalmicam yoruldum biraz çünkü
haftaya çalışamaz raporu alırsam evde sıkılırmıyım acaba yaaa :26:
maşşalh oğlusna gozun aydın bende mrk edıyorum nasıl dıye daha da var haftay gıdıcem daha
Dinlen canım dınlen yorma kendını:)
bana az geldi kilosu çünkü anneme çekmemişim ben yaa... 4 kilodan aşşağı doğumu yok annemin ama benim sanırım 3 ,5 kg zor bulcak oğlum.....gerçi sağlığı yerinde ama biraz ele avuca gelse daha iyi olurdu......yoruldum valla cnm yaa görümcemlere kahvaltı hazırla topla derken yorulmuşum....
kızlar ben geldim...oğlumu görmeden geliyorum..kuzum 1852 gr olmuş 39 cm boyunda..ben 2 kilo olmasını çok isterdim ama bunada şükür..geçen gittiğimizde bebek tersti, demişti doktorum ama düzelmiş....yine yüzünü tam seçemedim yaaa..hepten doğana kadar çatlıcam meraktan sanırım....eşim cuma günü alcak doğum raporumu..vizite kağıdı şartmış onuda eşim alcak...bitane kadın geldi biz ordayken sezeryanla doğum yapmış bi kaç gün önce....çok bitkindi ve oturup kalkarken çok sıkıntısı vardı...gözüm korktu valla ..normale uygun gözüküyorum şuan için bi sorun yok çok şükür....misafirlerimide doktora gitmeden önce yolladım.....görümcemler gelmişti...sizi özledim bende bi bakayım dedim ama uzun kalmicam yoruldum biraz çünkü
ben seni çok özlerim nolur izne ayrılsan bile gel topike
bak bebeğimde üzüldü tepikliyo
yok canım ya nedne sıkılcan vars ımkanın al bence
ama tabı özlerız sneı evde net varmı
yoksa benım gıbı yokmu
ben sırf ev de yok dıye de bıraz uzattım 37 haftay kadar clasıcma ısallhhh yoksa sıkılrıdım sankı
herkese ıyı aksamlarr nasılsınız..
ablam vardı bugun yazamadım yaa..
ama son zamanlarda daha hızlı kilo almıyolar mı bence 3500den fazla doğabilir en azından benim hala umudum var tontiş olsun ya çok istiyorum
kızlar ben geldim...oğlumu görmeden geliyorum..kuzum 1852 gr olmuş 39 cm boyunda..ben 2 kilo olmasını çok isterdim ama bunada şükür..geçen gittiğimizde bebek tersti, demişti doktorum ama düzelmiş....yine yüzünü tam seçemedim yaaa..hepten doğana kadar çatlıcam meraktan sanırım....eşim cuma günü alcak doğum raporumu..vizite kağıdı şartmış onuda eşim alcak...bitane kadın geldi biz ordayken sezeryanla doğum yapmış bi kaç gün önce....çok bitkindi ve oturup kalkarken çok sıkıntısı vardı...gözüm korktu valla ..normale uygun gözüküyorum şuan için bi sorun yok çok şükür....misafirlerimide doktora gitmeden önce yolladım.....görümcemler gelmişti...sizi özledim bende bi bakayım dedim ama uzun kalmicam yoruldum biraz çünkü
herkese ıyı aksamlarr nasılsınız..
ablam vardı bugun yazamadım yaa..
kızlar benim dün göğsümün altında kibrit yanıyormuş gibi yanıyordu
size oldu mu hiç böyle
valla ya sorma hayır bide diyorum tombiş olsun ama ya doğum zor olursa şişmanda olunca diyorum......naparımama bende oldum olası özellikle memeleri kat kat çocukları çok seviyorum yaaa kolları çizgi çizgi kat kat yiceksin o zaman .bakalım inş 3,5 olur
maaşallah ne güzel olmus kılosu falan bebısının ,inşallah benımkı de öyle cıkar..Aynı ya gunlerımız bızım ..Bır sonbrakı randewun ne zamanmıs canım ,dogum ve catı muyenesı yapacak mıymıs?
sen beni unuttun bugün
ben geldiğimde kaçmıştınn
konuşamadık hiç iki kelam edemedik
valla ya sorma hayır bide diyorum tombiş olsun ama ya doğum zor olursa şişmanda olunca diyorum......naparımama bende oldum olası özellikle memeleri kat kat çocukları çok seviyorum yaaa kolları çizgi çizgi kat kat yiceksin o zaman .bakalım inş 3,5 olur
sen öyle kat kat diyince aklıma kolu künyeli tontiş kız bebişleri geldi kilodan künyesi görünmeyen
ne kadar tatlı oluyolar dimi?
kız allah gönlümüze göre versin
bana az geldi kilosu çünkü anneme çekmemişim ben yaa... 4 kilodan aşşağı doğumu yok annemin ama benim sanırım 3 ,5 kg zor bulcak oğlum.....gerçi sağlığı yerinde ama biraz ele avuca gelse daha iyi olurdu......yoruldum valla cnm yaa görümcemlere kahvaltı hazırla topla derken yorulmuşum....
hoşgeldin canım
sen öyle kat kat diyince aklıma kolu künyeli tontiş kız bebişleri geldi kilodan künyesi görünmeyen
ne kadar tatlı oluyolar dimi?
kız allah gönlümüze göre versin
canım benım saglıgı yernd eolsun gerı bos senın sutunle buyuyuverırı tosuncuk mrk etme işlahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?