- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.501
birde kızlar dün ablam aradı beni fırçaladı..
bebeğin çamaşırlarını niye yıkamadın , bavulunu niye hazırlamadın diye.. sen ne hevessizsin dedi.. bende bugün yıkayayım dedim sizce de erken değil mi ? ablam ya erken gelirse diyor ama benim yalancı sancım bile yok ortada ..
beşiği de aldım adamlar yapmış getirelim mi diye aradılar yok dedim acaba onu da kurdursam mı ?
hazırlıklar için 32. hafta erken gibime geliyor..
Oyelkendeme oyle deme normal olsun sus kiz bu arada qece sezeryan doqum hakkinda yazilar okudum kk'da inanilmaz olumlu bilqiler edindim. Ben doktoruma qecen kontrollerde sormustum bikez neden hersey normalken hatta superken sezeryanla karsikarsiya kaliyor anne dediqimde bana ''osadece annenin son anda qozunun korkmasindan kaynakli, buda psikoloji cok onemli olduqu icin karsi konulmasi mumkun olmayan bir durum oluyor ve tabiki en son anda bebeqin kilolu olusu yada hernekadar kanalyolu uyqun qorunsede bebeqin kalo atislari fiziki durumu normale el verisli ollmadiqinin sinyalini verdiqindede sitrese riske yada kahramanliqa qerek qormeyip sezeryani doktorlar tercih edebiliyor'' dedi.
Buklee hq canim. Suda doqumu izledim bikeresinde luppp die qelior bebis oy yerim onu :)
benimolan hosqeldin yorqan quzeli seni :) :) :) qule qule kullansin yakisiklimiz ins ellerine saqlik annesi
ooooo sen geç bile kalmışın ben 28 hazır ettim herşeyini cnm....çantanı hazırlaman lazım 8 ci aydayız artık....
sağol canım.
ben etlikte bi okulda öğretmenim.
doğumumu da mevki askeri hastanesinde yapacağım inşallah.....
Gittin mi?Bugün doktora gittim senle aynı günüz ya boyu 42 cm,kilosu da 1839 çıktı yaw seni geçemedik ablasıOlsun ,sağlıklı olsunlar da doğum kilosu pek mühim değil yani..Sen far attın bize,bir sonraki randewun ne günü?Biz 4 Ocakta gitcez..Sen hangi hastaneye gidiyordun?
araştırmak istiyorum aslında suda doğum olayını ama tutarı duyunca erken doğururum diye korkuyorum
fiyat bilgisi olan varmı suda doğum için?
Annemler aşağı eğlencede oturuyorlar ben yalçın eskiyapan mezunuyum :))
doğumun umarım kolayca olur canım
B u arada ben de öğretmenim ama öğretmen değil memur olarak atandım
neyse hayırlısı böyleymiş :)
nevresim takımımı uyku setimi alacağı cnm..yatak dediğin nedir yorganımı :44: tacınkilere bak nevresim alcaksan çok güzeller ama 60 ile 77 tl arası
cnm mrb heme hemen günümüz aynı senn bebek doğum pozisyonunu aldı mı??
Sağ ol cnm yoruldum ama çıkcam şimdiOyelkendeme oyle deme normal olsun sus kiz bu arada qece sezeryan doqum hakkinda yazilar okudum kk'da inanilmaz olumlu bilqiler edindim. Ben doktoruma qecen kontrollerde sormustum bikez neden hersey normalken hatta superken sezeryanla karsikarsiya kaliyor anne dediqimde bana ''osadece annenin son anda qozunun korkmasindan kaynakli, buda psikoloji cok onemli olduqu icin karsi konulmasi mumkun olmayan bir durum oluyor ve tabiki en son anda bebeqin kilolu olusu yada hernekadar kanalyolu uyqun qorunsede bebeqin kalo atislari fiziki durumu normale el verisli ollmadiqinin sinyalini verdiqindede sitrese riske yada kahramanliqa qerek qormeyip sezeryani doktorlar tercih edebiliyor'' dedi.
Buklee hq canim. Suda doqumu izledim bikeresinde luppp die qelior bebis oy yerim onu :)
benimolan hosqeldin yorqan quzeli seni :) :) :) qule qule kullansin yakisiklimiz ins ellerine saqlik annesi
Gittin mi?Bugün doktora gittim senle aynı günüz ya boyu 42 cm,kilosu da 1839 çıktı yaw seni geçemedik ablasıOlsun ,sağlıklı olsunlar da doğum kilosu pek mühim değil yani..Sen far attın bize,bir sonraki randewun ne günü?Biz 4 Ocakta gitcez..Sen hangi hastaneye gidiyordun?
yok canım uyku setı aldım besık ıcın doşek(yatak)yaptırcam pamuktan yaptırcam.uyku setının carsafı var ama ben yedek olsun dıye ıkı tane daha yatagın uzerıne carsaf yaptırayım dedım ama hafta sonu bakıcm
ben de sizinle aynıyım.pazartesi gittiğimde makat gelişi dedi.ama hiç belli olmaz her an dönebilir dedi.
cnm mrb heme hemen günümüz aynı senn bebek doğum pozisyonunu aldı mı??
Ben de hep suda doğum isterdim,ama ülkemizde çok da yaygın ve gelişmiş bir yöntem değil..Yeni yeni oturtuluyor ve nerelerde war bilmiyrum ..Tek bildiğim; hem cok pahalı oldugu,hem de suda doguma gec kaldık cunkı 2-3 ay önceden suda nefes egzersızlerıne baslıyorlardı ve senı doguma hazırlıyorlardı..Harıka kolay ve rahat bır dogum ..Keske ıkıncılerı yapana kadar gelısse..
Walla ben 2-3 haftadır hep bı gun gıttım canım..Birinde dogum pozısyonunu almıstı,öbüründe tamamen yan yatıyordu,en son yıne dogum pozısyonunda dedı doktor..Bugunkı doktor da doguma gıdıyordu yorum yapmadı bılemıyorum..Genelde 34. haftaya kadar yer degıstırebılırmıs ..
cnm bu beşikleri 6 ay en fazla kullanabiliyosun sonra nereye koycan kaldırcan oda var....bence hiç gerek yok oda oda taşımaya..kışın zaten bi odada oturcaz çoğumuz yazında zaten gezmelere gider..elinde boş yere yer kaplar....
hadi dinlen canım sen öpüyorum görüşürüzben çıktım kızlar yoksa bilgisayar başında uyuya kalcam şimdi...görüşürüz sonra inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?