2012 Şubat Anneleri

ben de biraz önce makineye attım yıkanıyor.çıkınca da kurutup ütületip çantasına koyacağım inşallah....

araştırmak istiyorum aslında suda doğum olayını ama tutarı duyunca erken doğururum diye korkuyorum
fiyat bilgisi olan varmı suda doğum için?

ooooo sen geç bile kalmışın ben 28 hazır ettim herşeyini cnm....çantanı hazırlaman lazım 8 ci aydayız artık....

Gittin mi?Bugün doktora gittim senle aynı günüz ya boyu 42 cm,kilosu da 1839 çıktı yaw seni geçemedik ablası Olsun ,sağlıklı olsunlar da doğum kilosu pek mühim değil yani..Sen far attın bize,bir sonraki randewun ne günü?Biz 4 Ocakta gitcez..Sen hangi hastaneye gidiyordun?

sağol canım.
ben etlikte bi okulda öğretmenim.
doğumumu da mevki askeri hastanesinde yapacağım inşallah.....

Annemler aşağı eğlencede oturuyorlar ben yalçın eskiyapan mezunuyum :))
doğumun umarım kolayca olur canım
B u arada ben de öğretmenim ama öğretmen değil memur olarak atandım
neyse hayırlısı böyleymiş :)

cnm mrb heme hemen günümüz aynı senn bebek doğum pozisyonunu aldı mı??

araştırmak istiyorum aslında suda doğum olayını ama tutarı duyunca erken doğururum diye korkuyorum
fiyat bilgisi olan varmı suda doğum için?

Ben de hep suda doğum isterdim,ama ülkemizde çok da yaygın ve gelişmiş bir yöntem değil..Yeni yeni oturtuluyor ve nerelerde war bilmiyrum ..Tek bildiğim; hem cok pahalı oldugu,hem de suda doguma gec kaldık cunkı 2-3 ay önceden suda nefes egzersızlerıne baslıyorlardı ve senı doguma hazırlıyorlardı..Harıka kolay ve rahat bır dogum ..Keske ıkıncılerı yapana kadar gelısse..

hadi yaaaaa......ben de çok yakınım oralara....evet hayırlısı hakkımızda neyse o olsun......

nevresim takımımı uyku setimi alacağı cnm..yatak dediğin nedir yorganımı :44: tacınkilere bak nevresim alcaksan çok güzeller ama 60 ile 77 tl arası

yok canım uyku setı aldım besık ıcın doşek(yatak)yaptırcam pamuktan yaptırcam.uyku setının carsafı var ama ben yedek olsun dıye ıkı tane daha yatagın uzerıne carsaf yaptırayım dedım ama hafta sonu bakıcm

Sağ ol cnm yoruldum ama çıkcam şimdi

valla bana bi zaman vermedi çok kalabalıktı başı..ama eşim cuma rapor almaya gitcek ona sordurcam.... seninkininde boyu uzun ama..ordan tamamlıyo pendik bölge hastanesine gidicem doğum için ama kontrollerim için doktorun muayehanesi var oraya gidiyorum...

uyku stiyse 100 tl çokta pahalı değil aslında.....yinede araştır her yerde fiyat farkı var

cnm mrb heme hemen günümüz aynı senn bebek doğum pozisyonunu aldı mı??

Walla ben 2-3 haftadır hep bı gun gıttım canım..Birinde dogum pozısyonunu almıstı,öbüründe tamamen yan yatıyordu,en son yıne dogum pozısyonunda dedı doktor..Bugunkı doktor da doguma gıdıyordu yorum yapmadı bılemıyorum..Genelde 34. haftaya kadar yer degıstırebılırmıs ..

hamileliğimin başından beri hafta sonları yüzmeye gidiyorum ben doğumum kolay olsun diye ama araştırmadım işte keşke baştan bilseydim çok iyi olurdu dediğin gibi inş ilerde gelişir canım

pozisyonu değişir daha kızlar endişe etmeyin...benimde geçen ay tersi oğlum şimdi düzelmiş

Bizim evde bi odada oturulmuyor malesef salon oturma odası mutfak gezeriz biz :)))
Bebek olunca bi odaya tıkılıp kalırız belki ama benim yatak odama ilk üç ay için böyle bişiy lazım
hemen yan odaya yatıramam bebişi gözmün önnde olsun bi kaç ay.
Sonrasında koyacak yer ayarlarım diye düşündüm bilmem ki

Bende qideyim biraz orayi burayi dürteyim bu cumartesi taşiniyorum kizlar coqunu topladim ama hala orayi burayi aman temiz qitsin dolapta yerini bulsun die kurutup utulemek istediklerim var saolsun annecim bebisimin kiyafetlerini ve benim pijamalarimi canta yapip bu enqameden kurtardi bi besiqimiz kurulcak oda yeni ewe inş. Hadin qorusuruz biraz hareket edeyim opuldunuz :)

Dün bir yazı okudum çatı muayenesını merak ederken sezeryanla ılgılı de herkesın söyledıklerının cok da gercek olmadıgını okuyunca ıcım rahatkladı..Sizinle de paylasmak ıstedım ..Herkes ne kadar sezeryandna korkuyorsa,ben de o kadar normalden korkuyorum resmen arkadaslar..:44::44:http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta37.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…