2012 Şubat Anneleri

bebnim oglanda ılk torun sayılır.benım annemler ıcın ılk torun esımın aılesının torunu var ama yanlarında buyumemeıs bayramdan bayrama gormuslerdır ttorunları bızde hemen yanlarında oturuyoruz esımın aılesının oyuzden cok kıymetlı olur yanlarında.hatta esımın aılesı cocuk olacak dıye kendı evlerınden cıktılar sımdı kıraya bızım yakınımızdan ev tuttular.eşimin babası masallah bana da esime de cok duskun.aş erme donemımde sagolsun cok destek verdı gece nın 11ınde ıncır alıp gelırdı bana o zaman yakında degıllerdı uzaktı evlerı.bana boyle yapan cocuguma nasıl yapar bılemıyorum artık

selam canım çok hamaratsın maaşallah :)

aman cnm ne hamaratlığı cnm sıkıldı evde dedim bi yorgan yapim oğluma yünüm vardı bi çuvalduruyodu....güzel oldu ama inca yaptım gerçi bu sene lazım olurmu küçük ya oğlan ağır gelirmi bilmiyorum ama seneye kesin kullanır....nevresim takımı almam lazım bide o yorgana göre.....tacınkiler çok güzel ama biraz tuzlu..bulmazsam çevremde uygun tacdan alcam artık napim....:44:başım döndü valla ter içinde kaldım bitene kadar..küçücük şey nasıl yordu beni....sen nasılın ikizler nasıl tekmeliyorlarmı..benim oğlum pek sessiz bugün:44:

ne kadara aldın bende almak istiyorum .. beşiği yatak odasına koymak istemiyorum.. ama 200 den başlıyor fiyatlar .. 4 ay için değmez diyorum ama kararsızım..

Canım ben bunu almadım ama fiyatı dediğin gibi 200 civarıydı ama %50 indirim vardı 100 civarına geliyordu
Ben bebk odası yacam ama ilk üç ay kullanmak için beşik alıcam hem yatak odama konulsun istiyorum hem de gn içinde salona oturma odasına taşıyayım istiyorum
benim istediğm modeli bulup ekleyim fotosunu

iyilerdir inş.çarşamba günü gideceğim bende

ok canım bende çalışıyım biraz yahu amma kaytardım

hadi bende çalışayım görüşürüz

slm kızlar cnm çıktı valla oğluma yorgan yaptım...yünden..çok sağlıklıymış yün....etrafında döne döne dikmekten beynim döndü valla

bende sımdı annemle konstum ona soylemıtım yatagını o yaptırcaktı.ceyız evınden gelmıs sımdı bı yatak,ıkı carsaf,yastık,yastık kılıfına kadın 100lıra ıstemıs bbende cok pahalı dedım hemen yaptırma hafta sonuı geleyım beraber bakalım dedım

halsizleştim kızlar gidip bi duş layımda uzanayım yaaa...yordum yine kendimi..sizde çalışın bakalım..o göbekle iyi çalışıyosunuz valla...ben bu ara çok çabuk yorgun düşer oldum ...offff

nevresim takımımı uyku setimi alacağı cnm..yatak dediğin nedir yorganımı :44: tacınkilere bak nevresim alcaksan çok güzeller ama 60 ile 77 tl arası

aynen bende beşiği bebek odasına direkt koymak istiyorum yanıma da boyle birşey alayım diyorum ama 200 gozume fazla geliyor :S
eklersen memnun olurum,benim için de fikir olur..

Eki Görüntüle 311100

Benim almak istediğim beşik bu bu da mothercare de var fiyatı 250 liraydı sanırım

cnm bu beşikleri 6 ay en fazla kullanabiliyosun sonra nereye koycan kaldırcan oda var....bence hiç gerek yok oda oda taşımaya..kışın zaten bi odada oturcaz çoğumuz yazında zaten gezmelere gider..elinde boş yere yer kaplar....

birde kızlar dün ablam aradı beni fırçaladı..
bebeğin çamaşırlarını niye yıkamadın , bavulunu niye hazırlamadın diye.. sen ne hevessizsin dedi.. bende bugün yıkayayım dedim sizce de erken değil mi ? ablam ya erken gelirse diyor ama benim yalancı sancım bile yok ortada ..
beşiği de aldım adamlar yapmış getirelim mi diye aradılar yok dedim acaba onu da kurdursam mı ?

hazırlıklar için 32. hafta erken gibime geliyor..

ooooo sen geç bile kalmışın ben 28 hazır ettim herşeyini cnm....çantanı hazırlaman lazım 8 ci aydayız artık....

Oyelken deme oyle deme normal olsun sus kiz bu arada qece sezeryan doqum hakkinda yazilar okudum kk'da inanilmaz olumlu bilqiler edindim. Ben doktoruma qecen kontrollerde sormustum bikez neden hersey normalken hatta superken sezeryanla karsikarsiya kaliyor anne dediqimde bana ''osadece annenin son anda qozunun korkmasindan kaynakli, buda psikoloji cok onemli olduqu icin karsi konulmasi mumkun olmayan bir durum oluyor ve tabiki en son anda bebeqin kilolu olusu yada hernekadar kanalyolu uyqun qorunsede bebeqin kalo atislari fiziki durumu normale el verisli ollmadiqinin sinyalini verdiqindede sitrese riske yada kahramanliqa qerek qormeyip sezeryani doktorlar tercih edebiliyor'' dedi.

Buklee hq canim. Suda doqumu izledim bikeresinde luppp die qelior bebis oy yerim onu :)

benimolan hosqeldin yorqan quzeli seni :) :) :) qule qule kullansin yakisiklimiz ins ellerine saqlik annesi

Bence hemen bitirmelısın ıslerını,ben de erken dıyordum sonra doktor suyun azalmıs,bebek dogum pozısyonuna gelmıs dıkkat et yorulma falan dıyınce sımdı her an doguracak gıbı tetıkte bekler oldum ..Sen tedbırını al da Allah korusun erken olmasa da hazır olmus olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…