- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.481
Çok doğru söylyorsun küçük şeylerle mutlu olmak konusunda
ben tabiri caizse apartman çocuğuyum
ve köyümüz yoktu dedemler amasyanın bir ilçesindeler oraya giderken köye gidiyoruz derdik
annem kızardı köy değil orası kocaman ilçe diye :)
ama ankaradaki gibi apartmanlar olmayınca evler tek katlı en fazla iki üç katlı olunca biz orayı köy sanırdık
oysa etrafda büyük baş hayvan bile yoktu
bazı bahçelerde tavuk olurdu o kadar
Bizim çocuğumuz apartman çocukluğundan öte avm çocuğu olacak heralde hele de kışın gidecek başka yer olmadığı için mecburen sıcaklığından dolayı avmlere gitcez
bizim göndereceğimiz bir köyümüz de yok
Ama varlığı yokluğu öğretmek konusunda kararlıyım
her istediği olmayacak
aslında böyle diyorum ama bizim kız her iki tarafında ilk torunu
halası ve teyzeleri şimdiden şımartcaz biz diyorlar kendi annem de şımarsın zarar gelmez diyor
karakteri çok benim elimde olmayacak galiba hadi hayırlısı
slm kızlar cnm çıktı valla oğluma yorgan yaptım...yünden..çok sağlıklıymış yün....etrafında döne döne dikmekten beynim döndü valla
hoşgeldin canım iyi yapmışsın eline sağlıkslm kızlar cnm çıktı valla oğluma yorgan yaptım...yünden..çok sağlıklıymış yün....etrafında döne döne dikmekten beynim döndü valla
selam canım çok hamaratsın maaşallah :)
hoşgeldin canım iyi yapmışsın eline sağlık
bencede çok sağlıklı hazırlara güven olmaz
birazdan arkadaş gelir yanıma yazamam yine merak etmeyin kıslar
ne kadara aldın bende almak istiyorum .. beşiği yatak odasına koymak istemiyorum.. ama 200 den başlıyor fiyatlar .. 4 ay için değmez diyorum ama kararsızım..
aman cnm ne hamaratlığı cnm sıkıldı evde dedim bi yorgan yapim oğluma yünüm vardı bi çuvalduruyodu....güzel oldu ama inca yaptım gerçi bu sene lazım olurmu küçük ya oğlan ağır gelirmi bilmiyorum ama seneye kesin kullanır....nevresim takımı almam lazım bide o yorgana göre.....tacınkiler çok güzel ama biraz tuzlu..bulmazsam çevremde uygun tacdan alcam artık napim....:44:başım döndü valla ter içinde kaldım bitene kadar..küçücük şey nasıl yordu beni.... sen nasılın ikizler nasıl tekmeliyorlarmı..benim oğlum pek sessiz bugün:44:
ok canım bende çalışıyım biraz yahu amma kaytardım
slm kızlar cnm çıktı valla oğluma yorgan yaptım...yünden..çok sağlıklıymış yün....etrafında döne döne dikmekten beynim döndü valla
bende sımdı annemle konstum ona soylemıtım yatagını o yaptırcaktı.ceyız evınden gelmıs sımdı bı yatak,ıkı carsaf,yastık,yastık kılıfına kadın 100lıra ıstemıs bbende cok pahalı dedım hemen yaptırma hafta sonuı geleyım beraber bakalım dedım
Canım ben bunu almadım ama fiyatı dediğin gibi 200 civarıydı ama %50 indirim vardı 100 civarına geliyordu
Ben bebk odası yacam ama ilk üç ay kullanmak için beşik alıcam hem yatak odama konulsun istiyorum hem de gn içinde salona oturma odasına taşıyayım istiyorum
benim istediğm modeli bulup ekleyim fotosunu
Eki Görüntüle 311100
Benim almak istediğim beşik bu bu da mothercare de var fiyatı 250 liraydı sanırım
Canım sana da geçmiş olsun
sen nerde çalışıyorsun
Bir de geçen sana sordum ama cevabı takip edemedim
Nerde yapcaksın doğumunu?
birde kızlar dün ablam aradı beni fırçaladı..
bebeğin çamaşırlarını niye yıkamadın , bavulunu niye hazırlamadın diye.. sen ne hevessizsin dedi.. bende bugün yıkayayım dedim sizce de erken değil mi ? ablam ya erken gelirse diyor ama benim yalancı sancım bile yok ortada ..
beşiği de aldım adamlar yapmış getirelim mi diye aradılar yok dedim acaba onu da kurdursam mı ?
hazırlıklar için 32. hafta erken gibime geliyor..
birde kızlar dün ablam aradı beni fırçaladı..
bebeğin çamaşırlarını niye yıkamadın , bavulunu niye hazırlamadın diye.. sen ne hevessizsin dedi.. bende bugün yıkayayım dedim sizce de erken değil mi ? ablam ya erken gelirse diyor ama benim yalancı sancım bile yok ortada ..
beşiği de aldım adamlar yapmış getirelim mi diye aradılar yok dedim acaba onu da kurdursam mı ?
hazırlıklar için 32. hafta erken gibime geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?