2012 Şubat Anneleri

ooooo sen geç bile kalmışın ben 28 hazır ettim herşeyini cnm....çantanı hazırlaman lazım 8 ci aydayız artık....

o zaman ben gec kalmısım :)) ben de erken diye sallıyorum.. o zaman beşiğide haftaya çağırayım gelip kursunlar..Virüs
o riski düşünemedim ben..35. haftaya hazır edecektim..haklısınız..

ben de biraz önce makineye attım yıkanıyor.çıkınca da kurutup ütületip çantasına koyacağım inşallah....

bir posta çamaşırlar çıktı mis gibi kokuyor bunların deterjanı ..kendi çamaşırlarıma da atacagım yumusatıcısından..

ya ben herseyını aldım bı besık kaldı.ama kıyafetlerını henuz yıkamadım.doktor suyu sınırda dedı ama bol su ıc sut ıc normale donerse,sonrasında ters bısey olmazsa 41.haftada bıle dogum olur demıstı.cuma gunu tekrar gıdıcem doktora ama eger hala suyu az derse bende yıkayıp kaldırırım artık kıyafetlerını.

benım bebiş gununde dogarsa 60gunum kaldı.o yuzden cok acele etmıyorum besıgıde begendık sıparısı verdık kırlenmesın dıye eve getırtmıyorum aldgmız yer ıstedıgımız zaman getırıp kuracak.doktor artık daha sık gel dedı gıttıgımde hala rısklı ıse herseyını hazır ederım artık.

slm kızlar cnm çıktı valla oğluma yorgan yaptım...yünden..çok sağlıklıymış yün....etrafında döne döne dikmekten beynim döndü valla

ben seni yerim yaaaa, ellerine sağlık annesi

aman hemen halletmeye çalış bebikler her an sürpriz yapabilir artık :18:

bende 35. haftayı beklicektim ama ablamdan fırça yiyince başladım..erken sanıyordum ama herkes bitirmiş neredeyse hazırlıkları.. sen kaç haftalıksın ?

sevimli seni sempatik görünmeye çalışıyosun dimi

tebrik ediyoruz canım seni küsme

evet canım :26: ama bu hafta sonu hastane valizimi alacağım ve yıkamayıp yerleştireceğim herşeyini...
iki küçük valiz yapmayı düşünüyorum kızlar birine bebişin kıyafetleri diğerine benimkiler.Daha derli toplu olur bence...

kız bunlar seni daha tanımıyo
abo oooooooooo

hiç yaaa bunlar beni iyice boşladılar :))))))

ask olsun sana hic okumuyon demek yazdiklarimi hih bu c.tesi tasiniyorum bebisimin cicilerinide anneme qoturdum yikadim oekledim besiqinide haftaya yeni eve kurcam ins simdi bi tepprik bekliyorum taammiiiiii

kız yanımda çocuk var o kalktıkça ara ara hızlı hızlı okuyom napimmm

bizler galiba hastaneye kamyonla gideceğiz

Saol bukleecim :)

ben bir an once durmadan karnimi tekmeleyen prensesimin omuzumda yatisini qormek kokusunu solumak istiyorum dayanamiyorum bu heyecana zaman qecmiyor sanki

kirmizicilek16 nasilsin buqun canim iymisin hosqeldin buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…