- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.521
ooooo sen geç bile kalmışın ben 28 hazır ettim herşeyini cnm....çantanı hazırlaman lazım 8 ci aydayız artık....
Bence hemen bitirmelısın ıslerını,ben de erken dıyordum sonra doktor suyun azalmıs,bebek dogum pozısyonuna gelmıs dıkkat et yorulma falan dıyınce sımdı her an doguracak gıbı tetıkte bekler oldum ..Sen tedbırını al da Allah korusun erken olmasa da hazır olmus olur..
ben de biraz önce makineye attım yıkanıyor.çıkınca da kurutup ütületip çantasına koyacağım inşallah....
o zaman ben gec kalmısım :)) ben de erken diye sallıyorum.. o zaman beşiğide haftaya çağırayım gelip kursunlar..Virüs
o riski düşünemedim ben..35. haftaya hazır edecektim..haklısınız..
bir posta çamaşırlar çıktı mis gibi kokuyor bunların deterjanı ..kendi çamaşırlarıma da atacagım yumusatıcısından..
slm kızlar cnm çıktı valla oğluma yorgan yaptım...yünden..çok sağlıklıymış yün....etrafında döne döne dikmekten beynim döndü valla
birde kızlar dün ablam aradı beni fırçaladı..
bebeğin çamaşırlarını niye yıkamadın , bavulunu niye hazırlamadın diye.. sen ne hevessizsin dedi.. bende bugün yıkayayım dedim sizce de erken değil mi ? ablam ya erken gelirse diyor ama benim yalancı sancım bile yok ortada ..
beşiği de aldım adamlar yapmış getirelim mi diye aradılar yok dedim acaba onu da kurdursam mı ?
hazırlıklar için 32. hafta erken gibime geliyor..
ya ben herseyını aldım bı besık kaldı.ama kıyafetlerını henuz yıkamadım.doktor suyu sınırda dedı ama bol su ıc sut ıc normale donerse,sonrasında ters bısey olmazsa 41.haftada bıle dogum olur demıstı.cuma gunu tekrar gıdıcem doktora ama eger hala suyu az derse bende yıkayıp kaldırırım artık kıyafetlerını.
bende 35. haftayı beklicektim ama ablamdan fırça yiyince başladım..erken sanıyordum ama herkes bitirmiş neredeyse hazırlıkları.. sen kaç haftalıksın ?
31hafta bıttı benım 32nın ıcındeyım
bu hafta da gecsın artık haftaya baslarımhımm başla o zaman sende :))
gülmeee sende yıkamadın dimiiii
gülmeee sende yıkamadın dimiiii
ben de yıkamadım:87::103::119:
ask olsun sana hic okumuyon demek yazdiklarimi hihbu c.tesi tasiniyorum bebisimin cicilerinide anneme qoturdum yikadim oekledim besiqinide haftaya yeni eve kurcam ins simdi bi tepprik bekliyorum taammiiiiii
sevimli seni sempatik görünmeye çalışıyosun dimi
tebrik ediyoruz canım seni küsme
kız bunlar seni daha tanımıyo
abo oooooooooo
ask olsun sana hic okumuyon demek yazdiklarimi hihbu c.tesi tasiniyorum bebisimin cicilerinide anneme qoturdum yikadim oekledim besiqinide haftaya yeni eve kurcam ins simdi bi tepprik bekliyorum taammiiiiii
evet canım :26: ama bu hafta sonu hastane valizimi alacağım ve yıkamayıp yerleştireceğim herşeyini...
iki küçük valiz yapmayı düşünüyorum kızlar birine bebişin kıyafetleri diğerine benimkiler.Daha derli toplu olur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?