2012 Şubat Anneleri

Bende dıyorum, cocuk sayısını tamamlayayım, estetık olucam.
Ya hangı kıyafete baksam, yakısmıyor.
Ve sankı hep boyle kalacakmısım gııb gelıyor.

benimde bugün karnım çok geriliyor
sığdıramıyorum hiç bir yere sanki

evet ya istemez tabii bırak vurmayı laf söylettirmiyor

burası da öle yagmur ırtınaaa zor geldımmm bugn gecmez sımıdd

hadi ya ben farketmedim bugün dışarsını
ben gelirken birşey yoktu

günaydınnn buklecımm

bosver canım hepımızn bıyerlrı catladı bosver bu çatlaklara sahıp olmak ısteyn bı cok kadın unut o catlalrı ıcndekı gusellıgı dusunnnn

Bende dıyorum, cocuk sayısını tamamlayayım, estetık olucam.
Ya hangı kıyafete baksam, yakısmıyor.
Ve sankı hep boyle kalacakmısım gııb gelıyor.

aynen bende öyle hissediyorum
kız ben daha doğurmuycam 2.yi düşünemiyorum her tarafım mahvolur yeter bence
estetiği oluverip kurtulayım

Yok ya, tek cocuk bana az gelıyor.
En az 2, ıdeal olan 3 dıyorum ben.
Hem bırıncıde olan oluyor bana gore

katılyıorumm canımmm 3 tanecık bend eısıtyorum bı erkek 2 kızzz en buuyk hyalımmmm

ayy yokk kızlar Allaha büyük konuşmayım ama zannetmiyorum bende tek büyümesini istemem bi kardeşi olsun isterim ama hayat şartları bu ülkede 2.çocuğu kaldırmaz kendimi suçlu hissederim ben

ayy yokk kızlar allaha büyük konuşmayım ama zannetmiyorum bende tek büyümesini istemem bi kardeşi olsun isterim ama hayat şartları bu ülkede 2.çocuğu kaldırmaz kendimi suçlu hissederim ben

doğru söluyorsunn canım sartlar tabı önemlı ben haylımı söyledım bakalım ımknlar ne olcakkk ne gosterıcekk

katılyıorumm canımmm 3 tanecık bend eısıtyorum bı erkek 2 kızzz en buuyk hyalımmmm
Evet, bende oyle ısterdım.
Rabbım hayırlısı ıle gonlumuze gore versın.

ayy yokk kızlar Allaha büyük konuşmayım ama zannetmiyorum bende tek büyümesini istemem bi kardeşi olsun isterim ama hayat şartları bu ülkede 2.çocuğu kaldırmaz kendimi suçlu hissederim ben

Sende haklısın.
Duruma gore olması daha dogru ama, ne bılım bana yıne de tek cocuk az gelıyor.
Rabbım gonlune gore versın dıyım o zaman.

Ben kacıyorum kızlar.
Sube zıyaretı yapacagım, donmem daha.

Hepınıze kucak dolusu sevgıler ve opucukler.

cıkma canım bugun hava kotu olucakmıssss hva durumu öle gosterıyorr

ayyy şöyle lapa lapa kar yağsa yaaa

canım ben ilçede oturuyorum burada imkanlar kısıtlı bu baby hope oyun parkı burda bi bu var seçenegim yok merkezden alma imkanımda yok byle işte diğer renkleride ben begenemedim teşekkür ederim yorumun için

güzel canım bu renkleri de çok güzel

allah gönlüne göre versin canım

bende hep iki derdim biri kız biri erkek
insanlar niye üçüncüyü düşünür bi anlam veremezdim
allah başıma verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…