- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.821
kızlar ben kaçıyorum hadi iyi akşamlar öpüldünüz
Biri haknuru durdursunnnnnn :d
haknur anam sende bu qaz varken benim bile kendimi sezeryan edesim qeldi simdi adrenalin yaptim :d
oyelken qule qule canim allaha emanet ol ins.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr annıslerrrrrrrrrrr napıyorsunuzzzz:)
benım bu oğlusm napıyor bııyomrunsuzz öle bır vuruyorkı sankı afedrsnız seyıme seyıme acıyırrracep nıye böle yapıyorrr ben dıyorum oğlum elıcegın yollara böle yapma ama dınlemıyorr
bbye hosqeldin canim sen qeldin ben kaciyorum qibi olucak kusura bakmazsin ins. Diqer uye arkadaslar sizlere iyi sohbetler iyiaksamlariniz olsun meleklerinizle :)))))
bbye hosqeldin canim sen qeldin ben kaciyorum qibi olucak kusura bakmazsin ins. Diqer uye arkadaslar sizlere iyi sohbetler iyiaksamlariniz olsun meleklerinizle :)))))
selam canım yer açıyor kendine napsın kazıyo başladı bazen benimkide öyle bi aşağı vuruyoki ahanda çıkıcak şimdi diyorum bide lavaboya koşasım geliyor afedersin idrarımı kaçırtacak bana bigün şimdide su gibi kayıyor içimde akşam uyutmadı bugün hiç oynamadı beyfendi uyandı demek .
valla canım o zman baygı kuvvetlı bısekılde yer acıyolar valaabende her defasında lavobaya gıttım bısye olcak sandımm allahımm bebesılerımızı korusunnn
bende kaçıyorum kızlar herkese iyi akşamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)
iyi aksamlarrr canımmm
sanirim msj atmaya calistin msj kutum dolu olunca atamadin
cnm bosalltim atabilin msj senide eklerimm
kızlar size bişey soracağım karnınızda titreme oluyormu???nasıl anlatsam bilemedim ama birden bebeğim hapşuruyormuş titriyormuş gibi ani ve şiddetli bir hareket yapıyor acaba bu nedir???bi an deprem oluyor gibi hissediyorum beni bile sarsıyo bu hareket...
bi ben varım canım su an:)
bende de oluyor canım bu son donemlerde ama kendıne yer acıyomrus bzım mınıkler yerlerı daraldı ya bend esordgumda öle demıslerdı sımdı benmkıde acı veren tekmelr atıyorr bu da kendıne yer actgı ıcın oluyormusss
ama belkıde sey olabılır donuyor olabılırr :)
cvp veremdım ama benımd eılk bebgım ondna cnmm :)
sağolasın canım benim ters bişeyler olmasında sıpalar yer açsın kendilerine sorun değil....eee sen neler yapıyosun anlat bakalım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?