2012 Şubat Anneleri

Gerçekten eşinle mi girmek istiyorsun doğuma?Benim bildiğim kadarıyla normal doğumda eşlerini gören erkekler kadınlara o saatten itibaren ''sadece anne'' gözüyle bakabiliyorlarmış..Bence bir daha düşün derim ya da eşiyle girenlere sor,bu bir travma olabilir eşin için..Ama görmeyip sadece elini tutacaksa mantıklı...Ben de sezeryana sokmak istiyorum perde de koyuyorlarmıs ,göremez bırsey zaten benı oyalamıs olur dıyorum..

Bu hesap nasıl yapılıyor ben anlayana kadar dogurma vaktım gelecek sanırım..Şimdi ben bugun 32.haftaya girdim yanı 8.ay olmuyor mu bu?Mantıken 8 haftam olması gerekmıyor mu 40.haftaya kadar,o da 2 ay eder ama o zaman tahmını dogum tarıhım neden 17 şubat oluyor da 23 şubat olmuyor*??Çünki,bu mantıkla 8 haftam kalmalı ,o da 56 gun olur..Kafam allak bullak oluyor böyle olunca işte..Mesela 8.aydaysam ve 9 ay 10 gun dogumsa o zaman da 2şubat olması gerekıyor ve arada daglar kadar fark war bu tarıhlerde...Ne zaman dogurmus olcam ben

Yine tekmelerden uykuya dalamiyorum karnimdaki aqrida cabasi heh midemde yaniyo simdi tam oldu iste at kizim at kalede annen var nasilsa.. Ayaklari kollari hicmi durmaz anam bi kizin napsam bilmiyorumki şii eccük durda uyuyayim nolur annecim ya oynaşiriz sabah söz nolursun cok uykum var (((

Aynı durumdayız senle,bana da haram uykular ..Bir de erkek bebek daha cok wurur derler,pekı bızım zilliler nıye böle kıpırdakşimdiden uyuyamıyoruz,dogummdan sonra yandık bız desene..:26:

Kızlar merak etmeyin tek değilsiniz en azından siz gitmişsiniz uyudunuz galiba ben hala ayaktayım((Gribim fena ilerledi uyuyamıyorum...Eşimde yatakta sağa dön sola dön huzursuz oldu kalktım odada laptop başındayım...Nefesi kıçımdan alıyorum resmen ya burun berbat bide muşmula gibi kızardı offf ya off...Allahtan akıllı oğlum uyuyor onun bi yaramazlığı yok...Eee tabi bakıyoki annemi uyutmayan bi sebep var nasıl olsa ben hiç elleşmeyeyim acısını benden çıkaracak:)))Zamane veletleri:)))Ayy kıyamam eşimde sabah işe gitmem sen böyleysen aklım sende kalır gitmeyeyim işe diyor ama ben onu göndermekte ısrarcıyım benim yüzümden işinden olmasın sonrada işleri birikecek onlarla uğraşacak...Abowww bu saatte bile çenem düşük ya helal olsun bana...Artık sabah görüşürüz kızlar nasıl olsa mışıl mışıl uyuyorsunuz:))))

Gunaydın kızlar;

Sabah sabah nasıl korktum anlatamam.
Esımle gelıyoruz, neselıyız de.
Bırı sınyal vermeden gececek olunca, bız bırden sarsıldık.
Esımde bagırdı (duydu mu bılmem) ama o kısıde camdan bakıp, laf yapıyordu.
Esım bırden yol ortasında arabayı durdurup, ındı, dıgerı zaten ınmıs.
Bırbırlerıne bır anda gırdıler
ılk basta oturdum, sonra onların arabadan bır adam daha ınınce baktım esım gıdıyor arada
O an yerımden nasıl fırladım, bılmıyorum.
Gıttım, esımı cekmeye calısıyorum.
Bır de kadın var, onların yanında.
O da benım gıbı korkmus, ama benım halım bellı.
Kadın 'yapmayın bak, kadın korktu' dıye bagırıyor.
Esım 'arabaya bin cabuk' dıye bagırıyor.
Bende 'nolur gıdelım' dıye aglıyorum.
Sonunda bindi arabaya esım, ben aglıyorum, 'sen bızı hıc mı dusunmuyorsun' dıye.
Esım cok sinirlidir, pek kontrol edemez sinirlerini.
Bir tek bana karsı sinirlerini konrtol etmeye calıstıgını soyler, dısarıya olan tavrını gorunce bunun dogru oldugunu daha ıyı anlıyorum.
Ama bugun onun adına hem cok endıselendım, hemde boyle davrandıgı ıcın ona cok kızdım.
Ya ona bırsey olsaydı

Son düzenleme:

günaydun tatlım, gelmiş geçmiş olsun. eşlerimiz o kadar nenziyor ki anlatamam. eşime hamile kaldığımı öğrendiğimde ilk söylediğim trafikte sağda solda bir olay oldu mu lütfen sinirlerine hakim ol, benim yanımda gerginlik yapma dedim ama senin hesap şu 8 ay en az 2-3 olay yaşadık trafikte

Sagol canım benım.
Bugun olaydan sonra resmen yalvardım, 'nolur bizi dusun' dıye.
Sımdı aklım hep onda olacak
Bız arabayı alalı daha ıkı hafta bıle olmadı, ılk olayımızı yasadık ):
ınsallah bu ılk ve sondur.

günaydın canım

korunu co ıyı anlıyorum malesef esın esımın kopyası aynı seylerı defalrca yasadımm yapma dıyorum bak artık ıkmız degılız bırde bebegımız var onu da dusn dıyorum karsı traf belkı ıckılı belkı katıl nebılyım be allh korusn trafıkde olan herkesıııı canımmm gecmıs olsunnn

Tesekkur ederım canım benım.
Sımdı aradı esım, 'ozur dılerım, senın yanında yapmamalıydım' dıyor.
'Bır tek benım yanımda degıl, yalnız basınayken de yapma, aklım sende kalmasın' dedım ama...
Erkekler ne kadar anlar bunu bılmıyorum.
Rabbım hepımızın esını korusun.

Bende esıme dedım, 'ya sılahları olsaydı!'
Degıl sılah, esıme bır yumruk vursalardı ben dayanamazdım kı!

Insallah Rabbım bır daha boyle olaylar yasatmaz, hıc kımseye.

amin canımm

üzülme artık bebsını dusn :)

allahım korur onları işllahh

günaydın kızlar
çok soğuk fırtına var nefret ederim böyle havada sırılsıklam oldum zaten daha da sinir oldum
sizler nasılsınız?
elefera geçmiş olsun canım bu arada

günaydın canım geçmiş olsun
aynı benim eşim
oda derki ben kavga ederken sakın arabadan inme
allahım ya sanki öylece seyretmek mümkün

günaydın annişler ve gusel bebıslerrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın şekerrrrrrrr

günaydın kızlar
çok soğuk fırtına var nefret ederim böyle havada sırılsıklam oldum zaten daha da sinir oldum
sizler nasılsınız?

günaydın canımmm evet hava çok sıkıcı
bende eve gitmek istiyorum yaa bugün bitmeyecek sanki

cumalar hem çok güzel hemde hiç bitmiyo zaten
hiç sabrım yok bugün için bi an önce eve gitmek annemle vakit geçirmek istiyorum

cumalar hem çok güzel hemde hiç bitmiyo zaten
hiç sabrım yok bugün için bi an önce eve gitmek annemle vakit geçirmek istiyorum

aynen bende yaa çok sıkılıyorum
bide aynı masada çocukla oturuyoruz ya iyice daralıyorum
bir an önce gitmek istiyorum
benim iş yerim anadolu yakası evim avrupa yakası ya
2de 3 te geçen olsa gidicem bende ama giden olmuyor yaa şansıma

allahtan servisin var canım ya
benim evim 2 adımlık dolmuşlarda rezil oluyorum yinede:26:
bide acaip gerginim akşamdan beri sanki karnım aşağıya düşmüş ve alt kısımları çatlamış açıp açıp bakasım geliyo ve canım sıkılıyoo
böyle olmak zorunda mıydı?
estetik olucam doğurunca

amin canımm
üzülme artık bebsını dusn :)
allahım korur onları işllahh
Amın canım, ınsallah.

günaydın kızlar
sizler nasılsınız?

Aksine bende severim, yagmurlu havayı
Tesekkur ederım, canım.

günaydın canım geçmiş olsun
aynı benim eşim
oda derki ben kavga ederken sakın arabadan inme
allahım ya sanki öylece seyretmek mümkün
Tesekkur ederım canım benım.
Herhalde ınecegımı tahmın etmedı esım de.
Ama nasıl ınmeyeyım, tek adam oldugunda esım kendını korudu.
Ama ıkıncı adam geldıgınde baktım, fena saldırıyorlar esıme.
Dayanmak mumkun mu ):
Rabbım kımseye bır daha yasatmasın.

Insan esıyle tartıstıgı zaman, cok onemsemıyor da.
Baskası ona bır laf ettıgı yada el kaldırdıgı zaman cok fena koyuyor.
Kımse ona zarar vermesın ıstıyorum, ama hıc kımse

Dıyorum kı 'ben kızarım, küserim, hatta sınırlenınce gıdıp kolunu sıkarım ama baskası bunu yapamaz'
Cunku bız ne kadar tartıssak da gercek mana da bırbırımıze zarar veremeyız.
Hem de hıc bır es, gercek manada esıne zarar veremez bence.
Bunu yapabılen de, gercekten esını sevmıyor demektır.

burası da öle yagmur ırtınaaa zor geldımmm bugn gecmez sımıdd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…