- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.921
ben kenıd adıma konusuyımm ıyıym ama cok uykum varrrrrrr gecelrı artık uyyamıyorum benım bu oğlan gece haytına duskun olucak sanırım
belkıde esım anladı o yuzden onemsemedı.Günaydın canım
Yalancı doğum sancıların da başlamış olabilir
Gerçekten ayırtetmenin yolu şöyleymiiş
mesela duş aldığında ya da pozisyon değiştirdiğinde geçermiş yalancı olanı ve en fazla bi saat sürermiş şiddetli şekilde
asla da düzenli olmazmış
Yani gerçek doğum sancısı düzenli aralıklarla gelicek ve ne yaparsan yap geçmeyecek
Benim bildiğim böyle
Sen dikkat et kendine ,
Çook geçmiş olsun canım
Bbye cilek oyelken saolasiniz fistiklar :) hea tembeliz ne tembellik sorma oyelkenim
gece saat 2bucuqa dayanmis biz hala burdaydik uyuyamadimki bi turlu
haknurumla bennebileyimde uyuyamamis buraya atmislar kendilerini
Nihlee hosqeldin canim qecmis olsun.
kızlar birazdan çocuk gelir yanıma yazamam haberiniz olsun
kızlar birazdan çocuk gelir yanıma yazamam haberiniz olsun
skaınlıgnı koru canım korkma cnaım dktorum demıst banada bende erken doguruaktım yasol trafına yat yanına da al bolca su demsıtı dene ıstersenn
tskler cnm. cok sankı cok ınceden var suan.
bıde bı hareketlendıkı dunle bugun anlatamam
saol cnm bakayım esım bı gelsın duruma gore artık
gunaydın...gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne.dınlen ıyı gelır.ayagının altına yastık koy o sekılde uzan.ayakların yukarda olsun.bu arada grıp ıcınde taze zencevıl varsa lımon sıkıp ye canım kurusu varsa balla karıstırıp ye.lımon suyuna da karıstırıp yıne ıc ıyı gelır ıcerısıne bal da at sekersız ıcmek zor olursa canım etkısını hemen gorursun
deneyeyım cnm onuda.
ıhlamur ıctım sımdı oncesınde bı kasık bal yedım ıhlamura karabıber ve bı kac damla lımon sıktım bakım ıyı gelecekmı
gelmesse zencefıl alayım aktardan madem onuda deneyeyım
ınsallah ıyı gelır canım...
kızlar 11:45 te dr randevum var kızımı görmeye gidiyorum..
dr degistircektim değiştiremedim , millet sokakta doguruyor dedim 2 ay kalmış sık dişini tugba dedim :)) belki bu ayydan sonra daha iyi ilgilenir belki... kadın zaten kotü değil fazla yogun :)
ayy heyecanlandımmm bir ay oldu gormeyeli :) acaba kaç kilo hangi pozisyonda ??? neyse ben elektriğimi döktüm size rahatladım,kaçayım :)) mucuksss hepinizeeeeeeee
dr degistircektim değiştiremedim , millet sokakta doguruyor dedim 2 ay kalmış sık dişini tugba dedim :)) belki bu ayydan sonra daha iyi ilgilenir belki... kadın zaten kotü değil fazla yogun :)
ayy heyecanlandımmm bir ay oldu gormeyeli :) acaba kaç kilo hangi pozisyonda ??? neyse ben elektriğimi döktüm size rahatladım,kaçayım :)) mucuksss hepinizeeeeeeee
kız nihlee geçmiş olsun yazacaktım sana bi yazamadım haa..
sende hiç pas verimiyosun hani
gelirsem kızınıda senide yerim bak ona göre
grıpte zencevıl cok ıyı ben denemedım ama deneyenlerden bılıyorum.ben hamılelıkte bı kere grıp oldum sesım falan gıtti cok kotu olmustum.benım annemler ılcede oturuyorlar evlerı bahcelı oldgu ıcın tavukları var.koy tavugunu hasladılar ıcerısıne lımon karabıber pul bıber karıstırıp ıctım ertesı gun atlatmıstım grıbı.keske oyle bı ımkanınız olsada koy tavugu bulup yıyebılsenız.tavuk suyu cok ıyı gelıyo
sımdı sana yazıyordum form takıpde kız nıhle yazınca dıkkatımı cektı sılıp sımdı yazıyom
ne o kız ayran ıctık ayrımı dustuk dıye
saol cnm tsk ederım
su kıs mevsımını severımde grıp davası gırın ce nefret edıyorum.
bıde kıscemın sancısı eklendı ohhhh öldum gıttım ben yaa...
tatlım kızımı ye de benı yıye yıye bıtıremessın kıslık gıbı kullanırsın vallahı
anam tavuk suyumu? bardaktamı? nasıl ıctın kız hayatta ıcemem corbalarda belkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?