2012 Şubat Anneleri

Kkontrole qidecek anneler qule qule qelin ins. Ben ocak ilk haftasi qidicem daha var ama cok ozledim kizimi hele doktor annesi bacaklarini qosteriyo bana ultrasonda ozaman deliriyorum cok ozledim cok.

ay bende yarın gotcekmısım esım randevu aldı bakalım ne dıcek..
kac kg olmus kıscem
masallah senın 34 bıtmıs ne guzel

nıhlee senin 33 haftalık olmuş sen rapor aldın mı
ama sen çalışmıyorsun rapora gerek yok dimi

ben 4 haftalıkken calısamaz raporu aldım cnm evde
alıs o alıs.. sımdıde ıse gıresım yok
esım dıyo aman bu ne zor ısmıs bole temızlık ıslerı..

cnm benım asıl meslek bılgısayar programcılıgı ve bılgısayarlı muhasebe ama
sakaryada programcılık ısı yaş
muhasebe yaptım hep bu zmna kadar
sonra esım ısten cıkarttırdı evde ol dedı.
e malum calısma saatlerınden dolayı yakındı oda
neymıs 8 5 olacakmıs ıs yoksa calısmıcakmısım
daha cooook beklerr

tünaydıınnnnnnnnn kızlarr selammm

bugün oğluşumla beklenen gün geldi 32 haftalık oldukkkkkkkkk.......eşim sabahtan çalışamaz raporumu vizite kağıdı ile aldı doktordan..vizite kağıdı doktorda kalıyomuş...sskya gitmemizede gerek kalmadı doktor gönderiyomuş zaten...eşim şimdi raporumun fotokopisini muhasebeye vercek..o kadarrrrrr..... doktor raporuma bugünün tarihini atmış geri kalan kısmı boş bırakmış sanırım ne zaman doğum olacağı belli olmadığı için o kısım boş dimi kızlar..yaselinde bugün rapor alcaktı onunda aynımı acaba.....yaselinnnnnnnnnnn gelince bana sessssss verrrrrrrrrr.....nıhlecim dünürüm nasılsın..?gelinim nasıl? napıyosunuz bakim evde...bugün burda bi yağmur var sorma.....pazarda var ama gitmicem bu havada uğraşmam bide pazarla.yatağımı topladım ....kahvaltımı yapar yapmaz geldim tvde bişi yok zaten....

ayy dikakt et canım ya

ayyy hadi güzel haberlerle gel

evet yaa iyide işte sonrasında çalışmak zorunda kalırsam
izinlerimi önce kullanmış olcam

ne yesem yanıyor artık canım ya bogazım nedne bölekı

Işlah calsımak zorund aklamzsın kı cocuklaır napıcan canımm ıkı tne kım bakıcakkı?

yok cnaım ya bogazım benım mıdme degıl

hoşgeldin ..
ben daha raporumu almadığım için bilmiyorum tabi.. hayırlı olsun canım sizden öğrenip tecrübe edicem artık
hava çok kötü gerçekten bi an önce akşam olsun eve gidim çok istiyorum bi tek nihleyi sormuşsun ama dünürün olduğu için bişey demiyorum sana

Gunaydin hosqeldin canim hadi qozun aydin az kaldi az :)))

aslm dunurum hg

dun gelının cok korkuttu benı dedım eyvah gelıyor bu
sancım coktu
dr randevumu yrna aldık bakalım ne dıcek sancı ıcın
tahlıllerıme baktım kan degerım dusmus umarım ek ılac vermez tekrardan
cunku bı ılac kullanıyorum kan ıcın
havalar sogudu dıkat et kendıne usutme damadımı hııııııı:2:
ben felaket grıb olmusum :2: cıkma dısarı bosveer
muge anlı varya kız tv de ask olsun

günaydın canım hayırlsı olsun raporun dınlen sımdı cok sevınım
bende amaıdmkı almıca 37 haftaya kdar maulm calsıcamm
hava kotu evet cıkmaaabenced esıcacık evınden

gerci sen dunrunu sormusnama nasılsın dıye ben atladım

şaka bıyanda ev de olmak cok gusel demi

kızkanma şeker sen nasılsın bakim.....sen genelde oyelkene cvp yazdığın için bişi demedim bende....inş sende alırsın o gün gelir
Gunaydin hosqeldin canim hadi qozun aydin az kaldi az :)))

kızlar tv ızleme ımkanınız varsa hemen trt1ı acın gulbenın programını.
noldu ne varki ben şimdi kapadım tvyi yaaa:44:

geçmiş olsun cnm..bennebileyimde gripti dün dikkat edin kendinize yaaavvv havalar bi öyle bi böyle hasta ediyo insanı.....damadın karnımı baştan başa yamultuyo napsın..hıçkırığı oldu akşam yine eşimede gösterdim çok güzeldi yaa.... mügeye ben gıcıııııkkkkkkkk oluyorum yaaa sevmiyorum hiçç

hoşbulduk...... başta dünürü görünce sorayım dedim cnm olurmu hiç sizleride seviyorum ben ......kız ben rapor önceside evdeydim zati.....iş yerimden erken ayrılmak zorunda kalmıştım fakat ssk am devam ettiği için yinede rapor alabildim iş yerim doğum paramı almam için yardımcı oldu sağ olsun....evet ev güzel..allahım sokaktakilerin yardımcısı olsun..havalar daha düzelmez sanırım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…