- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.961
ay bende yarın gotcekmısım esım randevu aldı bakalım ne dıcek..kızlar bugün kontrolüm var 14:15 te. şikayetlerimi anlatıcam hem. leğen kemiklerimi çok zorluyor bebeğim, yanlarım ağrı içinde. bazen regl sancısı gibi ağrılarım oluyor. bakalım benim minik oğlum ne kadar büyümüş??
anam ısın zor tecrubelımı barı?
yok canım ne tecrübesi daha önce hiç çalışmamış bile
ama görsen çok bilgili havalarında :)
hey allahım profesrmus masallah
ısın zor cnm kolay gelsın valla
Neeeeeyyy qece uykusumu??? Haniiiiiii? Nerdeeeeee?
nıhlee senin 33 haftalık olmuş sen rapor aldın mı
ama sen çalışmıyorsun rapora gerek yok dimi
ayy dikakt et canım ya
ayyy hadi güzel haberlerle gel
evet yaa iyide işte sonrasında çalışmak zorunda kalırsam
izinlerimi önce kullanmış olcam
kaçıncı haftandı canım senin ?
anam ısın zor tecrubelımı barı?
Ahh ahh o bendede var arkadasım hayırlısı ıle dogsalar bıran once
en azından 4 hafta bırden ılerıye gıtmek ısterdım..
Mıdeden mı vuruyorkı
zaten su sac meselesıne hayranım
Benım kız da omuzlarında olcak galıba
tünaydıınnnnnnnnn kızlarr selammm
bugün oğluşumla beklenen gün geldi 32 haftalık oldukkkkkkkkk.......eşim sabahtan çalışamaz raporumu vizite kağıdı ile aldı doktordan..vizite kağıdı doktorda kalıyomuş...sskya gitmemizede gerek kalmadı doktor gönderiyomuş zaten...eşim şimdi raporumun fotokopisini muhasebeye vercek..o kadarrrrrr ..... doktor raporuma bugünün tarihini atmış geri kalan kısmı boş bırakmış sanırım ne zaman doğum olacağı belli olmadığı için o kısım boş dimi kızlar..yaselinde bugün rapor alcaktı onunda aynımı acaba.....yaselinnnnnnnnnnn gelince bana sessssss verrrrrrrrrr. ....nıhlecim dünürüm nasılsın..?gelinim nasıl? napıyosunuz bakim evde...bugün burda bi yağmur var sorma.....pazarda var ama gitmicem bu havada uğraşmam bide pazarla.yatağımı topladım ....kahvaltımı yapar yapmaz geldim tvde bişi yok zaten....
bugün oğluşumla beklenen gün geldi 32 haftalık oldukkkkkkkkk.......eşim sabahtan çalışamaz raporumu vizite kağıdı ile aldı doktordan..vizite kağıdı doktorda kalıyomuş...sskya gitmemizede gerek kalmadı doktor gönderiyomuş zaten...eşim şimdi raporumun fotokopisini muhasebeye vercek..o kadarrrrrr ..... doktor raporuma bugünün tarihini atmış geri kalan kısmı boş bırakmış sanırım ne zaman doğum olacağı belli olmadığı için o kısım boş dimi kızlar..yaselinde bugün rapor alcaktı onunda aynımı acaba.....yaselinnnnnnnnnnn gelince bana sessssss verrrrrrrrrr. ....nıhlecim dünürüm nasılsın..?gelinim nasıl? napıyosunuz bakim evde...bugün burda bi yağmur var sorma.....pazarda var ama gitmicem bu havada uğraşmam bide pazarla.yatağımı topladım ....kahvaltımı yapar yapmaz geldim tvde bişi yok zaten....
hoşgeldin ..
ben daha raporumu almadığım için bilmiyorum tabi.. hayırlı olsun canım sizden öğrenip tecrübe edicem artık
hava çok kötü gerçekten bi an önce akşam olsun eve gidim çok istiyorum bi tek nihleyi sormuşsun ama dünürün olduğu için bişey demiyorum sana
bugün oğluşumla beklenen gün geldi 32 haftalık oldukkkkkkkkk.......eşim sabahtan çalışamaz raporumu vizite kağıdı ile aldı doktordan..vizite kağıdı doktorda kalıyomuş...sskya gitmemizede gerek kalmadı doktor gönderiyomuş zaten...eşim şimdi raporumun fotokopisini muhasebeye vercek..o kadarrrrrr ..... Doktor raporuma bugünün tarihini atmış geri kalan kısmı boş bırakmış sanırım ne zaman doğum olacağı belli olmadığı için o kısım boş dimi kızlar..yaselinde bugün rapor alcaktı onunda aynımı acaba.....yaselinnnnnnnnnnn gelince bana sessssss verrrrrrrrrr. ....nıhlecim dünürüm nasılsın..?gelinim nasıl? Napıyosunuz bakim evde...bugün burda bi yağmur var sorma.....pazarda var ama gitmicem bu havada uğraşmam bide pazarla.yatağımı topladım ....kahvaltımı yapar yapmaz geldim tvde bişi yok zaten....
hoşgeldin ..
ben daha raporumu almadığım için bilmiyorum tabi.. hayırlı olsun canım sizden öğrenip tecrübe edicem artık
hava çok kötü gerçekten bi an önce akşam olsun eve gidim çok istiyorum bi tek nihleyi sormuşsun ama dünürün olduğu için bişey demiyorum sana
Gunaydin hosqeldin canim hadi qozun aydin az kaldi az :)))
noldu ne varki ben şimdi kapadım tvyi yaaa:44:kızlar tv ızleme ımkanınız varsa hemen trt1ı acın gulbenın programını.
aslm dunurum hg
dun gelının cok korkuttu benı dedım eyvah gelıyor bu
sancım coktu
dr randevumu yrna aldık bakalım ne dıcek sancı ıcın
tahlıllerıme baktım kan degerım dusmus umarım ek ılac vermez tekrardan
cunku bı ılac kullanıyorum kan ıcın
havalar sogudu dıkat et kendıne usutme damadımı hııııııı:2:
ben felaket grıb olmusum :2: cıkma dısarı bosveer
muge anlı varya kız tv de ask olsun
biiiiir cok sıkıldıkk
ıkııııı yerımız cok dar
ooooo dogurasım var
günaydın canım hayırlsı olsun raporun dınlen sımdı cok sevınım
bende amaıdmkı almıca 37 haftaya kdar maulm calsıcamm
hava kotu evet cıkmaaabenced esıcacık evınden
gerci sen dunrunu sormusnama nasılsın dıye ben atladım
şaka bıyanda ev de olmak cok gusel demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?