- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.941
YAA kızlar bende mi sorun var ben gecelri çok güzel uyuyorummaşallah diyim totomu kaşıyorum
gece uyanıyorum çok sık ama uykum dağılmıyor çok şükür benim kızım uykucu olacak sanırım :122:
yerim ben yerim merak etme sen
canım ben tavuk etıyle bırlıkte ıcıyorum suyunu.bende suyunu sade ıcemem de.hem ıcıne lımon falan sıkıyoruz o kadar agır olmuyo canım.ama eşim bardakla ıcebılıyo suyunu.koy tavugu oldugu ıcın agr olmuyo tadı gayet guzel canım
YAA kızlar bende mi sorun var ben gecelri çok güzel uyuyorummaşallah diyim totomu kaşıyorum
gece uyanıyorum çok sık ama uykum dağılmıyor çok şükür benim kızım uykucu olacak sanırım :122:
yaa kızlar bende mi sorun var ben gecelri çok güzel uyuyorumMaşallah diyim totomu kaşıyorum
Gece uyanıyorum çok sık ama uykum dağılmıyor çok şükür benim kızım uykucu olacak sanırım :122:
ohh fırında cok guzel olur bol kızarmıs soleee..
ne bulsak yıyoruz aslında dogrumubarek benım azım hıc bos kalmıyo sendede olemı yoksa.
gecelerı cıkolatalarımı kestım aldım basımı gıdıyorum yaaaa..
annen nasıl gıtmedı demı hala
cok sıkısırsam denemek lazım sonucta antıbıyotık ıcmekten ıyıdır
hamıleyken antıbıyotıge karsıyım yaa
masallah canım allah rahatını bozmasın.ınsallah kızınında dogdugunda uykusu rhat olur.ben cok severım uykuyu ama bı turlu uyuyamıyorum sık sık tuvalete kalkıyorum donerken zorlanıyorum belım cok agrıyo donerken.sabah eşimi işe gonderıp ancak juyuyorum..
normalde uykuyu çok sevmem hafta sonları bile 8-9 gibi kalkarım ...gece çok şükür şimdilik iyiyim...bacakalrım ağrıyor benimde dün kasığımda ağrı vardı ama şimdi yok allahıma şükür hepimiz sağlıklı olalım inşallah...
hahahha ne guzel karsılastırma alemsın heeohhh masallah sızeee
benım oğlumda gece haytındna eve glemıcke gıbı gecelrı kıpır kıpırr
masallah canım allah rahatını bozmasın.ınsallah kızınında dogdugunda uykusu rhat olur.ben cok severım uykuyu ama bı turlu uyuyamıyorum sık sık tuvalete kalkıyorum donerken zorlanıyorum belım cok agrıyo donerken.sabah eşimi işe gonderıp ancak juyuyorum..
ay ne guzel ıste kılo almassın fazlaannem geldiye aburu cuburu yasakladı bana resmen yedirmiyo
normalde uykuyu çok sevmem hafta sonları bile 8-9 gibi kalkarım ...gece çok şükür şimdilik iyiyim...bacakalrım ağrıyor benimde dün kasığımda ağrı vardı ama şimdi yok allahıma şükür hepimiz sağlıklı olalım inşallah...
gelmesınya bu coocukk
bende gıcık oldum ha bu çocuğa şimdi gitsin banane banane
derin 83 senle benim satım arasında 1 gün var sanırım şubat sonu anneleri olucaz biz dr bana öyle demişti..
aynen ole yapıyprum cnm bol su ve soluma yatıyorum
ama dıkkatımı cektı normalde sırt ustu yatamıyordum aksam epey bı sırt ustu yattım. ılgıns ama sancı oluyordu o sekılde.
oyelken ne cocugu bu yaa..
yanına stajyermı geldı.
aminn inşallah hepimiz için hayırlısı, çok teşekkür ederimhoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah
bu arada avatar ın çok güzelll
hosgeldın hayırlısı olsun ıkınız ıcınde:)
Gnaydın canım
Sen de aramıza hoşgeldin şubat annesi olacaksın demek
vakti geldiğinde
Sağlıcakla al bebişini kucağına
hahahha ne guzel karsılastırma alemsın hee
Aynen bende en guzel uykum 7,30la 10,30 arası
bencede yaaa bide sıkış pıkış oturuyoruz masada
bende yaa gıcık oluyom
neyse 2 gün kaldı artık
yok kız eleman normal benim yerime geldi
kızlar bugün kontrolüm var 14:15 te. şikayetlerimi anlatıcam hem. Leğen kemiklerimi çok zorluyor bebeğim, yanlarım ağrı içinde. Bazen regl sancısı gibi ağrılarım oluyor. Bakalım benim minik oğlum ne kadar büyümüş??
Ay bogazımmmYangın yerı
kızlar bugün kontrolüm var 14:15 te. şikayetlerimi anlatıcam hem. leğen kemiklerimi çok zorluyor bebeğim, yanlarım ağrı içinde. bazen regl sancısı gibi ağrılarım oluyor. bakalım benim minik oğlum ne kadar büyümüş??
aa evet 2 gunun var sneınnn ne kaa gusellll senın için sevındımmm
bencede yaaa bide sıkış pıkış oturuyoruz masada
bende yaa gıcık oluyom
neyse 2 gün kaldı artık
yok kız eleman normal benim yerime geldi
ahh ahh o bendede var arkadasım hayırlısı ıle dogsalar bıran onceaminn inşallah hepimiz için hayırlısı, çok teşekkür ederim
teşekkür ederim, kızlar hayırlısı bakalım bizim kuzucuk ne zaman gelmek isteyecek artık çok sabırsızlanıyorum 2 gün önce arkadaşım doğum yaptı içim gitti, bizimkinide kucağıma almak istedim artık :)
Ay bogazımmmYangın yerı
anam ısın zor tecrubelımı barı?
yok canım ne tecrübesi daha önce hiç çalışmamış bile
ama görsen çok bilgili havalarında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?