- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.281
[ı]ıkı gundur gune stresle ve korku ıle baslıyorum.
Cok gerıldım artık, bır an once hareket etse de rahatlasam.[/ı]
Enice sen nasılsın cnaım?gunaydınnn
Hanımlaaaar, günaydın...
Evi taşınan arkadaşa kolay gelsin diyorum. Eleferacığım geçmiş olsun, merak etme turp gibidir kısçenBiz evhamlandıkça onlar naza çekiyor. Ben ne zaman hareket etmesini beklesem oralı olmuyor inadına, ne zaman onunla ilgilenmeyip başka işlerle uğraşsam dışarı çıkacak gibi oluyor
Gece biz de hiç uyumadık tatlı teyzeler, sabah 6 da da pes edip kalktık yataktan, geziyoruz şimdi baykuşlar gibiHepinize iyi haftasonları diliyorum, bol tepiklisinden
Herkese merhabaaaa....Biz geldik teyzeleri oğluşumla....
hoşgeldiniz canım yupii kalabalıklaşıyoruz
iyiyim canım eksikler geriyor biraz beni bi bitirseydim ama içime sinmeyen bişeyide almak istemiyorum
bugün kasıklarımda biraz agrı var, sabh 8den beri ayaktayım bebişin ütülenen çamaşırlarını katladım, oturma alışkanlıgım hiç yok onları bile ayakta yaptım galiba ondan
bizim kızda bugün az hareket ediyor sanırım onuda yordum
sen nasılsın bugün çalışmak eminim çok zor geliodur buarada facede seni bulamadım canım
günaydın kızlar...keyifsizim bugün..kaburgalarım ağrıyo ya...ayakları kaburgalarımın altına giriyo çok fena cnm yanıyo(belim de ağırdı gece boyu..,
günaydın kızlar...keyifsizim bugün..kaburgalarım ağrıyo ya...ayakları kaburgalarımın altına giriyo çok fena cnm yanıyo(belim de ağırdı gece boyu..,
hanımlaaaar, günaydın...
Evi taşınan arkadaşa kolay gelsin diyorum. Eleferacığım geçmiş olsun, merak etme turp gibidir kısçenBiz evhamlandıkça onlar naza çekiyor. Ben ne zaman hareket etmesini beklesem oralı olmuyor inadına, ne zaman onunla ilgilenmeyip başka işlerle uğraşsam dışarı çıkacak gibi oluyor
Gece biz de hiç uyumadık tatlı teyzeler, sabah 6 da da pes edip kalktık yataktan, geziyoruz şimdi baykuşlar gibiHepinize iyi haftasonları diliyorum, bol tepiklisinden
ay sorma benım de var cnaım eksıklerm terlık flan almadım gogus pedı almadımm
ama böle clasınca zor vallaa
bulmadımmı hımm ben sna maıl adresımı veryım öle bulrusn belkı olurmu?
Off sorma, benim de eksiğim çokkızlar herşeyi tamamladınızmı?
ben daha çanta hazırlamadım kızmayı lütfen:18:
bebegimin eşyalarını yerleştirmedim
hastanede giyecegim terlik amadım
çanta almadım
bebek şekeri yok
aklıma gelenler bunlar, bu sene borçtan kurtulamıcaz anlaşılan
Herkese merhabaaaa....Biz geldik teyzeleri oğluşumla....
Sağlıkla gelsinler de inşallah, ben sabaha kadar tepiklendikçe gülümsedim. Uykusuzluk koymaz anne oluncagünaydın canım hoşgeldin artık herkeste uykusuzluk başlamış, yine bunlar iyi günlerimiz gibi geliyor bana
Eşek sıpası bunlar bacım, benimki de kedi yavrusu gibi kasığıma saklanıyor resmen, ondan sonra oturmak yatmak nafile...günaydın kızlar...keyifsizim bugün..kaburgalarım ağrıyo ya...ayakları kaburgalarımın altına giriyo çok fena cnm yanıyo(belim de ağırdı gece boyu..,
herkese merhabaaaa....biz geldik teyzeleri oğluşumla....
ay sorma benım de var cnaım eksıklerm terlık flan almadım gogus pedı almadımm
ama böle clasınca zor vallaa
bulmadımmı hımm ben sna maıl adresımı veryım öle bulrusn belkı olurmu?
Geçmiş olsun canım ya aramızda en büyük senin bebiş galiba o yüzden iyice ağırlaştın sen...Benimde sağ bacağım ağırıyor sanki boyun uzayınca bir ağrı olurya bacakta benimde o tarzdan...
Hoşbulduk canım...Ben artık gece kuşu olmaya başladım geceleride burdayım ama kimse yok...Sağolsun oğlum beni 4 ten önce uyutmuyoda...Neeyseki bugün azcık uyudum uyumadığım zamanıda iyi değerlendirdim kocişide uyutmadım anlarsınız artık gerisini:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?