2012 Şubat Anneleri

kızlar herşeyi tamamladınızmı?
ben daha çanta hazırlamadım kızmayı lütfen:18:
bebegimin eşyalarını yerleştirmedim
hastanede giyecegim terlik amadım
çanta almadım
bebek şekeri yok
aklıma gelenler bunlar, bu sene borçtan kurtulamıcaz anlaşılan

Enice sen nasılsın cnaım?gunaydınnn

iyiyim canım eksikler geriyor biraz beni bi bitirseydim ama içime sinmeyen bişeyide almak istemiyorum
bugün kasıklarımda biraz agrı var, sabh 8den beri ayaktayım bebişin ütülenen çamaşırlarını katladım, oturma alışkanlıgım hiç yok onları bile ayakta yaptım galiba ondan
bizim kızda bugün az hareket ediyor sanırım onuda yordum
sen nasılsın bugün çalışmak eminim çok zor geliodur buarada facede seni bulamadım canım

Hanımlaaaar, günaydın...
Evi taşınan arkadaşa kolay gelsin diyorum. Eleferacığım geçmiş olsun, merak etme turp gibidir kısçen Biz evhamlandıkça onlar naza çekiyor. Ben ne zaman hareket etmesini beklesem oralı olmuyor inadına, ne zaman onunla ilgilenmeyip başka işlerle uğraşsam dışarı çıkacak gibi oluyor
Gece biz de hiç uyumadık tatlı teyzeler, sabah 6 da da pes edip kalktık yataktan, geziyoruz şimdi baykuşlar gibi Hepinize iyi haftasonları diliyorum, bol tepiklisinden

günaydın canım hoşgeldin artık herkeste uykusuzluk başlamış, yine bunlar iyi günlerimiz gibi geliyor bana

günaydın kızlar...keyifsizim bugün..kaburgalarım ağrıyo ya...ayakları kaburgalarımın altına giriyo çok fena cnm yanıyo(belim de ağırdı gece boyu..,

hoşgeldiniz canım yupii kalabalıklaşıyoruz

Hoşbulduk canım...Ben artık gece kuşu olmaya başladım geceleride burdayım ama kimse yok...Sağolsun oğlum beni 4 ten önce uyutmuyoda...Neeyseki bugün azcık uyudum uyumadığım zamanıda iyi değerlendirdim kocişide uyutmadım anlarsınız artık gerisini:)))

ay sorma benım de var cnaım eksıklerm terlık flan almadım gogus pedı almadımm
ama böle clasınca zor vallaa
bulmadımmı hımm ben sna maıl adresımı veryım öle bulrusn belkı olurmu?

günaydın kızlar...keyifsizim bugün..kaburgalarım ağrıyo ya...ayakları kaburgalarımın altına giriyo çok fena cnm yanıyo(belim de ağırdı gece boyu..,

Geçmiş olsun canım ya aramızda en büyük senin bebiş galiba o yüzden iyice ağırlaştın sen...Benimde sağ bacağım ağırıyor sanki boyun uzayınca bir ağrı olurya bacakta benimde o tarzdan...

tsk ederizzz günaydın sandaa gecelrı uykularımız gıttı acep bızı sımdıden hazırlıylarmı?

Yaaa ben özel mesaj atamıyorum face i olanlar bana da mesaj atsın bende ekleyeyim faceden onları...

Off sorma, benim de eksiğim çok Nasıl gerginim bu yüzden ama yapabileceğim birşey yok. Evime yeni yeni yerleşebiliyorum, tadilat bitiyor inşallah. Korkuyorum bebişim inşaata doğacak diye

Herkese merhabaaaa....Biz geldik teyzeleri oğluşumla....

Hoşgeldiniz efem, annemizin nanaklarından öper, oğluşunun poposundan ısırır bu teyzeler

günaydın canım hoşgeldin artık herkeste uykusuzluk başlamış, yine bunlar iyi günlerimiz gibi geliyor bana
Sağlıkla gelsinler de inşallah, ben sabaha kadar tepiklendikçe gülümsedim. Uykusuzluk koymaz anne olunca

Eşek sıpası bunlar bacım, benimki de kedi yavrusu gibi kasığıma saklanıyor resmen, ondan sonra oturmak yatmak nafile...

Kızlar hastanede özel terliğe ne gerek var evde kullandığınız terliğiniz yokmu hiç götürün onları boşuna ne masraf yapıyorsunuz ki...

Geçmiş olsun canım ya aramızda en büyük senin bebiş galiba o yüzden iyice ağırlaştın sen...Benimde sağ bacağım ağırıyor sanki boyun uzayınca bir ağrı olurya bacakta benimde o tarzdan...

sağol cnm...sinemaksungur du galiba en büyük bebiş onun sanırım....sen kaç haftalıktın cnm..ticker yapsana kendine...

canım bence keyiflen olacak okadar sen anne olacaksın,hareket etmezse sıkıntı yap,
bu çocuklar bize hiç yaranamıyo kızlar hareket etseler şikayet ediyoruz etmeseler şikayet ediyoruz:44: çocuklarda şaşırmıştır ne yapacagını

boş geçmemişsin canım degerlendirebiliyorsan degerlendir biz tatile girdik, eşim dükkanı kapattın artık diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…