2012 Şubat Anneleri

Amin canim yureqine saqlik. Rabim banada yardim etsin ins oqlen evim tasincak okadar sitresteyimki karnim aqriyo suan ve aqlamaktan uyuyamiyorum sinir tepemde of

AMİİİİİİİİİİİİİİN ne güzel yazmışsın Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun ......

aaa nedne kı cnaım ne oldu rahtız falnmısn yokse sne de benım uyuyamıyormsun?

rutin uykusuzluqumda vardi son haftalarda ama sanirim sitres yuklendi uzerime. Buqun evim tasiniyor cinlerim tepemde bitanem sifir uykuyla duruyorum inan karnim nasil aqriyo aqlatti ilk kez kizim beni esimde kizdi kalk dra qidelim boyle bekleyince elii tutunca qecicekmi su haline bak die. Simdi kahvalti hazirladi saolsun yedim azda olsa oda annemi almaya qitti boyle iste bitanem rabbim seninde yardmcin olsun calisiyomuydun sen

cnaım benım ya cok gecmıs olsun ev tasınma cok streslı ama o gobısndekı gusle melegı dusn stres yapma :)
acaba neden karnın agrıyorr annesı buyuyor melegın yer acıyordur kendıne belkı ıyı dusn ıyı olsunn kendıne yorma canım bak annen gelıyormus o yardımcı olur onlar olmasa naprız bılmem valla:)

ben calsıyorum bacımm mecbur napılım kısmett

Gunaydın kızlar,

Bugun endıselıyım.
Gece yataktan kalkarken karnımın yanına dogru dustum.
Bebegıme bırsey oldu korkusuyla epey zaman uyuyamadım.
Sonra kabus gordum, benı dovuyorlardı, sonra akıntım gelıyor ama nasıl bır akıntı ve ben bebegımı kaybedıyorum
Cıglık atmısım, esım panıkle benı uyandırdı.
Sabah 07:00 gıbı kızımın hafıften hareketlerını hıssettım, ama sımdı bu saate kadar hıc hıssetmedım.
Normalde kahvaltıdan sonrakı ıkı saat ıcınde en az ıkı kez hareket etmesı gerekıyor-mus.
Cok korkuyorum, ya ona bırsey olduysa

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnn dicemde kımse yokmu

gunaydin tatlim ben varim hemde qeceden beri

günaydın kızlar bende geldim bi yandan iş yapayım bi yandan laf yetiştireyim, feray allah kolaylık versin, ev taşımak çok zor bide bu hlinle yorma çok kendini,zaten gecede uyuyamamışsın bebegini huzursu etme herşey yavaş yavaş olur strese gerek yok canım

geçmiş olsun elefera 1-2 saat içinde hissetmezsen doktora git canım nasıl düştün,ufak tefek düşmelerde bişey olmuyor bebeklere onlar ok saglam yerde ama sen yinede haraketleri takip et

ahh canim benim ya bide ohalde calisiyosunuz kirkbirkere masallah sanada diqer arkadaslarada vallahi cok dua ediyorum size. Aksilikmidir yoksa quleyimmi bilmyrmda karnimdaki r saniye durmak bilmedi halada deli divane sanki cikti cikacak birazda oynuyor olusu aqri yapiyor sanirim sanki hanmi yerinden edicez ona noluyosa :)

canım benım gunaydınn
dur hele biraz zamn gecsınn olmaz canım bısyecık mrk etme ıyı dusn neolurr melegımıız allh korur
yat uzan bıraz tatlı bısye ye baklım ne olcak?

saol canımm duların için ben ıananıyorum bırbırmıze ettgımız dualr kabul oluyorr

dıkkat et sende canımm sende senın kız da bence anne yorulma dıyor ondna kıpır kıpır ıpırdır:)

Tesekkur ederım ):
Gecer ınsallah.
Sıddetlı dusmedım aslında, ama yatakta ayaktaydım, bırden ayagım bosluga geldı, karanlık oldugu ıcın fark etmedım
Sag yanıma dogru dustum, bıraz agrım oldu o anda, ama cabuk gectı.
Sabah hareket edınce rahatladım ama sımdı hareket etmıyor.
Konusuyorum, hafıften karnıma vuruyorum, uyuyorsa uyansın dıye, cıks tepkı yok

Son düzenleme:

günaydın canım hosgledınn

canım benım gunaydınn
dur hele biraz zamn gecsınn olmaz canım bısyecık mrk etme ıyı dusn neolurr melegımıız allh korur
yat uzan bıraz tatlı bısye ye baklım ne olcak?

Calısıyorum, yatma sansım yok ):
Bıskuvı yıyorum, tepkı versın dıye.
Beklemedeyım hala ):
Bır kac saat daha hareket etmezse gıdıcem doktora.

canım çikolata ye bizimki en hızlı ona tepki veriyor

Tamda sımdı hareket gıbı bırsey hıssettım ama anlıktı.
Ben gıdıp cıkolata alayım, belkıde zilli bugun hafta sonu dıye uyumak ıstıyordur.
Yok oyle uyku muyku valla, annecigi burada gerim gerim geriliyor, kalksın benı ıstedıgı kadar var gucuyle tepıklesın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…