- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.301
yaaa ben özel mesaj atamıyorum face i olanlar bana da mesaj atsın bende ekleyeyim faceden onları...
Off sorma, benim de eksiğim çokNasıl gerginim bu yüzden ama yapabileceğim birşey yok. Evime yeni yeni yerleşebiliyorum, tadilat bitiyor inşallah. Korkuyorum bebişim inşaata doğacak diye
Hoşgeldiniz efem, annemizin nanaklarından öper, oğluşunun poposundan ısırır bu teyzeler
Sağlıkla gelsinler de inşallah, ben sabaha kadar tepiklendikçe gülümsedim. Uykusuzluk koymaz anne olunca
Eşek sıpası bunlar bacım, benimki de kedi yavrusu gibi kasığıma saklanıyor resmen, ondan sonra oturmak yatmak nafile...
hosgeldınız yakılsıklı oğlusunla benım oğlusuma arkadaş geldı :)
kızlar hastanede özel terliğe ne gerek var evde kullandığınız terliğiniz yokmu hiç götürün onları boşuna ne masraf yapıyorsunuz ki...
ben atarım canım
hoşbulduk teyzesi...oğluşlarımız arkadaş olacak evet aramızdada ttam bir hafta var bizde 32+4 üz bugün...
haklsın aslınd ama benım terlgımde yok hiç
canım bence keyiflen olacak okadar sen anne olacaksın,hareket etmezse sıkıntı yap,
bu çocuklar bize hiç yaranamıyo kızlar hareket etseler şikayet ediyoruz etmeseler şikayet ediyoruz:44: çocuklarda şaşırmıştır ne yapacagını
öyle valla ..kaburgalarım acayip ağrıyo ama olsun napalım....kontrole gitmiştin demi?bebişin kaç kiloydu en son..?
ay sorma benım de var cnaım eksıklerm terlık flan almadım gogus pedı almadımm
ama böle clasınca zor vallaa
bulmadımmı hımm ben sna maıl adresımı veryım öle bulrusn belkı olurmu?
Yaaa ben özel mesaj atamıyorum face i olanlar bana da mesaj atsın bende ekleyeyim faceden onları...
Kızlar hastanede özel terliğe ne gerek var evde kullandığınız terliğiniz yokmu hiç götürün onları boşuna ne masraf yapıyorsunuz ki...
canım bence keyiflen olacak okadar sen anne olacaksın,hareket etmezse sıkıntı yap,
bu çocuklar bize hiç yaranamıyo kızlar hareket etseler şikayet ediyoruz etmeseler şikayet ediyoruz:44: çocuklarda şaşırmıştır ne yapacagını
öyle valla ..kaburgalarım acayip ağrıyo ama olsun napalım....kontrole gitmiştin demi?bebişin kaç kiloydu en son..?
2400gr dı canım 1 hafta önde gibi ama normal dedi doktor.sen gittinmi kontrole
2400gr dı canım 1 hafta önde gibi ama normal dedi doktor.sen gittinmi kontrole
maşallah cnm...benimkide haftasıyla uyumlu dedi..hemen hemen aynı sanırım...
canım şöyle pijamaya uyumlu bi terlik yada babet istiyorum ben ucuz yollu bişey alıım zaten, bbye lur canım mailini yolla şimdi bende yollarım sana haknur hemen yolluyorum canım
Allah iyiliğini versin emi:)))Size gelen giden olmuyomu hiç evde terlik yok ne demek hemen git al şöyle 3 5 liraya...
aselkuzum merhaba özel mesajla halimi hatrımı sormuşssun teşekkürederim :) benim özel mesaj hakkım yok daha o yüzden burdan cevap vereyim evet malesef su sorunumuz var ama en son ki kontrolde daha iyi olduğunu söyledi doktor 2 haftada bir gidiyorum bazen sınıra kadar inmiş oluyor bazende durumu toparlamış oluyoruz idare ediyoruz bu şekilde çok şükür başka bi sorunumuz yok son haftalarımızıda inşallah sağlıkla tamamlarız sen nasılısn senin bebiş nasıl :)
iyiz cnm bizdwe çok şükür ..aynı bizde sınrdayız bu aralar ama önemli olan bebeğin idare edebilmesiymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?