2012 Şubat Anneleri

Bizde sizi öperiz teyzesi...Ama ısırmaya henüz babamızdan müsade çıkmıyor:)))Herkes bi gelsinde ısıralım azcık diyor eşim yokkk asla vermem ısırtmam falan diyor ama en önce o ısıracak eminim:)))

hahaha:)))Bursaya ilk kar yağıyo...Aman banane valla bugün gesmelere gitçez biz kismecikler tutamaz bizi:)))

ay sorma benım de var cnaım eksıklerm terlık flan almadım gogus pedı almadımm
ama böle clasınca zor vallaa
bulmadımmı hımm ben sna maıl adresımı veryım öle bulrusn belkı olurmu?

Yaaa ben özel mesaj atamıyorum face i olanlar bana da mesaj atsın bende ekleyeyim faceden onları...

Kızlar hastanede özel terliğe ne gerek var evde kullandığınız terliğiniz yokmu hiç götürün onları boşuna ne masraf yapıyorsunuz ki...

canım şöyle pijamaya uyumlu bi terlik yada babet istiyorum ben ucuz yollu bişey alıım zaten, bbye lur canım mailini yolla şimdi bende yollarım sana haknur hemen yolluyorum canım

aselkuzum merhaba özel mesajla halimi hatrımı sormuşssun teşekkürederim :) benim özel mesaj hakkım yok daha o yüzden burdan cevap vereyim evet malesef su sorunumuz var ama en son ki kontrolde daha iyi olduğunu söyledi doktor 2 haftada bir gidiyorum bazen sınıra kadar inmiş oluyor bazende durumu toparlamış oluyoruz idare ediyoruz bu şekilde çok şükür başka bi sorunumuz yok son haftalarımızıda inşallah sağlıkla tamamlarız sen nasılısn senin bebiş nasıl :)

iyiz cnm bizdwe çok şükür ..aynı bizde sınrdayız bu aralar ama önemli olan bebeğin idare edebilmesiymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…