2012 Şubat Anneleri

Bana bayan gelince arkasındanda ben yaptığım için uyuzluğum tuttuğu için geçen ay bütün temizliğimi kendim yaptım ohhhh mis gibi oldu halılarda yıkamaya gitti geldi ev doğum halini aldı valla...Eee evdede benden başkası yok koçişte benden düzenli doğuma giderkende eşimle siler süpürür gideriz diye düşünüyorum...Zaten son bir hafta kala kayınvalidede kalcam...

ne kadar şanslısın benim eşim eline bezi 40 yılda bir alır bende ev taşıdım ama annem sağolsun herşeyi o yaptı bende yardım ettim....

Arkadaşlar bize müsade eşim almaya geliyorr oğluşumla attalara gidiyoruz biz:)))Hava soğuk ama yanımda kociş içimde oğluşum olunca her yer yaz gibi bana:))Anam bunlar bahane gezme olsun yeterki...:))))

hg cnm nasılsın
ohh mıss gıbı olmustur sımdı ev ne guzel bende 2 hafta snra gırısecem ıyıce ev temızlıgıne..
yapıcak bısye yok cnaım anneannesı emanet ettık bız aksma duzenlerızz bırka yarınd aclasıyorum
uhhh yrn pazar yahuuuu abartmaaa..
valla bence yakında ufak ufak doğurmaya başlayabiliriz :)))
ama senden önceside olcak gibi geliyo bana
bencede benden oncelerı mutlaka olur..
o yuzden stresım fazla yok
öncelikle geçmiş olsun..
ama ilk tarih veren sensin :) görünce heyecanlandım.. Sağlıkla gelir inş.. Kızına da manşallah :)) neden sezeryan merak ettim herhangi bir sağlık sorunun mu var ?

ınsallah cnm tsk ederım
benım rısklerım cok cnm kılom bel fıtıgı bı dusuk ve hemen ardından tekrar gebelık
bırde benım gebelıklerım tedavılı
dr rıske atmaya gerek yok dedı
dr ısımde taktı kıymetlı nazlı bebek :) dıyor sureklı
ınsallah hayırlısı ıle kucagımıza alırız cumleten..

ne kadar şanslısın benim eşim eline bezi 40 yılda bir alır bende ev taşıdım ama annem sağolsun herşeyi o yaptı bende yardım ettim....

Evet canım öyleyim eşim bana çok iş yaptırmaz bırak ben yaparım der ama ben ona çok yaptırmamaya gayret ediyorum zaten çalışıyo yorgun yorgun bide ev işi olmaz yani...Demesi yetiyo zaten...

daha olmadı oluyor :) yakında bez kokucak evlerimiz :)) çiş ile karışık ıslak mendilleri ...ıyy :S
aman dogsunlardaaa...
onlar sorun deıl
Arkadaşlar bize müsade eşim almaya geliyorr oğluşumla attalara gidiyoruz biz:)))Hava soğuk ama yanımda kociş içimde oğluşum olunca her yer yaz gibi bana:))Anam bunlar bahane gezme olsun yeterki...:))))
ıyı gezlemer dıkkat et kendıne tatlım
ayaklara ozellıkle usutme
benim doğumumda sezeryan olacak ocak sonu şubat başı gibi ocak 15 te tam tarih belli olacak....

ılk bebek mı cnm
bırde sorunun yoktur ıns..
senın neden sezeryan?

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına benimde sezeryan olacak hayırlısıylsa kurtuluruz inşallah benim oğluşumda tedaviyle oldu 10 sene sonra 32 yaşımda anne olacam inşallah.....

mecbur bacım çalısıcazzzz naplımm

hayırlı gezmeler size bebek olunca üşütür diye gezemiyecez kışı evde yazı dışarda geçiririz inşallah o zamana büyür bebişimiz...

bende de öyle oluyordu .. sonunda buldum iyisini :)) aynen bir de eşim kızıyordu bana madem beğenmiyorsun niye çağırıyorsun diye.. bekarken evimizde çalışan bir bayan vardı, o şimdi başka yerde çalışıyor ctesileri de dışarıda işe çıkıyor.. çok beceriklidir ve ben detaycıdır sağolsun,birde artık abla kardeş gibiyiz arada sevgi de olunca memnun kalıyoruz.. hatta ücretini zorla veriyorumm.. o yüzden pek sıkta çağırmıyorum ama bugünlerde lazım işte böyle biri.. ben annemin temizliğini de pek beğenmiyorum o yüzden böyle idare ediyoruz..

anladım canım, sezeryandan da korkma derim metanetli biriysen,kızın kadar nazlı değilsen hemen ayaklanırsın.. benim ablamda sezeryan yaptı ve yatmadı.. bebeğinin hevesine ayaklandı..

he bu arada kızlar dogum valizinize laptop koymayı unutmayın :)) erkenden yazın bize yahu :)) şahsen benim bu fikir aklımda.. ama ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum..

bu arada face te nasıl ekleşiyorsunuz ben faceteki kk ya üyeyim ama isimler nasıl ? eklemek isterim.. Ben Tuğba Kahraman ama arama motorunda çıkmıyorum... Face ini vermek isteyenler adını soyadını söyleyebilir mi ?

inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına benimde sezeryan olacak hayırlısıylsa kurtuluruz inşallah benim oğluşumda tedaviyle oldu 10 sene sonra 32 yaşımda anne olacam inşallah.....
oyy senınkıde kıymetlı bebek desene..
ınsallah hayırlısı ıle kucagına al cnm
mecbur bacım çalısıcazzzz naplımm

amannnnn!!
barı dıkkat et kendıne.. soguk hava yavru sıcakta kal..
fazlada yorma kendını..

hayırlı gezmeler size bebek olunca üşütür diye gezemiyecez kışı evde yazı dışarda geçiririz inşallah o zamana büyür bebişimiz...

Sağol canım bana herkes çarşıda doğurcan sen diyor...Bebek oluncada 40 ını çarşıda çıkarırım heralde tam bi gezme manyağıyım canım düşün daha oğlum 5 aylıkken ilk aldığım şey araba için puset takımı oldu gezmeye giderim diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…