- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.381
Tünaydın kızlar.....
İçim öyle bir rahat ki.. bugün evim dip köşe temizleniyor.. Bundan sonra hamişlikten önceki uyuss tugba geliyor,onu orda yeme ,dökme ,tül yamuk :))
bunları söylemeye taakatim yoktu eşime bırakmıştım herşeyi ama eşim yaparken yıkıyor.. evde bir de eşimin yeğeni var iki erkekle uğraşmak çok zor .. dır dıra başlamalıyım.. sonuçta doğumda bir sürü insan gelicek eski düzenimize geri dönmeliyiz :)) ben artık hergün elimde süpürge makinesi koştururum :))
dip köşe temizleyemem diye şimdilik kadın geldi,ama bundan sonrası bana ait bir de 2 haftada bir çağırırım doğuma kadar, çünkü koltuk altlarını süpüremiyorum koltuklar biraz ağır..
sonra da kızım gelir pisletir heryerii :)
Bana bayan gelince arkasındanda ben yaptığım için uyuzluğum tuttuğu için geçen ay bütün temizliğimi kendim yaptım ohhhh mis gibi oldu halılarda yıkamaya gitti geldi ev doğum halini aldı valla...Eee evdede benden başkası yok koçişte benden düzenli doğuma giderkende eşimle siler süpürür gideriz diye düşünüyorum...Zaten son bir hafta kala kayınvalidede kalcam...
hosgeldınnnn
oh mıs gıbı olmusturrr benım yaptrımam lasımmmm canımm
hg cnm nasılsınTünaydın kızlar.....
İçim öyle bir rahat ki.. bugün evim dip köşe temizleniyor.. Bundan sonra hamişlikten önceki uyuss tugba geliyor,onu orda yeme ,dökme ,tül yamuk :))
bunları söylemeye taakatim yoktu eşime bırakmıştım herşeyi ama eşim yaparken yıkıyor.. evde bir de eşimin yeğeni var iki erkekle uğraşmak çok zor .. dır dıra başlamalıyım.. sonuçta doğumda bir sürü insan gelicek eski düzenimize geri dönmeliyiz :)) ben artık hergün elimde süpürge makinesi koştururum :))
dip köşe temizleyemem diye şimdilik kadın geldi,ama bundan sonrası bana ait bir de 2 haftada bir çağırırım doğuma kadar, çünkü koltuk altlarını süpüremiyorum koltuklar biraz ağır..
sonra da kızım gelir pisletir heryerii :)
uhhh yrn pazar yahuuuu abartmaaa..yapıcak bısye yok cnaım anneannesı emanet ettık bız aksma duzenlerızz bırka yarınd aclasıyorum
bencede benden oncelerı mutlaka olur..valla bence yakında ufak ufak doğurmaya başlayabiliriz :)))
ama senden önceside olcak gibi geliyo bana
öncelikle geçmiş olsun..
ama ilk tarih veren sensin :) görünce heyecanlandım.. Sağlıkla gelir inş.. Kızına da manşallah :)) neden sezeryan merak ettim herhangi bir sağlık sorunun mu var ?
ne kadar şanslısın benim eşim eline bezi 40 yılda bir alır bende ev taşıdım ama annem sağolsun herşeyi o yaptı bende yardım ettim....
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım içinde bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah ama oyun parkları bana biraz sağlıksız gibi geliyor kenarları naylon gibi ya çocuğa daral gelir diye korkuyorum....
daha olmadı oluyor :) yakında bez kokucak evlerimiz :)) çiş ile karışık ıslak mendilleri ...ıyy :S
daha olmadı oluyor :) yakında bez kokucak evlerimiz :)) çiş ile karışık ıslak mendilleri ...ıyy :S
ıyı gezlemer dıkkat et kendıne tatlımArkadaşlar bize müsade eşim almaya geliyorr oğluşumla attalara gidiyoruz biz:)))Hava soğuk ama yanımda kociş içimde oğluşum olunca her yer yaz gibi bana:))Anam bunlar bahane gezme olsun yeterki...:))))
benim doğumumda sezeryan olacak ocak sonu şubat başı gibi ocak 15 te tam tarih belli olacak....
Arkadaşlar bize müsade eşim almaya geliyorr oğluşumla attalara gidiyoruz biz:)))Hava soğuk ama yanımda kociş içimde oğluşum olunca her yer yaz gibi bana:))Anam bunlar bahane gezme olsun yeterki...:))))
hg cnm nasılsın
ohh mıss gıbı olmustur sımdı ev ne guzel bende 2 hafta snra gırısecem ıyıce ev temızlıgıne..
uhhh yrn pazar yahuuuu abartmaaa..
bencede benden oncelerı mutlaka olur..
o yuzden stresım fazla yok
ınsallah cnm tsk ederım
benım rısklerım cok cnm kılom bel fıtıgı bı dusuk ve hemen ardından tekrar gebelık
bırde benım gebelıklerım tedavılı
dr rıske atmaya gerek yok dedı
dr ısımde taktı kıymetlı nazlı bebek :) dıyor sureklı
ınsallah hayırlısı ıle kucagımıza alırız cumleten..
hg cnm nasılsın
ohh mıss gıbı olmustur sımdı ev ne guzel bende 2 hafta snra gırısecem ıyıce ev temızlıgıne..
uhhh yrn pazar yahuuuu abartmaaa..
bencede benden oncelerı mutlaka olur..
o yuzden stresım fazla yok
ınsallah cnm tsk ederım
benım rısklerım cok cnm kılom bel fıtıgı bı dusuk ve hemen ardından tekrar gebelık
aman dogsunlardaaa...
onlar sorun deıl
ıyı gezlemer dıkkat et kendıne tatlım
ayaklara ozellıkle usutme
ılk bebek mı cnm
bırde sorunun yoktur ıns..
senın neden sezeryan?
Arkadaşlar bize müsade eşim almaya geliyorr oğluşumla attalara gidiyoruz biz:)))Hava soğuk ama yanımda kociş içimde oğluşum olunca her yer yaz gibi bana:))Anam bunlar bahane gezme olsun yeterki...:))))
hadı baklımmm sıze ıyı gesmerl gusel gıyının usutmeynnn
Bana bayan gelince arkasındanda ben yaptığım için uyuzluğum tuttuğu için geçen ay bütün temizliğimi kendim yaptım ohhhh mis gibi oldu halılarda yıkamaya gitti geldi ev doğum halini aldı valla...Eee evdede benden başkası yok koçişte benden düzenli doğuma giderkende eşimle siler süpürür gideriz diye düşünüyorum...Zaten son bir hafta kala kayınvalidede kalcam...
ınsallah cnm tsk ederım
oyy senınkıde kıymetlı bebek desene..inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına benimde sezeryan olacak hayırlısıylsa kurtuluruz inşallah benim oğluşumda tedaviyle oldu 10 sene sonra 32 yaşımda anne olacam inşallah.....
mecbur bacım çalısıcazzzz naplımm
hayırlı gezmeler size bebek olunca üşütür diye gezemiyecez kışı evde yazı dışarda geçiririz inşallah o zamana büyür bebişimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?