2012 Şubat Anneleri

ne kadar güzel eşin sana çok değer veriyor anlaşılan ALLAH bozmasın benimkide böle kabul etmeliyim ne yapabilirimki alışacak zamanla inşallah

öyle canım iki tarafta alışmak zorunda .. dediğim gibi bazıları hassas oluyor,boyle şeylere,benim babamda öyledir birisi hastalandı mı yanına bile gidemez sapsarı kesilir kan görse bayılır :))

kızlar hiç rüyasında bebeğini gören varmı ben gördüm emziriyordum inşallah gerçek hayattada ALLAH bana bunu nasip eder çok güzel bir duygu.....

40 kere gördüm hepside farklıydı ve bize benemiyordu :))
hele en son gördüğüm rüya çok komik.. doğurmuşum ama bebek değil çocuk ama yeni dogurdum hatta size dogum hikayemi yazıyorum kızlar çok kolaymış sakın korkmayın diyorum.. ama benim kız rüyamda 2 3 yaşlarında gibi emzirmeye çalışıyorum,emmiyor altını temizlicem yerinde durmuyor.. bende söyleniyorum ya ben bebek istiyordum ben ilk 1 yaşına kadar rahat olacagım diyordum bu ne şimdi diyorum rüyamda ...

ama cok afacandı allahım inş tersine çıkartır rüyamı.. gerçi 40 tane bebek gördüm gidipte bu gerçek olmaz heralde :))

bende bir keresinde benimki erkek olmasına karşı kız görmüştüm ama rüyada olsa çok güzel bir duygu benim enson gördüğüm bebek keldi keltoşum diye seviyordum bana gülümsüyordu emziriyordum sütüm bol ve bembeyazdı rüya tabirlerine baktım doğumun yakın olduğuna delaletmiş hayırlısı.....

kızlar dün nst yapıldı doğumhane ye girdim çok korktum birde bebek yan duruyor dedi doktor dönermi sizce 31 haftadayz? yoksa sezaryan

aynı benide doğumhanede nst ye soktu dr um 2 kişi yanımda doğum sancısı çekiyordu bende çok korktum benim bebekte ters son anda dönebilirmiş ama ben zaten sezeryan olacam Allah sabrını verir inşallah.....

slm kızlarrrrrrrr.... aaa kimse yokmu yoksam...geç geldim bugün evde işlerim vardı..malum yarın işe gidicem bilen arkadaşlar bilir........bugün evi temizledim kızlar bingonun bebek kokulu yer temizleyicisinden numune yollamışlardı bana bebek paketimde...o kadar güzel bi kokusu varki tavsiye ederim çok güzel.. evim mis gibi koktu.... sonra genel temizliğimi yaptım:108:..aslında erken ama içim rahat etmedi böyle...temiz olayım dedim...zaten kıl köklerim benim hamileliğimden beri zayıflamış ve eskisi gibi değil..ne güzel hep böyle olsa keşke..pırıl pırıl oldum ..sonrada banyomu yaptım........yemekleri ateşe koydum....geldim .....ama yanlızmı mı kaldım yoksa.........neyse biraz eskiyi okuyayım.....

dünürüm NIHLEE cim çooookkkkk geçmiş olsun canım geçmişi okudum şimdi..inş şifa bulur annen......gönlünü ferah tut cnm.....ayrıca gelinimin erken gelcek olmasına çok sevindim ama oğlumdan çok büyük olacağı içinde ayrıca üzüldüm.......ama sağlıkla doğsun inş....tahminimce 10 15 büyük olcak......inş sorunsuz bi şeklide doğar cnm....gönlünü ferah tut..kaç kilo olmuş onu göremedim....karşılaşamadıkda bugün senle.....kendine iyi bak cnm..

bi ben varım

yarın bende calsıyorum benımolan

ıyı yapmın evın mıs gıbı olmusturrr benımde yapmam gerek evımı kendımı

benimki bi günlük çalışma müdürüm çağırıyo.....işe bakan kişi izinli olduğu için yerine beni çağırıyo..bakalım kaç pazar daha gidebilcem..:44:...yavaş yavaş yaparsın cnm...hergün bi odanı yapsan biter aslında....kendinide bi ara tamamlarsın.....senin kuzu erkekmiydi nasıl iyimi....:26:

Kızlar sonunda oğlumun odasını getirdiler şuan hala kuruyorlar tabi başlarında kayınpederim ve kaynanam var .Harbi kaynana valla adamların tepesinde yanlış yapmasınlar diye :) hele bitsin sizlere gösteririrm resimlerini tesadüf makinede de çamaşırları yıkanıyor şuandada anlicanız çok işim var çokkkkkk

benimde ay sonu almam gerek..akşam eşime dedim geçmi kaldık diye yok dedi bişey olmaz....gerçi benim doğum sezeryanda olsam şubatı buluyo ama hadi bekliyoruz fotoları cnm...güle güle kullansın inş bebişin.....aferin kaynana

öle yapıcma artık canım eskısı gıbı degılım yavs yvass

benım kuzumda erkek teyzesııı haftya öğrnıcem kısemtse umarım ıyıdır tekmelerı gusel atıyor gercııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…