- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.401
bende de öyle oluyordu .. sonunda buldum iyisini :)) aynen bir de eşim kızıyordu bana madem beğenmiyorsun niye çağırıyorsun diye.. bekarken evimizde çalışan bir bayan vardı, o şimdi başka yerde çalışıyor ctesileri de dışarıda işe çıkıyor.. çok beceriklidir ve ben detaycıdır sağolsun,birde artık abla kardeş gibiyiz arada sevgi de olunca memnun kalıyoruz.. hatta ücretini zorla veriyorumm.. o yüzden pek sıkta çağırmıyorum ama bugünlerde lazım işte böyle biri.. ben annemin temizliğini de pek beğenmiyorum o yüzden böyle idare ediyoruz..
anladım canım, sezeryandan da korkma derim metanetli biriysen,kızın kadar nazlı değilsen hemen ayaklanırsın.. benim ablamda sezeryan yaptı ve yatmadı.. bebeğinin hevesine ayaklandı..
he bu arada kızlar dogum valizinize laptop koymayı unutmayın :)) erkenden yazın bize yahu :)) şahsen benim bu fikir aklımda.. ama ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum..
bu arada face te nasıl ekleşiyorsunuz ben faceteki kk ya üyeyim ama isimler nasıl ? eklemek isterim.. Ben Tuğba Kahraman ama arama motorunda çıkmıyorum... Face ini vermek isteyenler adını soyadını söyleyebilir mi ?
bende de öyle oluyordu .. sonunda buldum iyisini :)) aynen bir de eşim kızıyordu bana madem beğenmiyorsun niye çağırıyorsun diye.. bekarken evimizde çalışan bir bayan vardı, o şimdi başka yerde çalışıyor ctesileri de dışarıda işe çıkıyor.. çok beceriklidir ve ben detaycıdır sağolsun,birde artık abla kardeş gibiyiz arada sevgi de olunca memnun kalıyoruz.. hatta ücretini zorla veriyorumm.. o yüzden pek sıkta çağırmıyorum ama bugünlerde lazım işte böyle biri.. ben annemin temizliğini de pek beğenmiyorum o yüzden böyle idare ediyoruz..
anladım canım, sezeryandan da korkma derim metanetli biriysen,kızın kadar nazlı değilsen hemen ayaklanırsın.. benim ablamda sezeryan yaptı ve yatmadı.. bebeğinin hevesine ayaklandı..
he bu arada kızlar dogum valizinize laptop koymayı unutmayın :)) erkenden yazın bize yahu :)) şahsen benim bu fikir aklımda.. ama ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum..
bu arada face te nasıl ekleşiyorsunuz ben faceteki kk ya üyeyim ama isimler nasıl ? eklemek isterim.. Ben Tuğba Kahraman ama arama motorunda çıkmıyorum... Face ini vermek isteyenler adını soyadını söyleyebilir mi ?
Sağol canım bana herkes çarşıda doğurcan sen diyor...Bebek oluncada 40 ını çarşıda çıkarırım heralde tam bi gezme manyağıyım canım düşün daha oğlum 5 aylıkken ilk aldığım şey araba için puset takımı oldu gezmeye giderim diye:)))
koksun onun bokuna çişine dünyaları değişmem ben mis kokar o....ben oğluşumu 10 sene bekledim....
oyy senınkıde kıymetlı bebek desene..
ınsallah hayırlısı ıle kucagına al cnm
amannnnn!!
Barı dıkkat et kendıne.. Soguk hava yavru sıcakta kal..
Fazlada yorma kendını..
sağol canım sıkı sıkı giyindik teyzesi merak etme...zaten gripliyim yerimde olan amannn oturayım evde falan der ama fırlamalık böyle olsa gerek içim gezme aşkıyla kaynıyo:)))
mis olmasa da tatlı bir evre :)) Sağlıkla çömer kucağına inş..
benim ablamında öyle oldu 11 yıl sonra bebişlerine kavuştular.. şuanda çok şirin bir oğlu var.. allahım hayırlı ömür nasip etsin bebişlerimize , bizde çok bekledik oğluşumuzu... ve ablam 180 derece değişti ondaki bu güzel değişme hepimizi mutlu etti.. hiç anaç değildi ben daha duygusalımdır şimdi bana dana diyor :)) sanki on kere dogurdun tugba bu ne alakasızlık falan filan... önceden hassas olmadıgı herşeye karşı hassas... anne olmak kadını güzelleştiriyor..
aslında korku var yok bılemıyorum..
bı hevesle sevınıyorum sonra korkuyorum..
yanı aklım karısık..
oo bn hastalıkta felaketım cok sınırlıyım bırde..
acayıp canım tatlı ve nazlıyım
o yuzden bıraz cekınıyorum sezeryan konusunda..
benimde öz annem yaşamıyor.. ama öz annemle kıyaslayamayacagım biri .. fakat temizlik konusunda yaşlandı detay yapamıyor napimAhh ahh annem olsaydıda bugünleri onunla yaşasaydım ve annem herşeyime koşardı eminim benim yaptığım işinde 10 kat güzelini yapardı...
Allah kimseye yokluğunu göstermesin bende çok sinirli asabi biriydim 2. 3. çocuğu doğurana gıcık olurdum merhamet yoktu ama şimdi bende değiştim hele bir kucağımıza alalım inşallah dahada merhametli ve anaç olacaz Allah ım ogünleri gösterir inşallah cümlemize amin
kızlar hazırlanım da anneme geceyım nasıl oldu acaba...:26:
Opuyorum kocaman sızlerı
Lutfen bolbol dua edın hamılelerın duası kabul olur derler ya..
Rabbıme emanetsınız
dıkkat edın kendınıze cok soguk hava..
ablamında canı tatlıydı ama anneliği çok bekledi ve daha demin yazdıgım gibi değişti artık daha metanetli daha güçlü.. ben ona kuluçkaya oturan tavuklar gibisin diyorum espirisine.. yani o anne olma bebeğine kavuşma duygusu sana umarım acılarını unutturur..
bebeğine kavuşacaksın olumsuz düşünme çektiğin acıların tatlı sonucunu düşün..
dün gece çıkartıyorum eşim panik,sonra bana moral veriyor güya elimi tutup geçicek aşkım az kaldı diyor... ben kusarken karnım kasılınca bebeğim rahatsız oluyor mu diye düşünüyorum çıkartmamak için elimden geleni yapıyorum.. canım kocam ise benim canımı düşünüyorr... bebeğim sağlıklı olsun da ben her acıyı çekerim..
benimde öz annem yaşamıyor.. ama öz annemle kıyaslayamayacagım biri .. fakat temizlik konusunda yaşlandı detay yapamıyor napimkötü bir eleştiri değil yüzüne de söylüyorum allah ondan razı olsun , çok şükür yapacak biri var...
kızlar hazırlanım da anneme geceyım nasıl oldu acaba...:26:
opuyorum kocaman sızlerı
lutfen bolbol dua edın hamılelerın duası kabul olur derler ya..
rabbıme emanetsınız
dıkkat edın kendınıze cok soguk hava..
benimde eşim ben kusarken kafasına yastığı geçirip arkasına dönüyor hiç sevmez kusanıda kusmuğuda bebek bile kussa dayanamaz ama kendi bebeği olursa ne yapacak bilmiyorum.....
anneleriniz vefat etti herhalde Allah mekanlarını cennet eylesin günahlarını affeylesin bende anneme çok kızıyorum kavga ediyorum sonra üzülüyorum ama bana 3 yaşında gibi davranıyor ondan ALLAH onu başımdan eksik etmesin...
Kızlar ben az calsıyımmm öpuyorum hepınıziii
ara ara gelirimmmmm :)
bizimki de gelir sifonu her çıkarttıgımda çeker..ben bağırırım git diye.. o da tam tersine sandalye getirir ..saçımı toplar allah razı olsun ama ben benden iğrenir diye kovalıyorum daha çok sıkılıyorum... . bazı insanlar daha hassas oluyor eşini sen tamamlıcan artık ..bebiş kusmugunda bişey yok altı üstü süt alışır :))
bizde öyle olacağız canım bizim bebişler de hiç büyümücek.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?