2012 Şubat Anneleri

aslında korku var yok bılemıyorum..
bı hevesle sevınıyorum sonra korkuyorum..
yanı aklım karısık..
oo bn hastalıkta felaketım cok sınırlıyım bırde..
acayıp canım tatlı ve nazlıyım
o yuzden bıraz cekınıyorum sezeryan konusunda..

Ahh ahh annem olsaydıda bugünleri onunla yaşasaydım ve annem herşeyime koşardı eminim benim yaptığım işinde 10 kat güzelini yapardı...

en iyisini yapıyorsun zaten bu bıdışları nekadar sakınırsan o kadar hasta oluyorlarmış en iyisi Allah a emanet heryere götürmek gezdirmek böylece vücut bağışıklık kazanır....

koksun onun bokuna çişine dünyaları değişmem ben mis kokar o....ben oğluşumu 10 sene bekledim....

mis olmasa da tatlı bir evre :)) Sağlıkla çömer kucağına inş..
benim ablamında öyle oldu 11 yıl sonra bebişlerine kavuştular.. şuanda çok şirin bir oğlu var.. allahım hayırlı ömür nasip etsin bebişlerimize , bizde çok bekledik oğluşumuzu... ve ablam 180 derece değişti ondaki bu güzel değişme hepimizi mutlu etti.. hiç anaç değildi ben daha duygusalımdır şimdi bana dana diyor :)) sanki on kere dogurdun tugba bu ne alakasızlık falan filan... önceden hassas olmadıgı herşeye karşı hassas... anne olmak kadını güzelleştiriyor..

Allah kimseye yokluğunu göstermesin bende çok sinirli asabi biriydim 2. 3. çocuğu doğurana gıcık olurdum merhamet yoktu ama şimdi bende değiştim hele bir kucağımıza alalım inşallah dahada merhametli ve anaç olacaz Allah ım ogünleri gösterir inşallah cümlemize amin

ablamında canı tatlıydı ama anneliği çok bekledi ve daha demin yazdıgım gibi değişti artık daha metanetli daha güçlü.. ben ona kuluçkaya oturan tavuklar gibisin diyorum espirisine.. yani o anne olma bebeğine kavuşma duygusu sana umarım acılarını unutturur..
bebeğine kavuşacaksın olumsuz düşünme çektiğin acıların tatlı sonucunu düşün..

dün gece çıkartıyorum eşim panik,sonra bana moral veriyor güya elimi tutup geçicek aşkım az kaldı diyor... ben kusarken karnım kasılınca bebeğim rahatsız oluyor mu diye düşünüyorum çıkartmamak için elimden geleni yapıyorum.. canım kocam ise benim canımı düşünüyorr... bebeğim sağlıklı olsun da ben her acıyı çekerim..

Ahh ahh annem olsaydıda bugünleri onunla yaşasaydım ve annem herşeyime koşardı eminim benim yaptığım işinde 10 kat güzelini yapardı...
benimde öz annem yaşamıyor.. ama öz annemle kıyaslayamayacagım biri .. fakat temizlik konusunda yaşlandı detay yapamıyor napim kötü bir eleştiri değil yüzüne de söylüyorum allah ondan razı olsun , çok şükür yapacak biri var...

kızlar hazırlanım da anneme geceyım nasıl oldu acaba...:26:
opuyorum kocaman sızlerı
lutfen bolbol dua edın hamılelerın duası kabul olur derler ya..

rabbıme emanetsınız
dıkkat edın kendınıze cok soguk hava..

amin canım.......

görüşürz canm okudm bıle dua:)allhım sıflar verı ıslahhh:)

gleınce yazzzz

benimde eşim ben kusarken kafasına yastığı geçirip arkasına dönüyor hiç sevmez kusanıda kusmuğuda bebek bile kussa dayanamaz ama kendi bebeği olursa ne yapacak bilmiyorum.....
anneleriniz vefat etti herhalde Allah mekanlarını cennet eylesin günahlarını affeylesin bende anneme çok kızıyorum kavga ediyorum sonra üzülüyorum ama bana 3 yaşında gibi davranıyor ondan ALLAH onu başımdan eksik etmesin...

anneni tanımıyoruz ama bizim selamımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet ve bir grup hamile sana şifa için dua ediyor hamilelerin duaları kabul olur inşallah içini ferah tut de öptüm.....

bizimki de gelir sifonu her çıkarttıgımda çeker..ben bağırırım git diye.. o da tam tersine sandalye getirir ..saçımı toplar allah razı olsun ama ben benden iğrenir diye kovalıyorum daha çok sıkılıyorum... . bazı insanlar daha hassas oluyor eşini sen tamamlıcan artık ..bebiş kusmugunda bişey yok altı üstü süt alışır :))
bizde öyle olacağız canım bizim bebişler de hiç büyümücek.. :)

ne kadar güzel eşin sana çok değer veriyor anlaşılan ALLAH bozmasın benimkide böle kabul etmeliyim ne yapabilirimki alışacak zamanla inşallah

kızlar hiç rüyasında bebeğini gören varmı ben gördüm emziriyordum inşallah gerçek hayattada ALLAH bana bunu nasip eder çok güzel bir duygu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…