2012 Şubat Anneleri

ay kiyamam ya ins pipiriklenmezde bebe surubu falan verir cunku cidden faydasi oluyo. Evdesin sen dimi usutmemeye calis. Oksurukten nefret ediyorum vallahi ya ne kafa kaliyo ne göz yoruyo bi yandan uyutmuyo bi yandan bas aqrisi yapiyo bide bebekle oldumu elfatiha yani. Gitte gel ins haber ver balim.

Bi bilgim yok canım başımada gelmedi...Dr una sorsan daha iyi olmazmı?Daha güzel aydınlatır seni bünyelerimiz farklı burda kim ne derse desin ihmal etmeyin hiçbişeyi en ufak bir sancı bile bişeyin habercisi olabilir...Gerçi kendi bünyeni daha iyi tanırsın.Mesela bana dr şuyun var desin ben onu hissetmiyorsam inanmıyorum bile...

Yok canım dr um pek pipirikli değildir soğuk kanlı hatta bazen umursamaz tavırlı gibi gözükebiliyo adamın bu huyunu seviyorum:)))Beni telaşa sokmuyor...Gece sabahladım yine zaten uyku haram oldu allahtan evdeyimde rahatım...Bi 15 dk sonra arayacağım bakalım ne diyecek...

ayni ben Rahat cool dun yalvariyolar resmen doktora qidelim die ay yok aqrim sizim nie qideyim efendim diorum hamile halimle sopa bile yicektim esimden kil oldu resmen bana qecede anneme qeldim uqrasma saq solla kalk bize qoturcem seni dedi eywallah dedim kocisi evde tek biraktim kudurdu sabaha kadar hihihi

gecen bırkez daha sormustum normal dedı ama bu okadar cok agrıdıkı sızlere danısmak ıstedım hanı benmı abartıyorum yada herkese olurmu
ınternette arastırdım bebek dogum pozısyonuna dondugu ıcın rahıme baskı oluyormus ve genelde rahmı dar olanlar fazla acı yasıyormus
tabı bugun doktora ulasıp bır danısıcam

geceleri yatakta donmek veya ayaklarimizi bacaklarimizi oynatmak zor oluyo bununda cati acilimindan bebeqin yavas yavas yola qirmesinden kaynaklandiqini soyluyor ve dr'lar ve daha ileri tecrubedeki hamile arkadaslar ama qunduzleri cok siddetli denilecek kadarsa 'normal' kelimesini dr'undan duy sende rahatla tatlim. Umarim boyledir icini ferah tut. 1dahaki gebeliqimizde bunlara gulup geceriz artik ins :)

Canım dr umla görüştüm dahiliye veya kbb git baksınlar sonra bana gel dedi ben gidiyorum gelince yazarım inş...

ben yapı geregı pek pımpırıklı degılım acıyada dayanıklıyımdır ama ılk defa bukadar felclı gıbı bır duruma dusmemıstım doktoruma not bıraktım bır danıscam bakalım

bu sabah işe gelmek öyle zor geldi ki. 07:00 da çalmaya başladı alarm, 07:15 te zor kalkabildim yataktan. nasıl uyumak istedim anlatamam. hafta sonu yorulmuşum. bebeğin kalan kıyafetlerini yıkamıştım, ütü yaptım. oğluşumun hastane çantasını hazırladım. evi ve banyoyu temizledim. hep ayaktaydım yani. uyumak istiyorum

artık yorulmayada gelemiyoruz ki ..ben olsam temizlik yaptığım gün gece deliksiz uyurdum şimdi yorgunluktan uyuyamıyorum..yada hafta sonları sabahın köründe kalkıyorum hafta içide yataktan kalkamıyorum :26::26:

hafta sonuda mı çalışıyosun canım? kıyamam ben sana yorma kendini fazla allah korusun hafta sonu çalışmaya dayanamazdım heralde büyük konuşmayım ama..

yook kız cumartesi pazar evdeyim evde çok çalıştım
bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim..
oturma odamın halısına bi kaç çay damlamıştı halıyı sildim
tabi bende yoruldummmmm

günaydın anneler
pazartesileri hiç sevmiyorum biraz adapte olmaya çalışıcam bakalım
çokta yoğun bi sabah ya..

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalımmm...
bu hafta sonu çok çalıştım çoookkk

günaydın kızlarrrr
ayyy bugün çok gıcığım iş yerine :))
benim yarın 30+0 olacak
yarın gitsem raporumu alabilirmiyim
dr çarşamba gel demişti 1 gün daha geçirmek istemiyorum çok bunaldım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…