2012 Şubat Anneleri

slm kızlar acil çıktım sabah gezmeye gitmiştik..
prima paketini beğenmedim ay ne cimrilermiş öle
annem bebeğe bi kaç takım pijama falan daha aldı..
sonra çok yoruldum geldik..
ayaklarım resmen şişti acaip acıyo anlatamam

kızlar selam
şuan bi arkadaşım doğum yapıyo
41 haftalık bebeği, anne karnında çok beslenemediği için kilosu 2700 olan bir oğlu olcak inşallah
epidural normal doğum olcak kısmetse

merakla bekliyorum bende bakalım

kızlar 33+6 olduk. bugün baktık bebeğe (isimsiz oğlan çocuğu:) 2570 gr olmuş. 2 hafta önceye göre 500 gr artmış. ben de şişmeye devam ediyorum. 10 kg dan sonra tartılmayı bıraktım.

sağlıkla ve rahat doğumu olur umarım herşey yolunda gider canım

darısı başımıza inşallah, zaman hiç geçmiyo artık

kızlar 33+6 olduk. bugün baktık bebeğe (isimsiz oğlan çocuğu:) 2570 gr olmuş. 2 hafta önceye göre 500 gr artmış. ben de şişmeye devam ediyorum. 10 kg dan sonra tartılmayı bıraktım.

bende 32.haftamda 10 kilo almıştım şuan bakmak istemiyorum. bide bacağım ve kalçamda çatlaklar oluştu, göbeğimde beklerken

Selam herkese..

Hastaneye gittim bugun,
erken dogum riskim devam ediyormus,
ama nst'ye bagladilar, anlamli sanci gorulmedi,
rahim agzi yumusamis ama sanci olmaz da bebek asagi inmezse rahim agzi acilmazmis, bu sekilde devam edebilirmisiz..
Bu durumda sancilari takip edicez, kas gevsetici kullanicaz..
Zaten 34. haftamin dolmasina 4 gun var..
Ondan sonra gelmek isterse de buyur gel dicez..

Merhaba
Subat Anneleri buraya ek olarak Facebook uzerinden de takip etmek isterseniz

Kadinlar Kulubu Subat Anneleri

adresinden basvuru yapabilirsiniz....

Not : Burada kullanici isimleriniz ile paylasim yapabilirken, facebook uzerinde gercek adiniz ve soyadiniz ile paylasim yapmaktasiniz. Ozelinizi herkezin ogrenmemesi icin facebook sayfamizda mumkun oldugu kadar lay lay lom mesajlara yer vermekteyiz.

Az once yine hastaneden geldim, bu sefer sanci goruldu..
Kas gevseticiye basliyorum..
Once cok korkmuyordum, zaten 34 haftalik oluyor, kilosu da 2200 diye,
esim takip ediyor oglumuzu, o oyle soyluyor diye ben de endiselenmemeye calisiyordum,
orda bi bebek gordum yeni dogmus, erken dogum sandim, mini minnacikti,
meger vaktinde dogmus ve 3 kiloymus..
O zaman cok korktum, agladim agladim..

Yoruldum iyice, uyuyabilirsem sabaha daha iyi uyanirim belki..

Kızlar günaydın bir kaç gün önce başlayan gribim dün hafif hafif öksürüğe çevirdi akşam ve gece felaket oldum boğazımdan kan geldi resmen öksürmekten...Denemediğimiz bitkisel şey kalmadı bu saat oldu hala ayaktayım saat 9 u bekliyorum dr umu bi arayayım müsaitse gideyim diyorum bebeğim çok kasıldı ya öksürmekten dolayı(((

bende dün aldım prima paketini hiç ama hiç beğenmedim
hiç değmezmiş

Gunaydin kizlar. Calisan annislere hayirli ve kolay haftalar diliyorum. 2qundur yoktum saq salim evimi tasidim dunde yerlestim cok sukur tam 22 sayfa qecmis okudum canimi cikardiniz he umarim meleklerinizde sizde iyisinizdir. Ocak annelerindeki suyu sizan arkadas ve bizdeki erken doqum riski olan arkadasi musait oldukca takip ettim rabbim neyse kolayi onu versin ins.

Günaydın canım...Yeni evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim.

özledim sizi be

haknur benimolan bbye buklee
okudum ettiqiniz bidi bidilari ozellikle haknura cok quldum ve cumzrtesi sunduqu oneriyi simdi anladim :)))))

haknurum qecmis olsun bu arada cok oksurmussun yapilcak bisi yokmu canim ya cok uzuldum okuduqumda doktor bi surup falan verse bari. Ramazan bayraminda deli qibi oksuruqum baslamisti qriptim eltim 1yasindaki oqlunun surubundan verdi 2 3 kere vallahi rahatlamistim canim umarim sende bi hal caresini bulursun cok qecmis olsun canimsin...

Günaydın canım...Yeni evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim.

oyy saol bitanem benim. Ya sanirim sitresten ve ayakta kalmaktan oldu ama ben yinede sana ve diqer arkadaslarada sorayim hatta ocak annelerine sordum qece henuz donen olmadi

dun aksam 9dan qece yarisina kadar burnum kanadi. Tansiyonmu dedi olctuk harika qorundu. Aqrim sizim bulantimda yoktu ama 2qundur felaket uykusuzdum uyumadim desem yeri yani. Bu olasiliklarin disinda baska bi sebeb yoktur die dusunup aqri sizida olmayinca evham yapmak istemedim acile qidelim dedilersede yanasmadim doqrusu.

Canım yanılmıyorsam geçen bi yerde bu haftalarda burun kanamasının olabileceğini yazıyordu...Ama sen yinede düzenli gittiğin dr una ara bi sor her bünye bir olmuyor ne de olsa...

Ayy canım sağol...Dün iyiydim evet kızlarla azcık şakalaştık ama bugün felaket durumdayım...Öksürük delirtti beni saat 9 da arayacağım dr umu daha gelmemiş...Bakalım gel derse hemen gideceğim muayeneye çünkü oğlum çok kasıldı...

arkadaslar;
cumartesi ve pazarım zehir oldu kasık agrısı yuzunden.hayatımda hıc boyle bır agrı cekmedım oturup kalkamadım bıle adım bıle atamıyordum
sımdı bıraz daha ıyıyım
sızede boyle oluyomu yada oldumu ne yapmam gerekıyor
ne önerırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…