- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.661
kızlar kociş aradı yoldaymış geliyormuş...her an çıkabilirim bilginiz olsun güzel bir gündü güzel sohbet oldu allaha emanet olun....
öle oldu canım yusf eymenın gelısı suprız olduu
daha ıstemıyrodum yenı evlı sayılrımm ama kısmet allaıma bın sukur ıyıkı olmuss allhım yoklugunu aratmasınn hayırlsınla kucagımıza almayı nasıp etsın
saol cnaım sende kendıen ve melgıne dıkkt ett
bencede cok gusel bı muahbbet olduuusaolun
amin canım...kısmetleriyle gelecek yavrularımız inşaallah....
sağol canım....o sohbetin devamını bu sefer siz anlatacaksınız doğumdan sonra:)))
özelıkle benım olan Cnm
özelıkle benım olan Cnm
slm kızlar nasılsınız?ben pek iyi değilim ya...yavaştan temizliğe başladık.ben de çok ayakta kaldım galiba ayağım davul gibi oldu acayip şişti..daha önce şişliğim falan yoktu ve sadece sol ayağım şişti..anlamadım ki şu an çok acıyooo...bacağımda uyuşuk...
noluyo burda..5 dak kaybolduk arkamdan konuşmalar falan hıııı...neyi konuşcam kızz..ben bişey hatırlamıyorum [/QUOTE
CANIM BU ESLER ARMAIZDKAI DURUM VARYAO DURMU DIYOR HAKNURRR
nolduki acaba..bişey sokmasın yada vurnayasın bi yere...alla alla nazar var bizim topikte..herkese bişey oluyo bu ara...kem gözlere şişşşşşşşşşşş
slm kızlar nasılsınız?ben pek iyi değilim ya...yavaştan temizliğe başladık.ben de çok ayakta kaldım galiba ayağım davul gibi oldu acayip şişti..daha önce şişliğim falan yoktu ve sadece sol ayağım şişti..anlamadım ki şu an çok acıyooo...bacağımda uyuşuk...
canım benımm dıkkat et cok gecmsı olsunnn dıakt et nedne acabaa ?sorsan bı doktora
sağol cnm ya..olmadı ariyim bi şimdi...
bir sor akrdaısm aklında kalıcagına sor öğren için rahtlasın bizede söyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?