2012 Şubat Anneleri

eleferacım kaç kilo aldın sen?

Kızlaar war yaa delırdım dun yaa delı gıbı bı baş dönmesı,her yedıgımı cıkarttım ...Doktoru aradım gene acıle gıdın dedı 1 saatte anca acıle gıttık ,onlar da nstye bagladı ,ultrasona baktı şükür bebege bı zararı olmamıs ama cozemedıler ..Zehırlenme olabılır dedıler serum wereceklerdı bız de ıstemedık ..Öle geldık delı gıbı baş dönmem war,mıdem gectı kusmadım ama resmen dunyam dönuyor ve tansıyonum da cok dusuk degıl..Nedendır sizce???Böle bişey yaşayan war mı,ayaga kalkınca aniden deli gibi dönüyor başım hele yatarken döndüğüm zaman dönme dolapta gibi sarsılıyor dünyam..Çok korktum ya..:26::26:

allah allah neden kı
hıcbır fıkrım yok cnm yaa..
yoruldunmukı bu ara.
hadı kusman usuttun dıyelım basın neden donsun kı usutunce..

slm anneler ben geldim geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.

selam hoşgeldin canım

çok geçmiş olsun

canım geçmiş olsun hamilelikle alakalı değildir heralde hiç duymadım çünkü umarım tez zamanda düzelirsin

slm anneler ben geldim geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.

hoşgeldin biz iyiyiz kızımla sen naıslsın?

Canım tansiyonun düşmesi için doktor bişey önermedi mi
en azından limonlu ılık su iç ya da sarımsak falan yut
tansiyonun fazlası iyi değil biliyorsun belki o yapıyordur diyeceğim ama benim de bu konuda bi fikrim yok
Çok çok geçmiş olsun

hazırladım tatlım bitti şükür ama hiç sabrım kalmadı bel ağrısı beni mahvediyor...sen naptın senin bittimi?

evet cnm hazırladım bende gecen gun hepsını cantaladım.
olece besıgın ıcerısınde beklıyor.
ama 1 numara bebek bezı almadım
onu alsammıkı
prımanın numunesınde var 4 tane baktım 2 numarayla arasında 1 parmak fark var.
kararsızım yanı

Selam kızlar .biz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk ? Nasılsınız bakalım

canım çok geçmiş olsun. hıcbır fıkrım yok ama bi başka dr. daha gitsen keşke iyi olurdu :44:

bende şubat annesiyim benim adım yok

tatlım ben 1 numara aldım benim çiroz biraz ufak tefek olacak heralde 32 haftalıkken 1709 gr çıktı... kız benim doğum çantası değil doğum valizi oldu çok komik orta boy valiz tümden doldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…