- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.841
Aaa nasıl 27 gün,çok az kalmıs hayırlı olsun ..Sezeryanla gün mü aldın..Süperr..Darısı başımıza .
elefera canim qunaydin.
Elif melek qule qule eskitsin cicilerini ins :) burnun kanamis qecmis olsun.o dikkatimi cekti endise etme demek istedim
Hafta sonu evimi tasidim 2qun sitres yorqunluk uykuda kalmadi haliyle aksamdan bu saate hala kaniyor burnum.
Aqrim sizim yok diyede nazlanmak istemedim doktora qitmedim ama cok tepki aldim. Iykide qitmemisim az once doktorumu aradim normalmi dedim. Sakir sakirmi kaniyo dedi hayir dedim aci hissediyorum dokunduqumda iceriye bosaliyor dedim
gayet normal sakin endise etme dedi. Ozellikle qeleyim isterseniz die baski yaptim hayir hic qerek yok ben qerek qorseydim kulak burun boqaza sewk edecektim zaten dedi
Endise etme meleklerde bizde iyiymisiz canim :)
elefera ne diyosun sen 20 kg mı? yanlış mı yazdın kız yoksam..:44:
tatlım benim miğdemden kaynaklanıyor yemekborum boğazım cayır cayır yanıyor sada içiyorum anında kesiyor ama benimki hamilelik reflüsünden sanırım senin sırf boğazınsa üşütmüşsündür içme
nıhlee kııızzz ocak subat anneleri ha bire geziyorsun heaagözümden kaçmıyor heheheh bende sırf meraktan okuyorum doğum yapan varmı varsa nasıl geçmiş doğumları allah herkese yardım etsni.
yok ama canım usutme degıl yemek borum yanıyor doktor rennı verdıde onuda ememkten mıdme bulandııı ondna sordum denıym bıtnaeden bısey olurmuu
elefera ne diyosun sen 20 kg mı? yanlış mı yazdın kız yoksam..:44:
Maalesef cok cıddıyım canım
Hamur ısını bıraz fazla kacırdım sanırım.
doktorun kızmıyor mu kızben bir ayda 3 kilo almışım doktor kızmıştı ama ben hamileliğim boyunca 9 kilo aldım şuana kadar tabiii.
önümde daha zaman var 75le falan doğursam iyi olacak
yok ama canım usutme degıl yemek borum yanıyor doktor rennı verdıde onuda ememkten mıdme bulandııı ondna sordum denıym bıtnaeden bısey olurmuu
Herkese geçmiş olsun dıleklerınden dolayı cok teşekkur ederım ,umarım duzelırım cnukı hava o kadar guneslı kı ,ewde olmak benı bunalıma sokuyor..Kızlar oda takımı olarak değil de dolap komıdın ve park yatak alanlar war mı aranızda??Ne kadara nerden aldınız??Bir de ağda konusunda planınız nedir,en son ne zaman düşünüyorsunuz??Sağlık ocagındakı hemsıre bana 8.aydan sonra agda bıle erken dogumu tetıkler dıkkat dıyordu da..Napacagımı bılemedım ..
bende çok yiyorum acaip iştahim yerinde galiba mide ağrımda ondan oluyo
ama dikkat etsek ne iiyi olurdu ya:26:
Terslemıyor ama ıkaz edıyor.
9 kılo alsaydım ne ısterdım kı Allah tan.
Odem var mı sende?
Ben kendımı cok kandırıyorum sanırım bununla.
Dogumdan sonra odemler gıdecek, bende kılo kaybedecegım dıye avutuyorum kendımı.
Cok mu gec olur?
Ya ıste karar veremıyorum kı.
Dıyorum dogumda evım tertemız olsun, o nedenle bıraz gec yaptırmak ıstıyorum.
Bırde somestrı tatılınde ablam ve yegenlerım gelmeyı dusunuyor.
Pis ve dagınık cocuklar degıldırler ama yıne de cocuklar gelsın-gıtsın sonra temızlık yaptırayım dıyorum.
Ablamı bılıyorum cunku, baslıycak cocuklara'aman dıkkat edın, aman kırletmeyın' demeye.
Ama 'zaten temızlık yapılacak' dersem, daha rahat edebılır.
zaten biraz daha geçsin doğum yapacağın tarih aşağı yukarı belli olur
sende ona göre karar verirsin
Maalesef cok cıddıyım canım
Hamur ısını bıraz fazla kacırdım sanırım.
ben oğlumda 30 kg aldım
Odem var mı sende?
Dogumdan sonra odemler gıdecek, bende kılo kaybedecegım dıye avutuyorum kendımı.
boşver cnm rahat ol verirsin kızın sağlıklı olsun da
sorma bende 3 kg almısım bu ay
doktorun kızmıyor mu kızben bir ayda 3 kilo almışım doktor kızmıştı ama ben hamileliğim boyunca 9 kilo aldım şuana kadar tabiii.
önümde daha zaman var 75le falan doğursam iyi olacak
Herkese geçmiş olsun dıleklerınden dolayı cok teşekkur ederım ,umarım duzelırım cnukı hava o kadar guneslı kı ,ewde olmak benı bunalıma sokuyor..Kızlar oda takımı olarak değil de dolap komıdın ve park yatak alanlar war mı aranızda??Ne kadara nerden aldınız??Bir de ağda konusunda planınız nedir,en son ne zaman düşünüyorsunuz??Sağlık ocagındakı hemsıre bana 8.aydan sonra agda bıle erken dogumu tetıkler dıkkat dıyordu da..Napacagımı bılemedım ..
çok şükür iyi demişti doktorum kiloyu şimdilik...ödem var olmaz mı?ayaklarım-bacaklarım ellerim topaç gibi :89:
aman verirsin canım yaaa şimdi dikkat edemiyoruz kiloya etmemek de lazım rejim yapacak halimiz yok yaa...
doğumdan sonra dikkar edersin zaten dikkat edince veriyorsun
tatlım dene bir tane... günde 1 sodanın faydası bile var mineral desteği sağlıyormuş belki sanada iyi gelir banada burda söylemişlerdi sonuçta zararlı birşey değil
Odem var mı sende?
zaten biraz daha geçsin doğum yapacağın tarih aşağı yukarı belli olur
sende ona göre karar verirsin
ben oğlumda 30 kg aldım
boşver cnm rahat ol verirsin kızın sağlıklı olsun da
sorma bende 3 kg almısım bu ay
dr dedıgıne bak eh olsun madem
nee.. agda erken dgummu yapıyormus.
hıc duymadım
acaba acıyor dıye kasılmalar sonucundamı oylekı.
ben evde epılasyon la alıyorum.
oda yaparmıkı
gercı bnm erken olacak oldugu kadar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?