2012 Şubat Anneleri

Gunaydın tatlım.
Amın, ınsallah.
Ayy o gıysılerın ıcınde kızımı hayal etmek bıle cok guzel.

Esımın bır tane yıgenı avr, 2 yaslarında bır kız cocugu.
Cumartesı aksamı, esımın ablası kapıyı bıze actı, kızı nasıl kostu sarıldı esıme.
Butun aksam ınmedı kucagından.
Esımın de cocuklarla ıletısımı cok ıyıdır
Onları oyle gorunce cok hosuma gıdıyor, kızımızla da boyle oynayacak dıye hayaller kuruyorum.

Cok dert etmedım burnumun kanamasını bende.
Ama acaba soguk mu aldım da, kanadı dıye dusundum.
Ne alakaysa

Sana da gecmıs olsun ve yenı evınde huzurla mutlulukla oturun ınsallah.
Bıttı mı sımdı butun ısler?
Yerlestırme fılan.

yok ama canım usutme degıl yemek borum yanıyor doktor rennı verdıde onuda ememkten mıdme bulandııı ondna sordum denıym bıtnaeden bısey olurmuu

nıhlee kııızzz ocak subat anneleri ha bire geziyorsun heaa gözümden kaçmıyor heheheh bende sırf meraktan okuyorum doğum yapan varmı varsa nasıl geçmiş doğumları allah herkese yardım etsni.

forma ılk gırdıgımde ordaydım
sonra baktım bunlar cok ılerı haftalarda
subata gectım
sımdı dr tekrar 22 olcak deyınce orayıda okuyup yorumlasıyorum
bı ayagım orda yanı

yok ama canım usutme degıl yemek borum yanıyor doktor rennı verdıde onuda ememkten mıdme bulandııı ondna sordum denıym bıtnaeden bısey olurmuu

cok sıkısmadıkca ılac ıcme yaa
bolbol su ıc anlıkta olsa azaltıyor oyle oyle gecıstır cnm

elefera ne diyosun sen 20 kg mı? yanlış mı yazdın kız yoksam..:44:

doktorun kızmıyor mu kız ben bir ayda 3 kilo almışım doktor kızmıştı ama ben hamileliğim boyunca 9 kilo aldım şuana kadar tabiii.
önümde daha zaman var 75le falan doğursam iyi olacak

Herkese geçmiş olsun dıleklerınden dolayı cok teşekkur ederım ,umarım duzelırım cnukı hava o kadar guneslı kı ,ewde olmak benı bunalıma sokuyor..Kızlar oda takımı olarak değil de dolap komıdın ve park yatak alanlar war mı aranızda??Ne kadara nerden aldınız??Bir de ağda konusunda planınız nedir,en son ne zaman düşünüyorsunuz??Sağlık ocagındakı hemsıre bana 8.aydan sonra agda bıle erken dogumu tetıkler dıkkat dıyordu da..Napacagımı bılemedım ..

doktorun kızmıyor mu kız ben bir ayda 3 kilo almışım doktor kızmıştı ama ben hamileliğim boyunca 9 kilo aldım şuana kadar tabiii.

Terslemıyor ama ıkaz edıyor.
9 kılo alsaydım ne ısterdım kı Allah tan.
Odem var mı sende?
Ben kendımı cok kandırıyorum sanırım bununla.
Dogumdan sonra odemler gıdecek, bende kılo kaybedecegım dıye avutuyorum kendımı.

tatlım dene bir tane... günde 1 sodanın faydası bile var mineral desteği sağlıyormuş belki sanada iyi gelir banada burda söylemişlerdi sonuçta zararlı birşey değil

Agda degılde, ben makıne ıle alacagım.
Zaten cok cıkmıyor.
Hamılelıgımden once lazer epılasyona baslamıstım.
Ikı seans gıdebıldım ama onun bıle faydası oldu.

bende çok yiyorum acaip iştahim yerinde galiba mide ağrımda ondan oluyo
ama dikkat etsek ne iiyi olurdu ya:26:

Benımde!
Esım bıle bazen sasırıyor o kadar yememe.
Ama dogumdan sonra yememı de kontrol edecegım, sporumu da yapacagım.
Hemen degıl belkı ama en azından bır yıl ıcınde eskı halıme donmeyı umıt edıyorum.

çok şükür iyi demişti doktorum kiloyu şimdilik...ödem var olmaz mı?ayaklarım-bacaklarım ellerim topaç gibi :89:
aman verirsin canım yaaa şimdi dikkat edemiyoruz kiloya etmemek de lazım rejim yapacak halimiz yok yaa...
doğumdan sonra dikkar edersin zaten dikkat edince veriyorsun

sorma bende 3 kg almısım bu ay
dr dedıgıne bak eh olsun madem

nee.. agda erken dgummu yapıyormus.
hıc duymadım
acaba acıyor dıye kasılmalar sonucundamı oylekı.
ben evde epılasyon la alıyorum.
oda yaparmıkı
gercı bnm erken olacak oldugu kadar da

Valla zaten hamıle olmasam daha dıkkatlı olurdum.
Sırf hamıleyım dıye saldım cayıra kendımı

Benımde cok fazla var.
Dusun, hıc cızme gıyınemıyorum.
Ve ellerım sızlıyor bazen

tatlım dene bir tane... günde 1 sodanın faydası bile var mineral desteği sağlıyormuş belki sanada iyi gelir banada burda söylemişlerdi sonuçta zararlı birşey değil

evet kızlar soda yı bende duymuştum mineral desteğini bacak kraplarının azalmasında falan faydası varmış...dünde bir tane içilebilir...tabi sade olanı

3.5 kilo aldım diye geçen ay demediğini bırakmadı bana senin drunu çok sevdim ben bende o dru istiyorum ya

zaten biraz daha geçsin doğum yapacağın tarih aşağı yukarı belli olur
sende ona göre karar verirsin

ben oğlumda 30 kg aldım

boşver cnm rahat ol verirsin kızın sağlıklı olsun da

Evet, bende oyle dusunuyorum.
Tarıh asagı yukarı bellı oldugunda, yaptırırım.

Amaaan napim ozgem be, bu keyfı de tatmak lazım.
Dogumdan sonra yok emzır, yok calıs su bu derken kendımı unutmazsam ıyıdır.
Barı sımdı ıstedıgım gıbı keyıfleneyım.

duymuştum bende onu ama napim kendim yapamadım geçen gittim arkadaşım kuaför aldırdım ona...
fazla bastırmadan gayet güzel aldı tertemiz oldum...
doktora sormak lazım aslında:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…