2012 Şubat Anneleri

tatlım ben 1 numara aldım benim çiroz biraz ufak tefek olacak heralde 32 haftalıkken 1709 gr çıktı... kız benim doğum çantası değil doğum valizi oldu çok komik orta boy valiz tümden doldu anlamadım

bende mı alsam bılemedım yaaa....
prımanında her yerde yok mubarek :)
carrefoura bakacam orda varmı?
olmadı molfıx alıırm
senın esyalarında ıcındemı o oeta boy valızın

allah allah neden kı
hıcbır fıkrım yok cnm yaa..
yoruldunmukı bu ara.
hadı kusman usuttun dıyelım basın neden donsun kı usutunce..

Bilmiyorum ki,birşey de bulamıyorlar ,zehirlenmiş olabilirsin dedi,tabi ki hamileyim diye midemi falan yıkayamadı ..Kusmam geçti zaten,ama yatağa yatınca da,arabada da deli gibi döndü kafam ...Hiç böle şey yaşamamıştım ben de şaşkınım..Herkes dikkat etsin arkadaşlar..Buraya kadar sağlam geldik,Allah devamını da sağlam nasip etsin inşallah..Deliriyorum 8 aydır iyiyiz,şimdi grip ve bunlar çıkınca kötü hissettim..

bende mı alsam bılemedım yaaa....
prımanında her yerde yok mubarek :)
carrefoura bakacam orda varmı?
olmadı molfıx alıırm
senın esyalarında ıcındemı o oeta boy valızın

evet tatlım benimkilerde içinde normal dimi abartmışım gibi geldi biran

çok midem ağrıyo daha doğrusu yemek borusu alev alev sanki
gidi yetkilinin odasında uzanıcam kızlar görüşürüz yine

geçmiş olsun tatlım sade bir soda iç istersen hemen geçiyor

Hosgeldınız kızlar hacer filancam bennebılyım ve benım gormeıdkelrımmm hosgledınızzz

hoş bulduk canım...

Hosgeldınız kızlar hacer filancam bennebılyım ve benım gormeıdkelrımmm hosgledınızzz

Hoşbulduk ,sen de hoşgeldin..

Zaman geçse de artık bebeklerimizi kucağımıza alsak şu sorunlar da bitse artık..

cnm zehırlendıysen (oyle dusunduler ya)
bolbol yogurt ye hıc bıse olmaz..

evet tatlım benimkilerde içinde normal dimi abartmışım gibi geldi biran

geçmiş olsun tatlım sade bir soda iç istersen hemen geçiyor

hoş bulduk canım...

tabı cnm normal o zmn
ben bebegın sadece sandım
az bıle bence bende koca bı poset(bnmkıler)
bıde bebegın cantası dolu
puset ıcındede battanıyesı kaldı onu sokamadım cantaya dusun

canım geçmiş olsun hamilelikle alakalı değildir heralde hiç duymadım çünkü umarım tez zamanda düzelirsin

Değil dedi acildeki doktor,zehirlenme veya başka bişey olabilir dedi ..Ama,korkumdan serum da almadım ..
Tansiyonum 10a 6 falan cıkıyor,yüksek de çıkmadı ki..Ben de yüksek tansiyonun çok zararlı olduğunu biliyorum da yüksek de değil ki tansiyonum..
Selam kızlar .biz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk ? Nasılsınız bakalım

canım çok geçmiş olsun. hıcbır fıkrım yok ama bi başka dr. daha gitsen keşke iyi olurdu :44:

Gidemedim bütün günümüz orada geçti zaten 4e kadar cıkamadım kı yataktan Yediğimi kustum..Başka doktora da gitsem serum ya da ilaç werseler kullanamam ..Geçen 8 aylık bebeği olan,babamın uzaktan bir tanıdıgına serumla antıbıyotık werılmıstı ve bebgını kaybetmıstı...Asla riske giremem ,guvenemem de..

cnm zehırlendıysen (oyle dusunduler ya)
bolbol yogurt ye hıc bıse olmaz..

Saol ,ewet bol bol yoğurtla ayran yedim..Kusmam ve bulantım bitti de şu deli gibi dönen başımı bir türlü anlamadım..İnternetten baktım da rahim genişlerken beyne kan gitmesi azalıyormus, ondanmıs yazıyordu ..Nihle senın 37 günün mü war gerçekten ..Çok az kalmıs maaşallah..

yok cnm aslında onu deısmem gerek
27 gunum kaldı bnm..

geçmiş olsun canımm . kızların dediği gibi soda içersen iyi geliyorrr
hoşbulduk canım benim sende hoşgeldinnn

Yaa tatlım ben de çok merak ettim şimdi . off bu dr.lara da güven olmuyo ki test falan yaptılar dimi zehirlenmiş misin falan diye? Serum yüzünden mi kaybetmiş bebeğini(

elefera canim qunaydin.
Elif melek qule qule eskitsin cicilerini ins :) burnun kanamis qecmis olsun.o dikkatimi cekti endise etme demek istedim
Hafta sonu evimi tasidim 2qun sitres yorqunluk uykuda kalmadi haliyle aksamdan bu saate hala kaniyor burnum.
Aqrim sizim yok diyede nazlanmak istemedim doktora qitmedim ama cok tepki aldim. Iykide qitmemisim az once doktorumu aradim normalmi dedim. Sakir sakirmi kaniyo dedi hayir dedim aci hissediyorum dokunduqumda iceriye bosaliyor dedim
gayet normal sakin endise etme dedi. Ozellikle qeleyim isterseniz die baski yaptim hayir hic qerek yok ben qerek qorseydim kulak burun boqaza sewk edecektim zaten dedi
Endise etme meleklerde bizde iyiymisiz canim :)

şubat başı mı kız sen ne zaman doğurmayı düşünüyorsun :))

Cok mu gec olur?
Ya ıste karar veremıyorum kı.
Dıyorum dogumda evım tertemız olsun, o nedenle bıraz gec yaptırmak ıstıyorum.
Bırde somestrı tatılınde ablam ve yegenlerım gelmeyı dusunuyor.
Pis ve dagınık cocuklar degıldırler ama yıne de cocuklar gelsın-gıtsın sonra temızlık yaptırayım dıyorum.
Ablamı bılıyorum cunku, baslıycak cocuklara'aman dıkkat edın, aman kırletmeyın' demeye.
Ama 'zaten temızlık yapılacak' dersem, daha rahat edebılır.

eleferacım kaç kilo aldın sen?
Sey ben, ımmm 20 kg dan accık fazla gıbı.
Napim ya, ıstahım cok yerınde.
Odemde cok, o da kılo gıbı gosterıyormus.
Bende kendımı avutuyorum, bebıs dogunca bebıs+ kılo + kan + odem fılan derken bır ayda epey bır hafıflerım.
Sonra da baslarım spora.

Gecmıs olsun canım.
Bas donmesı cok fecı bır durum.
Sebebı hakkında fıkrım yok ama devam edıyorsa yenıden doktora gıtmenı onerırı
m.

Tam bilmiyorum kulaktan dolma bildiğim ,kızın 8 aylık hamıleyken acıle kaldırıldıgı ve verdıklerı serumdan dolayı da sonradan bebeğinin öldüğü..Dün serum wereceklerdı,eşim de ''istemiyoruz''dedi çıktık..Test de yapmadı,sadece bebeğe bakıp iyi olduğunu ve bebekle ilgili bi sorun olmadığını anlattı ..İshal war mı dedıler,yoktu ..Tansiyonum da 10-6ydı ..Bişey bulamadılar tam yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…