2012 Şubat Anneleri

ya beni tarih yanlış benim sat ım 9 mayıs ..tahmini dogum tarihi 13 Şubat...

bu arada benim canım fastfood istiyo, şöyle mc royal menu falannn... pufffsss su hamişlik bitsin emziriyorum falan demicem yicemmm :S

selam kızlar öncelikle..nasılsınız bakalım.....ben geç geldim bugün ama kimsecikler yok...dünürüm hiç merak etme annelik öyle bişeyki hiç bilmediğin şeyleri bile öğreniceksin onunla birlikte ben iki kardeşimi büyüttüğüm için bu bezleme vs gibi şeylerde sıkıntı yaşayacağımı hiçç düşünmüyorum inş sağ sağlim doğarlar..en önemlisi hasta olmamaları o zaman ne uyuyorlar nede uyutuyorlar...ister istemez seninde aklın kalıyo bebekte uykun kaçıyo....ama inan ama en kolayı bezlemesi yıkaması vs.....bende bir an önce doğsun istiyorum çokk merak ediyorum oğlumu artık yaaa

cnm olacaksın inş iyi bir anne..zaten iyi bir anne kavramı kişiye göre değişir bişey ..... ama annelik öyle bişeyki bi anda sen bile kendini tanıyamicaksın ve bakıcaksın ki bebeğinle ne güzel günler geçmiş ve sen işi iyice kapmışsın...biraz eş ve çevre desteğide öenmli aslında bu konuda..insan eşindende destek almalı..sen iyi bir anne olcaksın kelimesini bile eşimizden duymak bize moral verir emin ol beneşimden duyuyorum bunu inş da öyle olur cnm.....endişeler şu zamanda çok çok normal aslında.....ben bile kardeşlerimi kaç kez annemle yıkadığım halde tek nasıl yıkıcam diye bazen aklıma gelmiyo değil..onunda çaresini buldum eşim akşam işten gelince onunla beraber yıkarım ele avuca gelinceye kadar.....hem oda babalığının bilincine varmış olur....allah yardımcımız olsun her konuda....bu arada benim oğlumda deniz gibi sürekli oynuyo bigün bigün bi bakıyorum ses yok değişik bişey bunlar yaa.bi anda başlıyo tekmik atmaya..yaramaz...akşam yattım soluma ayaklarını uzatıp çekiyo bi rahat vermedi...sonra ayakları üzerinden sağıma döndüm o zaman rahat durdu..daha şimdiden beni yönetiyo yaramaz....babasıyla ne zaman konuşcak araya giriyo..ahh bi doğsalar sağ sağlim 2012 de onlara kavuşcak olmak çok güzel....ben aslan burcuyum bide kızlar aslan burcunu şubat ayından sonra çok güzel günler bekliyormuş oğlumda şubatta doğcak benim..dahada heyecan yaptım inş öyle olur inş....

hoşgeldin canım.. inş dediğin gibi iyi bi anne olabilierim.. bence bebeğinle birlikte güzel günler bekliyo seni yüreğini ferah tut

ben birazdan çıkıcam arkadaşlar. şimdiden hepinize iyi yıllar diliyorum. 2012 ye karnı burnunda giricez inşallah. umarım ömür boyu yavrularımız hep yanımızda olur. (hatta her yılbaşı ) evlenselerde

hepinizi çok seviyor vekocamaaaan öpüyorum. yeğenlerime çok iyi bakın.

canım sana da iyi seneler.. sende iyi bak bebişe

amin canım valla aslında fazla kaçırmasam yemeği böyle olmazdı sanırım benim hatam engel olamıyorum yeme hissime:125::125:

bebiş kemiriyor ondandır :))

iyi senelerrrrrrrrrrrrrr.........

sende cnm iyi bak kuzuya...iyi seneler olur hepimiz için inş.......2012 de akşam eşimede diyorum bu sene göbeğimde seneye hemen hemen yaşına gelmiş olacaklar 10 11 aylık falan olacaklar..ne güzel.....
hoşgeldin canım.. inş dediğin gibi iyi bi anne olabilierim.. bence bebeğinle birlikte güzel günler bekliyo seni yüreğini ferah tut

inş cnm inş öyle olur..çok umutlu giriyorum bu yıla..herşeyden önce evladlarımız olcak anne olacağız...çok şükür......inş herşey güzel olur..ocak annelerindede doğumlar bayağı başladı iki bayan daha doğum yapmış ikiside sezeryanla ve korkulcak bişey değil demişler ...onlar kavuştukça bende mutlu oluyorum ve kendimi dahada merak ediyorum....:44:..inş herşey güzel olu...bu arada kızlar tembel bugün kimse yok...yılbaşı hazırlığımı var acaba..hindimi yapılar ki....

ayyy bizdede başladı ya devamı gelir artık ocağada giriyoruz patır patır doğurcaz
kız hindi pişir adet yerini bulsun.. bende yarın başlarım hazırlıklara ama eşim annemlere gidelim diyo aha o öyle dedi mi saçlarım aynen böyle oluyo

allah iyiliğini versin emi..cnm değil hindi tavuk bile cnm çekmiyo .....anca çerez falan alırım yarın ben....eşim zaten işte ine..bi yılbaşı izni bile yok adamın yavvvv....bugün erken gelcek ama ....demek saçların öyle oluyo hee...sonra bütün yılın kaynananda geçermiş....

kız öyle deme ağzını hayra aç nolur kaynanamla bi senen hiç düşünemiyorum felaket bu olsa gerek

kız öyle deme ağzını hayra aç nolur kaynanamla bi senen hiç düşünemiyorum felaket bu olsa gerek

genelde öyle derler ya seneye nasıl girer isen bütün senen öyle geçer diye...gerçi ben geçen yıl başı hamile değildim ama.......tmm tmm ağlama inş geçmez öyle..gitme boşver yaa evde otur al çerezini...keyif yap ohhh....miss

dur bakalım kocişle papaz olmadan nasıl sıyrılabilirim onu düşünüyorum bulursam ohhh evdeyim ama yok bulamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…