- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.181
Bu Bukleecıqım varya bızı sıraya dızıp usturaya vurmazsa ıyı.:18: Kızı sinir küpü ettiLer
oooo tadından yenmez o zmn
aman ne zevksızım ben nasıl aklıma gelmedı
dınleme kız benım gecen sıgara cnm ıstedı esıme dedım bı tane ıctım o kadar laf saydıkı....
bende dedım ya aserdıysem ya kulagı olmazsa ya bebegın cnı ıstedıyse falan hemn yumusadı
baska ıcme ama heee dıyo
sende ole yap ya aserdıysem
Kızlar doğumda yanınızda kim olacak. Bu konuyu düşündükçe o kadar üzülüyorum ki(
Kaynanamla aram iyi değil zaten iyi olsada onun kimseye hayrı olmaz.
Ben ölsem umru olmaz gider mutfakta kocasıyla kahvaltı keyfi sigara keyfi yapar. Gerizekalı şey tövbe yarabbim ya.
Annemdende hayır yok. oda sıkıntıya gelemez hiç. Rahatından ödün vermez. Gelir birgün sonra baban evde yanlız der gider.
Ablam var ama onunda 2 yaşında bir oğlu var yani yararından çok zararı olur bana. Çocugu durmaz filan. Onlamı uğraşcak benlemi???
Eşim ben sana bakarım diyor ama erkek yani sonuçta hem işe gitmesi gerek. Allah yardımcımız olsun kızlar. Ama zor günler beni bekliyor üzülüyorum.
Kızlar doğumda yanınızda kim olacak. Bu konuyu düşündükçe o kadar üzülüyorum ki(
Ben ölsem umru olmaz gider mutfakta kocasıyla kahvaltı keyfi sigara keyfi yapar. Gerizekalı şey tövbe yarabbim ya.
Annemdende hayır yok. oda sıkıntıya gelemez hiç. Rahatından ödün vermez. Gelir birgün sonra baban evde yanlız der gider.
Ablam var ama onunda 2 yaşında bir oğlu var yani yararından çok zararı olur bana. Çocugu durmaz filan. Onlamı uğraşcak benlemi???
Eşim ben sana bakarım diyor ama erkek yani sonuçta hem işe gitmesi gerek. Allah yardımcımız olsun kızlar. Ama zor günler beni bekliyor üzülüyorum.
kız yok sizi değil kocişi kesicem
sigara içmeseydin keşke sonra pişman olmadın mı kız
yok vallahı hıc pısman olmadım.
ne yalan soylım..
snradan aklıma geldı ama dua ettım habıre
ortamına gore ıcıyorum ben ama sureklı deıl
evde hıc ıcmem ve ya ıcmeyenın yanında vs..
gunlerce ıcmesem aramam ama o an o kadar cnm ıstedıgı
sankı baklava gıbı goruyordum onu
tabıkı yararlımı? tabıkıde deıl....
alısmasam ıyı barı..
kız yok sizi değil kocişi kesicem
sigara içmeseydin keşke sonra pişman olmadın mı kız
kızlar ben cıkıyorum annemı cok ozledım
bugun aradı ozledım senı dedı sancım var gelemem anne dedım
ama ıcıme dokundu.
kalkım hazırlanım da gıdım. dayanamadım yıne yaa uff 40 gun nasıl evde durcam benn
kızlar ben cıkıyorum annemı cok ozledım
bugun aradı ozledım senı dedı sancım var gelemem anne dedım
ama ıcıme dokundu.
kalkım hazırlanım da gıdım. dayanamadım yıne yaa uff 40 gun nasıl evde durcam benn
YemekLeri stokmu? abow sizden kOrkuLur hea feLaket zekisiniz
Sabah erken uyanmaLar ne kadar sinir bozucuySa o anda qeLen uyku aksine öyLe tatLı oLuyorki bütün qece deLiksiz uyusam bende ondaki tadı aLamıyOrum. Gözümü bi aÇıyorum saat oLmus 11. BiLiyorum o duyquyu
kız benim koca yemeksiz çıldırır, yemek olsun yeter... pamuk gibi olur herişi yapar buzluğu bir doldurmuşum varya gıdım yer yok onar bitene kadarda düzelirim heralde
tam da akşam konusu oldu bunun eşimle...
bizde kayınvalide bir aDım önde olur yani saygı için kız annesi geride durmayı tercih eder.
mesela annem kayınvalide olsa gelinin annesi annemi hiçe sayıp ben bakarım ben ederim derse ayıp kaçar,neyseee
şimdi annem bana diyor ben geride dururum kaynanan ben bakamam derse o zaman devreye girerim...
kaynanam senelerce çalışmayan kadın ben hamile kalınca işe girdi şimdi çalışıyor...onu bahane edip kalmayacak...ha benim işime gelir annemin bakması ama
hiç mi faydasını görmeyeceğim ben eşimin tarafının!!! hep böyle yapıyorlar...eşimede dedim akşam annene en muhtaç olduğum zaman bana yardım etmesi gerekirken
umurunda değil...zaten torunumu mu oluyor umurunda değil kadının...birde varyaa bi kavgamız bir kalp kırgınlığımız olsa gam yemeyeceğim...saygıdan başka bişi yapmadım ben onlara ama böyleler...
bende annene bakmam hasta olunca zaten hangi yüzle bana bak dicek ki dedim...eşimde ben zaten hep sana karşı mahçup oluyorum dedi..arada kalıyorum dedi...ben ne yapayım dedi...onada üzüldüm ne yapacağını bilemiyor...
anlayacağınız zor bir durum allah herkese hayırlısını versin.benim annem bakacak hastanede de lohusa ikende bu gidişle.
şekerim nasıl yaptın bi anlatıver hele ben biraz beceriksizim de bu konularda
Canım Senı Okadar ıyı anLıyorumkı...
3 ayLık hamıLeyken daha memLeketLerınde kaLan kaynanamLar basLadı ne zaman qeLeLım yOk ıste ıs quc yapamazSın faLan dıe.
HaLbukı benım tek ıstedıqım bebeqımın 1 oncekı qıbı benı tam heyeCanLanmısken terk etmemesı ve tutunmaSıydı.
Bı durun bakaLım daha 6 ay var heLe mewLa O qunu qostersın dıyerek set kurdum.
Sonra her 2 eLtımdende LohusaLık donemlerınde hıcbısı yapmadıqını anca oturduqunu canın bısı cekermı acmıSın sutun qeLıomu becerebıLıomusun faLan hııııc ıLqıLenmedıqını soyLedıLer.
Bendekı kredısıde bu ıddıaLarı doqruLıuyor ve resmen torun bahanesı ıLe tatıLe qıdıcek bıyer aradıkLarı ızLenımı verıyOLardı bana.
AnnemLe konustum bu mewzuyu.
Ben yabancının yanında rahat oLamam donumu sudyenımı deqısemem dusumu aLamam ıcıme sınmesı Lazım o kısının samımıyetı dedım.
bOyLe soyLeyıncede annem ben bakarım sana dedı onLar oraLardan qeLeceksede yazı buLur o aradada sen herkOnuda yetısmıs oLursun bebeqıne dıyerek mantıkLı bısı soyLedı. BoyLe dusunduqumu soyLedıqım eLtıLerım bana arkaLarıyLa GuLduLer :)
asLa o saLtanatı kurdurmaz sana. qoruceksın corekLenıcek basına hemde ayLar onceden kocasıyLa qeLıcek kızım resmen vaLızını bıLe hazırLıyor ıstanbuLda qıyerım sunu bunu dıye dedıLer.
Ben ısı ınada surukLemenın yada ustunLuk tasLamanın dısında tutup Tek derdımın yawrumun saqLıkLıca toparLanmasının dısına cıkarmamaya caLıstım hep.
Cunku Kıracıydım. ewım buz qıbıydı. ufoyLa cocukmu ısınır?
arka odaLara qıtsem ben usutucem.
Cocuk bundan nekadar etkıLenmıcek?
doqaLqazı yaksam esım nasıL odıcek ?
annecıqımın mıs qıbı ewı warkeN nıe kendımı sefıL edeyımkı...
Kaynanama soyLemıs eLtıLerım.
Feray annesınde kaLıcak. Doqrusuda bu zateN nıe qıdıyOsunkı ayLar onceden. Yaz qeLır bebek toparLanır sewıLecek duruma qeLır dıyerek kaynanamın heyeCanını sondurmusLer. HaLbukı bunu bıLe ıstemezDım. Keske kendısı dusunebıLseydı.
Bu arada bır oturdukLarı eLtım 3. bebeqıne hamıLe ve 1 aya kadar doqum yapıcak.
Dusun Onu bırakıp 2 cocukLa bana qeLıcek :)))))))))))))))))))))
Bunu oqrenen kayınvaLıdem qerı adım attı ve annen yanında oLduqu ıcın akLım ıcım rahat yanında oLmayı cok ısterdım Kızım dedı bana.
Sorun deqıL. bu kadar buyutmeyın. SaqLıkLıca bır hamıLeLık donemı qecırdım doqumda boyLe oLursa kahramanLık yapmaya qerek yOk. Buyuturuz bı sekıLde kımsenın yoLLara dusmesıne haCet yOk Oturun sıcak evınızde dedım :)
eLtıLerımde haLa hayret ıcerısındeLer.
eee aLLah fesatLık vermeye qorSun.
Ben neyın derdındeyım OnLar neyın.... PayLasmak ıstedım sadece quLum. Beynını sısırdıysem kusura bakma :)
tam da akşam konusu oldu bunun eşimle...
bizde kayınvalide bir aDım önde olur yani saygı için kız annesi geride durmayı tercih eder.
mesela annem kayınvalide olsa gelinin annesi annemi hiçe sayıp ben bakarım ben ederim derse ayıp kaçar,neyseee
şimdi annem bana diyor ben geride dururum kaynanan ben bakamam derse o zaman devreye girerim...
kaynanam senelerce çalışmayan kadın ben hamile kalınca işe girdi şimdi çalışıyor...onu bahane edip kalmayacak...ha benim işime gelir annemin bakması ama
hiç mi faydasını görmeyeceğim ben eşimin tarafının!!! hep böyle yapıyorlar...eşimede dedim akşam annene en muhtaç olduğum zaman bana yardım etmesi gerekirken
umurunda değil...zaten torunumu mu oluyor umurunda değil kadının...birde varyaa bi kavgamız bir kalp kırgınlığımız olsa gam yemeyeceğim...saygıdan başka bişi yapmadım ben onlara ama böyleler...
bende annene bakmam hasta olunca zaten hangi yüzle bana bak dicek ki dedim...eşimde ben zaten hep sana karşı mahçup oluyorum dedi..arada kalıyorum dedi...ben ne yapayım dedi...onada üzüldüm ne yapacağını bilemiyor...
anlayacağınız zor bir durum allah herkese hayırlısını versin.benim annem bakacak hastanede de lohusa ikende bu gidişle.
ben doğurana kadar sadece kocamı istiyorum yanımda. zaten doktorlarda kalabalık olmayın diyo. anne strese giriyomuş. annemi getiremem hasta çünkü. kaynvalidemin yanındada rahat edemem, uzanıcam kalkacam emzirecem gaz çıkartıcam, o kadar ilişkimiz yok kendisiyle.
ben doğumu atlataymda kim gelirse gelsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?