2012 Şubat Anneleri

Bu Bukleecıqım varya bızı sıraya dızıp usturaya vurmazsa ıyı.:18: Kızı sinir küpü ettiLer

kız yok sizi değil kocişi kesicem

sigara içmeseydin keşke sonra pişman olmadın mı kız

cnm hıc kafana takma. o gun gelsın senın en ıyı destekcın olan esın olacak yanında
bende senın gıbıyım kayınvalıdemı sevmıyorum.
annem hasta ablamın cocuk(ları) var.
hıc kımseden hayır yok yanı
esım ızne ayrılacak o olacak yanımda
tabı kayınvalıdem de olur buyuk ıhtımal
esım olduktan snra hıc bıse olmaz.
bence dogumnda esın ızne cıksın. sonra zaten kendımızı toparlarız..

canım allah büyük bi bakan çıkar.şimdiden bunlara takılma.belk çok iyi olacaksın kimsenin bakımına ihtiyacın olmayacak.benim ilk doğumumda kayınvalidem artık evine gitsin diye gözünün içine bakmıştım.torunları işin içine girince insanlar çok değişiyorlar.emin ol seninki de öyle olacaktır.

yok vallahı hıc pısman olmadım.
ne yalan soylım..
snradan aklıma geldı ama dua ettım habıre
ortamına gore ıcıyorum ben ama sureklı deıl
evde hıc ıcmem ve ya ıcmeyenın yanında vs..
gunlerce ıcmesem aramam ama o an o kadar cnm ıstedıgı
sankı baklava gıbı goruyordum onu
tabıkı yararlımı? tabıkıde deıl....
alısmasam ıyı barı..

kızlar ben cıkıyorum annemı cok ozledım
bugun aradı ozledım senı dedı sancım var gelemem anne dedım
ama ıcıme dokundu.
kalkım hazırlanım da gıdım. dayanamadım yıne yaa uff 40 gun nasıl evde durcam benn

kız bebek için zararlı
sen içersen iç
bebişi niye boğdun orda

Hihihihi

NıhLeecıqım katıLıore sana. iÇiLmezmi beee ahh 1 yıL önce bırakTım düşükten sOnra. Şimdi dumanını duyduqumda akLım tavana vuruyOr. Arada kacırıyorum bende miss oLuyor miSssss

Son düzenleme:

kız sen doğurcan demi az kaldı dimi??

hadi git sonra çıkamıycan evden bacım hadi öpüldün

Hadı qıt qıt deqısıkLık oLur umutsuz ev kadınım benım

kızlar günaydın... bugün kocamı gönderdim tam yatağı düzelticektim...dün oleyken benim için uyusaydın kız dedi sıcacık yatağına girseydin dedi allahım bahane arıyormuşum bir uyumuşum 11 de kalktım...
nurummm canım üzülme bende yanlızın doğumdan sonra eşim bakacak mecburen gitmeyecek işe 1 hafta bende yemekleri felan stok yapıyorum buzluğa şimdi...yalnız değilsin birtanem

Son düzenleme:

tam da akşam konusu oldu bunun eşimle...
bizde kayınvalide bir aDım önde olur yani saygı için kız annesi geride durmayı tercih eder.
mesela annem kayınvalide olsa gelinin annesi annemi hiçe sayıp ben bakarım ben ederim derse ayıp kaçar,neyseee
şimdi annem bana diyor ben geride dururum kaynanan ben bakamam derse o zaman devreye girerim...
kaynanam senelerce çalışmayan kadın ben hamile kalınca işe girdi şimdi çalışıyor...onu bahane edip kalmayacak...ha benim işime gelir annemin bakması ama
hiç mi faydasını görmeyeceğim ben eşimin tarafının!!! hep böyle yapıyorlar...eşimede dedim akşam annene en muhtaç olduğum zaman bana yardım etmesi gerekirken
umurunda değil...zaten torunumu mu oluyor umurunda değil kadının...birde varyaa bi kavgamız bir kalp kırgınlığımız olsa gam yemeyeceğim...saygıdan başka bişi yapmadım ben onlara ama böyleler...
bende annene bakmam hasta olunca zaten hangi yüzle bana bak dicek ki dedim...eşimde ben zaten hep sana karşı mahçup oluyorum dedi..arada kalıyorum dedi...ben ne yapayım dedi...onada üzüldüm ne yapacağını bilemiyor...
anlayacağınız zor bir durum allah herkese hayırlısını versin.benim annem bakacak hastanede de lohusa ikende bu gidişle.

YemekLeri stokmu? abow sizden kOrkuLur hea feLaket zekisiniz
Sabah erken uyanmaLar ne kadar sinir bozucuySa o anda qeLen uyku aksine öyLe tatLı oLuyorki bütün qece deLiksiz uyusam bende ondaki tadı aLamıyOrum. Gözümü bi aÇıyorum saat oLmus 11. BiLiyorum o duyquyu

kız benim koca yemeksiz çıldırır, yemek olsun yeter... pamuk gibi olur herişi yapar buzluğu bir doldurmuşum varya gıdım yer yok onar bitene kadarda düzelirim heralde

Canım Senı Okadar ıyı anLıyorumkı...
3 ayLık hamıLeyken daha memLeketLerınde kaLan kaynanamLar basLadı ne zaman qeLeLım yOk ıste ıs quc yapamazSın faLan dıe.
HaLbukı benım tek ıstedıqım bebeqımın 1 oncekı qıbı benı tam heyeCanLanmısken terk etmemesı ve tutunmaSıydı.
Bı durun bakaLım daha 6 ay var heLe mewLa O qunu qostersın dıyerek set kurdum.
Sonra her 2 eLtımdende LohusaLık donemlerınde hıcbısı yapmadıqını anca oturduqunu canın bısı cekermı acmıSın sutun qeLıomu becerebıLıomusun faLan hııııc ıLqıLenmedıqını soyLedıLer.
Bendekı kredısıde bu ıddıaLarı doqruLıuyor ve resmen torun bahanesı ıLe tatıLe qıdıcek bıyer aradıkLarı ızLenımı verıyOLardı bana.
AnnemLe konustum bu mewzuyu.
Ben yabancının yanında rahat oLamam donumu sudyenımı deqısemem dusumu aLamam ıcıme sınmesı Lazım o kısının samımıyetı dedım.
bOyLe soyLeyıncede annem ben bakarım sana dedı onLar oraLardan qeLeceksede yazı buLur o aradada sen herkOnuda yetısmıs oLursun bebeqıne dıyerek mantıkLı bısı soyLedı. BoyLe dusunduqumu soyLedıqım eLtıLerım bana arkaLarıyLa GuLduLer :)
asLa o saLtanatı kurdurmaz sana. qoruceksın corekLenıcek basına hemde ayLar onceden kocasıyLa qeLıcek kızım resmen vaLızını bıLe hazırLıyor ıstanbuLda qıyerım sunu bunu dıye dedıLer.
Ben ısı ınada surukLemenın yada ustunLuk tasLamanın dısında tutup Tek derdımın yawrumun saqLıkLıca toparLanmasının dısına cıkarmamaya caLıstım hep.
Cunku Kıracıydım. ewım buz qıbıydı. ufoyLa cocukmu ısınır?
arka odaLara qıtsem ben usutucem.
Cocuk bundan nekadar etkıLenmıcek?
doqaLqazı yaksam esım nasıL odıcek ?
annecıqımın mıs qıbı ewı warkeN nıe kendımı sefıL edeyımkı...
Kaynanama soyLemıs eLtıLerım.
Feray annesınde kaLıcak. Doqrusuda bu zateN nıe qıdıyOsunkı ayLar onceden. Yaz qeLır bebek toparLanır sewıLecek duruma qeLır dıyerek kaynanamın heyeCanını sondurmusLer. HaLbukı bunu bıLe ıstemezDım. Keske kendısı dusunebıLseydı.
Bu arada bır oturdukLarı eLtım 3. bebeqıne hamıLe ve 1 aya kadar doqum yapıcak.
Dusun Onu bırakıp 2 cocukLa bana qeLıcek :)))))))))))))))))))))
Bunu oqrenen kayınvaLıdem qerı adım attı ve annen yanında oLduqu ıcın akLım ıcım rahat yanında oLmayı cok ısterdım Kızım dedı bana.
Sorun deqıL. bu kadar buyutmeyın. SaqLıkLıca bır hamıLeLık donemı qecırdım doqumda boyLe oLursa kahramanLık yapmaya qerek yOk. Buyuturuz bı sekıLde kımsenın yoLLara dusmesıne haCet yOk Oturun sıcak evınızde dedım :)
eLtıLerımde haLa hayret ıcerısındeLer.
eee aLLah fesatLık vermeye qorSun.
Ben neyın derdındeyım OnLar neyın.... PayLasmak ıstedım sadece quLum. Beynını sısırdıysem kusura bakma :)

şekerim nasıl yaptın bi anlatıver hele ben biraz beceriksizim de bu konularda

bir yoğurt kabı dolusu yaprak sardım, kadınlar parayla mantı yapıyordu 2kg mantı yaptırdım(bize en az 5 sefer yetiyor), bir fırın tepsisi karnı yarık yaptım 2'şer 2 şer kağıt tabaklara koydum pişirip, biber dolması yatım pişirdim koydum, 8 patlıcan közledim soydum benimki ali nazik olayına bayılır, sulu köfte yuvarladım, normal köfte yaptım, birde nohut ve fasulye haşlayıp koydum sanırım bu kadar...

kızlar şimdi ben batıkentte sosyete pazarı varmış oraya gidiyorum eltim aradı gelince görüşürüz. by by

yok kız ne şişirmesii..olurmu öyle şey..
seninki yine düşünüyor benimki başımda büyük olup ayşe löyle mi yapalım kızım ben çalışcam fırsat buldukça yanına geleceğim dese yeminle içim gam yemeyecek...
hiç lafı bile yok hiç konuşulmuyo sanki ben hamile değilim ya....

keşke benimde kaynanam böyle yapsa işte herkesin beklentisi farklı .. gerçi benimkide yardım amaçlı değil burun sokkmak amaçlı destek olacak sözüm ona ama bakalım
inş geride durur.. zaten annem ona bırakmaz yaşlı diye

ben doğurana kadar sadece kocamı istiyorum yanımda. zaten doktorlarda kalabalık olmayın diyo. anne strese giriyomuş. annemi getiremem hasta çünkü. kaynvalidemin yanındada rahat edemem, uzanıcam kalkacam emzirecem gaz çıkartıcam, o kadar ilişkimiz yok kendisiyle.
ben doğumu atlataymda kim gelirse gelsin ..

ohhh rahat rahat doğurayım diyosun yani ne güzel en güzeli bu dediğin hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…