2012 Şubat Anneleri

saçlarına bayıldım :)) bende pazar günü yılın ilk günü görümcecime gideceğim :)) ama ben mutluyum :)) benden iyidir görümcem valla ..

saçlarına bayıldım :)) bende pazar günü yılın ilk günü görümcecime gideceğim :)) ama ben mutluyum :)) benden iyidir görümcem valla ..

olayyy olayyy olayyy görümcem benden iyidir dedi....görümcesi ile arası bozuk olanlar duymasın.........benimkiler yaşlı yaa benim gibi kızları var

hakikaten olay nasıl yane ay görümcem geldi şimdi aklıma irkildim bak yine simarik kız nasıl iyi görümceden iyi ha

dur bakalım kocişle papaz olmadan nasıl sıyrılabilirim onu düşünüyorum bulursam ohhh evdeyim ama yok bulamazsam

kolayı var ... sana cok güzel planlarım var de :)) hatta bugünde başla aşka fişneye... güzel bir yemek hazırlarsın kocişinee... film allırsın... süslenir püslenirsin.. son yalnız yılbaşımız de annen de napcezz de benim farklı planlarım var de.. valla benim oyle sorunum olmadıgı halde diyorum 2011 in sonlarını yapalım diye :)) erkekleri kandırmaya ne var ? hem sen de mutlu olursun... fena mı ? 2012 inin ilk anlarına şöyle girelim de 2012 imiz bol aşklı olsun de :))

olayyy olayyy olayyy görümcem benden iyidir dedi....görümcesi ile arası bozuk olanlar duymasın.........benimkiler yaşlı yaa benim gibi kızları var

benim en genc görümcem 32 yaşında :)) onlarda iyilerdir .. bahsettiğim 40 ın üzerinde , erken evlenmiş o da..benim yaşımda oglu var :)) ama iyi kadın bee .. valla allah razı olsun bize geldiğinde eltim olsun görümcem olsun kendi evleri gibi davranırlar..ben dalga yaparım gelinim ben bana kötü davranın..sen otur görümceciğim derim ayagına hizmet ederim gülüşürüz... kapının eşiğine sandalye koyar otururum ezik gelinmiş gibi :)) kadın bana hıkk demedi..belamımı isticem iyiler yani...

ama 2 tane gelinim var ikisi de benden büyük biri öz diğeri kuzenimin eşi... neler yapıyorum onlara :)) kendi yaptıklarımı ona yaptırıyorum kahve yap gelin,ayy beceriksiz gelin, abi sen bunu boşa :)) gelin oldugumu senden anlıyorum diyor kuzenimin eşi.. gerçi benim hayat tarzım bu sataşmak :) o yüzden boyle şakalarla geçtiği için birbirimize kapışcak zaman bulamıyoruz..

haklısın aslında aklımdan geçmiyo değil ama ben artık cazibemi yitirdim adamı cezbetmez ki boşver anneme gidelim derse çok bozulurum :18::18::18:

haklısın aslında aklımdan geçmiyo değil ama ben artık cazibemi yitirdim adamı cezbetmez ki boşver anneme gidelim derse çok bozulurum :18::18::18:

o bizim gözümüzde öyle canım... ben de artık çirkin hissediyorum kendimi göbüşümden dolayı.. o yüzden beni seksi bulacagını düşünmüyorum ama daha cinsel heyecanımız bitmedi.. tabi bende bitirmemek için elimden geleni yaptım :S artık güzel değilim , şirinim diyorum :)) o da ben korkuyorum sen kalabalıga girince sana nazar degecek diye , senin gibi güzel hamile var mı diyor ?? gönlümü alıyor işte garibimm... bende cok eskisi gibi mutlu geceler yaşamıyorum ,hatta biran önce eski halime dönmek eski kadınlıgımı hissetmek istiyorum .. ama elimdeki malzemeyle de kocamı olabildiğince mutlu etmeye çalışıyorum... bazen vücutla değil sevgiyle de oluyor meşk...şimdilik sevgiyle idare edicezz ...

yinede son dönemlerimizdeyiz fazla aşka meşke kaptırmayın kendinizi kızlar erken doğumu bile tetikliyo son 3 aylık dönemdeyiz çok dikkat etmemiz gerek.... uslu durun bakim ben nasıl duruyorum bakın hamileliğim başından beri 8 ay oldu dile kolay......bu göbekle değil aşk meşk düşünmek aynaya bile bakamıyorum ben bazen..şişmanladım çokya.......eşimde kilo aldı zavallımla iş yerinde dalga geçiyolarmış....tatildesin ondan böyle oldun diye....

ne güzel söyledin canım öyle ya .. bende hevesimi kaybettim noldu acaba bana? bi tek bende mi var bu ohhh bi daha da istemiyorum havasındayım

aa dogumu kolaylaştırıyormuş.. hergün yapmıyoruz ya haftada 1 arada 2 yani :)) 8 aydır duruyor musun gercekten ?

cnm son zamanlarda tehlikeli ama.....normal doğum olmazsa boşa gider bak.......valla duruyoruz cnm....

netten araştırdım,druma da sordum son ay haftada bire düşürün dedi...ama yine de bir daha ki haftadan sonra biz de farklı cözümler yapıcaz normal ilişki harici birşeyler buluruz heralde ... eşimde benden korkakta.. ne boşu canım :) kocamla yaptıgım aşk niye boşa gitsin :)) yani bende 19 haftalık olana kadar durmuştum bulantılardan dolayı falan ..ama 8 ay fazla değil mi insanın rüyalarına girer kıjjj :) cok uzun bir ara olmuş sen dogumdan sonra dikkat et , tekrar hamiş kalma olasılıgın yüksek. :))

Bız ıLk qebeLıqımde ıLk 3 ay haftada 1-2 Kez yapıOduk hersey normaLdı ama bebısım dusTu. haLbukı ıLk 3 ay cOk tehLıkeLıymıs. 3 ay qecmeden 2.ye hamıLe kaLınca aman dedı esım dokunmıCam daha katLanamam onun uzuntusune dıye hıc aqzını acmıyOr qarıbım Bızımde bıze qore yontemLerımız var canııııım adama basının caresıne bak demedık her haL Oyhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…