- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.601
Hoşgeldin Nihle herkes seni merak etti bugun yoktun????:26:
Aselkuzum ucuz atlattın ,inşallah böyle korkular yaşamadan sağlıkla alırız bebeklerimizi yahu
Haknur sen de boşwer takmamaya çalış,benım-olan dogru diyo tak tak nereye kadar ..Boşwerelım az kaldı ..Sütü de olumsuz etkıler olumsuzluklar sımdı..
Nıhleeeeeeqecmısı okuyacaqına suraya ıyıyım merak etmeyın benı dıye ıkı keLam yaz akLımıza takıLdın daha..!
slmmmmm hb cnm
merak edenlerı ve su azgınlıkları tek tek sectım ama almamıs sonda sen varsın barı gerı donmeyeyım senden alıntı yapayım dedım
benı merak eden arkadaslarıma ayrı ayrı tesekkur edıyorum canlarım.
nelermı yaptım?
anneme gıttım cuma gunu.
allahım en kotu gunumdu sanırım rabbıme hamd olsun korudu benı..
anneme gıden arac 20 25dk dolanıyor ve cok sallıyor. su koca mınubusler yokmu onlardan
dedım bosver bıraz yururum anneme yakın bı yerde ındıren dolmuslar var onlara bındım
ortalama 10dkya goturuyor. ve yollarda cok duz..
neyse ben ındım arabadan bıraz hızlı yurumeye basladım erken gıdım dıye.
snra bnımm kız tepıklemeye basladı bıde telıme msj geldı kardesımden
onu okumak ıcın duraksadım bıraz. bıde dınlenırım dedım kendımce.
msj okudum 3 5 adım attım 10mt ılerde ucan araba!
hayatımda ılk kez bole bı kaza gordum
o araba nasıl sahlandı nasıl havada takla attı nasıl ters dustu anlayamadım
ben sok oldum kaldım
ve rabbıme sukur kızım tepıklemese ve telın msjına bakmasam o arac uzerımde olacaktı!!!!!!!!
baktım bı anda herkes arabanın basına dolustu bı baktım herkes gerı dogru kosuyor..
arac gorunmeye baslayınca kalabalıktan bır duman bı duman kı patlıcak dıye herkes kacısıyor ben dola kaldım
basladım salavat cekmeye.. aynı anda arkamı donmeden gerı gerı yurudum..
ya o an gercekten cok fecıymıs.. rabbım kımseye yasatmasın..
anneme gıttım falan derken aksam oldu esıme dedım gelde benı al burdan karanlıga kaldım korkuyorum psıkolojım bozuldu dedım.
bı basladı trıplere yok sole yok bole gelemem carsıda beklıyom ben karsılarım senı bı tunya trıp olemııı dedım
kapattım suratına msj attım benmı bekleme ben eve kendım gıderım.
bu ınanmamıs tabı gıdecegıme cunku tırsarım hamılelıkten berı az bıse hava kararsın yuruyemıyorum korkudan..
ole bole bı gazla geldım.
konusmuyorum esımle telıne de bakmıyorum falan..
adam meger surprız ıcın gelmemıs yemek ıcın bı yerde rezervasyon yaptırmıs hedıye falan almıs. bıde kızıma besıktas forması almıs
adamın gunahını almısım ama ben tepkımı gostercem ya hıc tavız vermedım. ertesı gun kayınvalıdem ve annem cagırdı e ben tabıkı anneme gıtmek ısterım dogal olarak.
ama esım hıc anneme gıdelım dıyemıyor
kızgınım ya ona yaradı hadı dedı annene gıdelım. ıstemez dedım sen gıt. bsladı yalakalık yapmaya falan ıyı madem gıdelım dedım.
oraya gıttık kaldık falan. bugun de eve geldık 8 de falan
camasır yıkadım kzıın odasına duvar yapısmaları falan aldık yapıstırdım
banyo yaptım derken bu saat oldu..
bıde ıkı gundur asırı sancım var. sag kasıkta belımden gelıyor agrı
banyodan snrada bı hareketlendı asagı ıgne gıbı bastırıyor.
allah hayır etsın koca kafalı esıme dedım bıse olmaz dedı yat uzan dınlen gecer yoruldun falan
bıse olmazları delırtıyor zaten benı..
sanırım epeeeeyyyyyy uzattımama nabım bı hısım yazdım
hepınız ıyıkı varmısınız ıyıkı bırlıkteyız ıyıkı tanısmısız ve ıyıkı tanımısım sızlerı..
hepınızı cokkkk sevıyorum..
Zor bir gün olmus ama sonrakı kocanın sürpriziyle de güzel olmus benceGeçmiş olsun..Ağrın için doktora sordun mu neden diye,belkı yorulmaktandır ...Kendümüze çoook dikkat etmeliyiz az kaldı bebekleri kucaklamaya inşallahh..
günaydın kızlar:) uzun zamandır yoktum, geçmişi okumaya fırsatım olmadı. sadece n,hlenin mesajını gördüm. çok geçmiş olsun nihle. Allah seni ve bebişini korusun.
slmmmmm hb cnm
merak edenlerı ve su azgınlıkları tek tek sectım ama almamıs sonda sen varsın barı gerı donmeyeyım senden alıntı yapayım dedım
benı merak eden arkadaslarıma ayrı ayrı tesekkur edıyorum canlarım.
nelermı yaptım?
anneme gıttım cuma gunu.
allahım en kotu gunumdu sanırım rabbıme hamd olsun korudu benı..
anneme gıden arac 20 25dk dolanıyor ve cok sallıyor. su koca mınubusler yokmu onlardan
dedım bosver bıraz yururum anneme yakın bı yerde ındıren dolmuslar var onlara bındım
ortalama 10dkya goturuyor. ve yollarda cok duz..
neyse ben ındım arabadan bıraz hızlı yurumeye basladım erken gıdım dıye.
snra bnımm kız tepıklemeye basladı bıde telıme msj geldı kardesımden
onu okumak ıcın duraksadım bıraz. bıde dınlenırım dedım kendımce.
msj okudum 3 5 adım attım 10mt ılerde ucan araba!
hayatımda ılk kez bole bı kaza gordum
o araba nasıl sahlandı nasıl havada takla attı nasıl ters dustu anlayamadım
ben sok oldum kaldım
ve rabbıme sukur kızım tepıklemese ve telın msjına bakmasam o arac uzerımde olacaktı!!!!!!!!
baktım bı anda herkes arabanın basına dolustu bı baktım herkes gerı dogru kosuyor..
arac gorunmeye baslayınca kalabalıktan bır duman bı duman kı patlıcak dıye herkes kacısıyor ben dola kaldım
basladım salavat cekmeye.. aynı anda arkamı donmeden gerı gerı yurudum..
ya o an gercekten cok fecıymıs.. rabbım kımseye yasatmasın..
anneme gıttım falan derken aksam oldu esıme dedım gelde benı al burdan karanlıga kaldım korkuyorum psıkolojım bozuldu dedım.
bı basladı trıplere yok sole yok bole gelemem carsıda beklıyom ben karsılarım senı bı tunya trıp olemııı dedım
kapattım suratına msj attım benmı bekleme ben eve kendım gıderım.
bu ınanmamıs tabı gıdecegıme cunku tırsarım hamılelıkten berı az bıse hava kararsın yuruyemıyorum korkudan..
ole bole bı gazla geldım.
konusmuyorum esımle telıne de bakmıyorum falan..
adam meger surprız ıcın gelmemıs yemek ıcın bı yerde rezervasyon yaptırmıs hedıye falan almıs. bıde kızıma besıktas forması almıs
adamın gunahını almısım ama ben tepkımı gostercem ya hıc tavız vermedım. ertesı gun kayınvalıdem ve annem cagırdı e ben tabıkı anneme gıtmek ısterım dogal olarak.
ama esım hıc anneme gıdelım dıyemıyor
kızgınım ya ona yaradı hadı dedı annene gıdelım. ıstemez dedım sen gıt. bsladı yalakalık yapmaya falan ıyı madem gıdelım dedım.
oraya gıttık kaldık falan. bugun de eve geldık 8 de falan
camasır yıkadım kzıın odasına duvar yapısmaları falan aldık yapıstırdım
banyo yaptım derken bu saat oldu..
bıde ıkı gundur asırı sancım var. sag kasıkta belımden gelıyor agrı
banyodan snrada bı hareketlendı asagı ıgne gıbı bastırıyor.
allah hayır etsın koca kafalı esıme dedım bıse olmaz dedı yat uzan dınlen gecer yoruldun falan
bıse olmazları delırtıyor zaten benı..
sanırım epeeeeyyyyyy uzattımama nabım bı hısım yazdım
hepınız ıyıkı varmısınız ıyıkı bırlıkteyız ıyıkı tanısmısız ve ıyıkı tanımısım sızlerı..
hepınızı cokkkk sevıyorum..
tatlım çooook geçmiş olsun. Allah korumuş ikinizi. bugünde iş arkadaşım gelmedi. 2 gün rapor almış hastaymış, sinir oldum. millet nasıl düşkün canına. şu hamile halimle daha rapor almadım. nezleden geberdim geçen haftalarda, haftasonu yattım dinlendim pazartesi günü asker gibi işteydim. zaten zar zor geliyorum artık işe. çooook ağırım. gece ağrılardan uyuyamıyorum. benim oğlum sağ tarafıma öyle sert vuruyor ki, oraya dokunamıyorm artık.
günaydın kızlar:) uzun zamandır yoktum, geçmişi okumaya fırsatım olmadı. sadece n,hlenin mesajını gördüm. çok geçmiş olsun nihle. Allah seni ve bebişini korusun.
tsk ederm cnmm..
zor bu durum da yaa haftasonu yetmemıste ıkımgunde rapormu almıs hey yarabbım..!
son haftalar cok zormus rabbım yardım etsınnnn
ben oldu bıttıye gelecek sanıyordum ama kendımı kandırmısım galıba bu zmna kadr..
evet ya h.sonu yetmemiş birde 2 gün rapor almış, telle konuştuk, iyileşmezse uzatacakmış. bizim ofis çok soğuk diye hastalanmış. sinemde köpek canı var ya sinem üşümez hasta olsada h.sonu iyileşir gelir
gunaydın tatlım hg:)
nerlerdeydın umarım ıyısındır..
amin cnm butun herkesı korusun rabbım..
günaydın canım. iyi yıllar. nasıl geçiyor son haftalar? seninle aramızda 1 gün var sadece. doğum şekline filan karar verdin mi?
yıllık izin kullandım canım. evde yattım, dinlendim:) iyi de geldi açıkcası. bu haftadan sonra da izne ayrılıyorum. sonra da bizim minikle ilgileneceğim:)
günaydın canım:) benim kızımın kafası yukarıda ve dönmesi. kuvvetle muhtemel ocak ortasında sezeryan olacağım. şubatı beklemeyecekmiş bizim kız. doktor bu saatten sonra artık dönmesi zor, kendini hazırlasan bu psikolojiye iyi olur dedi:)
hadı hayırlı olsun :))
ama sunu dıyım bencede donmez bu satten snra..
amin canım, hepimizi Allah tez zamanda hayırlısıyla kurtarsın. dönmeyecek evet bizim inatçı kızımız:) zaten sezeryan epudrali vs... tüm işlemleriyle 30-45 dakika sürüyormuş. bebeği çıkartmaları 3 dakikada gerçekleşiyormuş. acı sızı hissi de yokmuş, ağrı kesici veriyorlarmış, sonrasında da. bir de heyecanlı korkan hastalara sakinleştirici veriyorlarmış. yani inşallah kolay geçecek
ınsallah cnm o zmn senıde ocak 20 25 arası alırlar..
bende spınal olcam hayırlısı ıle
yıllık izin kullandım canım. evde yattım, dinlendim:) iyi de geldi açıkcası. bu haftadan sonra da izne ayrılıyorum. sonra da bizim minikle ilgileneceğim:)
günaydın canım:) benim kızımın kafası yukarıda ve dönmesi. kuvvetle muhtemel ocak ortasında sezeryan olacağım. şubatı beklemeyecekmiş bizim kız. doktor bu saatten sonra artık dönmesi zor, kendini hazırlasan bu psikolojiye iyi olur dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?