2012 Şubat Anneleri

CAnım...Sen nerde yapacakısn doğumu?
Ücret ne kadar tutuyor?
CAnım ben erkek kadın doğumcuları daha çok beğeniyorum nedense...

ben açamasaydım bilgisayarımı sana mesaj çekecektim zaten
bende özledm cnm
oğlum bırakmıyoru şimdi
çıkıyorum görüşürüz inş.en kısa zamanda

Canım nerdesin sen
izne ayrıldın diye girmeyeck misin bir daha?

Canım seni çok özledim....
Bebekleri nasıl görümcenin durumu nasıl?

Canım bende sen gibiyim..
Midem nasıl anlatamam..
Ağzımda dolaşıyorum
uyku yok..
Sürekli ayaktayım..
ewvet canım gittim doktora geçmişe yazdım
Okursan belki....
evet einstein gelinimin anası:))))

Canımsın ya moral kaynağım benim...
iyi ki varsın....

kızlar bu arada 6. ayıma kadar toplamda 8 kilo almış bi insanken
son iki ayımda bi 8 kilo daha almanın verdiği enerjiyle
kendime kafa kol girişmek istiyorum

Canım toplamda 16 kilo almışım bende...
Kilo limitimi doldurdum...
Bundan sonrasından korkuyorum valla

Canım hoşgeldin...
Naılsın

....................

Çok geçmiş olsun..
Aman allahım Rabbim korumuş seni de bebeğini de nihleciğim..
ne olur dikkat et...

ay bıde benı dusun seeenn

Canım tekrar geçmiş olsun daha daha iyi olsun inşallah
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
Annen ilaçlarını ihmal etmesin canım takip edin
Nefes açıcı spreyi vs vardır yanından ayırmasın
Hamilelerin duaları kabul olur ya biz de dua ediyoruz sen de bol bol dua et annene
allah tüm hastalara şifa versin canım içinde de annene
Alakasız ama benim iki kız kardeşim var onlar hayırlı insalarla evlensin diye dua ediyorum :))
Hamileyim ya kesin bu duam kabul olacak : ))
Allah izin verirse tabi :)

kız senide alırız nasılsa sende yol üstüsün

hb cnm ıyı olmaya calısıyorum. bunada sukur.
vallahı verılmıs sadakam varmıs..

senın de bebegıne masallah cnm
vıdeoya alsaydın barı..

CAnım...Sen nerde yapacakısn doğumu?
Ücret ne kadar tutuyor?
CAnım ben erkek kadın doğumcuları daha çok beğeniyorum nedense...

...

Ben delta hastanesinde, aslında yalnız olmasam ist da Sema istiyordum,ama evime cok yakın bu hastane.. ben fiyat almadım henüz ama 2011 fiyatlarını duydum arkadaşlardan normal 500,sezeryan 750..
ben her yerde erkekleri begeniyorum,okulda eğitimde çogu seyde erkekler daha sabırlı,daha anlayışlı oluyorlar.. kısmet böyleymiş napimm

hımm evett.. karayolları tarafındayım,yakınım liseye ugra canım beklerim ama kahve yapmammm portakal suyu falan ikram ederim...bebişine kafein verdirmemmm :))

ınsallahhhh cnm
her zmn ettıgım bı dua rabbım herkesın gonlune gore ve hayırlısı ıle versın..

cnm çok geçmiş olsun annene cidden üzülüyorum hastane köşelerinde harap oluyo kadın sürekli..ne zor illet bu şeker yarabbim yaa inş bi daha olmaz bişey cnm yaa

ayşecim evet okudum şimdi çoğunu.....bağlatmayı iyi düşünmüşün ama ben 5 ciyide yaparsın diye ümit ediyodum ama 4 cü sezeryana o riske girdiysen artık 5 çok zor tabi..hakkında hayırlısı olsun cnm korkma inş...bişeycik olmaz..bu arada tekrar aynı yerden olacağınıda ilkkez senden öğrenmiş olduk..sanırım 3 aşkın sezeryanda öyle yapıyolar dimi..normalde her seferinde bi altından diye biliyorum ben....dr gerçekten ilgili bi dr ki çoğu şeyde bilgi vermiş..ben dr çok yoğun olduğu için her gitmemde bi türlü rahat sohbet edemedim ama bu kez telefon edip uygun bi saatinde gitmeyi ümit ediyorum...çünkü ekstradan eşime dedim konuşalım küvezlik bi durum olursa bize masraf çıkarmasın dedim..bazı doktorlar biliyosunuz kızlar kuveze koyup ekstradan para çıkarıyolr masraf oluyo bi dünya..hepsini konuşmak lazım...ne güzel herşeyini görmüşün cnm ya ben hiç bişey anlamıyorum ultrasondan dr diyo şurası şurası diye ama bi türlü bişeye benzetemiyorum..bi tek anladığım kafası..ismi yusuf olck sanırsam adı gibi yusuf yüzlü yakışıklı olur inş....güzel huylu olur....

Canım hastanenin fiyatları oldukça uygunmuş şaşırdım valla
Benim hastanede 3000, 4000 lerden bahsediliyor
Bu gidişimde sorcam daha sormadım
Ben hastaneye değil muayenehaneye gidiyorum doktorla doğumu konuşmayı bu sefere bıraktım bakalım ne diyecek

ınsallahhhh cnm
her zmn ettıgım bı dua rabbım herkesın gonlune gore ve hayırlısı ıle versın..

Amin canım inşallah.

benimkide erkek cnm ben özellikle erkek diye seçmedim aslında cevremde herkes onda doğum yaptı diye gittim bide inançlı bi insan....bi kez annem duymuş kardeşime hamile iken muayenede teli çalmış eşine telde diyomuşki çocuğu için elhamı ezberlemeden ona oyuncak yok diyormuş...tabi buda bi etken gitmemde inançlı kişileri severim ....ama herşeyden önce şimdi normal doğum yaparsam ve çatı muayenesi yaparsa diye çok utanıyorum ben yaaa..nasıl dayanıcam bilmiyorum..kan ter içinde kalırım sanırsam o anda..:26:.gerçi mesleği o adamın sonuçta kaç kadını görüyo ama işte..utanıyorum çokkkkk .

oooooooo bukle sen herkesi aldın ama bize bi kamyon lazım...........ormana gider gibi güle oynaya piknik sepetleri bebeler elimizde gidelim..yoksa anca yeter kamyon bize......
canım sen merak etme hepimiz sığarız bebişlerde sığar gönlümüz geniş kuzum merak etme eğlene oynaya gideriz

küçükyalı da orta sınıf bir hastane.. A sınıfı değil yani :)) sen hangi hastanede dogum yapacaksın canım ?

bendeee...ben kadından bile utanıyorummmmmm :S

ok bebeğim senide alıcam
bide sen park yatakların toplu nerde bulabilirim diye sormuştun dimi
avcılarda var tafy baby orda bulabilirsin

saol bebeqım bakarım ozaman.
hıc ıyı deılım he bı tuhafım enerjım dusuk yuzum asık bısı yapmak ıstemıyorum
öffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…