- 30 Kasım 2010
- 9.744
- 19.712
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #51.781
hareketlerinin azalması normal canım.. ama gün içinde hareket etmesi gerekiyor ... belirli bir limiti var.. zaten saatlerini az cok bilirsin benim kızım aslaaa sabahları uyanmaz geceleri de döndügümde kımıldıyor o da yerleşiyor heralde... ögleden sonra akşama kadar ara ara oynuyor... bir de babasıyla kanepeye sıkıştıgımızda saat 22 -23 gibi tepinir o saatlerde biraz hareketleri de fazla... ben bu rutinden dışarı çıkınca endişeleniyorum.. ama 30 haftalıktan önceyken sanırım,çok fazla hareketliydiiiiii... şimdi belli aralıklarla sende günlük rutinine göre bir takibe al canım...
masallah bebişine..alınıtıyı kısıp aldım,çok güzel anlatmışsın.. ne güzel bir dille anlatıyorsun duygularını..
hacercim aynenn canım :)) benim dr da huy edindi kafasının resmini çekip yolluyor... bir daha para olursa medical parka falan gideceğim, dogum ücreti fazla olmasaydı ya da özel sigortam olaydı öyle yapardım.. :)) ben değiştiremedim dr u ...bizim hastanede hakan bey de boyleymiş ama benim dr dişçimden bile ilgisiz :))
son randevumda hakan bey ortalıkta geziniyordu,önceden dogum yapmış hastasını gördü,bebğini getirmiş dr a ayy ne hatır sormalar ne iyi karşılamalar..sanki hala hastasıymış gibi...
Benim dr da dörtlü usg ye bende gelicem demişti , sonra dörtlüye gittiğim gün beklerken gördü beni suratıma bile bakmadı gitti :))) ama bu ay paylıcam kadını......... içimde ah kaldı... o yüzden eşimle gitmek istiyorum.. ben birisine diklenirken genelde beceremem aglarım.. bir bana hıkk desin dökülür goz yaşlarım... ama beni dışarıdan gören o halimle karşılaşmayan da ne güçlü kadın der...
CAnım...Sen nerde yapacakısn doğumu?
Ücret ne kadar tutuyor?
CAnım ben erkek kadın doğumcuları daha çok beğeniyorum nedense...
ben açamasaydım bilgisayarımı sana mesaj çekecektim zaten
bende özledm cnm
oğlum bırakmıyoru şimdi
çıkıyorum görüşürüz inş.en kısa zamanda
Canım nerdesin sen
izne ayrıldın diye girmeyeck misin bir daha?
selam kızlar nasılsınız görümcem doğum yaptı biliyorsunuz
bazı olumsuzluklar oldu birkaç gün üst üste hastaneye gitmek zorunda kaldık
bugün de temizliğe başladık yarın badana olacak
var mı bi yaramazlık sizlerde
Canım seni çok özledim....
Bebekleri nasıl görümcenin durumu nasıl?
selam canlarımm...nasılsınız bakalımm...yaa kızlar bana iki gündür uyku haram..sabah ezanı ile bi gözümü açıyorum daha sağa dön uyku yok sola dön yok..sanırım oğlumdan dolayıda değil çünkü beni pek rahatsız etmiyo..herhalde bünyem doğuma hazırlık yapıyo uykusuz geceler için.....internettede öle yazıyo çünkü....salak gibi oldum bugün sabah eşim işe gitmeden fortladım resmen yataktan....kahvaltı hazırladım 11 kadar baktım öyle cön cön.......sonra merdivenci bayan geldi o sağ olsun tam dalacakkekn lafa tuttdu beni kızının biri iki doğumunuda sezeryan yapmış inş normal yaparsın dedi..sezeryanda insanın içi temizlenmiyo karnın kalıyo dedi....:44:üstelik kızının doktoru benim doktorum çıktı iki gün sonra toparlanmış...valla hayırlısı dedim..bu sefer öteki bekar kızımı istemeye geldiler akşam dedi... ..zaten uykuluyum aptal gibiyim bide o sohbeti dinledim...vermemişler kızı..damat adayı daha evlenmeden kıza diyomuşki annene gidemezsin evde oturup yemek yapmazsan yersin dayağımı diyomuş..öküzzz aman sakın verme o zaman yüzünü daha şimdiden belli etmiş zaten dedim....kızımda istemiyo ondan dedi...susturamadım kadını bi türlü yavvv ..neyse parasını verdim işte dahada susmicaktı ben seni tutmim dedimde zar zor kaçtım.. ondan sonra uymuşum işte öğlen 12 mi neydi 2 30 da uyandım ama sersem gibi olmuşum..saatlerim değiştiği için....sizleri özledim yahu dün kimsecikler yoktu pek.....dünyam80 cnm geldiğine sevindim..nerelere gittin sen bakim bebek nasıl..nasıl gidiyo..ayşecim cnm sen dr mı gittin geçmişe bakamadım ama....inş iyisiniz kızlar enisteinle dünür olmuşun hayırlı olsun benim dünürüm kayıplarda....
Canım bende sen gibiyim..
Midem nasıl anlatamam..
Ağzımda dolaşıyorum
uyku yok..
Sürekli ayaktayım..
ewvet canım gittim doktora geçmişe yazdım
Okursan belki....
evet einstein gelinimin anası:))))
ferayx canım hoşbulduk
nasılsın ??
eşin erkenden kalkıp işe gidiyo diye üzülen hassas insan seni :)
uyuyamadığın gecelr için kendine de üzülüyomusun bakiim heee
bırak çalışsınlar
erkeklere ölümmmmmmm
aysebaharcım bu doğum sonrası depresyonu sanırım hormonların bi anda şaşırmasından kaynaklanan bişey
bebeğini istemeyip reddeden bile oluyomuş
hakkaten hiç kolay deil
sezeryanın tehlikesinden korkuyosun ama şunu unutma aynı yerden 10 kez ameliyat olan insanlar var
o yüzden hiç kafana takma vücudumuz tahminimizden çok çok daha güçlü
allahın izniyle ikinizde sağlıkla kurtulacaksınız :)
Canımsın ya moral kaynağım benim...
iyi ki varsın....
kızlar bu arada 6. ayıma kadar toplamda 8 kilo almış bi insanken
son iki ayımda bi 8 kilo daha almanın verdiği enerjiyle
kendime kafa kol girişmek istiyorum
Canım toplamda 16 kilo almışım bende...
Kilo limitimi doldurdum...
Bundan sonrasından korkuyorum valla
3 saat yoktum mubarek ne kadar yazmısınız:)
okuyamadım bıle atladım atladım
dıkkatımı ceken ortmenımın bebısımasallah topacımaaaa....
geldım sımdı eve cok yoruldum sızler nasılsınız gorusemedık epeydır..
Canım hoşgeldin...
Naılsın
....................
Çok geçmiş olsun..
Aman allahım Rabbim korumuş seni de bebeğini de nihleciğim..
ne olur dikkat et...