2012 Şubat Anneleri

kızlar bu kordon dolanması ne zmn oluyormus..
bu ara aklımda o var..
korkutuyor benı..

Abowww uygun dediğin 2 bin tl ye varıyor kızzz çok pahalı bide masraf üstündeyizzz

kız sen neye bakıyosun 2000tl bilezik felanmı kolyeler çok uygun 320tl'ye geliyor yazık adamlara...

Pırlanta Kolye Anne ve Çocuk Christiana

bak ben bunu çok beğendim çok nain duruyor[/QUOTE]

Güzelmiş canım...Bakalım ben eşime hiç bişey demedim dememde bakalım kendi düşünüp alacakmı???O zaman daha mutlu olurum heralde böyle sipariş verir gibi oluyo git kendin al der bana

[/QUOTE]
Güzelmiş canım...Bakalım ben eşime hiç bişey demedim dememde bakalım kendi düşünüp alacakmı???O zaman daha mutlu olurum heralde böyle sipariş verir gibi oluyo git kendin al der bana[/QUOTE]

tabi canım bende al demedim zaten primanın içinden çıkmıştı ben bu çok güzelmiş deyince oda onu alıyım sana o zaman dedi... bu tür zevklerimiz hiç uyuşmaz bir defa bana sevgililer gününde atasaydan heme bir yüzük almıştı ama görseniz facia atasaydaki en koca karı işi yüzüktü heralde kocaman üstünde kokoş anne işi birton taş var Allahtan parmağıma çok büyük gelmiştide gidip değiştirmiştim ondan beri bana hediye alacağı zaman çok korkarım beğenmesem altı ay küser

canım yeni gördüm korkma benim 30. haftada döndü doktor normal dedi bende korkmuştum büyük ihtimal normal doğum dedi... bel ağrısı hepimizde var duş alıp viks sürünce raha uyuyorum ben sende dene istersen

teşekkür ederim canım..
ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor ister istemez..
gece gece ne senaryolar ürettim bilemezsiniz..

selam kahvekokusu:) ben de dün inanılmaz bir bel ağrısı çektimve neredeyse 8-10 saat sürdü. hala da ağrılar var. doktorumla konuştum, belli aralıklarla, sıkça olması ayrıca karında kasılmalar falan da olması gerekiyormuş. doğuma hazırlık yaptığı için beden böyle ağrıların olması normalmiş.

mıde mıdelıkten cıktı ama mutluyum kızım hıckırıyo
cıkolata ıle ıhlamur(lımonlu karabıberlı) ıctım harekete gectı ıhlamır gazmı yaptı acaba
bndekıde mıde eksı ıle tatlı hahha kendımı tanıyamıyorumm..

teşekkür ederim canım..
ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor ister istemez..
gece gece ne senaryolar ürettim bilemezsiniz..

korkma o kadar benim uzun zamandır çok ağrıyor... birde doğum yaklaşınca 1 hafta felan kala karın aşağı iniyor diyorlar hakkaten ben komşuda gördüm... şimdilik öyle bişey yok bende... hem 1 haftayı daha atlat sonra doğursan bile küvezede almıyor premature sınırını geçmiş oluyor.

tünaydın annişlerrr
kızlarr çokk yoruldumm benn.. süpürdüm heryeri halılara kadar her yeri sildim...ölüyommmmm... birazdan agdaya daha sonrada alışverişe gideceğim...ee bir de yemek yapiceğimm ... umarım yarına dogurmadan cıkarımmmm... midemm de çokk kötüüüüüüüü........

iyiakşamlar kızlar nasılsınız

iki gün foruma girmesem beni de merak eden olur mu acaba diye düşündüm şuan heeeeee ???

kahve kokusu benim beybi 28.haftada dönmüştü, hala dönük kendisi korkma bişey değil yani

nihle cim maalesef hastalık bi gelince kolay kolay gitmiyo ama inşallah atlatacak ve torununu kucağına alınca ne hastalığı varsa geççek allahın izniyle

hepsını bı gunde nıye yapıyo"n kı allahım yarabbımmm
tehlıkelı ısler bunlar bu zmnlarda

karmacım canım benim ,
seni gördüğüme nasıl sevindim anlatamam..
demek sen de aynı şeyleri yaşadın..
beni ürküten doktorumun bebeğin pozisyonunun hafif aşağıda olduğunu söylemesi olmuştu aslında ,
bir sakıncası var mı diye sorduğumda olmadığını fakat baskıların artacağından beni rahatsız edebileceğini söyledi..

canım çok ama çok teşekkür ederim içimi ferahlattın:)
çok sağol..

saol cnm sen nasılsın..
tabıkı merak ederz..
ınsallah cnm ınsalllah...

derdin ne acaba... kızım bebişinden önemli durdun durdun çok tehlikeli zamanlar artık kendini yormaman lazım birazınıda yarın yap...

tatlım takip eden o kadar az kişi varki artık mutlaka farkediyoruz...kaçamazsın bizden

kuzum yeni gördüm senin mesajını da..
çok teşekkürler beybim , içim ferahladı

Canım benim için rahat olsun. üstelik benim kızım ters pozisyonda ve büyük olasılıkla sezeryan olacağım. sen içini ferah tut, aşağıya doğru inse de birşey olmaz, o geleceği vakti zamanı bilir. zaten doğum ağrısı 5 dakikada 1, 3 dakikada 1 e falan inmesi gerekiyormuş. benim de ilk doğumum olduğundan senin gibi bir telaş yaptım sorma. sanki hep karnımda kalacakmış gibi hazır değilim psikolojisiyle deli dana gibi döndüm evde:) yine de doktorunu cebinden ara konuş, böyle endişelendiğinde canım.

müthiş bir karışım tatlım , senin bebişin damak tadı nasıl olacak merak etti :)))

kızlar bu kordon dolanması ne zmn oluyormus..
bu ara aklımda o var..
korkutuyor benı..

kötü şeyler düşünmee beee...araştırma bile...
Kızlaar eşlerin alması gereken doğum hediyesi diye birşey warmış..Ne istemeyi düşünüyorsunuz,neler alacak eşleriniz???Bana fikir werir misiniz??Bilezik weya Cumhuriyet altını mı istesem diyorum..??

hediye istenilir mi kıjj ?? :)) benimkisi yılbaşı hediyesi tilifon aldı,onu da zorla aldı ben istemedim, ben alsam ucuz şeylere bakardım,o da sen güzel kullanıyorsun aşkım dedi sana laik dedü,şimdi de umarım sadece çiçek alırrr dogumdaa... çünkü 1 şubatta evlilik yıldönümü ee sonra sevgililer günü ... adamcagıza kıyamam ben beaa... hepsi için tilifon yeter bence... ama benim kocam durmaz gibi geliyooo... yatak odasına lcd istiyorum ,o da istiyor boyle mantıklı bir ihtiyacı hediye gibi gösterirse bile hoşuma gider :)) ne de olsa alınacak,bari ekstraya girecek masraf etmesin

doğru diyorsun karmacım,
çantam da hazır değildi de iyice paniğe kapıldım , evin içinde döndüm dolaştım..
bundan sonra buraya da daha fazla takılma kararı aldım..
2 hafta sonra izne ayrılıyorum nasıl olsa..

eşimi aradım,yapamayacagım alışverişi diye.. akşama aperatif takılalım dedim .. şimdi duş alıp gideyim yoldurmaya kendimi............

canım çantanı, bebeğin kıyafetlerini falan hazırla bu haftasonuna kadar. çünkü 35+0 dan itibaren 36. hafta sayılıyorsun ve bu dönemde başlayan doğum ağrılarını engellemiyor doktorlar ve doğuma alıyorlar. sen bebişin odasını falan da hazır et:) ben çantamı hazırladım bir kenarda duruyor. zaten çok fazla birşeye gerek yok. göğüs pedi vs... şeyleri hastane çevresinden de alırsın. en önemlisi kıyafetler. 2 hafta sonraya erteleme sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…